- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.621
AnlamadımKonu hakkında konuşmak istemiyorum dermişimanladinnnnnn
Evet normal arabada giderkende puseti arkaya bakar vaziyette koymalisiniz kabin boy bebek arabalari tek yon oldugu icin ilk 6 ay kullanima uygun degil (belki cift yon olanlari da vardir varsa bilmiyorum)Bebek arabasında mı?
Canım Rabbim hem bebişlere hem sana güç kuvvet versinDoğum yaptım kızlar
Bi dk ben tam şeyedemedim djjdhEvet normal arabada giderkende puseti arkaya bakar vaziyette koymalisiniz kabin boy bebek arabalari tek yon oldugu icin ilk 6 ay kullanima uygun degil (belki cift yon olanlari da vardir varsa bilmiyorum)
İkinci normal doğum birinciye göre çok daha kolay oluyor canım, epidurala bile gerek kalmayabilir öyle diyeyim. Hem açılma daha hızlı hem de aktif doğum sancıları daha kısa sürüyorKızlar doğum şekli konuşulmuş. Ben normal doğum yaptım ilk gebeligimde. Bunda da normal istiyorum ama bel fitigim var daha önce de fıtık ameliyatı oldum korkum var o yüzden. Ama sezaryadan daha çok korkuyorum. Zira geçen sene spinal anestezi ile fıtık ameliyatı oldum travma oldu ben de. Sezaryen uzak ihtimal.. epidural ile normal doğum yapabilirim tabi epidural iğnesinin büyüklüğüne bağlı.Offf her şey iyi hoş ama doğum şeklini düşününce kendimi kötü hissediyorum
Epidural hangisi oluyor? Ben doğum konusunda cahil cühela kaldımİkinci normal doğum birinciye kadar çok daha kolay oluyor canım, epidurala bile gerek kalmayabilir öyle diyeyim. Hem açılma daha hızlı hem de aktif doğum sancıları daha kısa sürüyor
Her ikisinde de oyle olmasi gerekli ayni mantik aslinda otomobil veya bebek arabasi farketmiyor geriye donuk olmasi gerekiyor. En az 6 ay hatta ilk 2 yil oyle olmali diyen uzmanlar da var, oglumda 8-9 aylik olana kadar one baktirmadimBi dk ben tam şeyedemedim djjdh
Puset veya oto koltuğunda araçta giderken geriye bakması gerektiğini biliyorum. Ancak bebek arabasında böyle birşey olduğunu bilmiyordum. Ama sanırım siz araç seyahatlerinden bahsettiniz
İnşallah canım bakalım daha var.İkinci normal doğum birinciye göre çok daha kolay oluyor canım, epidurala bile gerek kalmayabilir öyle diyeyim. Hem açılma daha hızlı hem de aktif doğum sancıları daha kısa sürüyor
Ben bebek arabasını çift yönlü ve doğumdan itibaren kullanılabilir bir model aldım. Sebebi de arada bir dışarı da baksın alıcıları açılsın diyeydiHer ikisinde de oyle olmasi gerekli ayni mantik aslinda otomobil veya bebek arabasi farketmiyor geriye donuk olmasi gerekiyor. En az 6 ay hatta ilk 2 yil oyle olmali diyen uzmanlar da var, oglumda 8-9 aylik olana kadar one baktirmadim
Sezaryen spinal olursa belden aşağı komple uyuşturulur. Ben fıtık ameliyatıni öyle oldum.Epidural hangisi oluyor? Ben doğum konusunda cahil cühela kaldımkorktuğum için araştırmadım da daha. Ama herkes sızısı oluyor sezeryanın diyor korkuyorum iyice
Teşekkür ederim canım. Allahım hakkımızda en hayırlı olanı en sağlıklı olanı nasip etsin. Biraz zor bir konu bakalım neler olacakSezaryen spinal olursa belden aşağı komple uyuşturulur. Ben fıtık ameliyatıni öyle oldum.
Epidural ise uyusma hissi yok ağrıyı sanciyu hissetmiyorsun. Sancı başlayınca veriyorlar epidurali
Aynen Su akar yolunu bulur illa çıkacaklar da bakalım nasillllllTeşekkür ederim canım. Allahım hakkımızda en hayırlı olanı en sağlıklı olanı nasip etsin. Biraz zor bir konu bakalım neler olacak
Festi sen arabayı ne aldın? Biz oto koltuklarını aynı almıştık muhtemelen senin aldığını ben de beğenirim çünkü aylardır karar verip çıkamadımBen bebek arabasını çift yönlü ve doğumdan itibaren kullanılabilir bir model aldım. Sebebi de arada bir dışarı da baksın alıcıları açılsın diyeydiben bunu bir araştırayım. Çok teşekkür ederim
Biran önce sağlıkla sıhhatle mutlulukla ağustosun gelmesini ve bunların hepsinin geçip bebişimle ve kocamla tentene temas yaptığımız o ana ışınlanmak istiyorum. Evet yanlış anlamadınız kocamla da tentene temas yapmam lazım duyusal bütünlemem önemliAynen Su akar yolunu bulur illa çıkacaklar da bakalım nasillllll
Geçmiş olsun canım durumunuz nasıl?Doğum yaptım kızlar
Şuan durumumuz nedir üçünüzün sağlığıDoğum yaptım kızlar
Bebiş ben ketenpeleye geldim. Hastaneden puset olmadan çıkamazsın deyince biri bana ben pusette aldım hiç istemeden. Ama aldığım puset yatak gibi birşey ayarlanıyor dhhdjjFesti sen arabayı ne aldın? Biz oto koltuklarını aynı almıştık muhtemelen senin aldığını ben de beğenirim çünkü aylardır karar verip çıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?