- 18 Kasım 2022
- 536
- 802
- 33
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.501
Allah yardımcınız olsun. Güzel düşünelim güzel olsun. Dualarımız sizinleKuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Ben çok kilo almadım ama yapım gereği benim de kalınlaştı bir de ödem doluyuz şu an. Ben doğum yaptıktan sonra gideceğini düşünüyorum. Gitmezse çaresini o zaman düşünürüz bence şimdilik normalKızlarrr, kilodan mı ödemden mi tam bilmiyorum ama bacaklarım çok kalınlaştı. Bir tanıdık hamileliğinde böyle olunca hacamat yaptırmış. Sizin düşünceleriniz nedir ? Ona çok iyi gelmiş ama ben daha önce hiç yaptırmadım
Dayanıcaklar inşallah canım . Dualarımdasın hepKuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Kuzum aynı durumu 3 gün önce tetenoz aşısı vuruldukyan sonra yaşadım, hatta bir nst ye gir dedikleri için nst ye bile girdim bir sıkıntı çıkmadısancısı olan var mı ?? bebek sanki bir tarafa toplanıyor hatta karnımdan belli oluyor böyle top gibi oluyor sonra geçiyor tabi
.. birde hareketli mı sizin bebişler de bizimki sanki hiç uyurmuyor gibi hep uyanık gibi
İnşallah gider ya. Bir sürü yeni kıyafet almak zorunda kaldım:) Yaptıran kişi bana hamilelikte çok iyi geldi demişti.Ben çok kilo almadım ama yapım gereği benim de kalınlaştı bir de ödem doluyuz şu an. Ben doğum yaptıktan sonra gideceğini düşünüyorum. Gitmezse çaresini o zaman düşünürüz bence şimdilik normal
Bisi diyimmi. Tetanozdan sonraki 2 gün kasik agrisi ve batmalar yasadim Allaha şükür gecti. Bikac kiside daha duydum bunu.Kuzum aynı durumu 3 gün önce tetenoz aşısı vuruldukyan sonra yaşadım, hatta bir nst ye gir dedikleri için nst ye bile girdim bir sıkıntı çıkmadı
(doktor diyor ki bebek hareketlerinde bir anormallik var mi hocam diyorum normalde sallıyorum günde 5 hiddeiyorsam şimdi sanki hep hareketli birde büyük toplanma şeklinde yapıyor hareketlerini)
Ahaha annelerini uyandırıyolar işte görev başarıyla tamamlanıyomydreams93 canisi insallah dedigin gibi olur biri uyursa digerininde uykusu gelir psikolojikmen etkilerler birbirlerini oyle ya sorma sabahin 6sinda akrobatik hareketler yapiyor öglen aksamda tık yok hafif hafif tekmeliyor o kdr
Benimde tetenozdan oldu heralde perşembe yaptırmıştım tetenozBisi diyimmi. Tetanozdan sonraki 2 gün kasik agrisi ve batmalar yasadim Allaha şükür gecti. Bikac kiside daha duydum bunu.
Rabbim yardımcın olsun cnm inşallah bir mucize olur allahım korktuğuna uğratmasın ewlatlarınıda senide korusunTutamiyorlarmis kuzum o kadar tedavi uygulanıyorbaşka kata alacaz dediler tedavi için
Cok uzuldum canim hakinda hayirlisiTutamiyorlarmis kuzum o kadar tedavi uygulanıyorbaşka kata alacaz dediler tedavi için
Canım ben hacamat ve sülük normalde yaptıran bir insanım. Doğru ellerde yapıldığında şifasına çok inanırım. Ancak hamileyken önermem. Güzelce sağlıkla doğumunu yap ondan sonra iyi biryerde ve birkişi de yaptırırsın.Kızlarrr, kilodan mı ödemden mi tam bilmiyorum ama bacaklarım çok kalınlaştı. Bir tanıdık hamileliğinde böyle olunca hacamat yaptırmış. Sizin düşünceleriniz nedir ? Ona çok iyi gelmiş ama ben daha önce hiç yaptırmadım
Aaa bende pazartesi oldum 2. Dozumu. Kemiklerim sızlıyor resmen. Belim hala tutukBisi diyimmi. Tetanozdan sonraki 2 gün kasik agrisi ve batmalar yasadim Allaha şükür gecti. Bikac kiside daha duydum bunu.
2 gündür yine bu konuya dehşet taktım ben kafayı ya. Kendimi gerçekten kötü hissediyorum artık. Geçen ay konuşmuştum hatırlarsanız, sonra bi düzeldi gibi oldu. Sonra hop yine 1 aydır yok, geçen denedik bildiğin olmadı yarım kaldı yani aklıma geldikçe içim cızlıyor. Gerçekten herhalde bu konudaki sağlıklı düşünme yetimi kaybediyorum çok farklı şeyler düşünmeye başladım artık. İnsan googlea kocam bana neden dokunmak istemiyor yazarken pek de mutlu hissedemiyor tabii.Ay istemeyle de olmuyo ki yok yorgunum yok bilmem ne çok nazlı zaten sanki o kadın ben erkekistemeyle olan da beni sinir ediyo zaten gönülsüz gönülsüz
Ben de kafamda kurmaya başladım zaten. Bir de sinirli olmaya başladım bu durumdan dolayı kafamda planlar yapıp duruyorum2 gündür yine bu konuya dehşet taktım ben kafayı ya. Kendimi gerçekten kötü hissediyorum artık. Geçen ay konuşmuştum hatırlarsanız, sonra bi düzeldi gibi oldu. Sonra hop yine 1 aydır yok, geçen denedik bildiğin olmadı yarım kaldı yani aklıma geldikçe içim cızlıyor. Gerçekten herhalde bu konudaki sağlıklı düşünme yetimi kaybediyorum çok farklı şeyler düşünmeye başladım artık. İnsan googlea kocam bana neden dokunmak istemiyor yazarken pek de mutlu hissedemiyor tabii.
Bence sorun sen veya eşin değil arkadaşım aranızdaki ilişkide değil artık riskli aylardayız ister istemez korkuyor olabilir ya da bebişin orda olma düşüncesi şöyle düşün 1 buçuk yıllık evliyim 7 aydır ilişkiye girmiyoruz başta kendimi eksik hissettim o dönemler psikologa gidiyordum psikologum bile normal dedi. Erkekler hamilelik döneminde çok korkuyor ve çocuklarının orda olduğunu bilmek huzursuz ediyor dedi. Önemli olan lohusalıktan sonra cinsel yaşantınızıda düzene koymanız dedi. Sağlıkla kucağımıza alalım da o günlerimizde gelir2 gündür yine bu konuya dehşet taktım ben kafayı ya. Kendimi gerçekten kötü hissediyorum artık. Geçen ay konuşmuştum hatırlarsanız, sonra bi düzeldi gibi oldu. Sonra hop yine 1 aydır yok, geçen denedik bildiğin olmadı yarım kaldı yani aklıma geldikçe içim cızlıyor. Gerçekten herhalde bu konudaki sağlıklı düşünme yetimi kaybediyorum çok farklı şeyler düşünmeye başladım artık. İnsan googlea kocam bana neden dokunmak istemiyor yazarken pek de mutlu hissedemiyor tabii.
Çamaşır yıkayan aklıma tüküriyim benimde gitti bel şimdi korkudan sesimi de çıkaramıyorumAaa bende pazartesi oldum 2. Dozumu. Kemiklerim sızlıyor resmen. Belim hala tutuk
Valla bende üzülüyorum bu konuya.Bize yasak.Ama hormonlarım yasak masak pek sallamıyor.hem ben eşimle ilgilenmek istiyorum yani bunu kaç kere söyledim haftalardır tık yok çünkü.tamam yapalım demiyorum ama başka yollar da var.Ama adam istemiyor2 gündür yine bu konuya dehşet taktım ben kafayı ya. Kendimi gerçekten kötü hissediyorum artık. Geçen ay konuşmuştum hatırlarsanız, sonra bi düzeldi gibi oldu. Sonra hop yine 1 aydır yok, geçen denedik bildiğin olmadı yarım kaldı yani aklıma geldikçe içim cızlıyor. Gerçekten herhalde bu konudaki sağlıklı düşünme yetimi kaybediyorum çok farklı şeyler düşünmeye başladım artık. İnsan googlea kocam bana neden dokunmak istemiyor yazarken pek de mutlu hissedemiyor tabii.
Jdjjsh cesaretinden ötürü alnından öper söylersen bende de birşey demejfjfjÇamaşır yıkayan aklıma tüküriyim benimde gitti bel şimdi korkudan sesimi de çıkaramıyorum
Bilmiyorum napıcaz açıkcası şu an çok pozitif tavsiyelerim de yok kafamda. Cidden çok yoruldum bu konuda ya. Uzun uzun konuştum, laf soktum, üstüne şaka yaptım, kendimi geri çektim yani her yolu denedim. Zaten vücudum da göbeğim hariç aşırı bi kilo durumu yok, kıl tüy mevzusu desen lazere gitmiştim tek tük çıkanları alıyorum ondan da problem olamaz. Kokuyor muyum desem 2 günde 1 duş yapıyorum, her gün kafamdan aşağısını yıkıyorum. O da olamaz. Ne yapacağımı şaşırdım, zaten kendimi çirkin hissediyorum bir de o böyle uzak durunca iyice içim sıkılıyor. Hiç mi insanın karısına dokunası gelmez ya? Biri çalışan biri de evin işleriyle ilgilenen iki ev arkadaşı gibiyiz. Hof yazarken bile ağlıyorum ya.Ben de kafamda kurmaya başladım zaten. Bir de sinirli olmaya başladım bu durumdan dolayı kafamda planlar yapıp duruyorum
Cağğğnım fıstıklı hormon dehlizlerine girmişsin. Bu durumun seninle ve senin özelliklerinde hiiç alakası yok ki. Sen niye kendinde hata arayıp şu yok bu yok diye düşünüyorsun? Ben şahsen erkeklere de hak veriyorum. Onun bakış açısından bir bak, korkması çok normal değil mi? Cinsellik dışı konularda nasıl? Destek mi? El üstünde tutuyor mu seni bunlar önemli. Bunlarda sorun varsa gömeyim valla iyi döşerim ama cinsellik ne senin ne de onun elinde olan bir konu değil bence. Hele erkeklerde kafa uygun değilse birsürü problem yaşayabiliyorlar biliyorsun.Bilmiyorum napıcaz açıkcası şu an çok pozitif tavsiyelerim de yok kafamda. Cidden çok yoruldum bu konuda ya. Uzun uzun konuştum, laf soktum, üstüne şaka yaptım, kendimi geri çektim yani her yolu denedim. Zaten vücudum da göbeğim hariç aşırı bi kilo durumu yok, kıl tüy mevzusu desen lazere gitmiştim tek tük çıkanları alıyorum ondan da problem olamaz. Kokuyor muyum desem 2 günde 1 duş yapıyorum, her gün kafamdan aşağısını yıkıyorum. O da olamaz. Ne yapacağımı şaşırdım, zaten kendimi çirkin hissediyorum bir de o böyle uzak durunca iyice içim sıkılıyor. Hiç mi insanın karısına dokunası gelmez ya? Biri çalışan biri de evin işleriyle ilgilenen iki ev arkadaşı gibiyiz. Hof yazarken bile ağlıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?