2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Vallaha da billaha da nazlanmiyorum ben baya baya ağirim ya ogullarimda tingir tingir gezer işimi gücümü yapardım
8. Ayda agirlasirdim. Sahi ben 8. Ay oldum da haberim mi yok acaba bu aşağıdaki takvim nooo bana uymuyor zaten.

Bence başından beri yavaş djjdj gelsin aşustos ben dayanamıcam şahsen
Benim 4-6 arası iyiydi de suan geçmiyor asla birde 22 den beri evdeyim %90 ondan bugün bi oy kullanmaya gittim azıcık markete gittim iyi geldi. Polen de vardı onlarda beni nefessiz bırakmış olabilir..

Bu arada kızlar doktorun yeni verdiği ilaç benim tüm sancılarımı batmalarımı kesti dünden beri o adet olucam hissi yok çok şükür

4-6 haftalar mı evde olunca da kötü çalışınca da kötü ne istediğimi bilmiyorum şuan

Ne ilacı kuzum? Magnezyum mu

pozitif senin yazdıkların o kadar iç rahatlatıcı kiiii tam bi pozitifsin gerçekten :)

4-6 haftalar mı evde olunca da kötü çalışınca da kötü ne istediğimi bilmiyorum şuan

Ne ilacı kuzum? Magnezyum mu
4-6 ay arası kuzum yani özellikle son 1-2 hafta çok zor geçti maalesef. Yok canım nidicard diye bir ilaca başlamıştım 6 saatte bir sancılarımın geçmesi için geçti ama şükür

Bi takip edeyim de yarın sorarım doktora gerekirse şu an karnım yumuşadı ara ara gerilip sızlıyor dokunduğumda da bir sertlik geliyor bebeğin bir yeri olabilir belki
O sertliği bende hissediyorum elimi bir koyuyorum sıpa avucumun içinde. Ben kötü birşey diye düşünmedim hiç aksine hoşuma gidiyor sızı yok ama bende sadece taş gibi.

Bu hamileliğimde en çok ne değişti diye düşünüyorum. Sanırım hayata bakışım ve duygu durumum. İlk zamanlar şehzade mustafayı izleyip ağlamış ağırlar yakıp 3 fün yas tutmuştum. Şimdide alparslan ile seferiye ye düştüm. Allahım noluyor anlamıyorum. Hayatımda izlemediğim, ilgimi çekmeyen şeyleri içselleştiriyorum resmen. Bu oğluş bana bir mesaj mı vermek istiyor napıyor anlamıyorum hiç..

Ben hala hareket hissedemiyorum kızlar perşembe kendi kontrolüm var ama perşembeye kadar ölür dirilirim normal mi ikisinin bu kadar sessizleşmesi aşırı hareketlilerdi
Canım bence normal. Bulutta öyle. Bir günü bir gününü tutmuyor. Ancak için rahat etmeyecekse öne çekemez misin?

Hayırlı haberler ver bize inşallah iyi şeyler

Ben de yürürken sanırsın maratondayim ama evde eşim varken çok nazlaniyorum ha. ben cuma muayene oldum bebeğimi hep aşağıda hissediyorum Dr a sordum sıkıntı yok gayet normal dedi.
Bende naz yapacam artık ağırlaştım hakkımızdır kızlar
Ya duygusal yazmışsın ama Şehzade Mustafa dedikçe gülesim geliyor bende çok severim o diziyi şehzadeler öldükçe üzülüp bırakıyordum normal bence duygu durumumumuz değişmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…