- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.421
Boşver kuzum ya valla hangi birini yazacam bilmiyorum burda böyle dert yanıyorum can sıkıyorum hep, tek bildiğim bk gibi bir gündü. Tek temennim ağrılarımın geçmesi diğerleri hallolur inş
Çatı ağrısı nasıl bir şey bilenler yazıp tarif edebilir mi?
Kız çatlak mı acı yapıyorAz önce göbeğimde manyak bi acı hissettim.açıp bakmamla birlikteeee tatata taaaaaammm kocaman bi çatlak.Canımı o kadar acıttı kiiii.inanamadım ,resmen anlık bi yırtık acısı hissettim .oğluşun bana bıraktığı ilk iz
Ayy ne güzel inşallah gelir,Bizimde bu hafta içi gelir insallah
Kuzuya da geçmiş olsun o zamanAyyy he ya siz deyince aklıma geldi oğlanın dişi apse yaptı uyumadik 2 gece dediydim ya bugün disciye gittik 6 yaş dişi gelmiş. O da çıkamamış tam. Diş etini iltihap yapmış.diste sorun yok dedi şükür... Yine de önlem için antibiyotik bitince yine gideceğz.
Eyvahlar olsun. Son 4-5 gündür bacak arasında kemikler varya oralarım ağrıyor. Dönerken vs fena bir ağrı giriyor. Bugün itibariyle de ayağa kalktıkça zonklamaya başladı. Belimden ağrıyordur diye düşünmüştüm Acaba bende de mi var
Baya anlarsın bacaklarını tutup ayırıyorlar Gibi vajina kemiklerin ağrır. Hani vajinanla poponun orası yok mu ordaki kemikler. Doğuma hazırlık agrilaridir onlar. Çoğunlukla normaldir. Bqbek agirlastikca ve kaslar gevsedikce ağrı daha da net hissedilir.
Teşekkür ederim cevaplar için canlarımKızlar çatı kemiği ağrısını şöyle tarif edeyim
Vajina kemikleriniz acıyor , yatakta dönerken çok canınız yanıyor, mesela ayaktayken pijama falan giymeye çalıştığınızda vajinanız çok acıyor, yere eğilip kalktığınızda da vajinanız acıyor yani bendeki belirtiler bunlar ama en çok gece yatakta dönerken acı oluyor ve artık dayanamıyorummagnezyum kullanıyorum bende magosit sabah akşam olmak üzere ama geçmiyor ağrısı
Ay benim kilo sebebiyle birsürü çatlağım var aslında.hiçbiri de acımamıştı.Ama bu sefer yırtıldığını hissettim yandı.İnşallah devamı da bu kadar acımazKız çatlak mı acı yapıyorolsun onlar için her şeye değer sağlıkla gelsin miniklerimiz
Canımı sıkıyo gerçekten bak hsjdkf böyle burnumda artık anlıyo musun beni dayanamıyorum shdjfjfkFulden ağrının da bir adabı olur hdhdhjj bu neydi böyle
Canim baya maliyetli bir sey oldugu icin baslarda düşünmüş olsam da simdi vazgectimOlur canım öğreneyim bir detaylarını da anlatırım. Bana çok mantıklı geliyor, allahım kullandırmasın ama ihtiyaç durumunda da önemli gibi.
Günaydın canımm nasılsınGünaydın kızlar...
Ben metin Altaya gitmiştim perinatolog 2 saate yakın baktı tek tek anlattıMerhaba arkadaşlar herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum ankara da olanlar ayrıntılı usg için nereyi tercih ettiler acaba memnun kaldığınız yerler hakkında bilgi alabilir miyim
Iyiyim bugune şükür canim hafif agrilarla uyandim bide ruyamda esimin beni aldattigini gördüm gece gözüm yaslı uyandm bi sinirli uyandmki ona sorma adam kalksinda trip atayim diye bekliyorumGünaydın canımm nasılsın
Ben bundan kullanıyorum. Diğer demir ilaçlarına göre beni daha az rahatsız ediyor. Piyasadaki en iyi demir ilacı diyorlarEki Görüntüle 3246868 bundan kullanan var mı kızlarsabah mı akşam mı almayı tercih ediyosunuz?
Anladim canimYok canım hastanenin uygulamasına düştü ordan baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?