- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.661
Omurgası için dedi ama bilemedim 6 aylık çocuk kocaman oluyor artık yaEvet normal arabada giderkende puseti arkaya bakar vaziyette koymalisiniz kabin boy bebek arabalari tek yon oldugu icin ilk 6 ay kullanima uygun degil (belki cift yon olanlari da vardir varsa bilmiyorum)
Canım çok geçmiş olsun, bebişlerin hemen büyüyecek birlikte güle oynaya çıkacaksınız hastaneden merak etme.. Allah sana ve yavrularına güç kuvvet versinDoğum yaptım kızlar
Ah canım benim bebişlerine kavuştun şükür geçmiş olsun kalbini ferah tut her şey olacağına varıyor her geçen gün her şey daha güzel olacak hep bunu düşünDoğum yaptım kızlar
Valla ben de öyleyim çocuğa bişey olursa diye normalden korkuyorum sezaryen olcam ben bir şekilde acısını atlatırım nasılsa bebeğim iyi olsunBiran önce sağlıkla sıhhatle mutlulukla ağustosun gelmesini ve bunların hepsinin geçip bebişimle ve kocamla tentene temas yaptığımız o ana ışınlanmak istiyorum. Evet yanlış anlamadınız kocamla da tentene temas yapmam lazım duyusal bütünlemem önemliben korkuyorum ya. Sezaryanın sonrası be sızıları beni korkutuyor, doğalın ya bebek sıkışırsa diye aptalca bir korku oluştu bende ondan korkuyorum. İnşallah beynimden silebilirim okuduklarımı
Gecmiş olsun canimDoğum yaptım kızlar
Canimmm sabah uyku sersemiyle düzgün bakamamisim. Simdi gördum. Yaa Anneler gününe denk geldi minik savaşcılar. Canlarim benim...Rabbim sana ve onlara güc kuvvet versin. Ücünüzde hemencecik toparlanin insallah. Küvözde toparlanirlar Allahin izniyle.Doğum yaptım kızlar
Beşik için olanını mı söylüyorsun canim malesef sipariş ettim ama beşikte o olmadan bebeği rahat brakamam kızım belki bebeği çekiştirir diye bu düşünce ile aldım bebeği gormesin içinde diyeGüle güle kullan canım.
Sadece o korumalıkla ilgili birşey okudum geçenlerde. Böyle komple kapalılar önerilmiyormuş çünkü hava sirkülasyonunu engelliyorlarmış. Onu istersen detaylı araştırıp bak öyle al canım.
Canım çok üzgünüm ama içimde de bi umut var acikcasi. 550 gram dogan bi tanidigimiz bebegi suan gayet saglikli. 4 yaslarinda suan. Ve hicbir sorunu yok. Ki senin savascilarin daha da buyuk. 1200 gram dogan baska bir tanidigimizinki de gayet saglikli. Oglumla yasitlar ve hatta benim oglumdan daha kilolu. Yani aradaki farki da kapatiyorlar. Ben inaniyorum senin savascilarinda kazanacak dualarimiz seninleDoğum yaptım kızlar
Evet demi bende tuaf oldum içtikten sonraBende bunu içtim beni baya zorladı ama
Nasılsınız şimdi peki durum nedir canimDoğum yaptım kızlar
Oy kuzum benimmm, hayirli uğurlu olsun, cpk çok geçmişler olsun, ben iyi olacaklarından eminim Allah'ım izniyle herşey güzel olacak sen şimdi iyi olmana bak moralini yüksek tut, sana daha coook ihtiyaçları olacak. Unutma anasin senÇok küçükler goremedim yavrularimiağrım çok
Valla benim yeğenin arabasi bana gelecek olmasa bunu alabilirdim. Çok güzelmiş.gule güle kullanın kuzumBu arada cloud z puset ama oto koltuğu aynı zamanda adaclı çok konforlu ve güvenli. Normalde pusetlerde güneş tentesi minik olup bebeği uzun süre çıkartamazmışsınız ama bu xxl tente olduğu için neredeyse ayaklarına kadar kapanıyor. Oto koltuğunun bazası varya onunla kullanılıyor. Bebeğin boyutlarına göre ama ortalama ilk 1 yıl kullanılabiliyormuş. İricene tosuncuk olmazsa tabi
Baya güzelmiş canım. Hayırlı olsunBebiş ben ketenpeleye geldim. Hastaneden puset olmadan çıkamazsın deyince biri bana ben pusette aldım hiç istemeden. Ama aldığım puset yatak gibi birşey ayarlanıyor dhhdjj
Cybex easy twist (müthiş bir bebek arabası. Ben neden seçtim? Çift yönlü olmasını istiyordum. Benim için önemli. Uyurken kendime çeviricem ama uyanıkken çevreyi izlesin istiyorum. Tek elle döndürülebiliyor. Ve inanılmaz hafif. Dümdüz olabiliyor. Doğumdan itibaren kullanıldığı için. Benimki direkt bu.)
Cybex sirona z2 oto koltuğu zaten
Cybex cloud z de puseti.
5 çocuk büyütücem kendisiyle ancak
Şuan en son ihtiyacın olan şey o sinir ve stres kuzum. Zaten birdaha görmeyeceksin boşver.Kızlar acile geldim devlete. Dün gece karnıma çok kötü ağrı saplandı bugünde hareketlerini hissedemedim. Çok şükür kalp atışları var şimdi ntsye bağlıcaklar. Ama gerçekten beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum burdan mı takiplisin dediler hayır dedim. Arkadaşına diyoki burdan takipli değil niye gelmiş. Özel doktor takipliyim bugün çalışmadığı için mecburiyetten geldim dedim. Alerjin var mı diye sordu söyledim bunları bizim değil senin söylemen gerek dedi. Dışarda da aynıları sorulduğu için söyleme gereği duymadım birbirnizle paylaşmıyosanız napıyosunuz o bilgileri dedim gerizekalı ya ölüyorum sinirimden
Keşke bana da gelecek olanlar olsaydı djhd ayol çevrem hiç yok ya bebiş. Bu dönemde onu farkettim. Ama oğluşun eşyalarını özenle saklayacağım. İster kardeşine ister yakınlarıma ister ihtiyacı olan birisine farketmez. Evde yıllandırmayacağım yani.Oy kuzum benimmm, hayirli uğurlu olsun, cpk çok geçmişler olsun, ben iyi olacaklarından eminim Allah'ım izniyle herşey güzel olacak sen şimdi iyi olmana bak moralini yüksek tut, sana daha coook ihtiyaçları olacak. Unutma anasin sen
Valla benim yeğenin arabasi bana gelecek olmasa bunu alabilirdim. Çok güzelmiş.gule güle kullanın kuzum
Sabah doktora yazdım canım hareket yoksa git dedi her sabah tepikleyerek uyandırıyolardı çünkü çok kaygılandım Allaha şükür iyiler içim rahatladıŞuan en son ihtiyacın olan şey o sinir ve stres kuzum. Zaten birdaha görmeyeceksin boşver.
Ağır konuşmak istemiyorum zaten üzgünsün boşver allaha havale et.
İyi ki gitmişsin güzel haberleri alınca için rahatlar
Kalp atışları var deyince içim rahatladı canım şimdi daha iyiyim ama çok korktum dün akşam bildiğin karnımın içi acıdı yerimden zıpladım ilk kez öyle bişeydi. Her devlet bir değildir eminim daha iyi doktorlar vardır ama Allah böylelerinin eline düşürmesin zaten nasıl geldiğimizi bilmiyoruz. Bide ikiz dedim Allahım ya bugün ikiz kabul günü diyo ay yok çıkmadan yolucam saçını başınıSıkma canını boş ver sen kendine bak. Şimdi nasıl oldunn. Ben de devlete gitmedim hiç bu süreçte ,böyle deme hakları yok yani
Hayirli olsun cnm iyiler mi bebekler sezeryan mi oldunDoğum yaptım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?