2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Olamaz. Apandisit öyle birşey değil, allah korusun götürür insanı. Ağrısı, acısı, kusması allahım başa vermesin. Senin böbrek olabilir mi? Bugün benim ağrım olunca kendi doktorum belki böbrek bezlerin şişmiştir Bu ara çok fazla çalışıyorlar dedi.

Apandist dinlenince geçmiyor canım o değildir

He bir de insanları tatmin konusu var, işimiz gücümüz yok ikna etmeye çalışıyoruz insanları, büyük olsa büyük derler küçük olsa küçük... Her şeye her duruma bir yorumları var ve herşeyi kendileri en iyi bilir , bilirkişiler...
Kuyruk sokumu ağrısı zor iş Allah dusmanima vermesin

Bende şuan pek ödem yok canım ama niye böyle üstümde çok yük var gibi hissettim bilmiyorum ki yavrucum alınacak bana Allah korusun altta hep bebek yürürken firlayacak diye korkuyorum
Yüklüsün sen

Bu aksam nefes darlığı yaşıyorum ya nefesi. Yetmiyor.. burnum tıkalıydı açtım, astım ilacını çektim yok hala tam olarak açılmadı. Acaba çok mu yedim yoksa bebiş mi çok yukarıda

Kızlar kasılma kramp var diye acile gitsem vajinal muayene mi ederler yoksa normal karından mı
Canim ben gecen ay burda devletin aciline gitmistim sadece vajinal muayene yapiyoruz dediler. Direk geri ciktim. Yani senin gidecegin yerdeki muayene seklini kimse bilemez onca zorlukla gidip vajinal istemiyorsan tipis tipis geri dönmek de var isin ucunda

Bu aksam nefes darlığı yaşıyorum ya nefesi. Yetmiyor.. burnum tıkalıydı açtım, astım ilacını çektim yok hala tam olarak açılmadı. Acaba çok mu yedim yoksa bebiş mi çok yukarıda
Ay noluyor bize anam anam ya. Bir dua çemberi mi oluştursak ne yapsak döküldük iyice bebiş birden yukarı çıkmaz diye düşünüyorum canım

Ay noluyor bize anam anam ya. Bir dua çemberi mi oluştursak ne yapsak döküldük iyice bebiş birden yukarı çıkmaz diye düşünüyorum canım
Gerçekten ya Allah yardımcımız olsun. Bilmiyorum aetık en son kafası midemdeydi

Ben başardım sayilir valla sadece bazen atlı kovalıyor gibi çok hızlı yürürken buluyorum kendimi
Ben de yürürken sanırsın maratondayim ama evde eşim varken çok nazlaniyorum ha. ben cuma muayene oldum bebeğimi hep aşağıda hissediyorum Dr a sordum sıkıntı yok gayet normal dedi.

Amin canım. Ay fındıkkuşu büyük o zaman sen ilerdesin o zaman benden. Ne desem bilemedim uzanıp yatmaktan başka birşey gelmiyor aklıma
Bir sağa bir sola dönüyorum kuzum sırtım kaburgalarım ağrıdı artık yatmaktan gelsin artık şu Ağustos bi ara hızlıydı ama bu ara zaman bana bi yavaşladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…