2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynı ya hareketli maşallah insanı korkutuyor herşeyin çoğu istee

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bugün bebek arabası bakmaya gittim görevli kabin boylarının yeni doğandan itibaren kullanılmayacağını en erken 6. Ayda kullanılacağını travel sistem almam gerektiğini söyledi ama burda sanki kabin boylarının da yeni doğanda kullanıldığını okumuştum. Siz ne aldınız hangi marka yardımcı olabilir misiniz arada kaldım çok. Hamilton r1 çok beğendim 22 kg a kadar taşıyor çok hafifti ama travel değil.

TAmam canim haftaya kontrolüm var 30. Haftamda olacagim nasipse. Soyleyeyim bakalim tepkisi ne olacak.

Sagol pozitifim. Anesteziciyle neden simdi görüsüyoruz orayi anlayamadim canim?
Canım ameliyat öncesinde bı görüşmüştüm cnm sorular sormuştu falan. 2. Gebeligimde görüşmedim mesela. Direkt aldılar beni ben sezeryandan çok korkuyordum belki rahatlamam için gönderdi doktorum. Hiç hatırlamıyorum ki

Ne kadardi acaba ücreti muayene ücreti var mı ek özel miydi bu arada cevabınız için teşekkür
1200 TL sadece cnm ama cok harika Bi doktor etlik Zübeyde hanımın eski klinik şefiymiş iyi bir perinotolog. Detaylıdn 2 hafta sonra hunileşme oldu bende asistanını aradım bilgi almak için bayram günü benimle 5 dakika konuştu içimi rahatlattı kendi takipli hastası olmadığım halde.

Bana da öyle dediler uzun zamandır arabaya karar veremedim. Ama herkes kullanıyor kabin boyu. İçine galiba baby nest tarzı küçük bebek yatağı koyuyorlar . Öyle olunca bebek içinde tam yatar pozisyonda kalabiliyor . Ama tam yatar olmadan sırt desteğini kaldırınca oturma pozisyonunda yenidoğana uygun değil deniyor. Zaten 3 aya kadar bebeği oturur pozisyonda taşımak sakıncalıymis. Alınabilir yani ben uzun zamandır araştırıyorum

Benimkinin iş temposu cidden çok yoğun. Mesleği, çalışma şekli, vardiyalı sistemde olması falan tüm bunlar onu çok yoruyor, ekstra bazı günler de ek iş de yapıyor. Bunlara rağmen maddi açıdan borç içindeyiz, yetiremiyoruz. O yüzden stresli ve yorgun olması bana asla bahane olarak gelmiyor. Çünkü mesela yıllık izine çıktığında, tatile gittiğimizde yani işten biraz uzaklaşıp dinlenebildiğinde durum tamamen tersine dönüyor bu konu hakkında bir problem kalmıyor ortada. Beni zorlayan yani benim de stresim var kendimce, maddi açıdan sıkıntıyı bende hissediyorum, benim de yorgun olduğum günler oluyor ama bu durum ona karşı isteğimi azaltmıyor. Chanandler Bong arkadaşım kendinden örnek vererek biraz açıklık getirdi aslında içimdeki karışıklığa. Yine de bu konu canımı dehşet sıkıyor. Yani mesleği gereği hangi firmada çalışırsa çalışsın yorgun olacak. Bu devran hep böyle sürüp gidecek mi yani?
Ay hiç olmuyo ayıp falan, aksime bir kadın görüşü olarak böyle şeyler duymak içimi ferahlattı. İki gündür ağlıyordum çünkü bu konu için. Yatmadan önce, hiç cinsellikten bahsetmeden dedim ki işte çok mu yoruluyorsun sen dedim, nerden anladın hayatım ya gerçekten çok yoruluyorum dedi. Vardiyanla mı alakalı dedim, her vardiya kendine göre zorluyor, kiminde iş çok oluyor kiminde çok erken kalktığım için uykusuzlukla karışık yoruluyorum dedi neden soruyosun çok mu az ilgilendim seninle dedi. Hayır dedim ilgilenle alakası yok merak ettim öylesine. Belki de gerçekten tek problem yorgun ve stresli olmasıdır. Benim için hassas bir konu olduğu için ben çok fazla ihtimal düşünüyor olabilirim, belli ki o çok düz bir sebeple belki farkında bile olmadan bitiriyor günü. İlişki sırasında odaklanamayıp yarım kalmasındansa, hiç başlamayıp kendini geri çekiyor olabilir. Erkekler bu kadar düz olup, aynı zamanda bu kadar karmaşık olabilmeyi nasıl başarıyo acaba ya

Yok canım kesinlikle seni yargılamıyorum ne haddime .ben senin o halinden çok etkilendim çok üzüldüm çok ani geldi bana o zaman başladı korkum kendimi kasmalarım bizdede olursa diye .birde kızlara cevap yazacaktım aslında eşlerinize anlayış gösterin korku, iş yoğunluğu vs bunlar gerçekten etkili diye senin bu konuda yazdığını görünce esprisine takılayım dedim yanlış anlamana sebep oldum niyetim o değildi gerçekten kusura bakma. Bende eşimi istiyorum dediğim gibi ama iş farklı yere varcak diye hiç yanaşmıyorum valla

Canım biliyorum niyetinin o olmadığını,ne kusuru Sende çok takma bence , herşey yolundaysa ekstra bi sorun çıkarmaz bence ama için rahat etmiyorsa zaten doğuma ne kaldı şurda ,beklenir o kadar da inşallah herkes sorunsuz ,sağlıkla mutlulukla alsın bebişleri kucaklarına

Ay resmen bizi anlatmışsın. Benimde eşim vardiyalı sistemde çalışıyor ve inan ki sonradan öğrendiğim o kadar sıkıntısı varmış ki. Mobbing en başta, dün zehirlendi rapor almadı, doğum yapinca da babalık izni kullanmayı düşünmüyor o kadar ki sıkıntı olmuş ve kendinden kaynaklanan problemler değil bunlar . Eyt lilerin gitmemeye karar vermesiyle değiştirilen bölümünde eleman fazlalığı olmuş eleman avı var resmen yani ondan çekiniyor. Şimdi bu adam bana yanaşmasa üstüme alınmam saydıklarimizin 1i bile insanın hayat enerjinisini alıp götüren şeyler. Ortada bir de bebek var ona maddi olarak yetişememe endişesi de yaşıyordur muhtemelen. Bence sen içini ferah tut . Kolay şartlarda calismiyorlar üstüne borç var hamilelik var . Yarın bir gün hamilelik biter borçlar biter ama bu sorun devam ederse o zaman düşünürsün.

Yok canım bahane demeyeyim de, çünkü bahane dersek zaten istemiyor bunu kullanıyor gibi olur ama işte zorlamak istemiyorlar diyeyim. Ya bi de eşim de dedi bana, çok yorgun olursam o performansla mutlu olmazsın, zaten işin çoğunu ben yapıyorum vs ya ne bileyim ben de çalıştım fiziken ve özellikle ruhsal olarak bitkinlik yaşadığım en zor zamanlarda bile onun kadar kendimi çekmedim o yüzden diyorum biraz aydınlanırlarsa ve öncelikleri haline getirirlerse uzun vadede mutluluk gelir. Üşenmek, itelemek, oluruna bırakmak kişisel olarak bana çözüm gibi gelmedi. Bir de yapmadıkça sen de paspallaşıyorsun, isteğin gidiyor vs. Biraz zorlamak gerekli kısacası.

Canım evet isteğe bağlı sezeryan olabilirsin. Doktoruna sorabilirsin. Anestezi konusunu da konusabilirsin. Merak etme işlerine geliyor. Bu arada zaten anestezici ile de görüşmüştüm ben.
Anestezi ne gibi tetkikler uapıyrp canım normalde röntgen falan galiba ama gebeyiz diye röntgen çekmezler diye düşünüyorum

bende sezeryan izleyince oyle oldum.
Onuda bi izletsene bakalım ne diyecek,ben normal dogumu yaşadım zaten de sezeryani da izledim bana göre tabi kendi görüşüm normal doğum daha iyi bence herkez ikisinide izlemeli ona göre karar vermeli

Evet sezeryan izledim eşim izlemesin valla beni strese sokmasın ben iki doğumdan da cekindim açıkçası, normal yapmak istiyorum eğer geçerli bir engelim yoksa . Varsa da sezeryan masasına yatcaz yapacak bisey yok başımıza ne gelir bilemeyiz sonu iyi olsun yeter ki her türlü sıkıntı çekilecek

Eyvahlar olsun bu hormonlar bizi çok fena zapt ediyor ya naptın adama doğru söyle Tüm gün bakamadım telefona canım dolap ve şifonyer bakmaya çıktık normal bir günüme göre fazla yürüdüm ve merdiven çıktım popoya ve vajinaya vuran ağrıyla uyandım tırsıyorum açıkçası şuan

Bu arada özelde en çok normal doğumu destekleyen doktor bile sezeryan diye söylersen yapıyor. En yakın arkadaşım yaptı doktoru 36. Haftada bile çok uygunsun bak normal doğuralım dedi ama arkadaşım istemedi o da gün vermek durumunda kaldı yani senin biraz dik durman gerekiyor. Türkiyede doktorlarında işine geliyo günü belli saati belli oluyo telaşlanma yani hele özelde istediğin gibi ilerliyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…