- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.541
+1Ben iki doğumdan da korkuyorum valla . Madem korkuyorum normal doğurmaya bakayım diyorum
Yok kuzucum valla hiç saçma gelmiyor ben de senin kadar üzülürüm sanırım bu konuya.İnsan ister istemez kötü hisseder çok normal .Bence duygularını aç ,böyle hissediyor olmanı yansıt komple.Umarım düzelir.Biz kadınlar için çok hassas bi konu ama bazı erkekler bazen pek sallamıyor işte böyle .ben anlamıyorum milletin kocası karım karım diye peşinde gezer ,biz de kocam kocam diye gezicez heralde.Hep bozuk olan bize denk geliyor heraldeBenim eşim evlendikten 6 ay kadar sonra bu konuda böyle uzaklaşmaya başladı ama. Yani bizim bu problem yeni değil. Hamilelik tuzu biberi oldu sadece. Kafaya her şeyi çok takıyor. Maddi açıdan sıkıntıya gireriz yatağa yansır, kuş uçar yatağa yansır, böcek yürür yatağa yansır. Artık bıktım. Çocuk varsa bana da var, benden iyi mi bilecek çocuğun rahat olup olmadığını. Hıçkırığını bile hissediyorum ben bu veledin ya, bir problemi olsa anlamayacak mıyım? Bana desteği, sevgi gösterme şekli mükemmel ama bu konu benim için önemli bazı sebeplerden dolayı. Bunu bile bile böyle yapması tüm gemileri yakma isteğimi körüklüyor.
Size yasak, senin eşini anlıyorum Ceri. Onun korkusu başka. Ama yasak olmadığı halde, hatta aksi bir şey söylenmedikçe doğuma kadar aktif yapabilirsiniz cümlesini duyduğu halde hiç umursamıyor bile.Bari kolay doğurayım diye el at be adam ya. Çok doluyum bu konuda inanın şakır şakır ağlıyorum şu an. Belki size saçma gelecek ama benim için en az 1 senelik mevzu bu o yüzden artık kendimi durduramıyorum.
Muhtemelen. Benim gece gündüz ağrıyorGece benm vajinam ağrıdı bu çatı mı o zaman cnm
Evet oluyor canım bana da. Evet hiç uyumuyor, inşallah doğduğunda uyur diyorumsancısı olan var mı ?? bebek sanki bir tarafa toplanıyor hatta karnımdan belli oluyor böyle top gibi oluyor sonra geçiyor tabi
.. birde hareketli mı sizin bebişler de bizimki sanki hiç uyurmuyor gibi hep uyanık gibi
Ya varya hayatımın en doğru işini kurutma makinesi ve robot süpürge alarak yapmışım desem abartmış olmam yani... İkinci tür dönüyor ,3. Tur da akşam döner. Battaniyeler havlular nesi varsa yıkadım. Yarın da utuleyip kaldıracağım. Elime geçtikçe de hastane çantasi ayarladım ona da biseyler koyuyorum. Bitirip yayılmayı düşünüyorumHazirla cnm senin birde ikizler daha cok malzeme zor biter kurutma makinan var mı benim yok en çok lazım olan şey ben evde kurutucam dışarı asmam sanırım
Ya kuzum allhh semalet versin yavrularına da sana daKuzum baktılar serviks açık heran doğum olacak diyorlar çok kötüyüm
Tutamiyorlarmis kuzum o kadar tedavi uygulanıyorbaşka kata alacaz dediler tedavi için
Ben çok fazla sancı çeken kadın gördüm hastanede .Sancı odaları ve nst toco aynı yerdeydi.sonuç ; göbüşümü boydan boya kesebilirler.Tabi mahir bu duruma itiraz etmezseBenım eşimde sezeryan olmamı istiyor acı çekme diyor ama ben sezeryandan korkuyorum
Bana doktorun kendisi söyledi, tetenoz yan etkilerinde varmış zaten sancı, ağrı kasılma yapar erken doğuma bile neden olabiliyormuşBisi diyimmi. Tetanozdan sonraki 2 gün kasik agrisi ve batmalar yasadim Allaha şükür gecti. Bikac kiside daha duydum bunu.
Cinsellik dışı konularda çok çok mükemmel birisi. Her şeyde destektir, ben babamdan görmediğim desteği sevgiyi kendisinde gördüm. Ne istesem de yapar, ne söylesem almayı görev bilir. Dışarıdan su alsa haber eder. Bu ay maaşını bana ver ben döndürcem evi derim, eksiksiz sayar elime maaşını. Maddi manevi harika bir eştir, harika bir baba olacağından da eminim. İşte bir bu konu içimi kurcalıyor.Cağğğnım fıstıklı hormon dehlizlerine girmişsin. Bu durumun seninle ve senin özelliklerinde hiiç alakası yok ki. Sen niye kendinde hata arayıp şu yok bu yok diye düşünüyorsun? Ben şahsen erkeklere de hak veriyorum. Onun bakış açısından bir bak, korkması çok normal değil mi? Cinsellik dışı konularda nasıl? Destek mi? El üstünde tutuyor mu seni bunlar önemli. Bunlarda sorun varsa gömeyim valla iyi döşerim ama cinsellik ne senin ne de onun elinde olan bir konu değil bence. Hele erkeklerde kafa uygun değilse birsürü problem yaşayabiliyorlar biliyorsun.
Destek alma konusunu konuştuğumda, durumun desteklik olmadığını, benimle bir ilgisi de olmadığını sadece bazen işte çok yorulduğunu bazen de kendini stresli hissettiği için olmadığını söylüyor. Bazen düzelir gibi oluyor. Sağlıkla ilgili bir problemi olsa komple problem olur diyorum. Ben açıkcası psikolojik desteğe açığım, çünkü bu bir problem bence. Biz iki yakın arkadaştan öteyiz, evliyiz. Tabii ki birbirimizden cinsellikle ilgili beklentilerimiz olacak. Artık tekrar tekrar konuşmak da istemiyorum onunla bu konuyu. Evlilik öncesi ve sonrasında uzun bir süre böyle bir problemimiz yoktu, tavşan gibiydik resmen. Nedir yani bu anlayamıyorum. Çok üzülüyorum artık.Fıstıklı dur üzülme. Ne diyor konuşunca? Destek almaya sıcak bakıyor mu? Ben hamilelikten dolayı sandım sizin durumu. Hamilelik öncesinde de varsa tabiki ciddi bir sorun ve üzülmekte haklısın.
Bana söylesin sorunlarını, hep açıyorum bu konuyu her ihtimali soruyorum. Terapi alalım diyorum, yok ya o kadar da problem yok diyor. Kafam yoğun oluyor, yorgun oluyorum diyor. Bazen uyku saatlerimiz uymuyor diyor.Üzme kendini arkadaşım nolur belki kafasında çözemediği sorunlar vardır evet problem ama bak cinsel terapilerde var artık en kötü konuşup öyle bir destekte alsanız olmaz mı onun içinde zor bir durumdur
Evet ya bende de genel bir hayal kırıklığı var.Ben kendimde aramıyorum hatayı sadece sinirleniyorum. Ondan karısı hamile olunca ya da baba olunca değişen erkeklerden olmasını beklemiyordum. Hayal kırıklığı yarattığı içine girdiğimiz bu durum
Valla bence yeter ya zaten yazın daha rahat kullanılır gibi sanki , kulotu da ben büyük beden aldım çünkü hamile kulotlari tam dikiş yerine geliyor , o açıdan büyük beden aldımKızlarrr hastaneye emzirme atleti de alınmalı mı? Ve hamile küloduben iki tane emzirme sütyeni almıştım ama yeterli gelir mi?
İşlerine de geliyor esneyen yerin olmuyor diyeBenım eşimde sezeryan olmamı istiyor acı çekme diyor ama ben sezeryandan korkuyorum
Ben de suan icin kulot aldim ama indirim buldukça sutyen atlet falan da aldim sonrası icinBana hala eski iç öamaşırlarım oluyor ya sırtım genişledi sütyenleri en sona getiriyorum biraz sıkıyor sadece ama hep evde olduğum İçin yeni almadım
Bugun biraz alışveriş yaptım yengemle o kadar iyi geldi ki sanki tüm ağrılar gitti sanırım kafaya çok takıyorum yine bir 10 lu takım aldık halbuki evde var
Xnm 0-3 ay ilk dogduklarında oluyor ki hemen büyüyorlar 0-1 ay alma fazla elinde kalırYa bebisler için 10 adet 0-1 aylık kıyafet yeter mi acaba çabuk büyüyor diyorlar ama hun içinde de çok batıyor diyorlar. Biraz daha bekleyip kilosuna göre 0-3 Ay mi almak lazım acaba
Ay işte bilemiyorum gün içinde çok batirirsa yetmezse diyeXnm 0-3 ay ilk dogduklarında oluyor ki hemen büyüyorlar 0-1 ay alma fazla elinde kalır
batırsa bile 0-3 ler oluyor ona zaten sen 0-3 alAy işte bilemiyorum gün içinde çok batirirsa yetmezse diye
Yani Yüksel bek yerine normal olanlar işimizi görür mü pozitifcimValla bence yeter ya zaten yazın daha rahat kullanılır gibi sanki , kulotu da ben büyük beden aldım çünkü hamile kulotlari tam dikiş yerine geliyor , o açıdan büyük beden aldım
İşlerine de geliyor esneyen yerin olmuyor diyekorkma sezeryanda kuzum ben iki kez oldum
Bende belki bir iki sütyen daha alabilirim ya :)Ben de suan icin kulot aldim ama indirim buldukça sutyen atlet falan da aldim sonrası icin
Ya aslında eşim de böyle birisi. Yani cinsellik onun için 2 3 planda falan, hep de böyleydi. Ama benim için durum daha farklı. Böyle yazman beni rahatlattı aslında biraz. Çünkü hamilelikten sonra iyice çekindiğini hissediyorum. Kendisi reddetse de. Ya en azından kafasına ne takıldığını söylese bende bu kadar takmam.Erkek kadın belki farklıdır bu konularda ama ben de moralim bozuk olunca, borç harç iş güç konularında kafama bisey takılınca pek istekli olamıyorum. Yani canım sıkkınken 5 ay yapmasam dert değil. Ama eşimi sevmediğimi arzulamadigimi düşünmüyorum. Üstüne bir de bizim hamilelik var zaten modu bu sekil olan adam eşi hamileyken korkuyor olabilir . Bana kızma lütfen sen zaten haklısın istemek yaşamak hakkın . Sadece çok anormal bir durum değil bence hele ki ilk bebek . Erkekler biraz sade basit düşünüyor. Iliskiye girersek cinsel organi çocuğa değer diye korkan adam duydum ben yani
Ah Cerim kaç kere konuştum ben sayamıyorum artık. Konuşunca onda üzülüyor, kendimi yetersiz hissediyorum artık diyor. Halbuki anlamıyor, yetmekle ilgili değil bahsi geçen problem. Yani cinselliği de geçtim, belli ki bir şeyler uygun ortamın oluşmasına engel oluyor ama ben bunu çözemiyorum. Bu belirsizlik hepsinden üstte bir hayal kırıklığı hissettiriyor.Yok kuzucum valla hiç saçma gelmiyor ben de senin kadar üzülürüm sanırım bu konuya.İnsan ister istemez kötü hisseder çok normal .Bence duygularını aç ,böyle hissediyor olmanı yansıt komple.Umarım düzelir.Biz kadınlar için çok hassas bi konu ama bazı erkekler bazen pek sallamıyor işte böyle .ben anlamıyorum milletin kocası karım karım diye peşinde gezer ,biz de kocam kocam diye gezicez heralde.Hep bozuk olan bize denk geliyor heralde
Alışverişten geldim anca yazıyorumYarın S sevet1987 ile @RoyalRose un randevuları var haydi kızlar siz de yarın güzel haberlerle gelin inşaallah
Minnacık kesecekler kızBen çok fazla sancı çeken kadın gördüm hastanede .Sancı odaları ve nst toco aynı yerdeydi.sonuç ; göbüşümü boydan boya kesebilirler.Tabi mahir bu duruma itiraz etmezsebenim canım çok tatlı ben kendi isteğimle yapamam galiba .keşke normal doğuracak kadar cesur olsaydım
Dikiş yeri tam kılların başladığı yere gelir canim ona göre alırsınız , ben biraz yüksek bel büyük beden alıyorum mesela 4 beden gibi falanYani Yüksel bek yerine normal olanlar işimizi görür mü pozitifcim
LCW nin emzirme sutyenlerinden almıştım gri üzerine beyaz puanlı olan güzel çıktı. Gece indiriminden faydalanmistimBende belki bir iki sütyen daha alabilirim ya :)
Maşallah yavrukuşa kocaman olmuş annesiAlışverişten geldim anca yazıyorumbebiş iyi çok şükür ama yüzünü no göstermedi tam bir yogacı 1250 gram olmuş bir maşallahınızı alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?