- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.861
Sağlık ocağına gidebilirsin kalp atışlarını dinleyebilirsiniz bence sabah erkenden git. Bu arada hiç mi hissetmiyorsun yoksa çok az mı hissediyorsun biraz karnını dürtüklesen baskıya tepki veriyorlar çünküYarında bir bakıcam canım kadın ruh hastası dicek artık bana bugün herşeye baktılar yarın gitcek olsam yine aynı şeye bakılcak. İnşallah sabah hissederim hareketlerini ay ne zormuş bu 3. Trimester denen şey
Hastane çıkışım yaptırdım ama Haziran bası gibi gelicekKızlar bir soru isimli nevresim takımı veya hastane cıkısı yaptıranınız var mı ben çok kararsız kaldım yahu
Yaaa kız seni yerim ki benpozitif senin yazdıkların o kadar iç rahatlatıcı kiiii tam bi pozitifsin gerçekten :)
Kızlar o poposu ya da sırtı da olabilir. Tamamen sertlesmiyorsa karnınız elinize gelen yeri ya poposu ya da karnidir. Ben çok bariz diyorum ayak burda el burda kafa burda diye... Eee en nihayetinde artık bizim ustalık eserimiz buO sertliği bende hissediyorum elimi bir koyuyorum sıpa avucumun içinde. Ben kötü birşey diye düşünmedim hiç aksine hoşuma gidiyorsızı yok ama bende sadece taş gibi.
Hamilesin. Hayırlı olsunn. Baya da yüksekKızlar normalde yarın adet olmam gerekiyor beta hcg 392 çıktı nasıl sizce
Kesinlikle öylesin ayrıca tecrübenle de bizi rahatlatiyorsun hepYaaa kız seni yerim ki benben çok seviniyorum bunu duyduğumda ,eğer size gerçekten iyi hissettirebiliyorsam ne mutlu bana. Her insanın dünyaya bir geliş sebebi var derler sanırım ben iyi düşünceyi aşılamak için gönderildim
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum canım birde tansiyonum çok düşmüş 8e5 çıktı serum falan taktılar artıkCanım gittiğimiz hastanenin aciline gitsene ben gitmiştim önceden hemen kadın doğum uzmanı gelip bakıyor
Gittim canım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum birde tansiyonum düşmüş bayaİhmal etmemenizi tavsiye ederim
Hangi sayfadan yaptırmıstın peki instagramdan mıHastane çıkışım yaptırdım ama Haziran bası gibi gelicek
Evet canım atolye rakun danHangi sayfadan yaptırmıstın peki instagramdan mı
Tuzlu suyla gargara çok iyi geliyorAğzımın içinde aft çıkmis ne iyi gelir acaba ?
Tam cadolozlar sorma hareket ederkende hep aynı andalardıŞimdiden iki cadı çete olmuş ortak hareket ediyor desenene bileyim biri dursa biri hareket eder. Demek ki seni korkutmak icin aralarinda anlaşmışlar Allahimm yicemmm
Nevresim özel yaptırmadım canım ama hastane çıkışı yaptırcam hala araştırıyorum önerilere açığımKızlar bir soru isimli nevresim takımı veya hastane cıkısı yaptıranınız var mı ben çok kararsız kaldım yahu
Gıcıklar hala öfkeliyim onlaramydreams93 beybim bence birbirlerine dönüp birbirini tekmeliyor cadılarrrr panik yapma bu haftalar çok dengesiz ama yarında böyle olursa tekrar git hastaneye o hemşirelerde k.çımı yiyebilirler yani
Çok az hissediyorum canım tüm gün 2-3 kez olduSağlık ocağına gidebilirsin kalp atışlarını dinleyebilirsiniz bence sabah erkenden git. Bu arada hiç mi hissetmiyorsun yoksa çok az mı hissediyorsun biraz karnını dürtüklesen baskıya tepki veriyorlar çünkü
Geçmiş olsun canım sevindim başka bir şey olmamasınaGittim canım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum birde tansiyonum düşmüş baya
Ya seni de yerimKesinlikle öylesin ayrıca tecrübenle de bizi rahatlatiyorsun hep
Canım tuzlu su denmiş zaten karbonatlı su da çok iyi gelecektir.. kızlar karbonatlı su ilerde bebislerin ağızlarındaki pamukcuklari silmeye de birebir olacak. Bu da burda bilgi dursunAğzımın içinde aft çıkmis ne iyi gelir acaba ?
Kıyamam, eşin de epey zor bir dönemden geçiyor gerçekten. Böyle dıştan bakılınca, bende sana senin bana dediklerini derdim aynen. Adamın aklına bile gelmese normal. İnsan kendi yaşarken aynı soğukkanlılıkla bakamıyor. Dediğin gibi yapacağım, hamilelik ve yenidoğan dönemini bu konuyu kafama takmadan geçirmeye çalışacağım. Sonrasında da borç ve iş stres durumunu hesaplayarak olması gerekeni düşüneceğim ve konuşacağım. Gerçekten çok teşekkür ederim.Ay resmen bizi anlatmışsın. Benimde eşim vardiyalı sistemde çalışıyor ve inan ki sonradan öğrendiğim o kadar sıkıntısı varmış ki. Mobbing en başta, dün zehirlendi rapor almadı, doğum yapinca da babalık izni kullanmayı düşünmüyor o kadar ki sıkıntı olmuş ve kendinden kaynaklanan problemler değil bunlar . Eyt lilerin gitmemeye karar vermesiyle değiştirilen bölümünde eleman fazlalığı olmuş eleman avı var resmen yani ondan çekiniyor. Şimdi bu adam bana yanaşmasa üstüme alınmam saydıklarimizin 1i bile insanın hayat enerjinisini alıp götüren şeyler. Ortada bir de bebek var ona maddi olarak yetişememe endişesi de yaşıyordur muhtemelen. Bence sen içini ferah tut . Kolay şartlarda calismiyorlar üstüne borç var hamilelik var . Yarın bir gün hamilelik biter borçlar biter ama bu sorun devam ederse o zaman düşünürsün.
Aslında açıkcası bizde işin çoğunluğunu yapan taraf sabit değil. Yani derdi o olsaydı söylerdi. Sanırım kadınlar ve erkekler gerçekten biraz daha farklı bakıyorlar bu olaya. Erkekler için daha önemli belki cinsellik evet ama o an akıllarında başka bir şey varsa tam kendini vermeden bitirmektense erteliyor olabilirler. Ben bir süre ona bırakacağım. İlla ki bir yerde yanaşmayı isteyecek, zaten biraz daha yanaşmazsa daha da yanaşamayacak benim göbek bi anda büyüdü.Yok canım bahane demeyeyim de, çünkü bahane dersek zaten istemiyor bunu kullanıyor gibi olur ama işte zorlamak istemiyorlar diyeyim. Ya bi de eşim de dedi bana, çok yorgun olursam o performansla mutlu olmazsın, zaten işin çoğunu ben yapıyorum vsya ne bileyim ben de çalıştım fiziken ve özellikle ruhsal olarak bitkinlik yaşadığım en zor zamanlarda bile onun kadar kendimi çekmedim o yüzden diyorum biraz aydınlanırlarsa ve öncelikleri haline getirirlerse uzun vadede mutluluk gelir. Üşenmek, itelemek, oluruna bırakmak kişisel olarak bana çözüm gibi gelmedi. Bir de yapmadıkça sen de paspallaşıyorsun, isteğin gidiyor vs. Biraz zorlamak gerekli kısacası.
HAHAHAHHAHAHA KIZ BU BENDİM GERÇEKTEN. Laik atak geçirdim evde eşimin işten gelmesini beklerken. Sandığa giderken kırmızı çiçekli elbisemi giydim, eşime beyaz gömlek giydirdim kollarını da bir güzel sıvadı. Gittik oyumuzu verdik, geldik yemek yedik çıktık geri oy sayımına geldik. Baya not defteriyle falan not ettim kime ne kadar oy atıldı diye. Sandıktaki hanım abla diyo kızım zaten karnın burnuna çıkmış, evladın için otur bari stres yapma. Dedim abam zaten onun için oturmayıp dikiliyorum ya tepenizde.
Şaka yapmıyorum ilk mühür ne durumda diye masaya bastırdım baktım silik basıyo kağıda şakkkkk diye bir bastırdım. Kırılmadı ama kırılsaydı daha az ses çıkardı
Enfeksiyon çıkınca bakmadılar artık canımCanim ben gecen ay burda devletin aciline gitmistim sadece vajinal muayene yapiyoruz dediler. Direk geri ciktim. Yani senin gidecegin yerdeki muayene seklini kimse bilemezonca zorlukla gidip vajinal istemiyorsan tipis tipis geri dönmek de var isin ucunda
Çok sağol canım beni de korkutmuştu baya kramplarGeçmiş olsun canım sevindim başka bir şey olmamasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?