2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlarr size bisi danismak istiyorum. Ben normal dogum istemiyorum. Sezaryenda epidural dogum istiyorum nasipse. Özelde takipliyim. Doktora bunu kendimmi soylemeliyim o mu konuyu acmali? Ya bide normal doguma zorlamaz degil mi doktorlar? Yapmiyorum deme lüksleri var mi? Cidden ilk dogum olcagi icin bu konuda tecrubesizim nasil hareket etmem konusunda. Ya bide lutfen neden normal sagliklisini istemiyosun diyenler simdiden zahmet edip yazmasin. Herseyin artısının eksisinin farkindayim ben evlenmeden önce bile bunu kafaya takan ve böyle isteyen biriyim

Teşekkür ederim cnaım Bende ebebektn almıştım dantelli olanlardan

Canım sen direkt söyle. Yapmıyorum diyebilir ama ne kadar erken öğrenirsen o kadar erken önlem alırsın. Ben normal için bir engelim var mı dedim? Oda istiyorsan normal doğurabilirsin son dönemde çatı kontrolü yaparız gibisinden yaklaştı. Sezaryen desem onu da kabul edecekti ama işte her doktor bir olmaz. Bence söylemekte en doğal hakkın.

Canım evet isteğe bağlı sezeryan olabilirsin. Doktoruna sorabilirsin. Anestezi konusunu da konusabilirsin. Merak etme işlerine geliyor. Bu arada zaten anestezici ile de görüşmüştüm ben.

TAmam canim haftaya kontrolüm var 30. Haftamda olacagim nasipse. Soyleyeyim bakalim tepkisi ne olacak.
Canım evet isteğe bağlı sezeryan olabilirsin. Doktoruna sorabilirsin. Anestezi konusunu da konusabilirsin. Merak etme işlerine geliyor. Bu arada zaten anestezici ile de görüşmüştüm ben.
Sagol pozitifim. Anesteziciyle neden simdi görüsüyoruz orayi anlayamadim canim?

Kız sen kendini paralamıyormuydun burda ilişki yaşadım da açılma oldu diye ben mi yanlış hatırlıyorum ben o zaman dan beri adamı tekmeyle itiyorum kendimden çünkü korku başladı bende adama acıyıp yaptığım zamanlarda da (en iyi ihtimalle haftada bir) korkudan ölüyorum bitsin bir an önce diye dua ediyorum içimden sanki karnım acıyormuş gibi geliyor bana kendimi deli gibi kasıyorum bende de istek var ama korkularım hepsinin önüne geçiyor valla nasıl kaçacağımı şaşırıyorum

Türkiye' de doktorların zorlayacağını sanmıyorum, planlı sezeryan olarak ilerler sürecin

Canım bizde de eşim korkuyordu çok, ben çok belli ettim istiyorsam istiyorum anlıyor artık bazen sinir oluyorum oturup tüm gün surat asıyorum o da biliyor. Ama işte orda çocuk olduğunu bilmesi vs çok değiştirdi yapma sıklığını. Bizde bi de olsa da böyle nasıl diyeyim çok istekli değildi, ilişkinin ortasında tekrar motive olması gerekiyordu ya da bitiremiyordu falan, bunu da konuştuk, dedi ki önceden istediğim gibi rahatça davranabiliyordum ilişki esnasında, ama şimdi yumuşak davranıyorum mecbur aklıma geliyor ve istediğim gibi yapamıyorum motivasyonum gidiyor dedi. Ya çoğu erkekte var zaten bu gebelikte canım, ben de yazmıştım buraya ağlamıştım falan kavga ettim hatta sonra mecbur yaptı ayıp olmasın diye sonra şimdi gene böyle arada bir zorrrrrla o da ben artık başlıyorum offlamaya poflamaya diye susayım diye yapıyor.
Hamilelikten önce vardıysa ama sıkıntı. Libido uyuşmazlığı bence çok büyük bir sorun. Kimse kusura bakmasın ama yorgun morgun inanmıyorum ben. İlişkinin başındaki hallerini hatırlıyorum da. Tembellik ediyorlar işte bence. Valla ben de bu konudan çok muzdaribim, o yüzden seni anlıyorum, şimdi lohusaluktan sonra nasıl olacak bakıcam, bence düzelirler, olmadı trip kavga olay çıkartırız mutlu olmak hakkımız ya hu!!!!!!!

Minnacık kesecekler kız

.
Ay ne kadar isterlerse artık
Sen bensin galiba bende bu hafta konuşacağım doktorumla canım sende konuş bence erkenden.itiraz edeceğini sanmıyorum daha kolay onlar için.
Biraz yargılanmış hissettim sanki bu mesajla ilişki yaşadığım için açılma oldu evet çok da üzüldüm ,fazlasıyla da bu konuyla ilgili vicdan azabı çektim ama bu kocamı istediğim durumunu da değiştirmiyor Zaten direk ilişkiye girelim hadi demiyorum bende zaten kesinlikle yasak.ama yatak muhabbetimiz sadece o kısımdan ibaret değildi yani daha açık nasıl anlatabilirim bilemiyorum ama.O kısımların bi zararı olacağını sanmıyorum riskiniz yoksa bence bu kadar da çekinmenize gerek yok .Benim zaten kısaymış serviksim ,gözden kaçtığı için düzenli ilişki iyice kısaltmış.Yoksa benim hiç çekindiğim bi konu değildi.Normal şartlarda ilerliyorsa gebelik tam aksine yararlı olduğunu savundum ben hep siz de kendinizi kasmayın bence

Ayyy inşallah bebişlerimize kolaylıkla kavuşalım sonra da hepimize şifa olsun

Iyi ki vuruldum zaman hic bunun böyle bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum,yoksa kafama takıp her ağrıyı,kötü yorumlardim

Biz kaç aydır kanka gibiyiz

Kendimden örnek veriyorum ins ayıp olmuyordur misal libidom aslında yüksek, moralim iyiyken . Ama iste biraz karakter yapısı ile alakalı genelde aşırı realist, biseyleri çözmeden bosveremeyen insanlar libido ne kadar yüksek de olsa akılda bise takılı kalınca yapamıyor. Ben yaparım hadi eşim kırılmasın veya üzülmesin ama erkeklerin böyle bi şansı yok konsantre olamazsa anında ilişki sırasında belli oluyor . Bence sen de lohusalıktan sonra bu durumu değerlendir. O zamana belki de kafasındaki maddi veya manevi sorunlar her neyse belki de geçer gider . Eşim de bana söylemiyor neredeyse işinden olacakmış sonradan öğrendim mesela üzülme diye söylemiyor olabilir .
Canım bizim grupta yargılamak yok sen iyi bilirsin bence doktorlar sezeryan isteğine hayır demezler yani çoğu doktor . Derse de küçüklükten gelen bir fobi olduğunu psikolojik olarak çok kötü etkilendigini söylersin. Doktor yani nihayetinde normal doğurtmak için psikolojini riske atmaz fayda zarar durumu güderler . Gec olmadan yinede sor tabiki

aynen canim ben ilk evlendgmde 3 ay iliskiye giremedim cok zor oldu.esimin destegiyle anlayisiyla atlattim. Anestezik uyusturan kremle atlattm Daha uzun sure yapamicam sandim. Yani bu konuda cidden korkum cok bakalim

aynen canim ben ilk evlendgmde 3 ay iliskiye giremedim cok zor oldu.esimin destegiyle anlayisiyla atlattim. Anestezik uyusturan kremle atlattm Daha uzun sure yapamicam sandim. Yani bu konuda cidden korkum cok bakalim
Kolay bir durum değil bence doktora vajinismus geçmişim var dersen zaten diretmez hiç canım istediğin gibi olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…