2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim eşim evlendikten 6 ay kadar sonra bu konuda böyle uzaklaşmaya başladı ama. Yani bizim bu problem yeni değil. Hamilelik tuzu biberi oldu sadece. Kafaya her şeyi çok takıyor. Maddi açıdan sıkıntıya gireriz yatağa yansır, kuş uçar yatağa yansır, böcek yürür yatağa yansır. Artık bıktım. Çocuk varsa bana da var, benden iyi mi bilecek çocuğun rahat olup olmadığını. Hıçkırığını bile hissediyorum ben bu veledin ya, bir problemi olsa anlamayacak mıyım? Bana desteği, sevgi gösterme şekli mükemmel ama bu konu benim için önemli bazı sebeplerden dolayı. Bunu bile bile böyle yapması tüm gemileri yakma isteğimi körüklüyor.
Size yasak, senin eşini anlıyorum Ceri. Onun korkusu başka. Ama yasak olmadığı halde, hatta aksi bir şey söylenmedikçe doğuma kadar aktif yapabilirsiniz cümlesini duyduğu halde hiç umursamıyor bile.Bari kolay doğurayım diye el at be adam ya. Çok doluyum bu konuda inanın şakır şakır ağlıyorum şu an. Belki size saçma gelecek ama benim için en az 1 senelik mevzu bu o yüzden artık kendimi durduramıyorum.

Fıstıklı dur üzülme. Ne diyor konuşunca? Destek almaya sıcak bakıyor mu? Ben hamilelikten dolayı sandım sizin durumu. Hamilelik öncesinde de varsa tabiki ciddi bir sorun ve üzülmekte haklısın.

Üzme kendini arkadaşım nolur belki kafasında çözemediği sorunlar vardır evet problem ama bak cinsel terapilerde var artık en kötü konuşup öyle bir destekte alsanız olmaz mı onun içinde zor bir durumdur

Ben kendimde aramıyorum hatayı sadece sinirleniyorum. Ondan karısı hamile olunca ya da baba olunca değişen erkeklerden olmasını beklemiyordum. Hayal kırıklığı yarattığı içine girdiğimiz bu durum

İnşallahh.. bu kalın bacaklar daha da kötüleşmez inşallah

İnşallahh.. bu kalın bacaklar daha da kötüleşmez inşallah
Canımcığım o geçicidir. Ben ayaklarımı ve bacaklarımı tanıyamıyorum inan ki. Kilo değil eminim ama şişlik var ve bence şu aşamada normal. Güzelce bir evladına kavuş, sonra mutlaka yaptır ama şişlik için değil genel şifa için. Ben çok seviyorum hacamat ve sülüğü

Kuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Canım lütfen kendini daha fazla üzme. Hatırladığım kadarıyla şehir hastanesine gidiyodun. Ben özelde erken doğum yaptığım zaman başka bi doktor keşke şehir hastanesine gitseydin demişti. O kuzuların görecek günü var inşallah. Sen güçlü olmalısın. İnşallah durdurabilirler ama durduramazlarsa da nice küçük bebekler büyüyor. Dua edelim çokça

Yavrum yorma kendini tamam mı? Farketmeden insan yapıyor sıcağı sıcağına da sonra çıkıyor.

Kuzum maşallah yorulman çok normal ama bence kendini bu kadar yorma lütfen yavaş yavaş yap en azından ben inanın hiçbirşeye mecal bulamıyorum bi de hava sıcak yatıp duruyorum
Düşünceli yorumlarınız beni daha da enerjik hisetirdi valla insanı birileri düşünmesi nekadar güzelmiş Kahvaltimi bile şimdi ettim sabahtan beri bir muz ile duruyordum az kaldı valla yatak odası ama benimde halim kalmadı yarına da beakmak istemiyorum daha zor oluyor benim için hem boya yapıyorum kardeşim ile hem çocuğa bak hem yemek uykusuzluktan sarhoşladım bu gece bitsin de yarın temizleğe girişsem cocuğumda dün bugun komple boya oldu oda bizle boya yapıyor keşke en azından çocuğumu 2/3 saat bakacak biri olsaydı sabah koyduğum bezi bile şimdi değiştirebildim O yuzdne hemen bitsin istiyorum yavrumla ilgilenemiyorum

Erkek kadın belki farklıdır bu konularda ama ben de moralim bozuk olunca, borç harç iş güç konularında kafama bisey takılınca pek istekli olamıyorum. Yani canım sıkkınken 5 ay yapmasam dert değil. Ama eşimi sevmediğimi arzulamadigimi düşünmüyorum. Üstüne bir de bizim hamilelik var zaten modu bu sekil olan adam eşi hamileyken korkuyor olabilir . Bana kızma lütfen sen zaten haklısın istemek yaşamak hakkın . Sadece çok anormal bir durum değil bence hele ki ilk bebek . Erkekler biraz sade basit düşünüyor. Iliskiye girersek cinsel organi çocuğa değer diye korkan adam duydum ben yani

Ksjsjsj o erkeklerinde kendine güveni gözlerimi yaşarttı gülmekten hdhd daha açık yazamayacağım sosyal bir platform netice de

Kızlarrr hastaneye emzirme atleti de alınmalı mı? Ve hamile külodu ben iki tane emzirme sütyeni almıştım ama yeterli gelir mi?
Doğumdan sonra da pat diye tüm kilolarımiz gitmeyeceği için sezeryan ihtimaline göre de ben hamile kulodu aldim 4 tane falan. Atlet var sutyen de var. Ama ben atletsiz duramam hic o yuzden yoksa biri varsa diğerine gerek yok diyorlar.

Hdjdj ya cahillik diz boyu bir şüphe duyarda insan araştırır mümkün olmadığını anlar hele de o boylarla
Geçen bi doğum videosuna denk geldim gerçek doğum değil sadece rahim açılması ve bebeğin çıkması animasyonu kamikler açılıyor filan onu anlatiyolar.

Eşimin gözleri fal taşı gibi açıldı sana da mı böyle olacak dedi içim kötü oldu niye sezeryan olmuyorsun diyor canım belli değil ki bahtimiza ne olursa öyle dogurcaz yani Bi sıkıntı çıkarsa zaten sezeryan olucam dedim. Bizim yaşadığımız şeyler hakkında çok fikirleri yok sadece sözde zor olduğunu biliyorlar .o günden sonra ara sıra araştırırken gördüm şu şöyle olur mu bebek şu haftada kaç kilo olur filan diye

Bana hala eski iç öamaşırlarım oluyor ya sırtım genişledi sütyenleri en sona getiriyorum biraz sıkıyor sadece ama hep evde olduğum İçin yeni almadım

Benım eşimde sezeryan olmamı istiyor acı çekme diyor ama ben sezeryandan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…