2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya duygusal yazmışsın ama Şehzade Mustafa dedikçe gülesim geliyor bende çok severim o diziyi şehzadeler öldükçe üzülüp bırakıyordum normal bence duygu durumumumuz değişmesi

Jdjdjd benimde gülesim geliyor. Hönkürerek ağladım ya ve 1 bölüm bile izlemedim hayatımda. Kardeş katlini o dönem için normal bulan bir insanken ben sen gel tüm şehzadelere üzül tek tek izle.. şimdide alparslan ile seferiyenin aşkı hdjdj alparslan erken ölmüş seferiye yaşlanmış birazdan da ona hönkürücem az kaldı

Canım bence normal. Bulutta öyle. Bir günü bir gününü tutmuyor. Ancak için rahat etmeyecekse öne çekemez misin?
Yarında bir bakıcam canım kadın ruh hastası dicek artık bana bugün herşeye baktılar yarın gitcek olsam yine aynı şeye bakılcak. İnşallah sabah hissederim hareketlerini ay ne zormuş bu 3. Trimester denen şey

Fenaymış desene. Böbrek büyümesi vardı ama normal dendi belki de ağrı yapıyor olabilir.

Apandist dinlenince geçmiyor canım o değildir
Sevinebilirim o zaman

Derse desin. Çokta tın. Delirelim mi ne var evlatlarımızı düşüncez tabi.. inşallah kuzum. İç vişne suyuna dayan hareketlendirsin kuzuları

Ben hala hareket hissedemiyorum kızlar perşembe kendi kontrolüm var ama perşembeye kadar ölür dirilirim normal mi ikisinin bu kadar sessizleşmesi aşırı hareketlilerdi
Canım benim de 2 gün çok hareketli 2 gün çok durgun oluyorlar.Ben normal olduğunu düşünüyorum ama insanın içi içini yer yani normal .erkene çekebilirsen belki daha rahat edersin

mydreams93 canim cuma gunuydu sanirim. Baya saat hareket etmedi benimki. 5 6 saati gecmisti absrtmiyorum. Burayada yazmadm ama baya endise ettim cikolsta yedim tik yok felan. Ama bugün bi hareketliki masallah. Cidden günleri birbirlerini tutmuuor anlamadm ben bu isi. Mesela gecen buraya yazdim ya her sabah 6da oynuyor diye sanki yazdgmi hissetti bu sabah hic oynamadi ama ogleden sonra costu.

Ben etkileniyorum ölmeli dramlari bıraktım. Son zamanlarda yaprak dökümünü izliyorum afsdadafac

Canım seninkiler ikiz ya yerleri ekstradan daralmış olabilir o yüzden çok hareket etmiyor olabilirler . Hiç mi hissetmiyorsun ne zamandir ? Kaçırmışım kusura bakma yazdıysan

Benim doktorumun demesine göre canım o yapabilirmiş ağrıyı. Nasıl anladılar böbrek büyümesini? Birde hamilelikte mi oldu?
Sağlık ocağında rutin tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama benim ağrım falan yoktu hiç. Antibiyotik kullandım geçmedi, aile hekimim hastaneye git, idrar kültürü ver dedi, gittim, ultrason vs istendi orada çıktı. Ama gebelikte böbrek büyünesi normal dedi, ağrın olursa gel, büyüme devam ediyor mu takip edelim dedi, mesane tamamen boşalmıyorsa katater takılıyormuş falan filan. Tekrar gideyim bi olmazsa.

Canım benim de 2 gün çok hareketli 2 gün çok durgun oluyorlar.Ben normal olduğunu düşünüyorum ama insanın içi içini yer yani normal .erkene çekebilirsen belki daha rahat edersin
Yaa ilk kez oldu belki ondan tedirgin oldum yarın bakıcam canım olmadı çekicem
Ay ne güzel maşallahh yarın uçan tekmelerle uyandırsınlar beni
Çikolata ye biraz sağına biraz soluna yat cnm
Yaptım onuda canım belki içe dönmüşlerdir hissetmemişimdir
Canım seninkiler ikiz ya yerleri ekstradan daralmış olabilir o yüzden çok hareket etmiyor olabilirler . Hiç mi hissetmiyorsun ne zamandir ? Kaçırmışım kusura bakma yazdıysan
Est olurmu öyle şey en son dün geceden hissetmemiştim sabah acile gittim kalp atışları var ntsde de sıkıntı çıkmadı. Tüm günde 2-3 kez ancak hissetmişimdir normalde hiç durmuyolar dışardan karnımdan belli oluyodu ondan yadırgadım sanırım

allahım nerde hani bu premmmses gebelik geçirenler biz insan değil miyiz ayol. Biri idrar kaçırır biri ayakta duramaz biri bilmem ne olur
Ben kaçırmaktan yıldım şansıma da hep ayaktayken denk geliyor. Doktor normal dedi bende gittim iç çamaşırı alışverişi yaptım yedegim bol olsun diye
Aaa normalde hareketlilerse yadirgaman normal canım insan korkar . Ama gün geçtikçe yerleri daralıyor belki de ondan azaldı.. için rahat etmezse yinede git görün tabiki tekrardan ama

Şimdiden iki cadı çete olmuş ortak hareket ediyor desene ne bileyim biri dursa biri hareket eder. Demek ki seni korkutmak icin aralarinda anlaşmışlar Allahimm yicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…