2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet normal arabada giderkende puseti arkaya bakar vaziyette koymalisiniz kabin boy bebek arabalari tek yon oldugu icin ilk 6 ay kullanima uygun degil (belki cift yon olanlari da vardir varsa bilmiyorum)
Bi dk ben tam şeyedemedim djjdh
Puset veya oto koltuğunda araçta giderken geriye bakması gerektiğini biliyorum. Ancak bebek arabasında böyle birşey olduğunu bilmiyordum. Ama sanırım siz araç seyahatlerinden bahsettiniz

İkinci normal doğum birinciye göre çok daha kolay oluyor canım, epidurala bile gerek kalmayabilir öyle diyeyim. Hem açılma daha hızlı hem de aktif doğum sancıları daha kısa sürüyor

İkinci normal doğum birinciye kadar çok daha kolay oluyor canım, epidurala bile gerek kalmayabilir öyle diyeyim. Hem açılma daha hızlı hem de aktif doğum sancıları daha kısa sürüyor
Epidural hangisi oluyor? Ben doğum konusunda cahil cühela kaldım korktuğum için araştırmadım da daha. Ama herkes sızısı oluyor sezeryanın diyor korkuyorum iyice

Her ikisinde de oyle olmasi gerekli ayni mantik aslinda otomobil veya bebek arabasi farketmiyor geriye donuk olmasi gerekiyor. En az 6 ay hatta ilk 2 yil oyle olmali diyen uzmanlar da var, oglumda 8-9 aylik olana kadar one baktirmadim

İkinci normal doğum birinciye göre çok daha kolay oluyor canım, epidurala bile gerek kalmayabilir öyle diyeyim. Hem açılma daha hızlı hem de aktif doğum sancıları daha kısa sürüyor
İnşallah canım bakalım daha var.

Her ikisinde de oyle olmasi gerekli ayni mantik aslinda otomobil veya bebek arabasi farketmiyor geriye donuk olmasi gerekiyor. En az 6 ay hatta ilk 2 yil oyle olmali diyen uzmanlar da var, oglumda 8-9 aylik olana kadar one baktirmadim
Ben bebek arabasını çift yönlü ve doğumdan itibaren kullanılabilir bir model aldım. Sebebi de arada bir dışarı da baksın alıcıları açılsın diyeydi ben bunu bir araştırayım. Çok teşekkür ederim

Epidural hangisi oluyor? Ben doğum konusunda cahil cühela kaldım korktuğum için araştırmadım da daha. Ama herkes sızısı oluyor sezeryanın diyor korkuyorum iyice
Sezaryen spinal olursa belden aşağı komple uyuşturulur. Ben fıtık ameliyatıni öyle oldum.
Epidural ise uyusma hissi yok ağrıyı sanciyu hissetmiyorsun. Sancı başlayınca veriyorlar epidurali

Sezaryen spinal olursa belden aşağı komple uyuşturulur. Ben fıtık ameliyatıni öyle oldum.
Epidural ise uyusma hissi yok ağrıyı sanciyu hissetmiyorsun. Sancı başlayınca veriyorlar epidurali
Teşekkür ederim canım. Allahım hakkımızda en hayırlı olanı en sağlıklı olanı nasip etsin. Biraz zor bir konu bakalım neler olacak

Teşekkür ederim canım. Allahım hakkımızda en hayırlı olanı en sağlıklı olanı nasip etsin. Biraz zor bir konu bakalım neler olacak
Aynen Su akar yolunu bulur illa çıkacaklar da bakalım nasillllll

Festi sen arabayı ne aldın? Biz oto koltuklarını aynı almıştık muhtemelen senin aldığını ben de beğenirim çünkü aylardır karar verip çıkamadım

Aynen Su akar yolunu bulur illa çıkacaklar da bakalım nasillllll
Biran önce sağlıkla sıhhatle mutlulukla ağustosun gelmesini ve bunların hepsinin geçip bebişimle ve kocamla tentene temas yaptığımız o ana ışınlanmak istiyorum. Evet yanlış anlamadınız kocamla da tentene temas yapmam lazım duyusal bütünlemem önemli ben korkuyorum ya. Sezaryanın sonrası be sızıları beni korkutuyor, doğalın ya bebek sıkışırsa diye aptalca bir korku oluştu bende ondan korkuyorum. İnşallah beynimden silebilirim okuduklarımı

Festi sen arabayı ne aldın? Biz oto koltuklarını aynı almıştık muhtemelen senin aldığını ben de beğenirim çünkü aylardır karar verip çıkamadım
Bebiş ben ketenpeleye geldim. Hastaneden puset olmadan çıkamazsın deyince biri bana ben pusette aldım hiç istemeden. Ama aldığım puset yatak gibi birşey ayarlanıyor dhhdjj
Cybex easy twist (müthiş bir bebek arabası. Ben neden seçtim? Çift yönlü olmasını istiyordum. Benim için önemli. Uyurken kendime çeviricem ama uyanıkken çevreyi izlesin istiyorum. Tek elle döndürülebiliyor. Ve inanılmaz hafif. Dümdüz olabiliyor. Doğumdan itibaren kullanıldığı için. Benimki direkt bu. )
Cybex sirona z2 oto koltuğu zaten
Cybex cloud z de puseti.

5 çocuk büyütücem kendisiyle ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…