2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kız al benden de o kadar. 27 hafta dedin mi basladi her geçen gün daha da zorluyor sanki. Hele bugün çok ağır hissettim kendimi. İşe gittiğimde bile böyle değildim bugün çok şiştim. İlaçlarımı da hiç ihmal etmiyorum. Anlaşıldı ki bu gebeligimde ödemden çekeceğim var. Neyse ki ağrılarım ağır değil diyecem inanın onu demekten de korkuyorum sonlarda kitleniyorsunuz kızlar. En azından ben öyle oluyorum son bir ay kuyruk sokumu ağrım oluyor otursam kaldırmıyor kalksam oturtmuyor...

Bende sanmıyorum pek ihtimal vermedim. Eşim apandisit ameliyatı olmuştu. Onun ağrısı böyle birşey değil. Ben otururken büyük bir sorun yok. Bence bu çatı ağrısı ben teshisimi koydum hdhdjj
Kuzum çok geçmiş olsun. Ben ünide apandist ameliyatı olmuştum. Yürütmicek bir kasık ağrısı, sürekli istifra ve çok ateşim vardı. Sen yine de her ihtimale karşı oralarına sıcak koyma. Çünkü apandisti sıcak patlatıyormuş patlamasın diye doktorlar buz kompesi yapmışlardı bana

Ben 24. Haftadayım yaklaşık 3 haftadır kuyruk sokumu ağrısından çekiyorum. Önce sol sonra sağ bacağıma vurdu. Topallıyorum, oturup kalkarken bıçak saplanır gibi acı oluyor. Çok zayıfım hamile olduğum bile belli değil öyle olunca insanları zorlandığıma inandıramıyorum. Karnımı görmeyince bebek yok sanıyorlar.

Al bendende o kadar zayıfım diye gebelik küçük görünüyor haftama inanmıyorlar inanmadıklarıni geçtim kuyruk sokumu bitirdi beni yha hele tam gece oh diyorum tam dalıyorum bi başlıyor o bolgeme vuruyorum artık acidan ki acısı geçsin bitiriyor beni ne tarafa yatarsam yatam ki böyle olunca dogumdada kuyruk sokumu batmasi yaşıyorum catalda yatamıyorum düzgün hiç doğum sancılari ile belim havaya kalkıyor ister istemez. Kuyruk sokumu agrisiyla Sol bacağıma bi kiramp girdi agrittim o gunden beri soluma da zoklama çöküyor yeri geldimi kuyruk acisiyla

Bende şuan pek ödem yok canım ama niye böyle üstümde çok yük var gibi hissettim bilmiyorum ki yavrucum alınacak bana Allah korusun altta hep bebek yürürken firlayacak diye korkuyorum

Benim serklaj olmadı ama 36 da doğdu o hunilesme düzeliyor iyi yapmışsınız bende öyle düşündüm orada da yapıldı mı ayrintili

Hamilelikten canım diş hasasiyeti oluyor . Sürekli fırçala kan gelsede. Meridol diş eti için çok çok iyi onu kullanabilirsin. Bol peynir süt tüket hergün bi bardak süt iç.
Benim diş etlerim şişti hep sızlıyor kanıyor böyle olan var mı? Sanırım iltihap da yaptı diş etlerim şişmesinde dolayı. Karbonatlı suyla gargara yapıorum bana mısın demedi henüz

Aynı durumdayım pıhtılı kan geliyor baya yoğun. Diş etlerim şişti ve koku da yapıyor o kadar rahatsızım ki ne yapmam gerektiğini şaşırdım en sevmediğim şey. Karbonatlı suyla gargara yapıyorum ama henüz geçmedi. işe yarayan bir şey var mı?

Benim diş etlerim şişti hep sızlıyor kanıyor böyle olan var mı? Sanırım iltihap da yaptı diş etlerim şişmesinde dolayı. Karbonatlı suyla gargara yapıorum bana mısın demedi henüz
Üst dis iccephe sis hep ekmek isramiyorum birde ağız içlerinde aft yaraları oluştu geçmiyor yemek yeyip içerken sızlıyor ilaçta kullanamdim gebelikten bende bir ben böyleyim sandım. usutttum galibaya yoruyordum

Üst dis iccephe sis hep ekmek isramiyorum birde ağız içlerinde aft yaraları oluştu geçmiyor yemek yeyip içerken sızlıyor ilaçta kullanamdim gebelikten bende bir ben böyleyim sandım. usutttum galibaya yoruyordum
Üst dişimin arkası ön diş etlerim komple durduk yere de kanıyor sabahları kan tadı geliyor. Koku da yapıyor hissediyorum. Hormonlardanmış ama doktora gitcem sanırım normal değil bence. Zaten midem bulanıyor bir de bu diş etleri huzursuzluk veriyor sızlaması şişmesi

Ben henüz bi çözüm bulamadım çok kokuyor evet ,sabah öğle akşam fırçalıyorum ama yok geçmiyor.Kabak çekirdeği iyi geliyormuş sanırım düzenli yemek gerekiyormuş.ben bugün başladım yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…