- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.821
Bence başından beri yavaş djjdj gelsin aşustos ben dayanamıcam şahsenBir sağa bir sola dönüyorum kuzum sırtım kaburgalarım ağrıdı artık yatmaktangelsin artık şu Ağustos bi ara hızlıydı ama bu ara zaman bana bi yavaşladı
Benim 4-6 arası iyiydi de suan geçmiyor asla birde 22 den beri evdeyim %90 ondanBence başından beri yavaş djjdj gelsin aşustos ben dayanamıcam şahsen
4-6 haftalar mıBenim 4-6 arası iyiydi de suan geçmiyor asla birde 22 den beri evdeyim %90 ondanbugün bi oy kullanmaya gittim azıcık markete gittim iyi geldi. Polen de vardı onlarda beni nefessiz bırakmış olabilir..
Bu arada kızlar doktorun yeni verdiği ilaç benim tüm sancılarımı batmalarımı kesti dünden beri o adet olucam hissi yok çok şükür
Bende merak ediyorum en son sabah 07.41 de girmiş inşallah ağrıları olsun azalmıştır
İnşallahhhhBende merak ediyorum en son sabah 07.41 de girmiş inşallah ağrıları olsun azalmıştır
pozitif senin yazdıkların o kadar iç rahatlatıcı kiiii tam bi pozitifsin gerçekten :)Canlar ağır hissetme sebebimiz biraz da 7. Aydan sonra haftada yaklaşık 250 Gr alıyor kuzularimiz. Biraz da ondan. Aslında sevinmemiz gerek ama işte agirlastikca biz de ağırlaşıyoruz ona yapacak hicbirsey yok malesef...
Canım gittiğimiz hastanenin aciline gitsene ben gitmiştim önceden hemen kadın doğum uzmanı gelip bakıyorOlmadı bir acile gidicem yada direk doktoruma ama yol gitsem sıkıntı olur mu bilemedim
4-6 ay arası kuzum4-6 haftalar mıevde olunca da kötü çalışınca da kötü ne istediğimi bilmiyorum şuan
Ne ilacı kuzum? Magnezyum mu
Zaten direkt kasılmaları durdurmak içinmiş. Çok şükür işine yaramış kuzum.4-6 ay arası kuzumyani özellikle son 1-2 hafta çok zor geçti maalesef. Yok canım nidicard diye bir ilaca başlamıştım 6 saatte bir sancılarımın geçmesi için geçti ama şükür
Baştan 1-2 gün devam etti doğurucam sandım valla sonradan kesildi dün bugün yoktu çok şükür canımZaten direkt kasılmaları durdurmak içinmiş. Çok şükür işine yaramış kuzum.
Bi takip edeyim de yarın sorarım doktora gerekirse şu an karnım yumuşadı ara ara gerilip sızlıyor dokunduğumda da bir sertlik geliyor bebeğin bir yeri olabilir belkiO sertlikler yalancı doğum sancılari diye biliyorum bende de oluyor artık vücut son düzlüğe gidiyor yaaa
O sertliği bende hissediyorum elimi bir koyuyorum sıpa avucumun içinde. Ben kötü birşey diye düşünmedim hiç aksine hoşuma gidiyorBi takip edeyim de yarın sorarım doktora gerekirse şu an karnım yumuşadı ara ara gerilip sızlıyor dokunduğumda da bir sertlik geliyor bebeğin bir yeri olabilir belki
Canım bence normal. Bulutta öyle. Bir günü bir gününü tutmuyor. Ancak için rahat etmeyecekse öne çekemez misin?Ben hala hareket hissedemiyorum kızlar perşembe kendi kontrolüm var ama perşembeye kadar ölür dirilirim normal mi ikisinin bu kadar sessizleşmesiaşırı hareketlilerdi
Hayırlı haberler ver bize inşallah iyi şeylerSağol canım. Enfeksiyon yapabilirmiş sanırım ama gaz gibi değil. Direkt kemiklerim ağrıyor. Belim ve bacak arası kemiklerim. Karnımda kasıklarımda aşırı değil arada vuruyor ama 5 dk dan fazla ayakta duramıyorum. Bence bu çatı ağrısı
Bende naz yapacam artık ağırlaştım hakkımızdır kızlarBen de yürürken sanırsın maratondayimama evde eşim varken çok nazlaniyorum ha. ben cuma muayene oldum bebeğimi hep aşağıda hissediyorum Dr a sordum sıkıntı yok gayet normal dedi.
Ya duygusal yazmışsın ama Şehzade Mustafa dedikçe gülesim geliyor bende çok severim o diziyi şehzadeler öldükçe üzülüp bırakıyordumBu hamileliğimde en çok ne değişti diye düşünüyorum. Sanırım hayata bakışım ve duygu durumum. İlk zamanlar şehzade mustafayı izleyip ağlamış ağırlar yakıp 3 fün yas tutmuştum. Şimdide alparslan ile seferiye ye düştüm. Allahım noluyor anlamıyorum. Hayatımda izlemediğim, ilgimi çekmeyen şeyleri içselleştiriyorum resmen. Bu oğluş bana bir mesaj mı vermek istiyor napıyor anlamıyorum hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?