2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bunları aldım ben hastane için

Eklentiler

• BE89A04C-ABD3-4F5E-B73D-BE114717020E.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 72C41853-6072-401A-9EAB-447CA6D197E3.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 86
Güle güle kullan canım. Çok rahat şeyler seçmişsin. Beyazın koyu renklisini bende bakıcam istemiyordum ama kanıma girdiler hdhdhdjj
Gecelik için herkes çok rahat diyor canım, normal doğumda açıklık kontrolünde sezeryanda da lavaboya gidince falan o yüzden almışken lohusa seti alayım dedim aslında laciverti de çok güzel ikisi arasında kararsız kaldım bende ama beyz aldım

Evet canım. Yok yok senin modeller çok güzel beğendim ben beyazı da güzel de ben zaten hiç alışkın değilim bari koyu olsun istiyorum hdhdjj bide siyah pijama takımı budlum onu alıcam

Hey maşallah annesi hani foto yok mu fıstığın

Ayyy iki hamileliğimde de amip oldum ondan ben ama bunda yemedim
İnsan dayanamıyor ki

Evet canım. Yok yok senin modeller çok güzel beğendim ben beyazı da güzel de ben zaten hiç alışkın değilim bari koyu olsun istiyorum hdhdjj bide siyah pijama takımı budlum onu alıcam
Teşekkür ederim canım yavaştan minik bir çanta hazırlarım herhalde benım aceleci oğluş için panik oldum biraz erken gelirse diye yoksa Haziran Temmuz gibi alırdım son kilo durumuna göre

Biri yukarıda yazmıştı bu hafta sanki hepimizin üstünden geçti diye , hakikaten talihsiz vakitler geçirdik inşallah kapanışı ben yapıyorumdur
Ayyy he ya siz deyince aklıma geldi oğlanın dişi apse yaptı uyumadik 2 gece dediydim ya bugün disciye gittik 6 yaş dişi gelmiş. O da çıkamamış tam. Diş etini iltihap yapmış.diste sorun yok dedi şükür... Yine de önlem için antibiyotik bitince yine gideceğz.

Var sanki bacaklarımı ayiriyorlar büyümeye başladığından beri. Yabancı olduğum bir ağrı değil, öncekilerden biliyorum. Bu kez çok ağır da değil . O yüzden dayaniyorum

Kızlar sürekli yattığım için bel ve kalça kemiğimde ağrım var magnezyum içsem işe yarar mı ptesi kontrolde isteyeyim mi doktorumdan sizce.kullananlar işe yaradığını hissediyor mu acaba
Valla bana iyi geliyor. Ben her gün içiyorum evet. En ağrısız hamileliğim buydu. Ben efermag 365 içiyorum suya atılan.

Valla bende onu düşünmedim degil

Ben eve geldim kızlar. Attım kendimi yatağa. Belimin ağrısından dönemiyorum bile ne oluyor anlamıyorum.
Çok geçmiş olsun canım benim iyice dinlen,inşallah geçer
Ben önümüzdeki hafta hazırlarım muhtemelen, eşyalarını da yavaş yavaş babasıyla yıkayıp ütüleyeceğiz artık. Dolabının gelmesini bekliyorum
Bende dolabim gelmesini bekliyorum,bugün firmaya aradım daha erken gondermeleri icin,yarin imalatçı ile gorusup donucekler,inşallah
Kızlar lolons tan kıyafet alanınız var mı? Kalıpları nasıl?
Ben aldım canım,şimdi 0-3 3-6 aldiklarim,bence normal kalıp cok küçük gelmedi gözüme

Boşver kuzum ya valla hangi birini yazacam bilmiyorum burda böyle dert yanıyorum can sıkıyorum hep, tek bildiğim bk gibi bir gündü. Tek temennim ağrılarımın geçmesi diğerleri hallolur inş

Çatı ağrısı nasıl bir şey bilenler yazıp tarif edebilir mi?

Sen nasıl istersen kuzum. Amin inşallah.

Az önce biri daha yazmıştı. Bende bugün yaşadığımın o olmasından korkuyorum anlatanları bende dört gözle bekliyorum şuan.

Bizimde bu hafta içi gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…