2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok teşekkür ediyorum bende etlik şehir hastanesine gidiyorum randevum 23 haftaya tekamülediyor kafam karışık özele mi gitsem diye çok teşekkür ediyorum. Bu arada hunilesme benim kızımda başıma geldi aynı senin dönemin de hem de ayrıntılı oldu 2 hafta sonra tam

Hayır bizimki doğumdan itibaren kullanılıyor. Kraft balear aldım. Tam yatış var çok hafifi

Çok küçükler goremedim yavrularimi ağrım çok
Çok çok geçmiş olsun, sana ve bebeklerine güç kuvvet diliyorum, hepiniz sağlıkla çıkacaksınız inşallah bu haftalarda bebekler çabuk toplarlanıyor, sen güçlü ol, sütünü kendini toparlayınca sağ bol bol onlara da şifa olsun canlarım benim

Kuzum o kadar küçükleri elim kadarlar

Doğum yaptım kızlar
Canımm hayırlı olsun cok güçlüler büyüdüler saglikla büyümeye de devam edecekler Allahın izniyle 500-600 gram dogan bebisler bile saglikla buyuyorlar. Masallah senin yavrularin gelisimleri mükemmeldi, hepimiz sasirmistik nasil bu kadar kilolular diye
Allahimm yaa resmen annelerinin anneler gününü erkenden kutlamaya gelmisler en cok senin günün kutlu olsun arkadasim

Bebegin ilk 6 ay one degil arka tarafa bakmasi gerekiyor o nedenle soylemistir

Kızlar doğum şekli konuşulmuş. Ben normal doğum yaptım ilk gebeligimde. Bunda da normal istiyorum ama bel fitigim var daha önce de fıtık ameliyatı oldum korkum var o yüzden. Ama sezaryadan daha çok korkuyorum. Zira geçen sene spinal anestezi ile fıtık ameliyatı oldum travma oldu ben de. Sezaryen uzak ihtimal.. epidural ile normal doğum yapabilirim tabi epidural iğnesinin büyüklüğüne bağlı. Offf her şey iyi hoş ama doğum şeklini düşününce kendimi kötü hissediyorum

Doğum yaklaştıkça bende tetiklenmeye başladım. Birde okumamam, görmemem gereken şeylere denk geldim haliyle dirayetim bozuldu. O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama senin şansın sen bunu bir kere yapmışsın kendine güveniyorsun. Güvenmen lazım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…