2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Baya anlarsın bacaklarını tutup ayırıyorlar Gibi vajina kemiklerin ağrır. Hani vajinanla poponun orası yok mu ordaki kemikler. Doğuma hazırlık agrilaridir onlar. Çoğunlukla normaldir. Bqbek agirlastikca ve kaslar gevsedikce ağrı daha da net hissedilir.

Kız çatlak mı acı yapıyorolsun onlar için her şeye değer sağlıkla gelsin miniklerimiz

Kızlar çatı kemiği ağrısını şöyle tarif edeyim
Vajina kemikleriniz acıyor , yatakta dönerken çok canınız yanıyor, mesela ayaktayken pijama falan giymeye çalıştığınızda vajinanız çok acıyor, yere eğilip kalktığınızda da vajinanız acıyor yani bendeki belirtiler bunlar ama en çok gece yatakta dönerken acı oluyor ve artık dayanamıyorum magnezyum kullanıyorum bende magosit sabah akşam olmak üzere ama geçmiyor ağrısı

Kuzuya da geçmiş olsun o zaman Böyle böyle geçsin bu günler bari. Allah beterinden korusun hepppimizi

İşte kuzum bulut bebek ağırlaşıyor, onu taşıyan rahim ağırlaşıyor, kasların gevsiyor doğum hazırlığı yapıyor vücut. 2 kontrol önce sordum organ taramadan sonraydı, çatı kemiklerim ağrımaya başladı diye ,normal dedi geçti ,aslında ben de biliyorum normal ama yine de duymak istedim sanırım korkma hepimizin başına gelecek biseydi

Teşekkür ederim cevaplar için canlarım

Kız çatlak mı acı yapıyorolsun onlar için her şeye değer sağlıkla gelsin miniklerimiz
Ay benim kilo sebebiyle birsürü çatlağım var aslında.hiçbiri de acımamıştı.Ama bu sefer yırtıldığını hissettim yandı.İnşallah devamı da bu kadar acımaz

Kızlar benim eski şefim turkiyeye gidiyor bana guvenilir kapida ödeme yapilabilecek siteleri yazabilirmisiniz şuan euro tr de iyi para ordan bebek alışverişi yapayim onun adresine gitsin almanyaya getirsin geliyorken

Olur canım öğreneyim bir detaylarını da anlatırım. Bana çok mantıklı geliyor, allahım kullandırmasın ama ihtiyaç durumunda da önemli gibi.
Canim baya maliyetli bir sey oldugu icin baslarda düşünmüş olsam da simdi vazgectim bide ne zaman lazim olacagi belli degil, farz edelim ki kordon kanı 15-20 yil sonra lazim oldu. O zamana kadar hep para odemek gerekecek, eee bu ülkede onca yil duzgun saklanacak mi belli degil. Bide ulkemizde onu kullanacak teknoloji o kadar ilerledi mi, ilerleyecek mi emin de degilim. Ama geçende arkadasim soyledi, cocuklarin süt dislerinden kok hucre tedavisi yapabiliyorlarmis. Maliyetli de degil. Bunu degerlendirebilirim oglumun inci dişleriyle henüz arastirmadim ama, makul ve mantikli geldi.
Ekstra bilgisi olan arkadaslar burda bizi bilgilendirirse de bu konularda cok sevinirim

Günaydın canımm nasılsın
Iyiyim bugune şükür canim hafif agrilarla uyandim bide ruyamda esimin beni aldattigini gördüm gece gözüm yaslı uyandm bi sinirli uyandmki ona sorma adam kalksinda trip atayim diye bekliyorum sen nasilsin dün iyi degildn biraz

Günaydın benimki yüzünü sırtıma dönmüş poz alamadik düzgün 26+0 947 gr 29-30 cm Beni de 30. haftada bi ay sonra cagirdi

Dis eti kanamasi icin listerine vs kullanabilir miyim die sordum. Kullanabilirsin dedi hamilelikten dolayi kaynaklandigi icin cok etkilemeyebilir ama enfeksiyon vs olmasini da engeller kullanmakta fayda var dedi.

kocakafali cocumm bi hafta onden gidiyomus kafasi, sekerden olabilir veya yapisal da olabilir ilerleyen haftalarda haftasiyla uyumlu da olabilir dedi

Eklentiler

• 528BA207-0F0F-4A12-B78A-17C828542A99.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…