2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ben çıktım. Aynıyım. Doktor apandisitten şüpheleniyorum ama ultrason haftasonu yokmuş. İlaç kesinlikle kullanma kusma olursa direkt gel dedi. Yarında mutlaka doktoruna görün dedi.
Geçmiş olsun canım umarım apandisit değildir ihmal etme

Kızlar ben çıktım. Aynıyım. Doktor apandisitten şüpheleniyorum ama ultrason haftasonu yokmuş. İlaç kesinlikle kullanma kusma olursa direkt gel dedi. Yarında mutlaka doktoruna görün dedi.
Ay şaşırdım apandisit garip geldi ins değildir canım sen kendini sarsacak hareketler yapma yavaş hareket et nolur nolmaz diye

Bende sanmıyorum pek ya. Ya enfeksiyon vs kaptım ya da çatı. Apandisit olsa 5 güne beni çoktan götürmüştü.
Allah korusun kız tobe tobe. Çatı da olabilir benim aşağılar çok ağır sanki 1 kilo değil de 7 8 kiloluk bebek vajinamda duruyor gibi son zamanlarda. Sen yinede yavaş hareket et canım yavaş olan uzun yaşar diyor doktorum

Heh tam adamına dedin yavaş olmayı jdjd hayatta beceremem. Ama deneyeceğim. Ben yavaşlamazsam bedenim beni yavaşlatacak belli ki. Valla sabah onu dedim kocama, daha gram ken böyleyse son zamanlar yapacağız acaba

Heh tam adamına dedin yavaş olmayı jdjd hayatta beceremem. Ama deneyeceğim. Ben yavaşlamazsam bedenim beni yavaşlatacak belli ki. Valla sabah onu dedim kocama, daha gram ken böyleyse son zamanlar yapacağız acaba
Ben başardım sayilir valla sadece bazen atlı kovalıyor gibi çok hızlı yürürken buluyorum kendimi

Ben başardım sayilir valla sadece bazen atlı kovalıyor gibi çok hızlı yürürken buluyorum kendimi
Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor kuşum yine de sadece yürürken hızlıysan baya baya başarmışsın demektir. Ben kendimi lönk diye yatağa atıyorum bazen kaptırıp geldim şimdi eve yine yatış moduna gireceğim.

Evde iş bise yaparken mevlana gibi dönüp durmam hariç

Yok hiç ihtimal vermiyorum böyle apandisit olmaz benimki kesin ya çatı ya da enfeksiyon. 4-5 gün süren apandisit mi olur. Bakalım yarın kendi doktoruma gidicem inşallah güzel haberler alırım.
İnşallah canım hamilelik zaten yeterince zor bir de üstüne ekstra rahatsızlıklar dayanılmaz oluyor

Alllah razı olsun kızlar tek tek yazamıyorum sancım yok var ne kadar zormuş
Rabbim yanlarında olsun en kisa zamanda toparlarlar inşallah canım sen kendine güç kuvvet toplaki sütün artsın şifa olsun yavrularına.

Normalde ilaç kullanmam artık cidden bayılma seviyeleirne gelmem lazım ancak ama şu dönemde ilacın değerini anladım ya hdjj
7.ayla birlikte Ayakta duracak hâl kalmadı hiçbirimizde nerde bu hoplayan zıplayan yabancı hamile videolarındaki kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…