2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar hava inanılmaz sıcak. Ev resmen yanıyor. Temmuz ağustos daha sıcak olacak. Çocuğun 0-3 ay kıyafetlerini uzun kollu aldık hata mı yaptım diyorum şu an
Hava ne kadar sıcak olursa olsun ilk 15 gün hep uzun giyerlermis canım öyle söylüyor tecrübeli anneler

Kızlar hava inanılmaz sıcak. Ev resmen yanıyor. Temmuz ağustos daha sıcak olacak. Çocuğun 0-3 ay kıyafetlerini uzun kollu aldık hata mı yaptım diyorum şu an
1 aya yakin uzun kollu giyiyorlar cnm adepte olunca kısa kollu giyer bebekler hemen gaz topluyor korkma ince uzun kolludan birsey olmaz cok cok sicaklarda zıbınlarla dururlar

Cnm bak bu kadarı normal degil benm annem kardeşime hamileyken belinden kötü oldu yattıydı evde son çare doktora gitmisti doktor kırmıştı neden bu kadar bekledin diye çok ağrın varsa git bi görün

Cnm zaten 4 kilo üstüne normal istemiyor doktorlar korkma bebek sağlıkla doğsunda insallah normal sezeryan farketmez bence

Kızlar selam uçuk çıkacak gibi dudağımın kenarında bunun bebeğe bir zararı vs var mıdır? Yıllardır çıkmamıştır şimdi nerden geldi bu

Bende etlik şehir hastanesi takipliyim oradan memnunum ama ben serklaj falan olduğu için birde metin hocaya gtmek istedim. Benim hunileşme kapanmıştı tekrar oldu şu an serklaja ragmen.. Sizinki nsıl gecti kızınız kac haftalık doğdu

Ben kısa kollu aldım canım. Bursada mümkün değil o aylarda klimasız durulmuyor. Biz bide en üsteyiz. Evin durumundan dolayı kısa aldım. O kadar üşüyeceğini zannetmiyorum ben. Askılı bile aldım azıcıkta kısa kollu al bence

Cnm bak bu kadarı normal degil benm annem kardeşime hamileyken belinden kötü oldu yattıydı evde son çare doktora gitmisti doktor kırmıştı neden bu kadar bekledin diye çok ağrın varsa git bi görün
Yazdım şimdi doktoruma. Git derse gidicem. Belimden hareket edip oramı buramı da alamadım hiç gitmek istemiyorum

Kuzum o kadar küçükleri elim kadarlar
Daha bugunki yazimda okudum bu haftadan itibaren dogan bebeklerin yasama orani yuzde 90 dan fazla diye. Dualarim seninle kelebek yavrularini sana bagislasin Allah. Ama hep beraber cikicaksiniz hastaneden goruceksin. sen guclu ol ki onlar senin gucunle buyusunler

Doktor alerjin var mı diye sormaz. Hemşiredir bunları soran diye tahmin ediyorum. İnsanlarla uğraşmak, hep dert dinlemek zor. Hiç yorum yapmadan konuşmaları lazım dicem ama ozaman da anketörden farksız olunacak. Gözün aydın, bebişler iyi önemli olan o

Kelebegimx Canım çok geçmiş olsun, ve aynı zamanda hayırlı olsun. Allah ücünüze de sağlık versin, yavrularını sana bağışlasın.

Ikiz değil ama benim de bir tanıdığım yaklaşık 5-6aylıkken erken doğurdu. Şu an çok şükür annede bebekte gayet iyi ve evdeler artık.

Ikizlerin için güçlü kalmaya çalış canım. Dualarımız seninle

Valla 5-6 kişi vardı kim hemşire kim doktorede bilmiyorum kimsede bi açıklama yapmadığı için aynen öyle kuzucuklar iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…