2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Artık ağırlaşıyoruz canım haklısın.. bende dolabı geldiği gibi başlıcam her ihtimale karlı her sey hazır olsun istiyorum

Evet tam olarak ordaki kemikler harekete bağlı agri artıyor. Doğum yaklaşması değil bebek buyumesi , yoksa doğum her geçen gün yaklaşıyor bebişim

Günaydın kızlar sabah yataktan kalkarken bi akıntım oldu fitil sandım değil su gibi bir şey pijamama bile geçmiş çok az ama devamı yok su gelmesi böyle bir şey değildir dimi
canim doktoruna mi haber versen acaba ne bileim için rahat eder pijamana kadar geçmiß

selam kızlar yazılanlara baktım biraz da dün herkesi bir etkilemiş sanırım günü kötü geçen herkese geçmiş olsun ben de dün şeker yüklemesi için gitmiştim içeceğin tadı etkilemedi beni ama bir tuhaf yaptı baş ağrısı gibi desem değil uyku hali gibi desem değil öyle tuhaf oldum. Zaten son kanı verdikten sonra su içmekten başka bişey yapamadım gün boyu doğru düzgün yemek de yiyemedim hic bisey istemedi canım ve sanırım o içecek beni cırcır yaptı, hamileliğin başından beri kabızlık yaşıyorken dünden beri karın ağrısı yaşıyorum tuvalete koşuyorum

Değerlerimi de kendimce yorumladım sıkıntı yok gibi doktora danışmadım henüz ama bu kadar etki edeceğini düşünsem yaptırmayabilirdim

napîyorsunuz kızlar ben çok yorgun ge uykusuz hissediyorum dün boya yapmaya başladık çocuk odası bitti kapısını penceresini güzelce yıkadım sildim bügünde banyo ve koridor bitti şimdi biraz kestiriyorum mutfak yatak odası ve oturma odası kaldı inşallah bugun biter yarında her yere koşebucak dalışırım ama eğil kalk yapmaktan kasıklarım ağırdı gece 3 te uyudum zaten sabah 7 buçukta ayaktaydım nekadar zor oluyor iyiki birdahaki aya brakmadım bu işi yoksa yapamayacaktım

Yavrum yorma kendini tamam mı? Farketmeden insan yapıyor sıcağı sıcağına da sonra çıkıyor.

Maşallah canım ama kendini çok yormussun. Keşke yardımcı olan olsaydı ama biliyorum yazmıştın yok diye.
Benim canım tatlıymış onu gördüm evi elektrikli süpürge ile süpürunce bile kasıklarım çok ağrıyor resmen bisey iniyor oralara gibi

26+3 üm canım bende. Haftasıyla uyumludur yoksa sölerdi zaten. Benim içtiğim buydu . Beni rahatsız etmedi valla ne mide bulantısı ne bişi öle içtim su gibi
Benim ictigimde böyle birşey bende normalde tatlı yemeye bayılırım uc dört tabak baklava yediğimi bilirimde bu biraz tuafti

Eklentiler

• 16839716654187050270247368198106.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 44
Sen tüm hafta ayaktasınnn tüm haftasonu restli gününn bulantı bugün bende de var yatınca daha çok odaklanıyorum diye iş çıkarıyorum işte kendime muhtemelen bitiremicem kocaya kalcak olsun
Oh mis gibi aynen dursun dolaplarında daha hastane çıkış yaptırmadım bu miniklere bide kendime pijama almadım neyin rahatlığıysa
Kizlar benim kizimin simdiden tekme atma saati düzenli anasi gibi duzenli olcak.herhalde absrtmiyorum 1 haftadir tekmesine uyaniyorum ve saat ya 6 ya 6.15 felan hep ayni saatte coşuyor degisik hareketler yapiyor
Ahahah yerimmm benimkilerde gece coşuyor ve hep aynı anda tepikliyorlar inş uyuma uyanma saatleri aynı olur
Artık ağırlaşıyoruz canım haklısın.. bende dolabı geldiği gibi başlıcam her ihtimale karlı her sey hazır olsun istiyorum
Eksikler bitmez arkadaşım ufak ufak tamamlayalımda son günler piremsesler gibi yatalım aklımızda kalmasın

Evet canım kesinlikle pijamalar gelsin ben hastane çantamı bile hazırlayacağım en kötğ ihtimal baktım vaktinde geliyor benim oğluş tekrar yıkarım valizdenikeri napayım

Gece benm vajinam ağrıdı bu çatı mı o zaman cnm

Ben almadım bile bu saatten sonra da alır mıyım bilmiyorum inşallah hepsi bu kadar çok acımaz
Ben kizimda kullanmama rağmen parmak kalınlığında uzun uzun çatlaklarım var bilgidin harita bunda hic almasim catlayacak yer kalmadı çünkü ben çatlaklarımla çok mutluğum

Hazirla cnm senin birde ikizler daha cok malzeme zor biter kurutma makinan var mı benim yok en çok lazım olan şey ben evde kurutucam dışarı asmam sanırım

sancısı olan var mı ?? bebek sanki bir tarafa toplanıyor hatta karnımdan belli oluyor böyle top gibi oluyor sonra geçiyor tabi
.. birde hareketli mı sizin bebişler de bizimki sanki hiç uyurmuyor gibi hep uyanık gibi
Bunu dün cok yaşadım tas gibi topladı hep sanirim yalanci sancılar bunlar

Yok canım bebis baski yaptigi icin bende bayadir var o en cok altima bir sey giyerken zorluyor hatta, sol bacagimi asla kaldiramiyorum ayaktayken
Ay evet pijamamın altını ayakta hiç giyemiyorum.hep oturmak istiyorum kopuyor gibi acıyor
Evet tam olarak ordaki kemikler harekete bağlı agri artıyor. Doğum yaklaşması değil bebek buyumesi , yoksa doğum her geçen gün yaklaşıyor bebişim
Ben riskli olduğum için herşeyden şüphe eder oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…