2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çatı kemigi ağrısı neresi oluyor xnm benm kalçam ağriyor

Aaa kız benimkisi de bu. Hdjdjj gereken önemi mi vermedim acaba ben buna dhhd bir şana daha vereyim en iyisi
Bunu kullanınca baya rahatladım ben hala ağrım yok şükür. Diğer suya atılan da belki iyi ilaçtır hakkını yemeyim ama içemedikten sonra napayim. Sen iç en azından Bi süre düzenli iç mutlaka faydasını görürsün

Kızlar kordon kanını saklatmayı düşünen var mı? 19 unda kontrolüm var. Gidince doktorumunda fikrini alacağım ama sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Ben istiyorum ama nasıl olacak ne kadara olacak hiç araştıramadım

Benim de belim ağrıyordu sonra bacak ağrısı da eklendi ,suya atılan midemi çok rahatsız ettiği için içemiyordum magnezyum. Sonra doktor hap olanı yazdı. İkinci icişimde ağrı kalmadi valla
Ay çok sevindim bunu duyduğuma.bende isteyeyim hap olanından.inşallah bana da işe yarar

Az önce göbeğimde manyak bi acı hissettim.açıp bakmamla birlikteeee tatata taaaaaammm kocaman bi çatlak.Canımı o kadar acıttı kiiii.inanamadım ,resmen anlık bi yırtık acısı hissettim .oğluşun bana bıraktığı ilk iz

Kızlar sürekli yattığım için bel ve kalça kemiğimde ağrım var magnezyum içsem işe yarar mı ptesi kontrolde isteyeyim mi doktorumdan sizce.kullananlar işe yaradığını hissediyor mu acaba
Düzenli içtiğim halde şu an kalçama bacağıma eşime masaj yaptırıyorum......

26+3 üm canım bende. Haftasıyla uyumludur yoksa sölerdi zaten. Benim içtiğim buydu . Beni rahatsız etmedi valla ne mide bulantısı ne bişi öle içtim su gibi

Eklentiler

• 859294CA-CB3B-4364-8D3E-6367692AFF57.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 63
Sadece kontrol altında tut artmasın biraz tatlı vs azalt dicek bence. Maşallah

Yok canım gebelik şekeri tamamen hormonlarla alakalı bildiğimiz şekerden değil.
Ay doktor değerlerinin hepsi aslında normal ama biraz sınırda çıkmış dedi. Bide idrardada biraz glukoz çıkmış o yüzden emin olmak için 5 gün şekerini ölçüp not et sonra bakalım napcağımıza dedi. Üff bende dedim ne güzel bişi demicek .

Merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum ankara da olanlar ayrıntılı usg için nereyi tercih ettiler acaba memnun kaldığınız yerler hakkında bilgi alabilir miyim

Senin kullandığın neydi canım
Suda eriyen canım magnorm
Ndjdj ya bazen kocalara da üzülüyorum keyifle yapıyorlardır eminim ama ben mesela hiç sevmem masaj yapmayı be yaptırmayı. Şimdi yaptırmayı seviyorum ama yapma no
Keyif mi ahahahahah hayatta en nefret ettiği şey masaj yapmak söverek yapıyo yapcak bişey yok ben taşıyorum
Bende kullanıyorum bir aydır suda eriyen magnezyum ve kalsiyum ama yok sol bacağım öyle kasılıyor ki geçmedi
Benimde suda eriyen ve evet sol kısım pert

Kızlar sürekli yattığım için bel ve kalça kemiğimde ağrım var magnezyum içsem işe yarar mı ptesi kontrolde isteyeyim mi doktorumdan sizce.kullananlar işe yaradığını hissediyor mu acaba
Magnezyuma ben 18de basladim. Ve iyikide baslamisim cidden bana cok iyi geldi canim ama her gün düzenli kullanim önemli. Aksam yatmadan iciyorum ben. Eczacim öyle önerdi agrilar icin. Magnorm kullaniyorum suda eritmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…