- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.521
Benim eşim evlendikten 6 ay kadar sonra bu konuda böyle uzaklaşmaya başladı ama. Yani bizim bu problem yeni değil. Hamilelik tuzu biberi oldu sadece. Kafaya her şeyi çok takıyor. Maddi açıdan sıkıntıya gireriz yatağa yansır, kuş uçar yatağa yansır, böcek yürür yatağa yansır. Artık bıktım. Çocuk varsa bana da var, benden iyi mi bilecek çocuğun rahat olup olmadığını. Hıçkırığını bile hissediyorum ben bu veledin ya, bir problemi olsa anlamayacak mıyım? Bana desteği, sevgi gösterme şekli mükemmel ama bu konu benim için önemli bazı sebeplerden dolayı. Bunu bile bile böyle yapması tüm gemileri yakma isteğimi körüklüyor.Bence sorun sen veya eşin değil arkadaşım aranızdaki ilişkide değil artık riskli aylardayız ister istemez korkuyor olabilir ya da bebişin orda olma düşüncesi şöyle düşün 1 buçuk yıllık evliyim 7 aydır ilişkiye girmiyoruz başta kendimi eksik hissettim o dönemler psikologa gidiyordum psikologum bile normal dedi. Erkekler hamilelik döneminde çok korkuyor ve çocuklarının orda olduğunu bilmek huzursuz ediyor dedi. Önemli olan lohusalıktan sonra cinsel yaşantınızıda düzene koymanız dedi. Sağlıkla kucağımıza alalım da o günlerimizde gelirhe evet arkadaşlarımızın eşleri çekinmiyor olabilir ama herkesin yapısı farklı pozitifte geçen gün demişti 3. Çocukta o rahatlığa eriştik diye. Sen hormonlarına yenik düşüp hiç moralinizi bozma sana desteği nasıl sevgi gösterme şekli nasıl ona bak
Size yasak, senin eşini anlıyorum Ceri. Onun korkusu başka. Ama yasak olmadığı halde, hatta aksi bir şey söylenmedikçe doğuma kadar aktif yapabilirsiniz cümlesini duyduğu halde hiç umursamıyor bile.Bari kolay doğurayım diye el at be adam ya. Çok doluyum bu konuda inanın şakır şakır ağlıyorum şu an. Belki size saçma gelecek ama benim için en az 1 senelik mevzu bu o yüzden artık kendimi durduramıyorum.Valla bende üzülüyorum bu konuya.Bize yasak.Ama hormonlarım yasak masak pek sallamıyor.hem ben eşimle ilgilenmek istiyorum yani bunu kaç kere söyledim haftalardır tık yok çünkü.tamam yapalım demiyorum ama başka yollar da var.Ama adam istemiyorneden deyince de gerek yok diyor.E diyorum bak 2 ay bebeğin doğumuna olsa sonra 1 ay da yapamayız 3 ay nolcak diyorum.Hiç bişey olmaz diyor bu erkeklere ne yapsak kar etmiyor ya.Adam bişey olcak diye sarılıp yatmayı bile bıraktı.pü yani.psikolojim pert.Çok çirkinleşmiş hissediyorum zaten bi de bunlar yaşanınca iyice kötü oldum .Suratım patates gibi ,saçlar birbirine girmiş yatmaktan.Hamile fotosu çekelim evde dedik orda bile Allahım Van gölü canavarı gibi çıkmışım.Göz altlarım mor , kollarım mor ,suratımda bi ışık kalmamış.E adam beni napsın modu aktif kısaca.
Fıstıklı dur üzülme. Ne diyor konuşunca? Destek almaya sıcak bakıyor mu? Ben hamilelikten dolayı sandım sizin durumu. Hamilelik öncesinde de varsa tabiki ciddi bir sorun ve üzülmekte haklısın.Benim eşim evlendikten 6 ay kadar sonra bu konuda böyle uzaklaşmaya başladı ama. Yani bizim bu problem yeni değil. Hamilelik tuzu biberi oldu sadece. Kafaya her şeyi çok takıyor. Maddi açıdan sıkıntıya gireriz yatağa yansır, kuş uçar yatağa yansır, böcek yürür yatağa yansır. Artık bıktım. Çocuk varsa bana da var, benden iyi mi bilecek çocuğun rahat olup olmadığını. Hıçkırığını bile hissediyorum ben bu veledin ya, bir problemi olsa anlamayacak mıyım? Bana desteği, sevgi gösterme şekli mükemmel ama bu konu benim için önemli bazı sebeplerden dolayı. Bunu bile bile böyle yapması tüm gemileri yakma isteğimi körüklüyor.
Size yasak, senin eşini anlıyorum Ceri. Onun korkusu başka. Ama yasak olmadığı halde, hatta aksi bir şey söylenmedikçe doğuma kadar aktif yapabilirsiniz cümlesini duyduğu halde hiç umursamıyor bile.Bari kolay doğurayım diye el at be adam ya. Çok doluyum bu konuda inanın şakır şakır ağlıyorum şu an. Belki size saçma gelecek ama benim için en az 1 senelik mevzu bu o yüzden artık kendimi durduramıyorum.
Üzme kendini arkadaşım nolur belki kafasında çözemediği sorunlar vardır evet problem ama bak cinsel terapilerde var artık en kötü konuşup öyle bir destekte alsanız olmaz mı onun içinde zor bir durumdurBenim eşim evlendikten 6 ay kadar sonra bu konuda böyle uzaklaşmaya başladı ama. Yani bizim bu problem yeni değil. Hamilelik tuzu biberi oldu sadece. Kafaya her şeyi çok takıyor. Maddi açıdan sıkıntıya gireriz yatağa yansır, kuş uçar yatağa yansır, böcek yürür yatağa yansır. Artık bıktım. Çocuk varsa bana da var, benden iyi mi bilecek çocuğun rahat olup olmadığını. Hıçkırığını bile hissediyorum ben bu veledin ya, bir problemi olsa anlamayacak mıyım? Bana desteği, sevgi gösterme şekli mükemmel ama bu konu benim için önemli bazı sebeplerden dolayı. Bunu bile bile böyle yapması tüm gemileri yakma isteğimi körüklüyor.
Size yasak, senin eşini anlıyorum Ceri. Onun korkusu başka. Ama yasak olmadığı halde, hatta aksi bir şey söylenmedikçe doğuma kadar aktif yapabilirsiniz cümlesini duyduğu halde hiç umursamıyor bile.Bari kolay doğurayım diye el at be adam ya. Çok doluyum bu konuda inanın şakır şakır ağlıyorum şu an. Belki size saçma gelecek ama benim için en az 1 senelik mevzu bu o yüzden artık kendimi durduramıyorum.
Ben kendimde aramıyorum hatayı sadece sinirleniyorum. Ondan karısı hamile olunca ya da baba olunca değişen erkeklerden olmasını beklemiyordum. Hayal kırıklığı yarattığı içine girdiğimiz bu durumBilmiyorum napıcaz açıkcası şu an çok pozitif tavsiyelerim de yok kafamda. Cidden çok yoruldum bu konuda ya. Uzun uzun konuştum, laf soktum, üstüne şaka yaptım, kendimi geri çektim yani her yolu denedim. Zaten vücudum da göbeğim hariç aşırı bi kilo durumu yok, kıl tüy mevzusu desen lazere gitmiştim tek tük çıkanları alıyorum ondan da problem olamaz. Kokuyor muyum desem 2 günde 1 duş yapıyorum, her gün kafamdan aşağısını yıkıyorum. O da olamaz. Ne yapacağımı şaşırdım, zaten kendimi çirkin hissediyorum bir de o böyle uzak durunca iyice içim sıkılıyor. Hiç mi insanın karısına dokunası gelmez ya? Biri çalışan biri de evin işleriyle ilgilenen iki ev arkadaşı gibiyiz. Hof yazarken bile ağlıyorum ya.
İnşallahh.. bu kalın bacaklar daha da kötüleşmez inşallahCanım ben hacamat ve sülük normalde yaptıran bir insanım. Doğru ellerde yapıldığında şifasına çok inanırım. Ancak hamileyken önermem. Güzelce sağlıkla doğumunu yap ondan sonra iyi biryerde ve birkişi de yaptırırsın.
Canımcığım o geçicidir. Ben ayaklarımı ve bacaklarımı tanıyamıyorum inan ki. Kilo değil eminim ama şişlik var ve bence şu aşamada normal. Güzelce bir evladına kavuş, sonra mutlaka yaptır ama şişlik için değil genel şifa için. Ben çok seviyorum hacamat ve sülüğüİnşallahh.. bu kalın bacaklar daha da kötüleşmez inşallah
Canım lütfen kendini daha fazla üzme. Hatırladığım kadarıyla şehir hastanesine gidiyodun. Ben özelde erken doğum yaptığım zaman başka bi doktor keşke şehir hastanesine gitseydin demişti. O kuzuların görecek günü var inşallah. Sen güçlü olmalısın. İnşallah durdurabilirler ama durduramazlarsa da nice küçük bebekler büyüyor. Dua edelim çokçaKuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Kuzum Rabbim büyüktür yaşayan bilir dualarım seninleTutamiyorlarmis kuzum o kadar tedavi uygulanıyorbaşka kata alacaz dediler tedavi için
Yavrum yorma kendini tamam mı? Farketmeden insan yapıyor sıcağı sıcağına da sonra çıkıyor.
Maşallah canım ama kendini çok yormussun. Keşke yardımcı olan olsaydı ama biliyorum yazmıştın yok diye.
Benim canım tatlıymış onu gördümevi elektrikli süpürge ile süpürunce bile kasıklarım çok ağrıyor resmen bisey iniyor oralara gibi
Düşünceli yorumlarınız beni daha da enerjik hisetirdi valla insanı birileri düşünmesi nekadar güzelmişKuzum maşallah yorulman çok normalama bence kendini bu kadar yorma lütfen yavaş yavaş yap en azından ben inanın hiçbirşeye mecal bulamıyorum bi de hava sıcak yatıp duruyorum
Erkek kadın belki farklıdır bu konularda ama ben de moralim bozuk olunca, borç harç iş güç konularında kafama bisey takılınca pek istekli olamıyorum. Yani canım sıkkınken 5 ay yapmasam dert değil. Ama eşimi sevmediğimi arzulamadigimi düşünmüyorum. Üstüne bir de bizim hamilelik var zaten modu bu sekil olan adam eşi hamileyken korkuyor olabilir . Bana kızma lütfen sen zaten haklısın istemek yaşamak hakkın . Sadece çok anormal bir durum değil bence hele ki ilk bebek . Erkekler biraz sade basit düşünüyor. Iliskiye girersek cinsel organi çocuğa değer diye korkan adam duydum ben yani2 gündür yine bu konuya dehşet taktım ben kafayı ya. Kendimi gerçekten kötü hissediyorum artık. Geçen ay konuşmuştum hatırlarsanız, sonra bi düzeldi gibi oldu. Sonra hop yine 1 aydır yok, geçen denedik bildiğin olmadı yarım kaldı yani aklıma geldikçe içim cızlıyor. Gerçekten herhalde bu konudaki sağlıklı düşünme yetimi kaybediyorum çok farklı şeyler düşünmeye başladım artık. İnsan googlea kocam bana neden dokunmak istemiyor yazarken pek de mutlu hissedemiyor tabii.
Ksjsjsj o erkeklerinde kendine güveni gözlerimi yaşarttı gülmekten hdhd daha açık yazamayacağım sosyal bir platform netice deErkek kadın belki farklıdır bu konularda ama ben de moralim bozuk olunca, borç harç iş güç konularında kafama bisey takılınca pek istekli olamıyorum. Yani canım sıkkınken 5 ay yapmasam dert değil. Ama eşimi sevmediğimi arzulamadigimi düşünmüyorum. Üstüne bir de bizim hamilelik var zaten modu bu sekil olan adam eşi hamileyken korkuyor olabilir . Bana kızma lütfen sen zaten haklısın istemek yaşamak hakkın . Sadece çok anormal bir durum değil bence hele ki ilk bebek . Erkekler biraz sade basit düşünüyor. Iliskiye girersek cinsel organi çocuğa değer diye korkan adam duydum ben yani
Ksjsjsj o erkeklerinde kendine güveni gözlerimi yaşarttı gülmekten hdhd daha açık yazamayacağım sosyal bir platform netice de
Hdjdj ya cahillik diz boyuanladım. Bence varya erkeklerin çoğu böyle düşünüyor olabilir
Doğumdan sonra da pat diye tüm kilolarımiz gitmeyeceği için sezeryan ihtimaline göre de ben hamile kulodu aldim 4 tane falan. Atlet var sutyen de var. Ama ben atletsiz duramam hic o yuzdenKızlarrr hastaneye emzirme atleti de alınmalı mı? Ve hamile küloduben iki tane emzirme sütyeni almıştım ama yeterli gelir mi?
Geçen bi doğum videosuna denk geldim gerçek doğum değil sadece rahim açılması ve bebeğin çıkması animasyonuHdjdj ya cahillik diz boyubir şüphe duyarda insan araştırır mümkün olmadığını anlar hele de o boylarla
Bana hala eski iç öamaşırlarım oluyor ya sırtım genişledi sütyenleri en sona getiriyorum biraz sıkıyor sadece ama hep evde olduğum İçin yeni almadımDoğumdan sonra da pat diye tüm kilolarımiz gitmeyeceği için sezeryan ihtimaline göre de ben hamile kulodu aldim 4 tane falan. Atlet var sutyen de var. Ama ben atletsiz duramam hic o yuzdenyoksa biri varsa diğerine gerek yok diyorlar.
Benım eşimde sezeryan olmamı istiyor acı çekme diyor ama ben sezeryandan korkuyorumGeçen bi doğum videosuna denk geldim gerçek doğum değil sadece rahim açılması ve bebeğin çıkması animasyonukamikler açılıyor filan onu anlatiyolar.
Eşimin gözleri fal taşı gibi açıldı sana da mı böyle olacak dediiçim kötü oldu niye sezeryan olmuyorsun diyor canım belli değil ki bahtimiza ne olursa öyle dogurcaz yani Bi sıkıntı çıkarsa zaten sezeryan olucam dedim. Bizim yaşadığımız şeyler hakkında çok fikirleri yok sadece sözde zor olduğunu biliyorlar .o günden sonra ara sıra araştırırken gördüm şu şöyle olur mu bebek şu haftada kaç kilo olur filan diye
Ben iki doğumdan da korkuyorum valla . Madem korkuyorum normal doğurmaya bakayım diyorumBenım eşimde sezeryan olmamı istiyor acı çekme diyor ama ben sezeryandan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?