- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.561
Teşekkür ederim cnaımMinnacık kesecekler kız
Dikiş yeri tam kılların başladığı yere gelir canim ona göre alırsınız , ben biraz yüksek bel büyük beden alıyorum mesela 4 beden gibi falan
LCW nin emzirme sutyenlerinden almıştım gri üzerine beyaz puanlı olan güzel çıktı. Gece indiriminden faydalanmistimkendi bedenimin bir beden büyüğünü almistim gayet yetrli.
Canım sen direkt söyle. Yapmıyorum diyebilir ama ne kadar erken öğrenirsen o kadar erken önlem alırsın. Ben normal için bir engelim var mı dedim? Oda istiyorsan normal doğurabilirsin son dönemde çatı kontrolü yaparız gibisinden yaklaştı. Sezaryen desem onu da kabul edecekti ama işte her doktor bir olmaz. Bence söylemekte en doğal hakkın.Kizlarr size bisi danismak istiyorum. Ben normal dogum istemiyorum. Sezaryenda epidural dogum istiyorum nasipse. Özelde takipliyim. Doktora bunu kendimmi soylemeliyim o mu konuyu acmali? Ya bide normal doguma zorlamaz degil mi doktorlar? Yapmiyorum deme lüksleri var mi? Cidden ilk dogum olcagi icin bu konuda tecrubesizim nasil hareket etmem konusunda. Ya bide lutfen neden normal sagliklisini istemiyosun diyenler simdiden zahmet edip yazmasin.Herseyin artısının eksisinin farkindayim ben evlenmeden önce bile bunu kafaya takan ve böyle isteyen biriyim
Canım evet isteğe bağlı sezeryan olabilirsin. Doktoruna sorabilirsin. Anestezi konusunu da konusabilirsin. Merak etme işlerine geliyor. Bu arada zaten anestezici ile de görüşmüştüm ben.Kizlarr size bisi danismak istiyorum. Ben normal dogum istemiyorum. Sezaryenda epidural dogum istiyorum nasipse. Özelde takipliyim. Doktora bunu kendimmi soylemeliyim o mu konuyu acmali? Ya bide normal doguma zorlamaz degil mi doktorlar? Yapmiyorum deme lüksleri var mi? Cidden ilk dogum olcagi icin bu konuda tecrubesizim nasil hareket etmem konusunda. Ya bide lutfen neden normal sagliklisini istemiyosun diyenler simdiden zahmet edip yazmasin.Herseyin artısının eksisinin farkindayim ben evlenmeden önce bile bunu kafaya takan ve böyle isteyen biriyim
Allah yardımcın olsun inşallah, bir an önce üçünüz de sağlığınıza kavuşursunuz dualarım sizinleTutamiyorlarmis kuzum o kadar tedavi uygulanıyorbaşka kata alacaz dediler tedavi için
TAmam canim haftaya kontrolüm var 30. Haftamda olacagim nasipse. Soyleyeyim bakalim tepkisi ne olacak.Canım sen direkt söyle. Yapmıyorum diyebilir ama ne kadar erken öğrenirsen o kadar erken önlem alırsın. Ben normal için bir engelim var mı dedim? Oda istiyorsan normal doğurabilirsin son dönemde çatı kontrolü yaparız gibisinden yaklaştı. Sezaryen desem onu da kabul edecekti ama işte her doktor bir olmaz. Bence söylemekte en doğal hakkın.
Sagol pozitifim. Anesteziciyle neden simdi görüsüyoruz orayi anlayamadim canim?Canım evet isteğe bağlı sezeryan olabilirsin. Doktoruna sorabilirsin. Anestezi konusunu da konusabilirsin. Merak etme işlerine geliyor. Bu arada zaten anestezici ile de görüşmüştüm ben.
Kız sen kendini paralamıyormuydun burda ilişki yaşadım da açılma oldu diye ben mi yanlış hatırlıyorumValla bende üzülüyorum bu konuya.Bize yasak.Ama hormonlarım yasak masak pek sallamıyor.hem ben eşimle ilgilenmek istiyorum yani bunu kaç kere söyledim haftalardır tık yok çünkü.tamam yapalım demiyorum ama başka yollar da var.Ama adam istemiyorneden deyince de gerek yok diyor.E diyorum bak 2 ay bebeğin doğumuna olsa sonra 1 ay da yapamayız 3 ay nolcak diyorum.Hiç bişey olmaz diyor bu erkeklere ne yapsak kar etmiyor ya.Adam bişey olcak diye sarılıp yatmayı bile bıraktı.pü yani.psikolojim pert.Çok çirkinleşmiş hissediyorum zaten bi de bunlar yaşanınca iyice kötü oldum .Suratım patates gibi ,saçlar birbirine girmiş yatmaktan.Hamile fotosu çekelim evde dedik orda bile Allahım Van gölü canavarı gibi çıkmışım.Göz altlarım mor , kollarım mor ,suratımda bi ışık kalmamış.E adam beni napsın modu aktif kısaca.
İnşallah bulunur bir çaresi canım benim Allahtan ümit kesilmez bol bol dua edicem sizin içinTutamiyorlarmis kuzum o kadar tedavi uygulanıyorbaşka kata alacaz dediler tedavi için
Hızlı büyüyorlar doğuma yaklaştığımı bugün hissettimMaşallah yavrukuşa kocaman olmuş annesi
Ne kadardi acaba ücreti muayene ücreti var mı ek özel miydi bu arada cevabınız için teşekkürBen metin Altaya gitmiştim perinatolog 2 saate yakın baktı tek tek anlattı
Türkiye' de doktorların zorlayacağını sanmıyorum, planlı sezeryan olarak ilerler sürecinKizlarr size bisi danismak istiyorum. Ben normal dogum istemiyorum. Sezaryenda epidural dogum istiyorum nasipse. Özelde takipliyim. Doktora bunu kendimmi soylemeliyim o mu konuyu acmali? Ya bide normal doguma zorlamaz degil mi doktorlar? Yapmiyorum deme lüksleri var mi? Cidden ilk dogum olcagi icin bu konuda tecrubesizim nasil hareket etmem konusunda. Ya bide lutfen neden normal sagliklisini istemiyosun diyenler simdiden zahmet edip yazmasin.Herseyin artısının eksisinin farkindayim ben evlenmeden önce bile bunu kafaya takan ve böyle isteyen biriyim
Canım bizde de eşim korkuyordu çok, ben çok belli ettim istiyorsam istiyorum anlıyor artık bazen sinir oluyorum oturup tüm gün surat asıyorum o da biliyor. Ama işte orda çocuk olduğunu bilmesi vs çok değiştirdi yapma sıklığını. Bizde bi de olsa da böyle nasıl diyeyim çok istekli değildi, ilişkinin ortasında tekrar motive olması gerekiyordu ya da bitiremiyordu falan, bunu da konuştuk, dedi ki önceden istediğim gibi rahatça davranabiliyordum ilişki esnasında, ama şimdi yumuşak davranıyorum mecbur aklıma geliyor ve istediğim gibi yapamıyorum motivasyonum gidiyor dedi. Ya çoğu erkekte var zaten bu gebelikte canım, ben de yazmıştım buraya ağlamıştım falan kavga ettim hattaBenim eşim evlendikten 6 ay kadar sonra bu konuda böyle uzaklaşmaya başladı ama. Yani bizim bu problem yeni değil. Hamilelik tuzu biberi oldu sadece. Kafaya her şeyi çok takıyor. Maddi açıdan sıkıntıya gireriz yatağa yansır, kuş uçar yatağa yansır, böcek yürür yatağa yansır. Artık bıktım. Çocuk varsa bana da var, benden iyi mi bilecek çocuğun rahat olup olmadığını. Hıçkırığını bile hissediyorum ben bu veledin ya, bir problemi olsa anlamayacak mıyım? Bana desteği, sevgi gösterme şekli mükemmel ama bu konu benim için önemli bazı sebeplerden dolayı. Bunu bile bile böyle yapması tüm gemileri yakma isteğimi körüklüyor.
Ay ne kadar isterlerse artıkMinnacık kesecekler kız
.
Sen bensin galibaKizlarr size bisi danismak istiyorum. Ben normal dogum istemiyorum. Sezaryenda epidural dogum istiyorum nasipse. Özelde takipliyim. Doktora bunu kendimmi soylemeliyim o mu konuyu acmali? Ya bide normal doguma zorlamaz degil mi doktorlar? Yapmiyorum deme lüksleri var mi? Cidden ilk dogum olcagi icin bu konuda tecrubesizim nasil hareket etmem konusunda. Ya bide lutfen neden normal sagliklisini istemiyosun diyenler simdiden zahmet edip yazmasin.Herseyin artısının eksisinin farkindayim ben evlenmeden önce bile bunu kafaya takan ve böyle isteyen biriyim
Biraz yargılanmış hissettim sanki bu mesajlaKız sen kendini paralamıyormuydun burda ilişki yaşadım da açılma oldu diye ben mi yanlış hatırlıyorumben o zaman dan beri adamı tekmeyle itiyorum kendimden çünkü korku başladı bende adama acıyıp yaptığım zamanlarda da (en iyi ihtimalle haftada bir) korkudan ölüyorum bitsin bir an önce diye dua ediyorum içimden sanki karnım acıyormuş gibi geliyor bana kendimi deli gibi kasıyorum bende de istek var ama korkularım hepsinin önüne geçiyor valla nasıl kaçacağımı şaşırıyorum
Ayyy inşallah bebişlerimize kolaylıkla kavuşalımCanımcığım o geçicidir. Ben ayaklarımı ve bacaklarımı tanıyamıyorum inan ki. Kilo değil eminim ama şişlik var ve bence şu aşamada normal. Güzelce bir evladına kavuş, sonra mutlaka yaptır ama şişlik için değil genel şifa için. Ben çok seviyorum hacamat ve sülüğü
Iyi ki vuruldum zaman hic bunun böyle bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum,yoksa kafama takıp her ağrıyı,kötü yorumlardimBana doktorun kendisi söyledi, tetenoz yan etkilerinde varmış zaten sancı, ağrı kasılma yapar erken doğuma bile neden olabiliyormuş
Ben ilk gebeliğimde 2 doz vurulmuşum bir sorun olmamıştı ama bunda 1 doz vuruldum yeter de artar bile
Biz kaç aydır kanka gibiyizValla bende üzülüyorum bu konuya.Bize yasak.Ama hormonlarım yasak masak pek sallamıyor.hem ben eşimle ilgilenmek istiyorum yani bunu kaç kere söyledim haftalardır tık yok çünkü.tamam yapalım demiyorum ama başka yollar da var.Ama adam istemiyorneden deyince de gerek yok diyor.E diyorum bak 2 ay bebeğin doğumuna olsa sonra 1 ay da yapamayız 3 ay nolcak diyorum.Hiç bişey olmaz diyor bu erkeklere ne yapsak kar etmiyor ya.Adam bişey olcak diye sarılıp yatmayı bile bıraktı.pü yani.psikolojim pert.Çok çirkinleşmiş hissediyorum zaten bi de bunlar yaşanınca iyice kötü oldum .Suratım patates gibi ,saçlar birbirine girmiş yatmaktan.Hamile fotosu çekelim evde dedik orda bile Allahım Van gölü canavarı gibi çıkmışım.Göz altlarım mor , kollarım mor ,suratımda bi ışık kalmamış.E adam beni napsın modu aktif kısaca.
Kendimden örnek veriyorum ins ayıp olmuyordurYa aslında eşim de böyle birisi. Yani cinsellik onun için 2 3 planda falan, hep de böyleydi. Ama benim için durum daha farklı. Böyle yazman beni rahatlattı aslında biraz. Çünkü hamilelikten sonra iyice çekindiğini hissediyorum. Kendisi reddetse de. Ya en azından kafasına ne takıldığını söylese bende bu kadar takmam.
Canım bizim grupta yargılamak yok sen iyi bilirsinKizlarr size bisi danismak istiyorum. Ben normal dogum istemiyorum. Sezaryenda epidural dogum istiyorum nasipse. Özelde takipliyim. Doktora bunu kendimmi soylemeliyim o mu konuyu acmali? Ya bide normal doguma zorlamaz degil mi doktorlar? Yapmiyorum deme lüksleri var mi? Cidden ilk dogum olcagi icin bu konuda tecrubesizim nasil hareket etmem konusunda. Ya bide lutfen neden normal sagliklisini istemiyosun diyenler simdiden zahmet edip yazmasin.Herseyin artısının eksisinin farkindayim ben evlenmeden önce bile bunu kafaya takan ve böyle isteyen biriyim
aynen canim ben ilk evlendgmde 3 ay iliskiye giremedim cok zor oldu.esimin destegiyle anlayisiyla atlattim. Anestezik uyusturan kremle atlattmCanım bizim grupta yargılamak yok sen iyi bilirsinbence doktorlar sezeryan isteğine hayır demezler yani çoğu doktor . Derse de küçüklükten gelen bir fobi olduğunu psikolojik olarak çok kötü etkilendigini söylersin. Doktor yani nihayetinde normal doğurtmak için psikolojini riske atmaz fayda zarar durumu güderler . Gec olmadan yinede sor tabiki
Kolay bir durum değil bence doktora vajinismus geçmişim var dersen zaten diretmez hiç canım istediğin gibi olur umarımaynen canim ben ilk evlendgmde 3 ay iliskiye giremedim cok zor oldu.esimin destegiyle anlayisiyla atlattim. Anestezik uyusturan kremle atlattmDaha uzun sure yapamicam sandim. Yani bu konuda cidden korkum cok bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?