2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben kizimda kullanmama rağmen parmak kalınlığında uzun uzun çatlaklarım var bilgidin harita bunda hic almasim catlayacak yer kalmadı çünkü ben çatlaklarımla çok mutluğum
Bende hep bebişin izleri olarak düşündüm.Zaten pürüzsüz değil vücudum .vardı çatlaklarım.eşim de sever hep çatlaklarımı o yüzden rahatsız etmiyor sadece bu kadar acıması bi garip hissettirdi

sancısı olan var mı ?? bebek sanki bir tarafa toplanıyor hatta karnımdan belli oluyor böyle top gibi oluyor sonra geçiyor tabi
.. birde hareketli mı sizin bebişler de bizimki sanki hiç uyurmuyor gibi hep uyanık gibi
Benimde ilk kez dün oldu resmen ikisi birden ortaya toplandı hatta korktum anneme gösterdim dokun diye dokunmaya gerek yok yanlar boş duruyo resmen dedi ama korkma oluyor hep geçiyor dedi
Hazirla cnm senin birde ikizler daha cok malzeme zor biter kurutma makinan var mı benim yok en çok lazım olan şey ben evde kurutucam dışarı asmam sanırım
Kurutma var canım ilk atmıcaktım ama şimdi atıcam. Balkona asamıyorum karşımızda inşaat var ha odada kurumuş ha makinede diyorum inşallah bişey olmaz

Benim bugün cok göbeğim kaşınıyor,aynada baktim bisey yok simdilik,acaba çatlak habercisi mi? Geriliyor da ondan mi?

Kuzum maşallah yorulman çok normal ama bence kendini bu kadar yorma lütfen yavaş yavaş yap en azından ben inanın hiçbirşeye mecal bulamıyorum bi de hava sıcak yatıp duruyorum

mydreams93 canisi insallah dedigin gibi olur biri uyursa digerininde uykusu gelir psikolojikmen etkilerler birbirlerini oyle ya sorma sabahin 6sinda akrobatik hareketler yapiyor öglen aksamda tık yok hafif hafif tekmeliyor o kdr

Meliss85 Canim kasininca kasimayin catlak habercisi diyorlar benimde tatli tatli kaşıniyor hemen su vuruyorum nemlendiriyorum suan catlama yok ama dogumdan sonra süpriz olabilir

Benim bugün cok göbeğim kaşınıyor,aynada baktim bisey yok simdilik,acaba çatlak habercisi mi? Geriliyor da ondan mi?
Evet kaşıntı çatlağın önden habercisi olabiliyor. Kaşınan bölgeyi nemlendirin günde 2 defa. Bir de bol su için

Kızlarrr, kilodan mı ödemden mi tam bilmiyorum ama bacaklarım çok kalınlaştı. Bir tanıdık hamileliğinde böyle olunca hacamat yaptırmış. Sizin düşünceleriniz nedir ? Ona çok iyi gelmiş ama ben daha önce hiç yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…