- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.761
Kız al benden de o kadar. 27 hafta dedin mi basladi her geçen gün daha da zorluyor sanki. Hele bugün çok ağır hissettim kendimi. İşe gittiğimde bile böyle değildim bugün çok şiştim. İlaçlarımı da hiç ihmal etmiyorum. Anlaşıldı ki bu gebeligimde ödemden çekeceğim var. Neyse ki ağrılarım ağır değil diyecem inanın onu demekten de korkuyorumAllah korusun kıztobe tobe. Çatı da olabilir benim aşağılar çok ağır sanki 1 kilo değil de 7 8 kiloluk bebek vajinamda duruyor gibi son zamanlarda. Sen yinede yavaş hareket et canım yavaş olan uzun yaşar diyor doktorum
Kuzum çok geçmiş olsun. Ben ünide apandist ameliyatı olmuştum. Yürütmicek bir kasık ağrısı, sürekli istifra ve çok ateşim vardı. Sen yine de her ihtimale karşı oralarına sıcak koyma. Çünkü apandisti sıcak patlatıyormuş patlamasın diye doktorlar buz kompesi yapmışlardı banaBende sanmıyorum pek ihtimal vermedim. Eşim apandisit ameliyatı olmuştu. Onun ağrısı böyle birşey değil. Ben otururken büyük bir sorun yok. Bence bu çatı ağrısı ben teshisimi koydum hdhdjj
Ben 24. Haftadayım yaklaşık 3 haftadır kuyruk sokumu ağrısından çekiyorum. Önce sol sonra sağ bacağıma vurdu. Topallıyorum, oturup kalkarken bıçak saplanır gibi acı oluyor. Çok zayıfım hamile olduğum bile belli değil öyle olunca insanları zorlandığıma inandıramıyorum. Karnımı görmeyince bebek yok sanıyorlar.Kız al benden de o kadar. 27 hafta dedin mi basladi her geçen gün daha da zorluyor sanki. Hele bugün çok ağır hissettim kendimi. İşe gittiğimde bile böyle değildim bugün çok şiştim. İlaçlarımı da hiç ihmal etmiyorum. Anlaşıldı ki bu gebeligimde ödemden çekeceğim var. Neyse ki ağrılarım ağır değil diyecem inanın onu demekten de korkuyorumsonlarda kitleniyorsunuz kızlar. En azından ben öyle oluyorum son bir ay kuyruk sokumu ağrım oluyor otursam kaldırmıyor kalksam oturtmuyor...
Al bendende o kadar zayıfım diye gebelik küçük görünüyor haftama inanmıyorlar inanmadıklarıni geçtim kuyruk sokumu bitirdi beni yha hele tam gece oh diyorum tam dalıyorum bi başlıyor o bolgeme vuruyorum artık acidan ki acısı geçsin bitiriyor beni ne tarafa yatarsam yatam ki böyle olunca dogumdada kuyruk sokumu batmasi yaşıyorum catalda yatamıyorum düzgün hiç doğum sancılari ile belim havaya kalkıyor ister istemez. Kuyruk sokumu agrisiyla Sol bacağıma bi kiramp girdi agrittim o gunden beri soluma da zoklama çöküyor yeri geldimi kuyruk acisiylaBen 24. Haftadayım yaklaşık 3 haftadır kuyruk sokumu ağrısından çekiyorum. Önce sol sonra sağ bacağıma vurdu. Topallıyorum, oturup kalkarken bıçak saplanır gibi acı oluyor. Çok zayıfım hamile olduğum bile belli değil öyle olunca insanları zorlandığıma inandıramıyorum. Karnımı görmeyince bebek yok sanıyorlar.
Bende şuan pek ödem yok canım ama niye böyle üstümde çok yük var gibi hissettim bilmiyorum ki yavrucum alınacak banaKız al benden de o kadar. 27 hafta dedin mi basladi her geçen gün daha da zorluyor sanki. Hele bugün çok ağır hissettim kendimi. İşe gittiğimde bile böyle değildim bugün çok şiştim. İlaçlarımı da hiç ihmal etmiyorum. Anlaşıldı ki bu gebeligimde ödemden çekeceğim var. Neyse ki ağrılarım ağır değil diyecem inanın onu demekten de korkuyorumsonlarda kitleniyorsunuz kızlar. En azından ben öyle oluyorum son bir ay kuyruk sokumu ağrım oluyor otursam kaldırmıyor kalksam oturtmuyor...
Hiç sorma hdjdj onlar hamileyse biz neyiz biz hamileysek onlar neyyy ben anlamadım7.ayla birlikte Ayakta duracak hâl kalmadı hiçbirimizde nerde bu hoplayan zıplayan yabancı hamile videolarındaki kadınlar
O yabancı ablalar anca bizim Türk erkeklerinin ağzına laf verdiler..Hiç sorma hdjdj onlar hamileyse biz neyiz biz hamileysek onlar neyyy ben anlamadım
Benim serklaj olmadı ama 36 da doğdu o hunilesme düzeliyor iyi yapmışsınız bende öyle düşündüm orada da yapıldı mı ayrintiliBende etlik şehir hastanesi takipliyim oradan memnunum ama ben serklaj falan olduğu için birde metin hocaya gtmek istedim. Benim hunileşme kapanmıştı tekrar oldu şu an serklaja ragmen.. Sizinki nsıl gecti kızınız kac haftalık doğdu
Erkek mi cnm cinsiyetleriBugünden.... Öne artık o kadar sivrildiler ki hayır ne diye birbirinizi sıkıştırıyosunuz yanlar bomboş
Benim diş etlerim şişti hep sızlıyor kanıyorHamilelikten canım diş hasasiyeti oluyor . Sürekli fırçala kan gelsede. Meridol diş eti için çok çok iyi onu kullanabilirsin. Bol peynir süt tüket hergün bi bardak süt iç.
Yok canım ikiside kız genelde erkek oluyomuş inş süpriz çıkmaz detaylıda da yüzde yüz kız dediler ama bi korkutmuyo değillerErkek mi cnm cinsiyetleri
İçini ferah tut inşallah herşey güzel olacak... Rabbim korusun siziDoğum yaptım kızlar
Aynı durumdayım pıhtılı kan geliyor baya yoğun. Diş etlerim şişti ve koku da yapıyor o kadar rahatsızım ki ne yapmam gerektiğini şaşırdım en sevmediğim şey. Karbonatlı suyla gargara yapıyorum ama henüz geçmedi.Kızlar diş etlerim oluk oluk kanıyor.Yani fırçayı sürdüğüm an biri ağzıma yumruğu çakmış gibi kan fışkırıyor her yerinden.komple şiş zaten Ve inanılmaz canım acıyor.Hamilelikten mi yoksa ben kan sulandırıcı vurulduğum için mi böyle
Üst dis iccephe sis hep ekmek isramiyorum birde ağız içlerinde aft yaraları oluştu geçmiyor yemek yeyip içerken sızlıyor ilaçta kullanamdim gebelikten bende bir ben böyleyim sandım. usutttum galibaya yoruyordumBenim diş etlerim şişti hep sızlıyor kanıyorböyle olan var mı? Sanırım iltihap da yaptı diş etlerim şişmesinde dolayı. Karbonatlı suyla gargara yapıorum bana mısın demedi henüz
Üst dişimin arkası ön diş etlerim komple durduk yere de kanıyor sabahları kan tadı geliyor. Koku da yapıyor hissediyorum. Hormonlardanmış ama doktora gitcem sanırım normal değil bence. Zaten midem bulanıyor bir de bu diş etleri huzursuzluk veriyor sızlaması şişmesiÜst dis iccephe sis hep ekmek isramiyorum birde ağız içlerinde aft yaraları oluştu geçmiyor yemek yeyip içerken sızlıyor ilaçta kullanamdim gebelikten bende bir ben böyleyim sandım. usutttum galibaya yoruyordum
Ben henüz bi çözüm bulamadımAynı durumdayım pıhtılı kan geliyor baya yoğun. Diş etlerim şişti ve koku da yapıyor o kadar rahatsızım ki ne yapmam gerektiğini şaşırdım en sevmediğim şey. Karbonatlı suyla gargara yapıyorum ama henüz geçmedi.işe yarayan bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?