- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.441
Peki benim de buna aglamamGünaydın kızlar sabahtan beri bunu izleyip izleyip ağlıyorum
Valahi aynisi bende de oldu 2 3 gun once. Nasil bi gerinme acisi. Garip yirtilma hissi. Ve catlakAz önce göbeğimde manyak bi acı hissettim.açıp bakmamla birlikteeee tatata taaaaaammm kocaman bi çatlak.Canımı o kadar acıttı kiiii.inanamadım ,resmen anlık bi yırtık acısı hissettim .oğluşun bana bıraktığı ilk iz
Adamlara yazık hangimizi susturcaklar bakalımPeki benim de buna aglamaminsallah bu aglakligimiz dogumdan sonra normale döner, yoksa biz bebelerden daha cok aglicaz
Ay benim kilo çatlaklarım hiç acımamıştı .bu neden böyle oldı hiç anlamadımValahi aynisi bende de oldu 2 3 gun once. Nasil bi gerinme acisi. Garip yirtilma hissi. Ve catlakanlik olcagini hic dusunmemistim. Hep yavas yavas olmuyomus onu gordum
Evet catlak kremi aldim ama hic duzenli kullanamadim ya. O yuzden ne denli etkili oluyor bilmiyorumAy benim kilo çatlaklarım hiç acımamıştı .bu neden böyle oldı hiç anlamadımnemlendiriyor musun canım sen
Kuzular , seker yukleme sonuclarim cikti. Doktoruma da bu sabah gittim. Sekerin cikmamis mujde ama aclik sekerin sinirda o yuzden hamurisi ye ama abartmada dedisukur bebiste bir sorun yok. 1016 gram olmus. Buyu da azcik uzunmus ama cm solemedi 1 hafta ileri dedi. Kramp ve kasilmalar icin magnezyum kullanimina devam. Bana extra uyku geldi kizlar. Devamli uyumak istiyorum pek yapmam ama ogluma cizgi film actim simdi. 1 saat kestirmeyi dusunuyorum. Ayagini ustume at dedim degsin ki cekerse uyanayim guvenlik testim
Ben almadım bileEvet catlak kremi aldim ama hic duzenli kullanamadim ya. O yuzden ne denli etkili oluyor bilmiyorum
Herkese günaydın kızlarçatı Ağrısı dediğimiz şey yatakta dönmeye engel ,pijama giyerken bacak kaldırınca acıtan bişeyse ben yaşıyorum onu.Ve ayakta çok kalınca da oluyor bende.Tam kasıklarımın aşağıda bittiği yerde hissediyorum iki taraflı acıyı.beni tedirgin eden bi ağrıydı bu aslında çatı ağrısının doğumun yaklaşmasıyla vs bi ilgisi var mı
Ben de doktorum vermeden kendim almistim canim. Hatta sonra doktorunverdigini bir ay kullandim begenmedim yine kendim aldim kafama goreKelebegimx bende seni soracaktım, nasılsın bebişlerimiz nasıl?
Kızlar ben kan ilacı, kan sulandırıcı iğne ve troid ilacı kullanıyorum ilk gebeliğimde osteorecare kullanmıştım bu aylarda bu doktorlar hiç vitamin kullanmam için destek vermediler zaten destek ilaçlar özel oluyor devlet karşılamıyor alıp kullansam mı acaba
Bak şimdi çökerim şuraya hüngür hüngür ağlarım hahdkf duygusal bir ponçiğim zatenGünaydın kızlar sabahtan beri bunu izleyip izleyip ağlıyorum
Çok tatlış amaBak şimdi çökerim şuraya hüngür hüngür ağlarım hahdkf duygusal bir ponçiğim zaten
İçin rahat edecekse yap bebişim. Neye göre erken kime göre erken ben erken diyenleri anlamıyorum hiç. Keyfim yapmak istiyorsa ilk günde yaparım ne var ☹ bugün ağrılar ve mise bulantılarından mütevellit restli günümdeyim.Kızlar bizimkilerin kıyafetlerini yıkıyım artık dedim dolaptan renklerini ayırmaya bile zor ayakta durdum belimin ortası kasıklarkm gitti. Topladım şimdi koltukta ayırıyorum oturduğum yerden yaparım ütülerini artık. Daha bırakamıcam iyice şiştim belki erken ama napıyım
Bosver sen erken diyene bakma yap gitsin canim. Ben basladim bile. Butun aldigm ve hediye gelen kalin ince Battaniyelerini yikadim kuruttm kaldirdm. Bu haftaicide nasipse kiyafetlerini halledicem. Doguma yakin kilosuna gore ek olarak yenidogan bikac tane daha alirim veya almam bakalim.Kızlar bizimkilerin kıyafetlerini yıkıyım artık dedim dolaptan renklerini ayırmaya bile zor ayakta durdum belimin ortası kasıklarkm gitti. Topladım şimdi koltukta ayırıyorum oturduğum yerden yaparım ütülerini artık. Daha bırakamıcam iyice şiştim belki erken ama napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?