- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.801
Olamaz. Apandisit öyle birşey değil, allah korusun götürür insanı. Ağrısı, acısı, kusması allahım başa vermesin. Senin böbrek olabilir mi? Bugün benim ağrım olunca kendi doktorum belki böbrek bezlerin şişmiştir Bu ara çok fazla çalışıyorlar dedi.Ay bunu okuyunca bir miktar korkmadım değil. Ben yürürken çok fena kasık ağrım oluyor. Tam olarak kasık da diyemem aslında biraz daha yukarıda. Yürürken sanki orada bir balon şişiyor patlayacak gibi oluyor dinlenmezsem yürümeye devam edemiyorum asla. Genelde sağda oluyor ama bazen sola da vuruyor ne ki bu kiDoktoruma sordum normal ama biraz erken hantallaşmışsın hamile pilatesi yap dedi ama aklımda soru işareti kaldı. Apandisit olamaz dimi
Apandist dinlenince geçmiyor canım o değildirAy bunu okuyunca bir miktar korkmadım değil. Ben yürürken çok fena kasık ağrım oluyor. Tam olarak kasık da diyemem aslında biraz daha yukarıda. Yürürken sanki orada bir balon şişiyor patlayacak gibi oluyor dinlenmezsem yürümeye devam edemiyorum asla. Genelde sağda oluyor ama bazen sola da vuruyor ne ki bu kiDoktoruma sordum normal ama biraz erken hantallaşmışsın hamile pilatesi yap dedi ama aklımda soru işareti kaldı. Apandisit olamaz dimi
Gitmedim canım hala aynıyımCanım nasıl oldun gittin mi?
Olmadı bir acile gidicem yada direk doktoruma ama yol gitsem sıkıntı olur mu bilemedimKarından ederler canım ihmal etme git muhakakk
Bence git ama gitmeden ara hastaneni özel ise sor ultrason vs var mı. Bana bakamadılar bugün haftasonu ultrason yokmuşOlmadı bir acile gidicem yada direk doktoruma ama yol gitsem sıkıntı olur mu bilemedim
He bir de insanları tatmin konusu var, işimiz gücümüz yok ikna etmeye çalışıyoruz insanları, büyük olsa büyük derler küçük olsa küçük... Her şeye her duruma bir yorumları var ve herşeyi kendileri en iyi bilir , bilirkişiler...Ben 24. Haftadayım yaklaşık 3 haftadır kuyruk sokumu ağrısından çekiyorum. Önce sol sonra sağ bacağıma vurdu. Topallıyorum, oturup kalkarken bıçak saplanır gibi acı oluyor. Çok zayıfım hamile olduğum bile belli değil öyle olunca insanları zorlandığıma inandıramıyorum. Karnımı görmeyince bebek yok sanıyorlar.
Yüklüsün senBende şuan pek ödem yok canım ama niye böyle üstümde çok yük var gibi hissettim bilmiyorum ki yavrucum alınacak banaAllah korusun altta hep bebek yürürken firlayacak diye korkuyorum
Canım eğer dinlenince geçmiyorsa acile bile olsa git, ama dinlenince hafifliyorsa doktorunla bi görüşOlmadı bir acile gidicem yada direk doktoruma ama yol gitsem sıkıntı olur mu bilemedim
Canim ben gecen ay burda devletin aciline gitmistim sadece vajinal muayene yapiyoruz dediler. Direk geri ciktim. Yani senin gidecegin yerdeki muayene seklini kimse bilemezKızlar kasılma kramp var diye acile gitsem vajinal muayene mi ederler yoksa normal karından mı
Ay noluyor bize anam anam ya. Bir dua çemberi mi oluştursak ne yapsak döküldük iyiceBu aksam nefes darlığı yaşıyorum ya nefesi. Yetmiyor.. burnum tıkalıydı açtım, astım ilacını çektim yok hala tam olarak açılmadı. Acaba çok mu yedim yoksa bebiş mi çok yukarıda
İhmal etmemenizi tavsiye ederimOlmadı bir acile gidicem yada direk doktoruma ama yol gitsem sıkıntı olur mu bilemedim
Cok teşekkür ederimEvet canim sonuclarin cok iyi
Şekerin yok
Teşekkürler canım bi deniyim bugünKarbonatlu su ile gargara yap cnm iyi geliyor
Gerçekten ya Allah yardımcımız olsun. Bilmiyorum aetık en son kafası midemdeydiAy noluyor bize anam anam ya. Bir dua çemberi mi oluştursak ne yapsak döküldük iyicebebiş birden yukarı çıkmaz diye düşünüyorum canım
O sertlikler yalancı doğum sancılari diye biliyorum bende de oluyor artık vücut son düzlüğe gidiyor yaaaBenim de bebek ara ara karnımı sızlatıyor dayanıyor mu ne yer yer sertlik oluyor normal midir ya
Amin canım. Ay fındıkkuşu büyük o zaman sen ilerdesin o zaman benden. Ne desem bilemedim uzanıp yatmaktan başka birşey gelmiyor aklımaGerçekten ya Allah yardımcımız olsun. Bilmiyorum aetık en son kafası midemdeydi
Ben de yürürken sanırsın maratondayimBen başardım sayilir valla sadece bazen atlı kovalıyor gibi çok hızlı yürürken buluyorum kendimi
Bir sağa bir sola dönüyorum kuzum sırtım kaburgalarım ağrıdı artık yatmaktanAmin canım. Ay fındıkkuşu büyük o zaman sen ilerdesin o zaman benden. Ne desem bilemedim uzanıp yatmaktan başka birşey gelmiyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?