- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.601
Çok teşekkür ediyorum bende etlik şehir hastanesine gidiyorum randevum 23 haftaya tekamülediyor kafam karışık özele mi gitsem diye çok teşekkür ediyorum. Bu arada hunilesme benim kızımda başıma geldi aynı senin dönemin de hem de ayrıntılı oldu 2 hafta sonra tam1200 TL sadece cnm ama cok harika Bi doktor etlik Zübeyde hanımın eski klinik şefiymiş iyi bir perinotolog. Detaylıdn 2 hafta sonra hunileşme oldu bende asistanını aradım bilgi almak için bayram günü benimle 5 dakika konuştu içimi rahatlattı kendi takipli hastası olmadığım halde.
Hayır bizimki doğumdan itibaren kullanılıyor. Kraft balear aldım. Tam yatış var çok hafifiKızlar bir şey sormak istiyorum. Bugün bebek arabası bakmaya gittim görevli kabin boylarının yeni doğandan itibaren kullanılmayacağını en erken 6. Ayda kullanılacağını travel sistem almam gerektiğini söyledi ama burda sanki kabin boylarının da yeni doğanda kullanıldığını okumuştum. Siz ne aldınız hangi marka yardımcı olabilir misiniz arada kaldım çok. Hamilton r1 çok beğendim 22 kg a kadar taşıyor çok hafifti ama travel değil.
Durumunuz nedir canımDoğum yaptım kızlar
Kelebeğim canım benim nasılsın durumunuz nasıl?Doğum yaptım kızlar
Çok küçükler goremedim yavrularimiDurumunuz nedir canım
Doğum yaptım kızlar
Çok çok geçmiş olsun, sana ve bebeklerine güç kuvvet diliyorum, hepiniz sağlıkla çıkacaksınız inşallahÇok küçükler goremedim yavrularimiağrım çok
Kuzum o kadar küçükleri elim kadarlarÇok çok geçmiş olsun, sana ve bebeklerine güç kuvvet diliyorum, hepiniz sağlıkla çıkacaksınız inşallahbu haftalarda bebekler çabuk toplarlanıyor, sen güçlü ol, sütünü kendini toparlayınca sağ bol bol onlara da şifa olsun canlarım benim
Çabucak toparlar onlar Allahın izniyle sen de onlar için güçlü ol arkadaşım inşallah bir an önce sağlıkla çıkacaksınızKuzum o kadar küçükleri elim kadarlar
Canımm hayırlı olsun cok güçlüler büyüdüler saglikla büyümeye de devam edecekler Allahın izniyleDoğum yaptım kızlar
Canım allahım kalbine esenlik, miniklere de güç kuvvet versinDoğum yaptım kızlar
Evet çok küçükler ama yaşama şansları bizim düşündüğümüzden çok daha fazla, çok zor ama en büyük şifa sensin onlaraKuzum o kadar küçükleri elim kadarlar
Alllah razı olsun kızlar tek tek yazamıyorum sancım yok var ne kadar zormuşCanım allahım kalbine esenlik, miniklere de güç kuvvet versinnice bebekler var onlar hızlıca toparlar allahın izniyle.
Kuzum sen iyice dinlen. Hem olayı şoku hem kesiler derken tabii ki sarsılmışsındır. İnşirah ve ayetel kursi oku canım kalbine ferahlık versin.Alllah razı olsun kızlar tek tek yazamıyorum sancım yok var ne kadar zormuş
Bebegin ilk 6 ay one degil arka tarafa bakmasi gerekiyor o nedenle soylemistirKızlar bir şey sormak istiyorum. Bugün bebek arabası bakmaya gittim görevli kabin boylarının yeni doğandan itibaren kullanılmayacağını en erken 6. Ayda kullanılacağını travel sistem almam gerektiğini söyledi ama burda sanki kabin boylarının da yeni doğanda kullanıldığını okumuştum. Siz ne aldınız hangi marka yardımcı olabilir misiniz arada kaldım çok. Hamilton r1 çok beğendim 22 kg a kadar taşıyor çok hafifti ama travel değil.
Bebek arabasında mı?Bebegin ilk 6 ay one degil arka tarafa bakmasi gerekiyor o nedenle soylemistir
Doğum yaklaştıkça bende tetiklenmeye başladım. Birde okumamam, görmemem gereken şeylere denk geldim haliyle dirayetim bozuldu. O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama senin şansın sen bunu bir kere yapmışsın kendine güveniyorsun. Güvenmen lazım yaniKızlar doğum şekli konuşulmuş. Ben normal doğum yaptım ilk gebeligimde. Bunda da normal istiyorum ama bel fitigim var daha önce de fıtık ameliyatı oldum korkum var o yüzden. Ama sezaryadan daha çok korkuyorum. Zira geçen sene spinal anestezi ile fıtık ameliyatı oldum travma oldu ben de. Sezaryen uzak ihtimal.. epidural ile normal doğum yapabilirim tabi epidural iğnesinin büyüklüğüne bağlı.Offf her şey iyi hoş ama doğum şeklini düşününce kendimi kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?