- 12 Ocak 2023
- 49
- 136
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.721
Bende de 2 haftadır biri bitiyor biri başlıyorKızlar selam uçuk çıkacak gibi dudağımın kenarında bunun bebeğe bir zararı vs var mıdır? Yıllardır çıkmamıştır şimdi nerden geldi bu
Ayıp borsey degil kuzum hic düşünme öyle insanız biz sonucta kılda olacak tabi herzaman temiz olamayızYazdım şimdi doktoruma. Git derse gidicem. Belimden hareket edip oramı buramı da alamadım hiç gitmek istemiyorum
Canım bir doktoruna sor istersen ihmal etmeKızlar karnıma ve kasıklarıma iğne gibi kramplar giriyor ayağa kalkınca yürüyemiyorum resmen 2 büklüm kalıyorum
Canım sana da çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur bizi haberdar etYazdım şimdi doktoruma. Git derse gidicem. Belimden hareket edip oramı buramı da alamadım hiç gitmek istemiyorum
Teşekkür ederim canım. Geldim bakalım sıra bekliyorumCanım sana da çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur bizi haberdar et
Şimdi yazdım canım doktoruma geçmeyinceCanım bir doktoruna sor istersen ihmal etme
mydreams93 geçmiş olsun canım bir sorun yoktur inşallah
Kelebegimx canım nasılsın son durumunuz nasıl aklım hep sende. Bugün
Kız bende aynıyım. Geldim artıo acile idrar ve kan istedi. Parol serum taktı sonuçları bekliyorum. Karnıma çok değil de belim ve kasıklarıma fena ağrı giriyorKızlar karnıma ve kasıklarıma iğne gibi kramplar giriyor ayağa kalkınca yürüyemiyorum resmen 2 büklüm kalıyorum
Bana da şimdi parol tablet al geçmezse gel dedi canım doktorum. İkiz olunca insan daha çok tereddüt ediyor bir an acaba doğurcam mı diye düşünmedim değil. Hani öyle ayakta olsam, bir iş yapsam dicem ki yoruldum mu acaba ama o da yok hiçbirşey de yapmıyorum. Benimde aynı şekilde kasıklarıma ve belime özelliklede sol tarafımaKız bende aynıyım. Geldim artıo acile idrar ve kan istedi. Parol serum taktı sonuçları bekliyorum. Karnıma çok değil de belim ve kasıklarıma fena ağrı giriyor
Aynı. Kalca kemiğine doğru mu? Ben 2 gün içtim hiç işe yaramadı. İnşallah sende yarar canım.Bana da şimdi parol tablet al geçmezse gel dedi canım doktorum. İkiz olunca insan daha çok tereddüt ediyor bir an acaba doğurcam mı diye düşünmedim değil. Hani öyle ayakta olsam, bir iş yapsam dicem ki yoruldum mu acaba ama o da yok hiçbirşey de yapmıyorum. Benimde aynı şekilde kasıklarıma ve belime özelliklede sol tarafıma
Bacakla vajinanın birleştiği kemik varya kasık ta oraya doğru. İnşallah canım. İnşallah senin de tahlillerin de sorun çıkmaz. Benim amilaz değerim de yüksekti ondan mı oldu neyden oldu bilemedimAynı. Kalca kemiğine doğru mu? Ben 2 gün içtim hiç işe yaramadı. İnşallah sende yarar canım.
Teşekkür ederiz canımmmydreams93
SAnki zorla atandilar zorla ise geliyorlar. İnsan degil boyleleri. Bebislern iyi olmasina sevindin canim cok gecmis olsun
Festicim haberler nasıl ne durumdasınız
Sağol canım yok çok şükür doğum sancısı çıkmadı rahim ağzıda normal dedi kalp atışlarıda varmış çok şükür ama hala hareketleri çok azCanım bir doktoruna sor istersen ihmal etme
mydreams93 geçmiş olsun canım bir sorun yoktur inşallah
Kelebegimx canım nasılsın son durumunuz nasıl aklım hep sende. Bugün
Nstdede doğum sancısı yok eve gidebilirsin dediler canım çok şükür bişey yokmuş ama bugün hareketleri çok çok az kaç gündür aşırı tekmelerine alışmışım yadırgıyorumBugün ben de son günlerin en şiş gününü yaşıyorum, ellerimin uyusuklugu geçmedi halen devam ediyor normalde öğlene bitmiş olurdu... İki adım atsam tosba gibi kalıyorum seçime gittik tüm ev ahalisi benden önde yürüyorkarnımdaki sıpa hiç durmadan hareket ediyor.
Kelebegimx yavrukuşum seni merak ediyoruz ilk firsatta bize yaz. Kuzular hakkında haber alabildin mi?
ffestinalente kuzum geçmiş olsun , dikkat edin kendinize...
mydreams93 sende haberler nasıl yavrum ?
Belki yorulmuşlardır annesi dinleniyordular bugün benımde ara ara durgunlaşıyorTeşekkür ederiz canımm
Festicim haberler nasıl ne durumdasınız
Sağol canım yok çok şükür doğum sancısı çıkmadı rahim ağzıda normal dedi kalp atışlarıda varmış çok şükür ama hala hareketleri çok az
Nstdede doğum sancısı yok eve gidebilirsin dediler canım çok şükür bişey yokmuş ama bugün hareketleri çok çok az kaç gündür aşırı tekmelerine alışmışım yadırgıyorum
Benımde aşağıda canım bence normalBana herkes karnın ne kadar aşağıda aa filan diyor ya sali doktora gidince sorucam aşağıda olması illa bir sorun mu var demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?