- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.701
Bende öyle aldım canım çok sıcak olursa zıbınla duruverir diye düşündümKızlar hava inanılmaz sıcak. Ev resmen yanıyor. Temmuz ağustos daha sıcak olacak. Çocuğun 0-3 ay kıyafetlerini uzun kollu aldık hata mı yaptım diyorum şu an
Hava ne kadar sıcak olursa olsun ilk 15 gün hep uzun giyerlermis canım öyle söylüyor tecrübeli annelerKızlar hava inanılmaz sıcak. Ev resmen yanıyor. Temmuz ağustos daha sıcak olacak. Çocuğun 0-3 ay kıyafetlerini uzun kollu aldık hata mı yaptım diyorum şu an
1 aya yakin uzun kollu giyiyorlar cnm adepte olunca kısa kollu giyer bebekler hemen gaz topluyor korkma ince uzun kolludan birsey olmaz cok cok sicaklarda zıbınlarla dururlarKızlar hava inanılmaz sıcak. Ev resmen yanıyor. Temmuz ağustos daha sıcak olacak. Çocuğun 0-3 ay kıyafetlerini uzun kollu aldık hata mı yaptım diyorum şu an
Cnm bak bu kadarı normal degil benm annem kardeşime hamileyken belinden kötü oldu yattıydı evde son çare doktora gitmisti doktor kırmıştı neden bu kadar bekledin diye çok ağrın varsa git bi görünSinir beni doğuyor. Belim iyice mahvoldu. Oy kullanmaya gidicem şimdi ama düşünüyorum nasıl gidicem diye. Kocam da sağolsun napsak ki bilemiyorum diyip diyip evin içinde dolaşıyor. Kalkarsam korkuyorum ki bu sinirle boğucam onu. Sanki çözüm önerisi sun dedim. Gel bir masaj yap mesela çok mu zor? Ben mi söyleyeyim illa ki.
Cnm zaten 4 kilo üstüne normal istemiyor doktorlar korkma bebek sağlıkla doğsunda insallah normal sezeryan farketmez bencedoğum şekli konuşulmuş benim de kafam çok karışıkilk doğum olacak, 3.5-3.7 kiloya kadar normali gözüm kesiyor gibi ama daha fazla kiloda olursa bebeğim zannetmiyorum normal doğum yapmak isteyeceğimi :/ bebeğim de uzun ve tombik doğacak gibi görünüyor her şey son haftalara bağlı..
Bende etlik şehir hastanesi takipliyim oradan memnunum ama ben serklaj falan olduğu için birde metin hocaya gtmek istedim. Benim hunileşme kapanmıştı tekrar oldu şu an serklaja ragmen.. Sizinki nsıl gecti kızınız kac haftalık doğduÇok teşekkür ediyorum bende etlik şehir hastanesine gidiyorum randevum 23 haftaya tekamülediyor kafam karışık özele mi gitsem diye çok teşekkür ediyorum. Bu arada hunilesme benim kızımda başıma geldi aynı senin dönemin de hem de ayrıntılı oldu 2 hafta sonra tam
Ben kısa kollu aldım canım. Bursada mümkün değil o aylarda klimasız durulmuyor. Biz bide en üsteyiz. Evin durumundan dolayı kısa aldım. O kadar üşüyeceğini zannetmiyorum ben. Askılı bile aldımKızlar hava inanılmaz sıcak. Ev resmen yanıyor. Temmuz ağustos daha sıcak olacak. Çocuğun 0-3 ay kıyafetlerini uzun kollu aldık hata mı yaptım diyorum şu an
Çokk çok geçmiş olsun inşallah bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız.Doğum yaptım kızlar
Kuzum dualarım sen ve yavrularınla. Rabbim yavrularını senden ayırmasın Bi an önce şifa versinDoğum yaptım kızlar
Yazdım şimdi doktoruma. Git derse gidicem. Belimden hareket edip oramı buramı da alamadım hiç gitmek istemiyorumCnm bak bu kadarı normal degil benm annem kardeşime hamileyken belinden kötü oldu yattıydı evde son çare doktora gitmisti doktor kırmıştı neden bu kadar bekledin diye çok ağrın varsa git bi görün
Canım acaba hamilelik harici fıtık filan olabilir miYazdım şimdi doktoruma. Git derse gidicem. Belimden hareket edip oramı buramı da alamadım hiç gitmek istemiyorum
Daha bugunki yazimda okudum bu haftadan itibaren dogan bebeklerin yasama orani yuzde 90 dan fazla diye. Dualarim seninle kelebek yavrularini sana bagislasin Allah. Ama hep beraber cikicaksiniz hastaneden goruceksin. sen guclu ol ki onlar senin gucunle buyusunlerKuzum o kadar küçükleri elim kadarlar
Canım acaba hamilelik harici fıtık filan olabilir m
Kusura bakma unutmuşum canım. Çok zor ya fıtık paroldan başka ağrı kesici içme hakkımız yok değil mi ?Normalde var kuzum. Ara ara tutar. O yüzden gitmedim zaten. Ama artık baya fena duruma geldi
Ahh canim Haydi insallah saglikli bir sekildee alirsin eve dönersin canim yavrulariniDoğum yaptım kızlar
Doktor alerjin var mı diye sormaz. Hemşiredir bunları soran diye tahmin ediyorum. İnsanlarla uğraşmak, hep dert dinlemek zor. Hiç yorum yapmadan konuşmaları lazım dicem ama ozaman da anketörden farksız olunacak. Gözün aydın, bebişler iyi önemli olan oSabah doktora yazdım canım hareket yoksa git dedi her sabah tepikleyerek uyandırıyolardı çünkü çok kaygılandım Allaha şükür iyiler içim rahatladıAllah ellerine düşürmesin onların
Kalp atışları var deyince içim rahatladı canım şimdi daha iyiyim ama çok korktum dün akşam bildiğin karnımın içi acıdı yerimden zıpladım ilk kez öyle bişeydi. Her devlet bir değildir eminim daha iyi doktorlar vardır ama Allah böylelerinin eline düşürmesin zaten nasıl geldiğimizi bilmiyoruz. Bide ikiz dedim Allahım ya bugün ikiz kabul günü diyo ay yok çıkmadan yolucam saçını başını
Sana da bebeklerine de güç diliyorumDoğum yaptım kızlar
Doğum yaptım kızlar
Valla 5-6 kişi vardı kim hemşire kim doktorede bilmiyorum kimsede bi açıklama yapmadığı içinDoktor alerjin var mı diye sormaz. Hemşiredir bunları soran diye tahmin ediyorum. İnsanlarla uğraşmak, hep dert dinlemek zor. Hiç yorum yapmadan konuşmaları lazım dicem ama ozaman da anketörden farksız olunacak. Gözün aydın, bebişler iyi önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?