- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.581
Aynı ya hareketli maşallah insanı korkutuyor herşeyin çoğu isteeKuzum aynı durumu 3 gün önce tetenoz aşısı vuruldukyan sonra yaşadım, hatta bir nst ye gir dedikleri için nst ye bile girdim bir sıkıntı çıkmadı
(doktor diyor ki bebek hareketlerinde bir anormallik var mi hocam diyorum normalde sallıyorum günde 5 hiddeiyorsam şimdi sanki hep hareketli birde büyük toplanma şeklinde yapıyor hareketlerini)
Sagol canimmKolay bir durum değil bence doktora vajinismus geçmişim var dersen zaten diretmez hiç canım istediğin gibi olur umarım
Canım ameliyat öncesinde bı görüşmüştüm cnm sorular sormuştu falan. 2. Gebeligimde görüşmedim mesela. Direkt aldılar beniTAmam canim haftaya kontrolüm var 30. Haftamda olacagim nasipse. Soyleyeyim bakalim tepkisi ne olacak.
Sagol pozitifim. Anesteziciyle neden simdi görüsüyoruz orayi anlayamadim canim?
1200 TL sadece cnm ama cok harika Bi doktor etlik Zübeyde hanımın eski klinik şefiymiş iyi bir perinotolog. Detaylıdn 2 hafta sonra hunileşme oldu bende asistanını aradım bilgi almak için bayram günü benimle 5 dakika konuştu içimi rahatlattı kendi takipli hastası olmadığım halde.Ne kadardi acaba ücreti muayene ücreti var mı ek özel miydi bu arada cevabınız için teşekkür
Bana da öyle dediler uzun zamandır arabaya karar veremedim. Ama herkes kullanıyor kabin boyu. İçine galiba baby nest tarzı küçük bebek yatağı koyuyorlar . Öyle olunca bebek içinde tam yatar pozisyonda kalabiliyor . Ama tam yatar olmadan sırt desteğini kaldırınca oturma pozisyonunda yenidoğana uygun değil deniyor. Zaten 3 aya kadar bebeği oturur pozisyonda taşımak sakıncalıymis. Alınabilir yani ben uzun zamandır araştırıyorumKızlar bir şey sormak istiyorum. Bugün bebek arabası bakmaya gittim görevli kabin boylarının yeni doğandan itibaren kullanılmayacağını en erken 6. Ayda kullanılacağını travel sistem almam gerektiğini söyledi ama burda sanki kabin boylarının da yeni doğanda kullanıldığını okumuştum. Siz ne aldınız hangi marka yardımcı olabilir misiniz arada kaldım çok. Hamilton r1 çok beğendim 22 kg a kadar taşıyor çok hafifti ama travel değil.
Benimkinin iş temposu cidden çok yoğun. Mesleği, çalışma şekli, vardiyalı sistemde olması falan tüm bunlar onu çok yoruyor, ekstra bazı günler de ek iş de yapıyor. Bunlara rağmen maddi açıdan borç içindeyiz, yetiremiyoruz. O yüzden stresli ve yorgun olması bana asla bahane olarak gelmiyor. Çünkü mesela yıllık izine çıktığında, tatile gittiğimizde yani işten biraz uzaklaşıp dinlenebildiğinde durum tamamen tersine dönüyor bu konu hakkında bir problem kalmıyor ortada. Beni zorlayan yani benim de stresim var kendimce, maddi açıdan sıkıntıyı bende hissediyorum, benim de yorgun olduğum günler oluyor ama bu durum ona karşı isteğimi azaltmıyor. Chanandler Bong arkadaşım kendinden örnek vererek biraz açıklık getirdi aslında içimdeki karışıklığa. Yine de bu konu canımı dehşet sıkıyor. Yani mesleği gereği hangi firmada çalışırsa çalışsın yorgun olacak. Bu devran hep böyle sürüp gidecek mi yani?Canım bizde de eşim korkuyordu çok, ben çok belli ettim istiyorsam istiyorum anlıyor artık bazen sinir oluyorum oturup tüm gün surat asıyorum o da biliyor. Ama işte orda çocuk olduğunu bilmesi vs çok değiştirdi yapma sıklığını. Bizde bi de olsa da böyle nasıl diyeyim çok istekli değildi, ilişkinin ortasında tekrar motive olması gerekiyordu ya da bitiremiyordu falan, bunu da konuştuk, dedi ki önceden istediğim gibi rahatça davranabiliyordum ilişki esnasında, ama şimdi yumuşak davranıyorum mecbur aklıma geliyor ve istediğim gibi yapamıyorum motivasyonum gidiyor dedi. Ya çoğu erkekte var zaten bu gebelikte canım, ben de yazmıştım buraya ağlamıştım falan kavga ettim hattasonra mecbur yaptı ayıp olmasın diye sonra şimdi gene böyle arada bir zorrrrrla o da ben artık başlıyorum offlamaya poflamaya diye susayım diye yapıyor.
Hamilelikten önce vardıysa ama sıkıntı. Libido uyuşmazlığı bence çok büyük bir sorun. Kimse kusura bakmasın ama yorgun morgun inanmıyorum ben. İlişkinin başındaki hallerini hatırlıyorum da. Tembellik ediyorlar işte bence. Valla ben de bu konudan çok muzdaribim, o yüzden seni anlıyorum, şimdi lohusaluktan sonra nasıl olacak bakıcam, bence düzelirler, olmadı trip kavga olay çıkartırızmutlu olmak hakkımız ya hu!!!!!!!
Ay hiç olmuyo ayıp falan, aksime bir kadın görüşü olarak böyle şeyler duymak içimi ferahlattı. İki gündür ağlıyordum çünkü bu konu için.Kendimden örnek veriyorum ins ayıp olmuyordurmisal libidom aslında yüksek, moralim iyiyken . Ama iste biraz karakter yapısı ile alakalı genelde aşırı realist, biseyleri çözmeden bosveremeyen insanlar libido ne kadar yüksek de olsa akılda bise takılı kalınca yapamıyor. Ben yaparım hadi eşim kırılmasın veya üzülmesin ama erkeklerin böyle bi şansı yok konsantre olamazsa anında ilişki sırasında belli oluyor . Bence sen de lohusalıktan sonra bu durumu değerlendir. O zamana belki de kafasındaki maddi veya manevi sorunlar her neyse belki de geçer gider . Eşim de bana söylemiyor neredeyse işinden olacakmış sonradan öğrendim mesela üzülme diye söylemiyor olabilir .
Yok canım kesinlikle seni yargılamıyorum ne haddime .ben senin o halinden çok etkilendim çok üzüldüm çok ani geldi bana o zaman başladı korkum kendimi kasmalarım bizdede olursa diye .birde kızlara cevap yazacaktım aslında eşlerinize anlayış gösterin korku, iş yoğunluğu vs bunlar gerçekten etkili diye senin bu konuda yazdığını görünce esprisine takılayım dedim yanlış anlamana sebep oldum niyetim o değildi gerçekten kusura bakma. Bende eşimi istiyorum dediğim gibi ama iş farklı yere varcak diye hiç yanaşmıyorum vallaAy ne kadar isterlerse artık
Sen bensin galibabende bu hafta konuşacağım doktorumla canım sende konuş bence erkenden.itiraz edeceğini sanmıyorum daha kolay onlar için.
Biraz yargılanmış hissettim sanki bu mesajlailişki yaşadığım için açılma oldu evet çok da üzüldüm ,fazlasıyla da bu konuyla ilgili vicdan azabı çektim ama bu kocamı istediğim durumunu da değiştirmiyor Zaten direk ilişkiye girelim hadi demiyorum bende zaten kesinlikle yasak.ama yatak muhabbetimiz sadece o kısımdan ibaret değildi yani daha açık nasıl anlatabilirim bilemiyorum ama.O kısımların bi zararı olacağını sanmıyorum riskiniz yoksa bence bu kadar da çekinmenize gerek yok .Benim zaten kısaymış serviksim ,gözden kaçtığı için düzenli ilişki iyice kısaltmış.Yoksa benim hiç çekindiğim bi konu değildi.Normal şartlarda ilerliyorsa gebelik tam aksine yararlı olduğunu savundum ben hep siz de kendinizi kasmayın bence
Karıştım kaldım valla sağol canımbaby plus Vision Travel Sistem Bebek Arabası - ebebek
Bu da travel sistem kabin boydan vazgeçtiysen taşıma kapasitesi 22 kg imiş. İndirime girmiş alacaktım ama bu ay çok alışveriş yaptım indirim gelmedi diye arabalara buna limit kalmadiM melayq
Canım biliyorum niyetinin o olmadığını,ne kusuruYok canım kesinlikle seni yargılamıyorum ne haddime .ben senin o halinden çok etkilendim çok üzüldüm çok ani geldi bana o zaman başladı korkum kendimi kasmalarım bizdede olursa diye .birde kızlara cevap yazacaktım aslında eşlerinize anlayış gösterin korku, iş yoğunluğu vs bunlar gerçekten etkili diye senin bu konuda yazdığını görünce esprisine takılayım dedim yanlış anlamana sebep oldum niyetim o değildi gerçekten kusura bakma. Bende eşimi istiyorum dediğim gibi ama iş farklı yere varcak diye hiç yanaşmıyorum valla
Ay resmen bizi anlatmışsın. Benimde eşim vardiyalı sistemde çalışıyor ve inan ki sonradan öğrendiğim o kadar sıkıntısı varmış ki. Mobbing en başta, dün zehirlendi rapor almadı, doğum yapinca da babalık izni kullanmayı düşünmüyor o kadar ki sıkıntı olmuş ve kendinden kaynaklanan problemler değil bunlar . Eyt lilerin gitmemeye karar vermesiyle değiştirilen bölümünde eleman fazlalığı olmuş eleman avı var resmen yani ondan çekiniyor. Şimdi bu adam bana yanaşmasa üstüme alınmam saydıklarimizin 1i bile insanın hayat enerjinisini alıp götüren şeyler. Ortada bir de bebek var ona maddi olarak yetişememe endişesi de yaşıyordur muhtemelen. Bence sen içini ferah tut . Kolay şartlarda calismiyorlar üstüne borç var hamilelik var . Yarın bir gün hamilelik biter borçlar biter ama bu sorun devam ederse o zaman düşünürsün.Ay hiç olmuyo ayıp falan, aksime bir kadın görüşü olarak böyle şeyler duymak içimi ferahlattı. İki gündür ağlıyordum çünkü bu konu için.Yatmadan önce, hiç cinsellikten bahsetmeden dedim ki işte çok mu yoruluyorsun sen dedim, nerden anladın hayatım ya gerçekten çok yoruluyorum dedi. Vardiyanla mı alakalı dedim, her vardiya kendine göre zorluyor, kiminde iş çok oluyor kiminde çok erken kalktığım için uykusuzlukla karışık yoruluyorum dedi neden soruyosun çok mu az ilgilendim seninle dedi. Hayır dedim ilgilenle alakası yok merak ettim öylesine. Belki de gerçekten tek problem yorgun ve stresli olmasıdır. Benim için hassas bir konu olduğu için ben çok fazla ihtimal düşünüyor olabilirim, belli ki o çok düz bir sebeple belki farkında bile olmadan bitiriyor günü. İlişki sırasında odaklanamayıp yarım kalmasındansa, hiç başlamayıp kendini geri çekiyor olabilir. Erkekler bu kadar düz olup, aynı zamanda bu kadar karmaşık olabilmeyi nasıl başarıyo acaba ya
Yok canım bahane demeyeyim de, çünkü bahane dersek zaten istemiyor bunu kullanıyor gibi olur ama işte zorlamak istemiyorlar diyeyim. Ya bi de eşim de dedi bana, çok yorgun olursam o performansla mutlu olmazsın, zaten işin çoğunu ben yapıyorum vsBenimkinin iş temposu cidden çok yoğun. Mesleği, çalışma şekli, vardiyalı sistemde olması falan tüm bunlar onu çok yoruyor, ekstra bazı günler de ek iş de yapıyor. Bunlara rağmen maddi açıdan borç içindeyiz, yetiremiyoruz. O yüzden stresli ve yorgun olması bana asla bahane olarak gelmiyor. Çünkü mesela yıllık izine çıktığında, tatile gittiğimizde yani işten biraz uzaklaşıp dinlenebildiğinde durum tamamen tersine dönüyor bu konu hakkında bir problem kalmıyor ortada. Beni zorlayan yani benim de stresim var kendimce, maddi açıdan sıkıntıyı bende hissediyorum, benim de yorgun olduğum günler oluyor ama bu durum ona karşı isteğimi azaltmıyor. Chanandler Bong arkadaşım kendinden örnek vererek biraz açıklık getirdi aslında içimdeki karışıklığa. Yine de bu konu canımı dehşet sıkıyor. Yani mesleği gereği hangi firmada çalışırsa çalışsın yorgun olacak. Bu devran hep böyle sürüp gidecek mi yani?
Anestezi ne gibi tetkikler uapıyrp canım normalde röntgen falan galiba ama gebeyiz diye röntgen çekmezler diye düşünüyorumCanım evet isteğe bağlı sezeryan olabilirsin. Doktoruna sorabilirsin. Anestezi konusunu da konusabilirsin. Merak etme işlerine geliyor. Bu arada zaten anestezici ile de görüşmüştüm ben.
Geçen bi doğum videosuna denk geldim gerçek doğum değil sadece rahim açılması ve bebeğin çıkması animasyonukamikler açılıyor filan onu anlatiyolar.
Eşimin gözleri fal taşı gibi açıldı sana da mı böyle olacak dediiçim kötü oldu niye sezeryan olmuyorsun diyor canım belli değil ki bahtimiza ne olursa öyle dogurcaz yani Bi sıkıntı çıkarsa zaten sezeryan olucam dedim. Bizim yaşadığımız şeyler hakkında çok fikirleri yok sadece sözde zor olduğunu biliyorlar .o günden sonra ara sıra araştırırken gördüm şu şöyle olur mu bebek şu haftada kaç kilo olur filan diye
Evet sezeryan izledim eşim izlemesin valla beni strese sokmasınbende sezeryan izleyince oyle oldum.
Onuda bi izletsene bakalım ne diyecek,ben normal dogumu yaşadım zaten de sezeryani da izledim bana göre tabi kendi görüşüm normal doğum daha iyi bence herkez ikisinide izlemeli ona göre karar vermeli
Eyvahlar olsun bu hormonlar bizi çok fena zapt ediyor ya naptın adama doğru söyleIyiyim bugune şükür canim hafif agrilarla uyandim bide ruyamda esimin beni aldattigini gördüm gece gözüm yaslı uyandm bi sinirli uyandmki ona sorma adam kalksinda trip atayim diye bekliyorumsen nasilsin dün iyi degildn biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?