2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet git git kanaması daha kotusut en Ufak şey carpsa zaten kan hazirda bekliyor dış etinde hemen sarıl şarıl akıyor. Hic sevmem bende ama acisida bi okdar zormuş yha ekmek yiyemeyince kendimi ac hissediyorum doymamış gibi zorla bebek gibi icini yiyorimt bi sen git bakalım bende geçmezse giderim olmazsa yaralar acıtıyor şişlik ten yana da

Üst dis iccephe sis hep ekmek isramiyorum birde ağız içlerinde aft yaraları oluştu geçmiyor yemek yeyip içerken sızlıyor ilaçta kullanamdim gebelikten bende bir ben böyleyim sandım. usutttum galibaya yoruyordum
Benim de üst ön arka komple şiş ve kanlı çok canımı acıtıyor 2 haftadır böyle .Fırçayı sürmemle birlikte Şakır şakır kan akıyor

Evet var canım kan uyuşmazlığımız her halukarda olucam o iğneyi sanirim

O sahada olan ana benim işte festi arşivciyim , yer gördüğüm olmuyor bazı günler bunada şükür herşey bebişe birwz daha alışveriş yapabilmek için anasıı kurbaneey

Kızlar kasılma kramp var diye acile gitsem vajinal muayene mi ederler yoksa normal karından mı

Kasılma olunca bana nst, vajinal muayene ve üstten ultrason olmak üzere 3lü bakıyoruz dendi: ben dedim alttan bakmasanoz olmaz mı imza atarsanız bakmayız dendi
(birde kana bakılıyor tabi)

Bende sanmıyorum pek ihtimal vermedim. Eşim apandisit ameliyatı olmuştu. Onun ağrısı böyle birşey değil. Ben otururken büyük bir sorun yok. Bence bu çatı ağrısı ben teshisimi koydum hdhdjj
Canım çok geçmiş olsun enfeksiyon ya da gaz böyle şiddetli ağrı yapmış olabilir mi

Benim diş etlerim şişti hep sızlıyor kanıyor böyle olan var mı? Sanırım iltihap da yaptı diş etlerim şişmesinde dolayı. Karbonatlı suyla gargara yapıorum bana mısın demedi henüz
Meridol öneririm. Diş etlerine çok iyi geliyor. Sürekli fırçalamak lazım şu dönemde . Bir de beslenmeye dikkat etmek lazım. Yok bu dönemde dişlerde çok büyük problemler olabiliyor.

Canım çok geçmiş olsun enfeksiyon ya da gaz böyle şiddetli ağrı yapmış olabilir mi
Sağol canım. Enfeksiyon yapabilirmiş sanırım ama gaz gibi değil. Direkt kemiklerim ağrıyor. Belim ve bacak arası kemiklerim. Karnımda kasıklarımda aşırı değil arada vuruyor ama 5 dk dan fazla ayakta duramıyorum. Bence bu çatı ağrısı

Ay bunu okuyunca bir miktar korkmadım değil. Ben yürürken çok fena kasık ağrım oluyor. Tam olarak kasık da diyemem aslında biraz daha yukarıda. Yürürken sanki orada bir balon şişiyor patlayacak gibi oluyor dinlenmezsem yürümeye devam edemiyorum asla. Genelde sağda oluyor ama bazen sola da vuruyor ne ki bu ki Doktoruma sordum normal ama biraz erken hantallaşmışsın hamile pilatesi yap dedi ama aklımda soru işareti kaldı. Apandisit olamaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…