- 28 Aralık 2020
- 321
- 920
- 53
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.401
Olur canım öğreneyim bir detaylarını da anlatırım. Bana çok mantıklı geliyor, allahım kullandırmasın ama ihtiyaç durumunda da önemli gibi.Benim de aklıma geldi 2. Çocuğu düşünmüyoruz çünkü nolur nolmaz diye. Doktorunun dediğini paylaş olur mu bizimle de canım
Doç. Dr. Ali İpek 'e gitmiştim tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum ankara da olanlar ayrıntılı usg için nereyi tercih ettiler acaba memnun kaldığınız yerler hakkında bilgi alabilir miyim
Noldu bebeğimBugün herkesin günü kötü geçmiş lütfen bugün bitebilir mi? Bende fenayım
Güle güle kullan canım. Çok rahat şeyler seçmişsin. Beyazın koyu renklisini bende bakıcam istemiyordum ama kanıma girdiler hdhdhdjjKızlar bunları aldım ben hastane için
Eki Görüntüle 3246887
Gecelik için herkes çok rahat diyor canım, normal doğumda açıklık kontrolünde sezeryanda da lavaboya gidince falan o yüzden almışken lohusa seti alayım dedimGüle güle kullan canım. Çok rahat şeyler seçmişsin. Beyazın koyu renklisini bende bakıcam istemiyordum ama kanıma girdiler hdhdhdjj
Evet canım. Yok yok senin modeller çok güzel beğendim benGecelik için herkes çok rahat diyor canım, normal doğumda açıklık kontrolünde sezeryanda da lavaboya gidince falan o yüzden almışken lohusa seti alayım dedimaslında laciverti de çok güzel ikisi arasında kararsız kaldım bende ama beyz aldım
Hey maşallah annesi hani foto yok mu fıstığınCanlar ben de dayanamadım gittim Dr abebek 1 hafta önden gidiyor 610 gram olmuş suyu vs çok iyi. Baya hareketli dedi totişini yerimmmmm pambik premsesimin... Haftaya şeker testi yapacağım aslında düşünmüyordum ama yapalım dedi. Yarın da gebelik okulu dersi verecekmiş davet etti gidip bakalım neymiş. Ben de 28..haftamda İstanbul'a gidiyorum. Biletimi daha hamile kalmadan önce promosyon almıştım artık iptal etmedim. . hamileliğim de çok uçuyorum sanırım kızım pilot ya da hostes olacak havuz için ise kısa kal çıkınca hemen güzelce dusunu al kendini yorma dedi.
Ayyy iki hamileliğimde de amip oldum ondan ben ama bunda yemedimKızlar bu arada bugün hamileligimin en yorucu gününü yaşadım. Gece eşim ismini vermek istemediğim bir sakatatlı ekmek arası bisey yedi disardan , Allahtan ben yememiştim.
Bütün günümüz hastanelerde geçti resmen baştan aşağı pişik oldum yani zaten hava basık ve sıcaktı. Zehirlenmiş sonuç olarak , tam zehirlenme gibi değil de mikrop kapmış. İş yerinde sıkıntı ettikleri için rapor da almadı gece ise gidicek .
Size de ibreti alem diye dursun bu entri sakatat disardan yemeyin .
Ay zor ya iyiki canım çekmedi o an yemedim . Amip zor ya yavrularına zarar vermemiş iyikiHey maşallah annesi hani foto yok mu fıstığın
Ayyy iki hamileliğimde de amip oldum ondan ben ama bunda yemedim
İnsan dayanamıyor ki
Teşekkür ederim canımEvet canım. Yok yok senin modeller çok güzel beğendim benbeyazı da güzel de ben zaten hiç alışkın değilim bari koyu olsun istiyorum hdhdjj bide siyah pijama takımı budlum onu alıcam
Ayyy he ya siz deyince aklıma geldi oğlanın dişi apse yaptı uyumadik 2 gece dediydim ya bugün disciye gittik 6 yaş dişi gelmiş. O da çıkamamış tam. Diş etini iltihap yapmış.diste sorun yok dedi şükür... Yine de önlem için antibiyotik bitince yine gideceğz.Biri yukarıda yazmıştı bu hafta sanki hepimizin üstünden geçti diye , hakikaten talihsiz vakitler geçirdik inşallah kapanışı ben yapıyorumdur
Var sanki bacaklarımı ayiriyorlar büyümeye başladığından beri. Yabancı olduğum bir ağrı değil, öncekilerden biliyorum. Bu kez çok ağır da değil . O yüzden dayaniyorumKızlar selam
Dün doktora gittim bebişim 1116 gram 37 cm olmuş bile
Ensesinde saçları varmış doktor onları gösterdi saçlı bir bebiş olucak dedi
Çatı kemiği ağrısı yaşıyorum 3 aydır ve geçmiyo , doktor da yorma kendini çarşı pazar gezme dedi. Doğuma kadar geçmicek anlaşılanvarmı aranızda çatı kemiği ağrısı yaşayan
Valla bana iyi geliyor. Ben her gün içiyorum evet. En ağrısız hamileliğim buydu. Ben efermag 365 içiyorum suya atılan.Kızlar sürekli yattığım için bel ve kalça kemiğimde ağrım varmagnezyum içsem işe yarar mı ptesi kontrolde isteyeyim mi doktorumdan sizce.kullananlar işe yaradığını hissediyor mu acaba
Çok teşekkür ediyorum perinatoloji uzmanı mi kendisi ne kadardı ücreti acabaDoç. Dr. Ali İpek 'e gitmiştim tavsiye ederim
Valla bende onu düşünmedim degilBu hafta bizlere yaramadı sanki neredeyse hepimiz kötüyüz umarım tez vakitte kendimize geliriz daha bir sürü yapacaklarımız var, bazen böyle olunca diyorum acaba yıkayıp ütüleyip kaldırsam mı hurçtq tozlanır mı ? Gittikxe ağırlaşıyorum
Çok geçmiş olsun canım benimBen eve geldim kızlar. Attım kendimi yatağa. Belimin ağrısından dönemiyorum bile ne oluyor anlamıyorum.
Bende dolabim gelmesini bekliyorum,bugün firmaya aradım daha erken gondermeleri icin,yarin imalatçı ile gorusup donucekler,inşallahBen önümüzdeki hafta hazırlarım muhtemelen, eşyalarını da yavaş yavaş babasıyla yıkayıp ütüleyeceğiz artık. Dolabının gelmesini bekliyorum
Ben aldım canım,şimdi 0-3 3-6 aldiklarim,bence normal kalıp cok küçük gelmedi gözümeKızlar lolons tan kıyafet alanınız var mı? Kalıpları nasıl?
Boşver kuzum ya valla hangi birini yazacam bilmiyorum burda böyle dert yanıyorum can sıkıyorum hep, tek bildiğim bk gibi bir gündüNoldu bebeğim
Sen nasıl istersen kuzum. Amin inşallah.Boşver kuzum ya valla hangi birini yazacam bilmiyorum burda böyle dert yanıyorum can sıkıyorum hep, tek bildiğim bk gibi bir gündü. Tek temennim ağrılarımın geçmesi diğerleri hallolur inş
Çatı ağrısı nasıl bir şey bilenler yazıp tarif edebilir mi?
Radyoloji uzmanı kendisi ama işinde iyi tek gebelik için 1200düÇok teşekkür ediyorum perinatoloji uzmanı mi kendisi ne kadardı ücreti acaba
Çok teşekkür ediyorumRadyoloji uzmanı kendisi ama işinde iyi tek gebelik için 1200dü
Bizimde bu hafta içi gelir insallahValla bende onu düşünmedim degil
Çok geçmiş olsun canım benimiyice dinlen,inşallah geçer
Bende dolabim gelmesini bekliyorum,bugün firmaya aradım daha erken gondermeleri icin,yarin imalatçı ile gorusup donucekler,inşallah
Ben aldım canım,şimdi 0-3 3-6 aldiklarim,bence normal kalıp cok küçük gelmedi gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?