- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.361
Evet kuzum. Bugün tam 26+0 ım. 27 ye başlangıcım sancılı oldu hshshjjHerkeslere geçmiş olsunffestinalente ağırlaşıyoruz ve kilo almaktan bağımsız, üstüne iş güç bulantılar iyice bunalmışsın ama şurda 10 -12 haftamız kaldı sadece sayılı gün geçiyor..
Bunu bende düşünüyorum ama etrafına bak. Genelde her zorluğa rağmen anneler ayaklanıp bebeğine koşturmaya çalışıyor. Hani can havli diye bisey var ya Bence o doğumdan hemen sonra yükleniyorEvet kuzum. Bugün tam 26+0 ım. 27 ye başlangıcım sancılı oldu hshshjj10 haftadık kaldı altı üstü. Ama ben asıl neyden korktum biliyor musun? Ben şimdiden böyle olduysam doğum zamanı ve öncesi nasıl olucam acaba. Ya kalkamazsam yerimden
Ben bu duygusal kelebek halimle ne dehlizlere sürükleniyorum bir bilsen hdjj. Mantıklı düşünme ve objektif olma yetisini kaybettim sanırımBunu bende düşünüyorum ama etrafına bak. Genelde her zorluğa rağmen anneler ayaklanıp bebeğine koşturmaya çalışıyor. Hani can havli diye bisey var ya Bence o doğumdan hemen sonra yükleniyor
Asdfafsf kalkamazsak da kalkamayiz yani bir süre birileri yardım eder , bebekle her türlü ilgilenilir birileri ev yemek işlerine yardım etsin yeterliBen bu duygusal kelebek halimle ne dehlizlere sürükleniyorum bir bilsen hdjj. Mantıklı düşünme ve objektif olma yetisini kaybettim sanırım
Bebiş Bulut doğunca panter kesilirim ondan şüphem yokta doğumda ve doğuma az kala zamanlar beni korkutanAsdfafsf kalkamazsak da kalkamayiz yani bir süre birileri yardım eder , bebekle her türlü ilgilenilir birileri ev yemek işlerine yardım etsin yeterli
Kesinlikle bugün birşey var. Allahım şifayla bitirsin bugünü.Kızlar bu arada bugün hamileligimin en yorucu gününü yaşadım. Gece eşim ismini vermek istemediğim bir sakatatlı ekmek arası bisey yedi disardan , Allahtan ben yememiştim.
Bütün günümüz hastanelerde geçti resmen baştan aşağı pişik oldum yani zaten hava basık ve sıcaktı. Zehirlenmiş sonuç olarak , tam zehirlenme gibi değil de mikrop kapmış. İş yerinde sıkıntı ettikleri için rapor da almadı gece ise gidicek .
Size de ibreti alem diye dursun bu entri sakatat disardan yemeyin .
Biri yukarıda yazmıştı bu hafta sanki hepimizin üstünden geçti diye , hakikaten talihsiz vakitler geçirdik inşallah kapanışı ben yapıyorumdurKesinlikle bugün birşey var. Allahım şifayla bitirsin bugünü.
Çok geçmiş olsun kuzum.
İnşallah kuzumBiri yukarıda yazmıştı bu hafta sanki hepimizin üstünden geçti diye , hakikaten talihsiz vakitler geçirdik inşallah kapanışı ben yapıyorumdur
Benimde içim acıyor, karın ağrısı geçsin diye buscopan içip duruyorİnşallah kuzum
Eşinin o halde işe gidecek olmasına da kalbim acıdı gerçekten. Biz neden bu dünyada insan gibi yaşayamıyoruz ya..
Benim de belim ağrıyordu sonra bacak ağrısı da eklendi ,suya atılan midemi çok rahatsız ettiği için içemiyordum magnezyum. Sonra doktor hap olanı yazdı. İkinci icişimde ağrı kalmadi vallaKızlar sürekli yattığım için bel ve kalça kemiğimde ağrım varmagnezyum içsem işe yarar mı ptesi kontrolde isteyeyim mi doktorumdan sizce.kullananlar işe yaradığını hissediyor mu acaba
Canım hangi magnezyum?Benim de belim ağrıyordu sonra bacak ağrısı da eklendi ,suya atılan midemi çok rahatsız ettiği için içemiyordum magnezyum. Sonra doktor hap olanı yazdı. İkinci icişimde ağrı kalmadi valla
Hemde ne ağrıKızlar selam
Dün doktora gittim bebişim 1116 gram 37 cm olmuş bile
Ensesinde saçları varmış doktor onları gösterdi saçlı bir bebiş olucak dedi
Çatı kemiği ağrısı yaşıyorum 3 aydır ve geçmiyo , doktor da yorma kendini çarşı pazar gezme dedi. Doğuma kadar geçmicek anlaşılanvarmı aranızda çatı kemiği ağrısı yaşayan
Aaa kız benimkisi de bu. Hdjdjj gereken önemi mi vermedim acaba ben buna dhhd bir şana daha vereyim en iyisiffestinalente bu canım magosit midemi rahatsız etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?