- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.461
Artık ağırlaşıyoruz canım haklısın.. bende dolabı geldiği gibi başlıcam her ihtimale karlı her sey hazır olsun istiyorumKızlar bizimkilerin kıyafetlerini yıkıyım artık dedim dolaptan renklerini ayırmaya bile zor ayakta durdum belimin ortası kasıklarkm gitti. Topladım şimdi koltukta ayırıyorum oturduğum yerden yaparım ütülerini artık. Daha bırakamıcam iyice şiştim belki erken ama napıyım
Evet tam olarak ordaki kemikler harekete bağlı agri artıyor. Doğum yaklaşması değil bebek buyumesi , yoksa doğum her geçen gün yaklaşıyor bebişimHerkese günaydın kızlarçatı Ağrısı dediğimiz şey yatakta dönmeye engel ,pijama giyerken bacak kaldırınca acıtan bişeyse ben yaşıyorum onu.Ve ayakta çok kalınca da oluyor bende.Tam kasıklarımın aşağıda bittiği yerde hissediyorum iki taraflı acıyı.beni tedirgin eden bi ağrıydı bu aslında çatı ağrısının doğumun yaklaşmasıyla vs bi ilgisi var mı
canim doktoruna mi haber versen acaba ne bileim için rahat eder pijamana kadar geçmißGünaydın kızlar sabah yataktan kalkarken bi akıntım oldu fitil sandım değil su gibi bir şey pijamama bile geçmiş çok az ama devamı yok su gelmesi böyle bir şey değildir dimi
Yavrum yorma kendini tamam mı? Farketmeden insan yapıyor sıcağı sıcağına da sonra çıkıyor.napîyorsunuz kızlarben çok yorgun ge uykusuz hissediyorum dün boya yapmaya başladık çocuk odası bitti kapısını penceresini güzelce yıkadım sildim bügünde banyo ve koridor bitti şimdi biraz kestiriyorum mutfak yatak odası ve oturma odası kaldı inşallah bugun biter yarında her yere koşebucak dalışırım ama eğil kalk yamkatan kasıklarım ağırdı gece 3 te uyudum zaten sabah 7 buçukta ayaktaydım nekadar zor oluyor iyiki birdahaki aya brakmadım bu işi yoksa yapamayacaktım
Maşallah canım ama kendini çok yormussun. Keşke yardımcı olan olsaydı ama biliyorum yazmıştın yok diye.napîyorsunuz kızlarben çok yorgun ge uykusuz hissediyorum dün boya yapmaya başladık çocuk odası bitti kapısını penceresini güzelce yıkadım sildim bügünde banyo ve koridor bitti şimdi biraz kestiriyorum mutfak yatak odası ve oturma odası kaldı inşallah bugun biter yarında her yere koşebucak dalışırım ama eğil kalk yapmaktan kasıklarım ağırdı gece 3 te uyudum zaten sabah 7 buçukta ayaktaydım nekadar zor oluyor iyiki birdahaki aya brakmadım bu işi yoksa yapamayacaktım
Benim ictigimde böyle birşey bende normalde tatlı yemeye bayılırım uc dört tabak baklava yediğimi bilirimde bu biraz tuafti26+3 üm canım bende. Haftasıyla uyumludur yoksa sölerdi zaten. Benim içtiğim buydu . Beni rahatsız etmedi valla ne mide bulantısı ne bişi öle içtim su gibi
Sen tüm hafta ayaktasınnn tüm haftasonu restli gününnİçin rahat edecekse yap bebişim. Neye göre erken kime göre erken ben erken diyenleri anlamıyorum hiç. Keyfim yapmak istiyorsa ilk günde yaparım ne var ☹ bugün ağrılar ve mise bulantılarından mütevellit restli günümdeyim.
Ben son zamanlara bırakıcam ama jsjdhj birşeyi kaçırıyorum kesin ama olsun hdjj
Oh mis gibi aynen dursun dolaplarında daha hastane çıkış yaptırmadım bu miniklere bide kendime pijama almadım neyin rahatlığıysaBosver sen erken diyene bakma yap gitsin canim. Ben basladim bile. Butun aldigm ve hediye gelen kalin ince Battaniyelerini yikadim kuruttm kaldirdm. Bu haftaicide nasipse kiyafetlerini halledicem. Doguma yakin kilosuna gore ek olarak yenidogan bikac tane daha alirim veya almam bakalim.
Ahahah yerimmm benimkilerde gece coşuyor ve hep aynı anda tepikliyorlar inş uyuma uyanma saatleri aynı olurKizlar benim kizimin simdiden tekme atma saati düzenli anasi gibi duzenli olcak.herhaldeabsrtmiyorum 1 haftadir tekmesine uyaniyorum ve saat ya 6 ya 6.15 felan hep ayni saatte coşuyor degisik hareketler yapiyor
Eksikler bitmez arkadaşım ufak ufak tamamlayalımda son günler piremsesler gibi yatalım aklımızda kalmasınArtık ağırlaşıyoruz canım haklısın.. bende dolabı geldiği gibi başlıcam her ihtimale karlı her sey hazır olsun istiyorum
Tekrar olursa bi arayacağım canım, fitili yağı akabiliyormuş umarım öyledircanim doktoruna mi haber versen acaba ne bileim için rahat eder pijamana kadar geçmiß
Evet canım kesinlikle pijamalar gelsin ben hastane çantamı bile hazırlayacağımSen tüm hafta ayaktasınnn tüm haftasonu restli gününnbulantı bugün bende de var yatınca daha çok odaklanıyorum diye iş çıkarıyorum işte kendime muhtemelen bitiremicem kocaya kalcak olsun
Oh mis gibi aynen dursun dolaplarında daha hastane çıkış yaptırmadım bu miniklere bide kendime pijama almadım neyin rahatlığıysa
Ahahah yerimmm benimkilerde gece coşuyor ve hep aynı anda tepikliyorlar inş uyuma uyanma saatleri aynı olur
Eksikler bitmez arkadaşım ufak ufak tamamlayalımda son günler piremsesler gibi yatalım aklımızda kalmasın
Gece benm vajinam ağrıdı bu çatı mı o zaman cnmBaya anlarsın bacaklarını tutup ayırıyorlar Gibi vajina kemiklerin ağrır. Hani vajinanla poponun orası yok mu ordaki kemikler. Doğuma hazırlık agrilaridir onlar. Çoğunlukla normaldir. Bqbek agirlastikca ve kaslar gevsedikce ağrı daha da net hissedilir.
Ben kizimda kullanmama rağmen parmak kalınlığında uzun uzun çatlaklarım var bilgidin harita bunda hic almasim catlayacak yer kalmadı çünküBen almadım bilebu saatten sonra da alır mıyım bilmiyorum inşallah hepsi bu kadar çok acımaz
Hazirla cnm senin birde ikizler daha cok malzeme zor biter kurutma makinan var mı benim yok en çok lazım olan şey ben evde kurutucam dışarı asmam sanırımKızlar bizimkilerin kıyafetlerini yıkıyım artık dedim dolaptan renklerini ayırmaya bile zor ayakta durdum belimin ortası kasıklarkm gitti. Topladım şimdi koltukta ayırıyorum oturduğum yerden yaparım ütülerini artık. Daha bırakamıcam iyice şiştim belki erken ama napıyım
Bende bunu içtim beni baya zorladı amaBenim ictigimde böyle birşey bende normalde tatlı yemeye bayılırım uc dört tabak baklava yediğimi bilirimde bu biraz tuafti
Bunu dün cok yaşadım tas gibi topladı hep sanirim yalanci sancılar bunlarsancısı olan var mı ?? bebek sanki bir tarafa toplanıyor hatta karnımdan belli oluyor böyle top gibi oluyor sonra geçiyor tabi
.. birde hareketli mı sizin bebişler de bizimki sanki hiç uyurmuyor gibi hep uyanık gibi
İnsani korkutuyor birde erken doğum yapanları duyunca aklım çıktıBunu dün cok yaşadım tas gibi topladı hep sanirim yalanci sancılar bunlar
Ay evet pijamamın altını ayakta hiç giyemiyorum.hep oturmak istiyorum kopuyor gibi acıyorYok canım bebis baski yaptigi icin bende bayadir var oen cok altima bir sey giyerken zorluyor hatta, sol bacagimi asla kaldiramiyorum ayaktayken
Ben riskli olduğum için herşeyden şüphe eder oldumEvet tam olarak ordaki kemikler harekete bağlı agri artıyor. Doğum yaklaşması değil bebek buyumesi , yoksa doğum her geçen gün yaklaşıyor bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?