- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.681
Boşver sen onları , vaka göre göre ruhsuzlasiyorlar canım , sahsi algılama. İyi olduklarından emin ol yavrularının la havale çek evine dön inşallahKızlar acile geldim devlete. Dün gece karnıma çok kötü ağrı saplandı bugünde hareketlerini hissedemedim. Çok şükür kalp atışları var şimdi ntsye bağlıcaklar. Ama gerçekten beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum burdan mı takiplisin dediler hayır dedim. Arkadaşına diyoki burdan takipli değil niye gelmiş. Özel doktor takipliyim bugün çalışmadığı için mecburiyetten geldim dedim. Alerjin var mı diye sordu söyledim bunları bizim değil senin söylemen gerek dedi. Dışarda da aynıları sorulduğu için söyleme gereği duymadım birbirnizle paylaşmıyosanız napıyosunuz o bilgileri dedim gerizekalı ya ölüyorum sinirimden
Valla ben çok verdim. Bana da çok geldi Allah razı olsun verenden de dusunenden de...Keşke bana da gelecek olanlar olsaydı djhd ayol çevrem hiç yok ya bebiş. Bu dönemde onu farkettim. Ama oğluşun eşyalarını özenle saklayacağım. İster kardeşine ister yakınlarıma ister ihtiyacı olan birisine farketmez. Evde yıllandırmayacağım yani.
Sağlıkla bebeklerini alıp çıkarsın inşallahDoğum yaptım kızlar
Bence de ne güzel düşünmüşler. Ben dağıtımı başlatan ilk kişi olcam sanırım çevremde bebek olmadığı için dhhdjj yakın arkadaşlarım yeni yeni düşünmeye başladı bebiş hdhdValla ben çok verdim. Bana da çok geldi Allah razı olsun verenden de dusunenden de...
Çıkmadan bir başhemşirenin yanına uğra kuşum. Görsün kabul gününü.Sabah doktora yazdım canım hareket yoksa git dedi her sabah tepikleyerek uyandırıyolardı çünkü çok kaygılandım Allaha şükür iyiler içim rahatladıAllah ellerine düşürmesin onların
Kalp atışları var deyince içim rahatladı canım şimdi daha iyiyim ama çok korktum dün akşam bildiğin karnımın içi acıdı yerimden zıpladım ilk kez öyle bişeydi. Her devlet bir değildir eminim daha iyi doktorlar vardır ama Allah böylelerinin eline düşürmesin zaten nasıl geldiğimizi bilmiyoruz. Bide ikiz dedim Allahım ya bugün ikiz kabul günü diyo ay yok çıkmadan yolucam saçını başını
Canım benimm çok zordur eminim psikolojisi Allahım hidayet versin gönlüne genişlik ferahlık versin tüm dualarımız seninle ve bebişlerinle. Prematüre bebekler çok daha savaşçı ve güçlü oluyor hiç unutma bunuDoğum yaptım kızlar
Ya insanı çileden çıkartıyor kimisi gerçekten. Çok şükür bebişlerin iyiymiş canım sabır çek bebeklerin için yoksa ana avrat sayılacak bi durum. Bence muhatap olma direkt şikayet et. Zaten hemşireler kendilerini doktordan daha yetkin görüyor ben anlamıyorum. Ben sizli konuşuyorum bana senli cevap veriyolar. Yeni gördüğün insana senli konuşamazsın hoşt köpek diyesim geliyo. İstisnasız böyle oluyo. Senli konuşana bende öyle tepki veriyorum artık. Kimse kimseye aşağılama, laf söyleme, laf sokma hakkına sahip değil. Sen şikayetini et hatta isimlerini al cimere yaz bence en garanti o. Hemşirelerede böyle doluymuşum gibi oldu halbuki en yakınımda var ama böyle hadsiz insan isterse annem, kardeşim olsun tahammülüm yok.Sabah doktora yazdım canım hareket yoksa git dedi her sabah tepikleyerek uyandırıyolardı çünkü çok kaygılandım Allaha şükür iyiler içim rahatladıAllah ellerine düşürmesin onların
Kalp atışları var deyince içim rahatladı canım şimdi daha iyiyim ama çok korktum dün akşam bildiğin karnımın içi acıdı yerimden zıpladım ilk kez öyle bişeydi. Her devlet bir değildir eminim daha iyi doktorlar vardır ama Allah böylelerinin eline düşürmesin zaten nasıl geldiğimizi bilmiyoruz. Bide ikiz dedim Allahım ya bugün ikiz kabul günü diyo ay yok çıkmadan yolucam saçını başını
Hemen uzat canım ayaklarını tepeye. Soğukta birşeyler iç. Tansiyonunu ölçebilecek durumda mısın? Muhtemelen düştüKızlar bugün kayınvalidemlerde bir davet var. Ben de biraz yardım edeyim dedim. Çok mu yedim nedir bilmiyorum. Bir anda başım dönmeye, midem bulanmaya ve sıcaklamaya başladım. Bugün nasıl geçecek bilmiyorum
Ahh canımm.. Allah sana kolaylık versin. Bebişler de toparlanır inşallah. Benim eşim çok küçük doğmuş kv biraz zorlanmış ama çok şükür toparlamışlar.Doğum yaptım kızlar
Şu an öyle yapıyorum. Tansiyonumu ölçecek cihaz yok. Dinleniyorum şimdi..Hemen uzat canım ayaklarını tepeye. Soğukta birşeyler iç. Tansiyonunu ölçebilecek durumda mısın? Muhtemelen düştü
Çok geçmiş olsun canım, hayırlı olsun. Rabbim bebeklerinle beraber sağ salim çıkmayı nasip etsin inşallah. Sen nasılsın, bebekler nasılDoğum yaptım kızlar
İyi gelir inşallah canım. Vallahi zor ben zaten sevemedim bu yüzden hamileliği neyseki sonu güzel de dayanıyorum işte.Şu an öyle yapıyorum. Tansiyonumu ölçecek cihaz yok. Dinleniyorum şimdi..
Allah tüm hamilelere kolaylık versin. Anne olmak ne kadar zor
Tansiyon dur canım. Geçmiş olsunnnnKızlar bugün kayınvalidemlerde bir davet var. Ben de biraz yardım edeyim dedim. Çok mu yedim nedir bilmiyorum. Bir anda başım dönmeye, midem bulanmaya ve sıcaklamaya başladım. Bugün nasıl geçecek bilmiyorum
Anneler günü hatrına şikayet etmedim hadi dedim belki bugün çalışıyo diye sinirlidir yoksa affım olmazdıCanım benimm çok zordur eminim psikolojisi Allahım hidayet versin gönlüne genişlik ferahlık versin tüm dualarımız seninle ve bebişlerinle. Prematüre bebekler çok daha savaşçı ve güçlü oluyor hiç unutma bunuanneler gününde kutlu olsun bu vesileyle balım
Ya insanı çileden çıkartıyor kimisi gerçekten. Çok şükür bebişlerin iyiymiş canım sabır çek bebeklerin için yoksa ana avrat sayılacak bi durum. Bence muhatap olma direkt şikayet et. Zaten hemşireler kendilerini doktordan daha yetkin görüyor ben anlamıyorum. Ben sizli konuşuyorum bana senli cevap veriyolar. Yeni gördüğün insana senli konuşamazsın hoşt köpek diyesim geliyo. İstisnasız böyle oluyo. Senli konuşana bende öyle tepki veriyorum artık. Kimse kimseye aşağılama, laf söyleme, laf sokma hakkına sahip değil. Sen şikayetini et hatta isimlerini al cimere yaz bence en garanti o. Hemşirelerede böyle doluymuşum gibi oldu halbuki en yakınımda var ama böyle hadsiz insan isterse annem, kardeşim olsun tahammülüm yok.
Festimmm ama sen masaj yapmayı da yaptırmayıda sevmiyorum demiştin ya belki sevmediğin için diyememiştir canım bide leblebi demeden anlamayan cinsler biliyosunSinir beni doğuyor. Belim iyice mahvoldu. Oy kullanmaya gidicem şimdi ama düşünüyorum nasıl gidicem diye. Kocam da sağolsun napsak ki bilemiyorum diyip diyip evin içinde dolaşıyor. Kalkarsam korkuyorum ki bu sinirle boğucam onu. Sanki çözüm önerisi sun dedim. Gel bir masaj yap mesela çok mu zor? Ben mi söyleyeyim illa ki.
Canım eline yüzüne soğuk su ile yıka soğuk soda içmeni tavsiye ederim, soluna doğru da uzanKızlar bugün kayınvalidemlerde bir davet var. Ben de biraz yardım edeyim dedim. Çok mu yedim nedir bilmiyorum. Bir anda başım dönmeye, midem bulanmaya ve sıcaklamaya başladım. Bugün nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?