- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.641
Ah kurban olurum tam anneler gününe yetişmiş miniklerrrDoğum yaptım kızlar
Çok geçmiş olsun güzelce dinlen sonrasında bebeklerin için güç toplamaya başla annesi. Burda hepimizin duaları seninle. İnşallah yavruların da arkandan evinize gelip yuvanızı şenlendirecek.Doğum yaptım kızlar
Bu arada cloud z puset ama oto koltuğu aynı zamanda adaclı çok konforlu ve güvenli. Normalde pusetlerde güneş tentesi minik olup bebeği uzun süre çıkartamazmışsınız ama bu xxl tente olduğu için neredeyse ayaklarına kadar kapanıyor. Oto koltuğunun bazası varya onunla kullanılıyor. Bebeğin boyutlarına göre ama ortalama ilk 1 yıl kullanılabiliyormuş. İricene tosuncuk olmazsa tabiBebiş ben ketenpeleye geldim. Hastaneden puset olmadan çıkamazsın deyince biri bana ben pusette aldım hiç istemeden. Ama aldığım puset yatak gibi birşey ayarlanıyor dhhdjj
Cybex easy twist (müthiş bir bebek arabası. Ben neden seçtim? Çift yönlü olmasını istiyordum. Benim için önemli. Uyurken kendime çeviricem ama uyanıkken çevreyi izlesin istiyorum. Tek elle döndürülebiliyor. Ve inanılmaz hafif. Dümdüz olabiliyor. Doğumdan itibaren kullanıldığı için. Benimki direkt bu.)
Cybex sirona z2 oto koltuğu zaten
Cybex cloud z de puseti.
5 çocuk büyütücem kendisiyle ancak
Epidural hem sezeryanda hem de normal doğumda uygulanabiliyor, normal doğumda aktif doğum sancısı başladıktan sonra belli bir açıklıkta vuruluyor erken yapılırsa kasılmaları durdurabilir diye biraz bekliyorlar, ilk doğumda ben çok istemiştim epidural ama hastane uygulamadı ve suni sancı gibi bir fitil koyarak başlamışlardı süreci ikinciye göre nispeten zordu, ikinci doğum nişan ve ertesi gün kasılma ile başladı kendi kasılmamla gittiğim için zorlayıcı degildi 7 cm e kadar hissetmedim bile diyebilirim, belki ikinci doğum belki de kendi sancimla başladığı için sebep, çok daha kolay olduEpidural hangisi oluyor? Ben doğum konusunda cahil cühela kaldımkorktuğum için araştırmadım da daha. Ama herkes sızısı oluyor sezeryanın diyor korkuyorum iyice
Bebiş ben ketenpeleye geldim. Hastaneden puset olmadan çıkamazsın deyince biri bana ben pusette aldım hiç istemeden. Ama aldığım puset yatak gibi birşey ayarlanıyor dhhdjj
Cybex easy twist (müthiş bir bebek arabası. Ben neden seçtim? Çift yönlü olmasını istiyordum. Benim için önemli. Uyurken kendime çeviricem ama uyanıkken çevreyi izlesin istiyorum. Tek elle döndürülebiliyor. Ve inanılmaz hafif. Dümdüz olabiliyor. Doğumdan itibaren kullanıldığı için. Benimki direkt bu.)
Cybex sirona z2 oto koltuğu zaten
Cybex cloud z de puseti.
5 çocuk büyütücem kendisiyle ancak
Çok güzel görünüyor hemen inceliyorum canım çok sağolBu arada cloud z puset ama oto koltuğu aynı zamanda adaclı çok konforlu ve güvenli. Normalde pusetlerde güneş tentesi minik olup bebeği uzun süre çıkartamazmışsınız ama bu xxl tente olduğu için neredeyse ayaklarına kadar kapanıyor. Oto koltuğunun bazası varya onunla kullanılıyor. Bebeğin boyutlarına göre ama ortalama ilk 1 yıl kullanılabiliyormuş. İricene tosuncuk olmazsa tabi
Gittikçe kolaylaşmış inşallah bunda da inanılmaz kolay olur sağlıkla sıhhatle mutlulukla hızlıca bebişine kavuşursun ağustostaEpidural hem sezeryanda hem de normal doğumda uygulanabiliyor, normal doğumda aktif doğum sancısı başladıktan sonra belli bir açıklıkta vuruluyor erken yapılırsa kasılmaları durdurabilir diye biraz bekliyorlar, ilk doğumda ben çok istemiştim epidural ama hastane uygulamadı ve suni sancı gibi bir fitil koyarak başlamışlardı süreci ikinciye göre nispeten zordu, ikinci doğum nişan ve ertesi gün kasılma ile başladı kendi kasılmamla gittiğim için zorlayıcı degildi 7 cm e kadar hissetmedim bile diyebilirim, belki ikinci doğum belki de kendi sancimla başladığı için sebep çok daha kolay oldu
Amin canım hepimiz için kolay ilerlesin süreç, o an gelince yapıyorsun bir güç geliyor anneye, ve herkesin yapısı farklı, Rabbim gönlündekini nasip etsin ins.Gittikçe kolaylaşmış inşallah bunda da inanılmaz kolay olur sağlıkla sıhhatle mutlulukla hızlıca bebişine kavuşursun ağustostakendimi doktora emanet edicem o nerde onu dinleyeceğim kendimi dinlersem yapamayacakmışım gibi geliyor
Birde ben sirona tamam ilk doğumdan itibaren kullanılıyor ama korktum anka minicik alıp koyarken zarar verir miyiz diye. Ben hiç yeni doğmuş bebek görmedim Bulut ilk olcak hdhdjj bu kadar küçük olduğunu bilmeden önce sling ile hallederim araba da zaten koltuğu olucak vs gibi düşünüp pusete sıcak bakmıyordum. Sonra biraz çekindim. Gözüme gereksiz gelen puset birden mantıklı geldi hastaneden de çıkamazsınız deyinceler bahanem hazır oldu dhhdjjÇok güzel görünüyor hemen inceliyorum canım çok sağol
CAniim bende hemen fazla ayakta kalayim sinyal veriyor vücut. Kendine dikkat etEyvahlar olsun bu hormonlar bizi çok fena zapt ediyor ya naptın adama doğru söyleTüm gün bakamadım telefona canım dolap ve şifonyer bakmaya çıktık normal bir günüme göre fazla yürüdüm ve merdiven çıktım popoya ve vajinaya vuran ağrıyla uyandım tırsıyorum açıkçası şuan
Bu arada özelde en çok normal doğumu destekleyen doktor bile sezeryan diye söylersen yapıyor. En yakın arkadaşım yaptı doktoru 36. Haftada bile çok uygunsun bak normal doğuralım dedi ama arkadaşım istemedi o da gün vermek durumunda kaldı yani senin biraz dik durman gerekiyor. Türkiyede doktorlarında işine geliyo günü belli saati belli oluyo telaşlanma yani hele özelde istediğin gibi ilerliyo canım
Aslında doğumdan da korkmak değil de Blue, birşey olursa diye korkuyorum. Bu korkum sebebiyle de o zamanlar gelsin istemiyorum jdjd ışınlanayım sağlıkla kucağımda olduğu zamanlara istiyorum hdhd. Netice de bu bebek çıkıcak ama öyle ama böyle. İnşallah hepimizin süreçleri kalbine sinecek sağlığına uygun şekilde hallolur da. Mıkırdakların büyüyüşlerini konuşuruz bol bolAmin canım hepimiz için kolay ilerlesin süreç, o an gelince yapıyorsun bir güç geliyor anneye, ve herkesin yapısı farklı, Rabbim gönlündekini nasip etsin ins.
Ben de çok ince eliyorum canım yapım buBirde ben sirona tamam ilk doğumdan itibaren kullanılıyor ama korktum anka minicik alıp koyarken zarar verir miyiz diye. Ben hiç yeni doğmuş bebek görmedim Bulut ilk olcak hdhdjj bu kadar küçük olduğunu bilmeden önce sling ile hallederim araba da zaten koltuğu olucak vs gibi düşünüp pusete sıcak bakmıyordum. Sonra biraz çekindim. Gözüme gereksiz gelen puset birden mantıklı geldi hastaneden de çıkamazsınız deyinceler bahanem hazır oldu dhhdjj
Kesinlikle benim hala belim tutuk. Altı üstü işe gidip ayakta kaldım biraz diye. Bundan sonra hep oturacağım.CAniim bende hemen fazla ayakta kalayim sinyal veriyor vücut. Kendine dikkat et
Fikir olcak bisey yok ki. Ikisininde nasil yapildigini biliyorum. Normal dogumda diretip kesi dikis atilanda cok. Sezaryen olup 2 3 günde ayaklananda cok. Kimin vucudu ne tepki vercek herkesin olayi farkli. Diyorum ya artı eksi farkindayim.baharrr34 canım saygı duyuyorum biliyorum istemiyorsun normal doğum. Son bir kez tam karar vermeden normak doğum ve sezaryen videosu izlesen? Belki fikrin tam oturur, değiştirmek için değil de ekstra fikir olsun diye?
Anneliğin şanından o detaycılık. Zaten detaycı olana birde analık yüklendi mi böyle oluyorBen de çok ince eliyorum canım yapım buetrafımdakiler çok abartıyosun diyor ama napim benim de ilk çocuğum olacak inşallah bir yanlışlık yapmaktan çekiniyorum aynı senin gibi araba işi çok yordu beni artık bu ay halletmek istiyorum inş
Güle güle kullan canım.Kızlar bunları sipariş ettim sizce nasıl
O korku hep var inan, benim bir de geride iki bebe var, bazen bana bir şey olursa onlar ne yapar diye düşünüyorum sonra en iyisi düşünmemek diyip kendimi çok kaptirmamaya çalışıyorum, amin canim inşallah o günler gelir sağlıkla, gazını, emzirmesini konuşuruzAslında doğumdan da korkmak değil de Blue, birşey olursa diye korkuyorum. Bu korkum sebebiyle de o zamanlar gelsin istemiyorum jdjd ışınlanayım sağlıkla kucağımda olduğu zamanlara istiyorum hdhd. Netice de bu bebek çıkıcak ama öyle ama böyle. İnşallah hepimizin süreçleri kalbine sinecek sağlığına uygun şekilde hallolur da. Mıkırdakların büyüyüşlerini konuşuruz bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?