2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar karnıma ve kasıklarıma iğne gibi kramplar giriyor ayağa kalkınca yürüyemiyorum resmen 2 büklüm kalıyorum
Canım bir doktoruna sor istersen ihmal etme

mydreams93 geçmiş olsun canım bir sorun yoktur inşallah

Kelebegimx canım nasılsın son durumunuz nasıl aklım hep sende. Bugün

Kızlar karnıma ve kasıklarıma iğne gibi kramplar giriyor ayağa kalkınca yürüyemiyorum resmen 2 büklüm kalıyorum
Kız bende aynıyım. Geldim artıo acile idrar ve kan istedi. Parol serum taktı sonuçları bekliyorum. Karnıma çok değil de belim ve kasıklarıma fena ağrı giriyor

Kız bende aynıyım. Geldim artıo acile idrar ve kan istedi. Parol serum taktı sonuçları bekliyorum. Karnıma çok değil de belim ve kasıklarıma fena ağrı giriyor
Bana da şimdi parol tablet al geçmezse gel dedi canım doktorum. İkiz olunca insan daha çok tereddüt ediyor bir an acaba doğurcam mı diye düşünmedim değil. Hani öyle ayakta olsam, bir iş yapsam dicem ki yoruldum mu acaba ama o da yok hiçbirşey de yapmıyorum. Benimde aynı şekilde kasıklarıma ve belime özelliklede sol tarafıma

Kelebegimx canım dualarimiz seninle bebisler Allah in izniyle sağlıkla toparlayacak bu zamanlarda doğup sağlıklı olan çok fazla bebek var teyzemin çocukları çok daha erken ve küçük doğdular suan maşallah topaç gibi delikanlilar sen ve bebeklerinin en kısa zamanda saglikla birbirine kavuşması için dualarımız seninle

Aynı. Kalca kemiğine doğru mu? Ben 2 gün içtim hiç işe yaramadı. İnşallah sende yarar canım.

Bugün ben de son günlerin en şiş gününü yaşıyorum, ellerimin uyusuklugu geçmedi halen devam ediyor normalde öğlene bitmiş olurdu... İki adım atsam tosba gibi kalıyorum seçime gittik tüm ev ahalisi benden önde yürüyor karnımdaki sıpa hiç durmadan hareket ediyor.

Kelebegimx yavrukuşum seni merak ediyoruz ilk firsatta bize yaz. Kuzular hakkında haber alabildin mi?

ffestinalente kuzum geçmiş olsun , dikkat edin kendinize...

mydreams93 sende haberler nasıl yavrum ?

Aynı. Kalca kemiğine doğru mu? Ben 2 gün içtim hiç işe yaramadı. İnşallah sende yarar canım.
Bacakla vajinanın birleştiği kemik varya kasık ta oraya doğru. İnşallah canım. İnşallah senin de tahlillerin de sorun çıkmaz. Benim amilaz değerim de yüksekti ondan mı oldu neyden oldu bilemedim

mydreams93
SAnki zorla atandilar zorla ise geliyorlar. İnsan degil boyleleri. Bebislern iyi olmasina sevindin canim cok gecmis olsun
Teşekkür ederiz canımm
Geldim kızlar bakalım neymiş baharrr34 Vizeci06
Festicim haberler nasıl ne durumdasınız
Canım bir doktoruna sor istersen ihmal etme

mydreams93 geçmiş olsun canım bir sorun yoktur inşallah

Kelebegimx canım nasılsın son durumunuz nasıl aklım hep sende. Bugün
Sağol canım yok çok şükür doğum sancısı çıkmadı rahim ağzıda normal dedi kalp atışlarıda varmış çok şükür ama hala hareketleri çok az
Nstdede doğum sancısı yok eve gidebilirsin dediler canım çok şükür bişey yokmuş ama bugün hareketleri çok çok az kaç gündür aşırı tekmelerine alışmışım yadırgıyorum

Belki yorulmuşlardır annesi dinleniyordular bugün benımde ara ara durgunlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…