- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.381
Çatı kemigi ağrısı neresi oluyor xnm benm kalçam ağriyorKızlar selam
Dün doktora gittim bebişim 1116 gram 37 cm olmuş bile
Ensesinde saçları varmış doktor onları gösterdi saçlı bir bebiş olucak dedi
Çatı kemiği ağrısı yaşıyorum 3 aydır ve geçmiyo , doktor da yorma kendini çarşı pazar gezme dedi. Doğuma kadar geçmicek anlaşılanvarmı aranızda çatı kemiği ağrısı yaşayan
Hemşireler günün kutlu olsun cnmHemde ne ağrıbirde servis hemşiresiyim akşama kadar ayaktayım akşam gelince acıdan bazen uyumuyorum
Bunu kullanınca baya rahatladım ben hala ağrım yok şükür. Diğer suya atılan da belki iyi ilaçtır hakkını yemeyim ama içemedikten sonra napayim. Sen iç en azından Bi süre düzenli iç mutlaka faydasını görürsünAaa kız benimkisi de bu. Hdjdjj gereken önemi mi vermedim acaba ben buna dhhd bir şana daha vereyim en iyisi
Ben istiyorum ama nasıl olacak ne kadara olacak hiç araştıramadımKızlar kordon kanını saklatmayı düşünen var mı? 19 unda kontrolüm var. Gidince doktorumunda fikrini alacağım ama sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Ay çok sevindim bunu duyduğuma.bende isteyeyim hap olanından.inşallah bana da işe yararBenim de belim ağrıyordu sonra bacak ağrısı da eklendi ,suya atılan midemi çok rahatsız ettiği için içemiyordum magnezyum. Sonra doktor hap olanı yazdı. İkinci icişimde ağrı kalmadi valla
Düzenli içtiğim halde şu an kalçama bacağıma eşime masaj yaptırıyorum......Kızlar sürekli yattığım için bel ve kalça kemiğimde ağrım varmagnezyum içsem işe yarar mı ptesi kontrolde isteyeyim mi doktorumdan sizce.kullananlar işe yaradığını hissediyor mu acaba
Yok canım hastanenin uygulamasına düştü ordan baktımCanim e nabizdanmi bakiyorsun sonuclara ?
Senin kullandığın neydi canımDüzenli içtiğim halde şu an kalçama bacağıma eşime masaj yaptırıyorum......
Ndjdj ya bazen kocalara da üzülüyorum keyifle yapıyorlardır eminim ama ben mesela hiç sevmem masaj yapmayı be yaptırmayı. Şimdi yaptırmayı seviyorum ama yapma noDüzenli içtiğim halde şu an kalçama bacağıma eşime masaj yaptırıyorum......
Çok güzel bu model görmüştüm Instagram da ama çok pahalıNext2Me Forever Anne Yanı Beşik | | Chicco.com.tr
chicco next2me forever aldık biz mağazada inceledim en kullanışlısı bu geldi, 4 yaşa kadar da kullanım mümkün, kumaş kalitesi kademeleri vs tercih sebebimdi
26+3 üm canım bende. Haftasıyla uyumludur yoksa sölerdi zaten. Benim içtiğim buydu . Beni rahatsız etmedi valla ne mide bulantısı ne bişi öle içtim su gibiBende bugün gittim şeker yüklemesi için açken içince bira migdeye dokaniyor. Asitsiz limon lu yazıyordu benimkinde kizimdayken cileklitgibi bi tat ve asitli diye hatırlıyorum kola tenekeleri gibiydi sanki bu su şişesi gibiydi biraz migdemi kaldirdi benim ama çıkmadı Allah'tan son kan verirken bi tauf oldum oncaa saat aç kalınca bünyede bitkin dustut birde ben hayatta ac kalamiyorum gebelikten yha normalde sabah bi yesem aksama dayanırım da azgim boş durdukça migdemde durmuyor benim. Kac haftalık oldun canım ben 26+5 olmuşum kilo söylemedi de ekranda ben 939 gr diye birşey gördüm benjm kizda girmişti dr çoğunlukla benim kiza detaylı gösterdiği icin ekranı göremedim tam
Bende kullanıyorum bir aydır suda eriyen magnezyum ve kalsiyum ama yok sol bacağım öyle kasılıyor ki geçmediDüzenli içtiğim halde şu an kalçama bacağıma eşime masaj yaptırıyorum......
Ay doktor değerlerinin hepsi aslında normal ama biraz sınırda çıkmış dedi. Bide idrardada biraz glukoz çıkmış o yüzden emin olmak için 5 gün şekerini ölçüp not et sonra bakalım napcağımıza dedi. Üff bende dedim ne güzel bişi demicek .Sadece kontrol altında tut artmasın biraz tatlı vs azalt dicek bence. Maşallah
Yok canım gebelik şekeri tamamen hormonlarla alakalı bildiğimiz şekerden değil.
Bende suda eriyen içiyorum ama yok hiç geçmedi bende hap yazdirayimBenim de belim ağrıyordu sonra bacak ağrısı da eklendi ,suya atılan midemi çok rahatsız ettiği için içemiyordum magnezyum. Sonra doktor hap olanı yazdı. İkinci icişimde ağrı kalmadi valla
Suda eriyen canım magnormSenin kullandığın neydi canım
Keyif mi ahahahahah hayatta en nefret ettiği şey masaj yapmak söverek yapıyo yapcak bişey yok ben taşıyorumNdjdj ya bazen kocalara da üzülüyorum keyifle yapıyorlardır eminim ama ben mesela hiç sevmem masaj yapmayı be yaptırmayı. Şimdi yaptırmayı seviyorum ama yapma no
Benimde suda eriyen ve evet sol kısım pertBende kullanıyorum bir aydır suda eriyen magnezyum ve kalsiyum ama yok sol bacağım öyle kasılıyor ki geçmedi
Magnezyuma ben 18de basladim. Ve iyikide baslamisim cidden bana cok iyi geldi canimKızlar sürekli yattığım için bel ve kalça kemiğimde ağrım varmagnezyum içsem işe yarar mı ptesi kontrolde isteyeyim mi doktorumdan sizce.kullananlar işe yaradığını hissediyor mu acaba
Benim de aklıma geldi 2. Çocuğu düşünmüyoruz çünkü nolur nolmaz diye. Doktorunun dediğini paylaş olur mu bizimle de canımKızlar kordon kanını saklatmayı düşünen var mı? 19 unda kontrolüm var. Gidince doktorumunda fikrini alacağım ama sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?