2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cnm boyle devam ederse sende bi görün doktora içimiz rahatlasın hic degilse
Valla vizecim ne yalan söyleyeyim geçmezse gidicem korkuyorum çünkü oda beni geriyor. Acaba birşey mi oluyor da böyle oldu diye. Birlaç gündür havaya aldanıp tarzan gibi çıktım acaba soğuk mu yedim bilemiyorum. İşte bu yüzden sevmiyorum hamileliği ya. Düşünmekten kumkum kuşu oldum

Sabah bi denicem bakalım canım kötü olursam iyice öyle de denicem tabi vitamin değil mecbur onu aksatamam

bilmiyorumki canım muhtemelen benim değerim düşük geldiği için birde toparlamaya çok zaman olmadığı için olabilir

22 çıkmış canım
Canım demir ilacını mutlaka c vitamini ile al emilimi yüksek oluyor. Ben aylardır günlük içiyorum ilacı her gittiğimde 20 puan düşmüş oluyor demirim yakında sınırın altına düşecek. Sana verdiği doz çok yüksek kısa zamanda yükselir kalsiyum içeren besinlerle içme ilacını.

kızlar boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı-akıntısı ile baş edemiyorum 3 gündür. zencefil kullanıyor musunuz ? bir zararı olur mu acaba ?
Kullanabilirsin canım , zencefil bal limon yap sıcak suya iç. Ben dün gece yuttum yatmadan. Sıcak çay gibi daha etkili oluyor

Kızlar Ocean ile Feramatı kabul etmedi. Değerim baya düşükmüş. Ferrosanol Duodenal verdi sabah akşam aç karnına. Düzenli kullanmazsan serum gerekicek dedi. Sanırsam benim istifralar geri gelecek....
İstifranın gelmesi için ilaca gerek yok ki bebişim. Onun gelmek isteyesi gelince geliyor. İlaçla bağdaştırma onu. Gelmesin inşallah amin.

İstifranın gelmesi için ilaca gerek yok ki bebişim. Onun gelmek isteyesi gelince geliyor. İlaçla bağdaştırma onu. Gelmesin inşallah amin.
Bilmiyorum ya saçma fobilerim oluştu. Dün sağlık ocağı sonrası kahvaltıya gittik. Oraya da hep bulantılarımın zirve olduğu aylarda eşim kafam dağılsın diye götürürdü biraz belki görürüm canım çeker diye. Dün kapıdan girer girmez bir tetiklendim o aylar aklıma geldi öğürmeye başladım tekrar eskiye dönücem diye çok korkuyorum sanırım çok çok zordu

Benimde plasenta rahmin ön duvarina yerlesimli. Yukaridami asagidaki bilmiyorum. Bu yerlesimden dolayi bebegimin yuzunu net goremiyorum mesela. Ama normal doguma engelmi bilgim yok. Cikar belki bebek buyudukce cnm
Yok canım benimkinin yüzünü net görüyoruz sadece aşağıdaydı detaylıda sordum özellikle sorun yok dedi şimdi kendi doktorum hala biraz aşağıda bebeğin kafasının arkasında şuan ve bebeğim baş aşağı duruyordu valla çıksada rahatlasam içime dert oldu detaylıdan sonra sevinmiştim sorun yok diye doğuma engel olacak diye korkuyorum

O kadar normal ki. O kadar anlıyorum ki seni. Benimde midem bulanınca kalbime tetik geliyor aman allahım o günler mi geri geliyor diye. Ama korktuğumuz sürece bunu çağırırız. Belki de hiç sallamamak lazım. İnşallah hiç dönmez ama velev ki döndü ne olabilir ki? Artık evindesin uzanırsın, duş alırsın ne bileyim iyi gelecek birşeyler yaparsın. O zamanlar ki gibi olmaz kuşum. Birde artık hissediyoruz ya bebeklerimizi. Ona tutunmak gerekiyor bence. Ben bugün çok kötüydüm mesela ama içerde o pıtırdadıkça kalbime ferahlıklar geldi hep. Ne bileyim belki kendimi kandırıyorumdur ama üzülüyorum böyle olunca ne kadar güzel geçirenler var. Biz niye böyle olduk ben anlamadım ama geçecek az kaldı. Hele sen benden daha erken kavuşacaksın bebişlerine. Sabret kuzum az kaldı Allahım bebişlere sağlıklık sıhhat bize de huzur versin.

Kızlar Ocean ile Feramatı kabul etmedi. Değerim baya düşükmüş. Ferrosanol Duodenal verdi sabah akşam aç karnına. Düzenli kullanmazsan serum gerekicek dedi. Sanırsam benim istifralar geri gelecek....
Ben hamilelik öncesinde kullanmıştım canım aynı senin gibi sabah akşam benimki senden de düşüktü 7 olmuş düşün artık ölü gibi gezmemden de anlamamışım bu kadar düştüğünüdüzelir senin de moralini bozma hiç düzenli kullanmaya dikkat et, normalde aç karna benim de midem demir ilacını kaldırmıyo ama bu hiç bulantı yapmamıştı sana da yapmaz inşallah, hafif limonlu suyla içmeyi denesen hem bulantını keser hem demir kana daha iyi karışır

Son düzenleme:
Kızlar ilk bebek eşyalarını yıkamak için ne kullanacağız? Ütüleyip hastane çantasını hazırlasak 7. Aydayız erken mi?
Ben bebekler için olan deterjan ve yumuşatıcı aldım ama ilkinde yumuşatıcı kullanma dediler sanırım sadece deterjanı kullanıcam. Deterjan olarakta unıbaby aldım

Gözlerim doldu okurken haklısın kuzum artık onlara tutunucaz çoğu gitti azı kaldı dayanıcaz inşallah doğumdan sonra yüzümüz gülcek sen nasıl oldun azaldı mı ağrın
Ayy baya düşmüş limonlu deneyebilirim evet teşekkür ederim

Kızlar bugün diyetisyen görüşmem vardı birkaç birşey söyledi sizle de paylaşıyım. Haftada 2-3 gün bulgur pilavı tüket bulgur süt kanallarını açıyo doğumdan sonra yiyemiceksin bebeğe gaz yapar şimdiden başla o yüzden dedi. Hergün bir tatlı kaşığı tahin dedi o da süt kanallarına iyi geliyormuş. Yumurta günde minimum 2 tane tüket bebekler için en faydalısı dedi birde avokado

Çok teşekkür ederim bebeğim, çok kıymetli bilgiler ben yumurta hiç yiyemiyorum bir tiksindim artık yok

Daha iyiyim canım. Ayağa kalkınca uzun süre kalamıyorum. Ağrım var ama otururken veya uzanırken sorun yok çok şükür

Demekki çok ayakta kalmak ağır geldi iyice haftasonuda yat dinlen iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…