- 12 Ağustos 2022
- 208
- 584
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.481
Ben de bundan içtim işte bi sersemletti beniBenim ictigimde böyle birşey bende normalde tatlı yemeye bayılırım uc dört tabak baklava yediğimi bilirimde bu biraz tuafti
Bende hep bebişin izleri olarak düşündüm.Zaten pürüzsüz değil vücudum .vardı çatlaklarım.eşim de sever hep çatlaklarımıBen kizimda kullanmama rağmen parmak kalınlığında uzun uzun çatlaklarım var bilgidin harita bunda hic almasim catlayacak yer kalmadı çünküben çatlaklarımla çok mutluğum
İçerken zorlamadı beni bu ama sonra dengem bozuldu yaBende bunu içtim beni baya zorladı ama
Kuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Benimde ilk kez dün oldu resmen ikisi birden ortaya toplandı hatta korktum anneme gösterdim dokun diye dokunmaya gerek yok yanlar boş duruyo resmen dedi ama korkma oluyor hep geçiyor dedisancısı olan var mı ?? bebek sanki bir tarafa toplanıyor hatta karnımdan belli oluyor böyle top gibi oluyor sonra geçiyor tabi
.. birde hareketli mı sizin bebişler de bizimki sanki hiç uyurmuyor gibi hep uyanık gibi
Kurutma var canım ilk atmıcaktım ama şimdi atıcam. Balkona asamıyorum karşımızda inşaat var ha odada kurumuş ha makinede diyorum inşallah bişey olmazHazirla cnm senin birde ikizler daha cok malzeme zor biter kurutma makinan var mı benim yok en çok lazım olan şey ben evde kurutucam dışarı asmam sanırım
Allah yardımcınız olsun canım inşallahKuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Doktorlar ne yorum yapıyor canım ne kadar tutabilceklerine dair vs diyeKuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Tutamiyorlarmis kuzum o kadar tedavi uygulanıyorDoktorlar ne yorum yapıyor canım ne kadar tutabilceklerine dair vs diye
Allah yardimcin olsun canım benimKuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Kuzum maşallah yorulman çok normalnapîyorsunuz kızlarben çok yorgun ge uykusuz hissediyorum dün boya yapmaya başladık çocuk odası bitti kapısını penceresini güzelce yıkadım sildim bügünde banyo ve koridor bitti şimdi biraz kestiriyorum mutfak yatak odası ve oturma odası kaldı inşallah bugun biter yarında her yere koşebucak dalışırım ama eğil kalk yapmaktan kasıklarım ağırdı gece 3 te uyudum zaten sabah 7 buçukta ayaktaydım nekadar zor oluyor iyiki birdahaki aya brakmadım bu işi yoksa yapamayacaktım
Canım Allah yardımcın olsun dualarım seninleKuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun canımKuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Dualarımız seninle canım benim Allahın izniyle sağ salim kucağına al minikleriniTutamiyorlarmis kuzum o kadar tedavi uygulanıyorbaşka kata alacaz dediler tedavi için
Evet kaşıntı çatlağın önden habercisi olabiliyor. Kaşınan bölgeyi nemlendirin günde 2 defa. Bir de bol su içinBenim bugün cok göbeğim kaşınıyor,aynada baktim bisey yok simdilik,acaba çatlak habercisi mi? Geriliyor da ondan mi?
Allah yardımcınız olsun. Güzel düşünelim güzel olsun. Dualarımız sizinleKuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?