- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.781
Evet git git kanaması daha kotusut en Ufak şey carpsa zaten kan hazirda bekliyor dış etinde hemen sarıl şarıl akıyor. Hic sevmem bende ama acisida bi okdar zormuş yha ekmek yiyemeyince kendimi ac hissediyorum doymamış gibi zorla bebek gibi icini yiyorimt bi sen git bakalım bende geçmezse giderim olmazsa yaralar acıtıyor şişlik ten yana daÜst dişimin arkası ön diş etlerim komple durduk yere de kanıyor sabahları kan tadı geliyor. Koku da yapıyor hissediyorum. Hormonlardanmış ama doktora gitcem sanırım normal değil bence. Zaten midem bulanıyor bir de bu diş etleri huzursuzluk veriyor sızlaması şişmesi
Benim de üst ön arka komple şiş ve kanlıÜst dis iccephe sis hep ekmek isramiyorum birde ağız içlerinde aft yaraları oluştu geçmiyor yemek yeyip içerken sızlıyor ilaçta kullanamdim gebelikten bende bir ben böyleyim sandım. usutttum galibaya yoruyordum
Evet var canım kan uyuşmazlığımızKan uyuşmazlığı testi yapıldı mı canım? Benim de negatif eşim pozitif test verdik negatif çıktı şuan bir şey yapmayacağız dedi ama benim ilk gebelik. Senin ikinci olduğu için şuan pozitif olma ihtimali var.
Zor vallha yha az kaldı artık dedikçe en Ufak dış Eti bile yıkıyor yeri geliyorBenim de üst ön arka komple şiş ve kanlıçok canımı acıtıyor 2 haftadır böyle .Fırçayı sürmemle birlikte Şakır şakır kan akıyor
Benimde korktuğum olay o kadar kıyafetleri ona göre aliyoruz birde böyle bir sürprizYok canım ikiside kız genelde erkek oluyomuş inş süpriz çıkmaz detaylıda da yüzde yüz kız dediler ama bi korkutmuyo değiller
O sahada olan ana benim işte festiBebişim bende inan ki çok imreniyorum. Bizde birde saha da hamileler var. Sabahtan akşama kadar ayakta ve ağır bir işte çalışıyorlar. Onlara bakınca kendime kızıyorum. Ama he rhamilelik farklı işte diyio kendimi rahatlatıyorum dhhdjjj
Evet canim sonuclarin cok iyi
Karbonatlu su ile gargara yap cnm iyi geliyorÜst dis iccephe sis hep ekmek isramiyorum birde ağız içlerinde aft yaraları oluştu geçmiyor yemek yeyip içerken sızlıyor ilaçta kullanamdim gebelikten bende bir ben böyleyim sandım. usutttum galibaya yoruyordum
Ultrasonda bakıyorlar cnm sıkıntı görürlerse nst cekiyorlar yani ben 2 oldu sancı korkusuyla gidiyorum böyle yapıldı banaKızlar kasılma kramp var diye acile gitsem vajinal muayene mi ederler yoksa normal karından mı
Kızlar kasılma kramp var diye acile gitsem vajinal muayene mi ederler yoksa normal karından mı
Canım çok geçmiş olsun enfeksiyon ya da gaz böyle şiddetli ağrı yapmış olabilir miBende sanmıyorum pek ihtimal vermedim. Eşim apandisit ameliyatı olmuştu. Onun ağrısı böyle birşey değil. Ben otururken büyük bir sorun yok. Bence bu çatı ağrısı ben teshisimi koydum hdhdjj
Kız odaları tam piremses odası biterizBenimde korktuğum olay o kadar kıyafetleri ona göre aliyoruz birde böyle bir sürpriz
Canım ben bu sabah gittim ultrason vajinal nst yaptılarKızlar kasılma kramp var diye acile gitsem vajinal muayene mi ederler yoksa normal karından mı
Canım git mutlaka ihmale gelmezKızlar kasılma kramp var diye acile gitsem vajinal muayene mi ederler yoksa normal karından mı
Karından ederler canım ihmal etme git muhakakkKızlar kasılma kramp var diye acile gitsem vajinal muayene mi ederler yoksa normal karından mı
Meridol öneririm. Diş etlerine çok iyi geliyor. Sürekli fırçalamak lazım şu dönemde . Bir de beslenmeye dikkat etmek lazım. Yok bu dönemde dişlerde çok büyük problemler olabiliyor.Benim diş etlerim şişti hep sızlıyor kanıyorböyle olan var mı? Sanırım iltihap da yaptı diş etlerim şişmesinde dolayı. Karbonatlı suyla gargara yapıorum bana mısın demedi henüz
Sağol canım. Enfeksiyon yapabilirmiş sanırım ama gaz gibi değil. Direkt kemiklerim ağrıyor. Belim ve bacak arası kemiklerim. Karnımda kasıklarımda aşırı değil arada vuruyor ama 5 dk dan fazla ayakta duramıyorum. Bence bu çatı ağrısıCanım çok geçmiş olsun enfeksiyon ya da gaz böyle şiddetli ağrı yapmış olabilir mi
Canım nasıl oldun gittin mi?Kızlar kasılma kramp var diye acile gitsem vajinal muayene mi ederler yoksa normal karından mı
Ay bunu okuyunca bir miktar korkmadım değil. Ben yürürken çok fena kasık ağrım oluyor. Tam olarak kasık da diyemem aslında biraz daha yukarıda. Yürürken sanki orada bir balon şişiyor patlayacak gibi oluyor dinlenmezsem yürümeye devam edemiyorum asla. Genelde sağda oluyor ama bazen sola da vuruyor ne ki bu kiKuzum çok geçmiş olsun. Ben ünide apandist ameliyatı olmuştum. Yürütmicek bir kasık ağrısı, sürekli istifra ve çok ateşim vardı. Sen yine de her ihtimale karşı oralarına sıcak koyma. Çünkü apandisti sıcak patlatıyormuş patlamasın diye doktorlar buz kompesi yapmışlardı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?