2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Boşver sen onları , vaka göre göre ruhsuzlasiyorlar canım , sahsi algılama. İyi olduklarından emin ol yavrularının la havale çek evine dön inşallah

Valla ben çok verdim. Bana da çok geldi Allah razı olsun verenden de dusunenden de...

Valla ben çok verdim. Bana da çok geldi Allah razı olsun verenden de dusunenden de...
Bence de ne güzel düşünmüşler. Ben dağıtımı başlatan ilk kişi olcam sanırım çevremde bebek olmadığı için dhhdjj yakın arkadaşlarım yeni yeni düşünmeye başladı bebiş hdhd

Çıkmadan bir başhemşirenin yanına uğra kuşum. Görsün kabul gününü.

doğum şekli konuşulmuş benim de kafam çok karışık ilk doğum olacak, 3.5-3.7 kiloya kadar normali gözüm kesiyor gibi ama daha fazla kiloda olursa bebeğim zannetmiyorum normal doğum yapmak isteyeceğimi :/ bebeğim de uzun ve tombik doğacak gibi görünüyor her şey son haftalara bağlı..

Doğum yaptım kızlar
Canım benimm çok zordur eminim psikolojisi Allahım hidayet versin gönlüne genişlik ferahlık versin tüm dualarımız seninle ve bebişlerinle. Prematüre bebekler çok daha savaşçı ve güçlü oluyor hiç unutma bunu anneler gününde kutlu olsun bu vesileyle balım
Ya insanı çileden çıkartıyor kimisi gerçekten. Çok şükür bebişlerin iyiymiş canım sabır çek bebeklerin için yoksa ana avrat sayılacak bi durum. Bence muhatap olma direkt şikayet et. Zaten hemşireler kendilerini doktordan daha yetkin görüyor ben anlamıyorum. Ben sizli konuşuyorum bana senli cevap veriyolar. Yeni gördüğün insana senli konuşamazsın hoşt köpek diyesim geliyo. İstisnasız böyle oluyo. Senli konuşana bende öyle tepki veriyorum artık. Kimse kimseye aşağılama, laf söyleme, laf sokma hakkına sahip değil. Sen şikayetini et hatta isimlerini al cimere yaz bence en garanti o. Hemşirelerede böyle doluymuşum gibi oldu halbuki en yakınımda var ama böyle hadsiz insan isterse annem, kardeşim olsun tahammülüm yok.

Kızlar bugün kayınvalidemlerde bir davet var. Ben de biraz yardım edeyim dedim. Çok mu yedim nedir bilmiyorum. Bir anda başım dönmeye, midem bulanmaya ve sıcaklamaya başladım. Bugün nasıl geçecek bilmiyorum

Kızlar bugün kayınvalidemlerde bir davet var. Ben de biraz yardım edeyim dedim. Çok mu yedim nedir bilmiyorum. Bir anda başım dönmeye, midem bulanmaya ve sıcaklamaya başladım. Bugün nasıl geçecek bilmiyorum
Hemen uzat canım ayaklarını tepeye. Soğukta birşeyler iç. Tansiyonunu ölçebilecek durumda mısın? Muhtemelen düştü

Doğum yaptım kızlar
Ahh canımm.. Allah sana kolaylık versin. Bebişler de toparlanır inşallah. Benim eşim çok küçük doğmuş kv biraz zorlanmış ama çok şükür toparlamışlar.
Bebişler de sen de iyi olursun inşallah

Hemen uzat canım ayaklarını tepeye. Soğukta birşeyler iç. Tansiyonunu ölçebilecek durumda mısın? Muhtemelen düştü
Şu an öyle yapıyorum. Tansiyonumu ölçecek cihaz yok. Dinleniyorum şimdi..
Allah tüm hamilelere kolaylık versin. Anne olmak ne kadar zor

Şu an öyle yapıyorum. Tansiyonumu ölçecek cihaz yok. Dinleniyorum şimdi..
Allah tüm hamilelere kolaylık versin. Anne olmak ne kadar zor
İyi gelir inşallah canım. Vallahi zor ben zaten sevemedim bu yüzden hamileliği neyseki sonu güzel de dayanıyorum işte.

Tansiyon dur canım. Geçmiş olsunnnn

Sinir beni doğuyor. Belim iyice mahvoldu. Oy kullanmaya gidicem şimdi ama düşünüyorum nasıl gidicem diye. Kocam da sağolsun napsak ki bilemiyorum diyip diyip evin içinde dolaşıyor. Kalkarsam korkuyorum ki bu sinirle boğucam onu. Sanki çözüm önerisi sun dedim. Gel bir masaj yap mesela çok mu zor? Ben mi söyleyeyim illa ki.

Anneler günü hatrına şikayet etmedim hadi dedim belki bugün çalışıyo diye sinirlidir yoksa affım olmazdı
Festimmm ama sen masaj yapmayı da yaptırmayıda sevmiyorum demiştin ya belki sevmediğin için diyememiştir canım bide leblebi demeden anlamayan cinsler biliyosun

Canım eline yüzüne soğuk su ile yıka soğuk soda içmeni tavsiye ederim, soluna doğru da uzan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…