- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.881
Geçmeyince acile gittim canım enfeksiyon olmuşumCanım eğer dinlenince geçmiyorsa acile bile olsa git, ama dinlenince hafifliyorsa doktorunla bi görüş
Çok geçmiş olsunGittim canım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum birde tansiyonum düşmüş baya
Geçmiş olsun canım antibiotik mi verdilerGeçmeyince acile gittim canım enfeksiyon olmuşum
Halbuki altan bakmak daha net sonuç ve daha iyi ben her gittiğimde altan usten her turlu bakiyorKasılma olunca bana nst, vajinal muayene ve üstten ultrason olmak üzere 3lü bakıyoruz dendi: ben dedim alttan bakmasanoz olmaz mı imza atarsanız bakmayız dendi
(birde kana bakılıyor tabi)
Bende de ilk hamileikte cocuk bobreklere baski uyguladigi icin genisleme vardi ama agrim sizim yoktu tesadufen ultrasonda bakarken gormustuBenim doktorumun demesine göre canım o yapabilirmiş ağrıyı. Nasıl anladılar böbrek büyümesini? Birde hamilelikte mi oldu?
Çok geçmiş olsun canım benim,inşallah tez zamanda sağlıklı büyümüş bebislere kavusursunDoğum yaptım kızlar
Çiğ süt sür,çıkmasına engelliyorKızlar selam uçuk çıkacak gibi dudağımın kenarında bunun bebeğe bir zararı vs var mıdır? Yıllardır çıkmamıştır şimdi nerden geldi bu
Çok geçmiş olsun ffesticimKızlar ben çıktım. Aynıyım. Doktor apandisitten şüpheleniyorum ama ultrason haftasonu yokmuş. İlaç kesinlikle kullanma kusma olursa direkt gel dedi. Yarında mutlaka doktoruna görün dedi.
Geçmiş olsun canımİdrar yolu enfeksiyonu olmuşum canım birde tansiyonum çok düşmüş 8e5 çıktı serum falan taktılar artık
İnan çok kötüyüm kuzum sadece doğum yaptım dün gordum Elim kadarlarKelebegimx kuzummm yeni okuyorummm Allahım yavrularını kavustursun sana inşallah o hastaneden sağlıkla hep birlikte cıkacaksınızzz
İnan çok kötüyüm kuzum sadece doğum yaptım dün gordum Elim kadarlarkendimden gecdim o kadar kucukkku napicagimi bilemedim
Hep fırçalıyorum yumuşak kıllı fırçayla yine de tahriş ediyor. Meridol deneyeceğim.Meridol öneririm. Diş etlerine çok iyi geliyor. Sürekli fırçalamak lazım şu dönemde . Bir de beslenmeye dikkat etmek lazım. Yok bu dönemde dişlerde çok büyük problemler olabiliyor.
Allah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruzRabbim yardımcın olsun, inan senin mesajın var mı diye özellikle bakmaya geldim; aklımız dualarımız senle meleklerinle inşallah iyi haberler vereceğn günlerde yakındır
Kuzum geçmiş olsun, allahım şifa versin. Strese girme süt için o kadar normal ki hiçbir sorun yokken zamanında olan doğumlarda bile gelmediği oluyor. 1 haftaya kadar normal. Allahın izniyle kolaylıkla, sağlıkla gelsin sütün inşallah.Allah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz
İnşallah canım benimallah razı olsun sendenKuzum geçmiş olsun, allahım şifa versin. Strese girme süt için o kadar normal ki hiçbir sorun yokken zamanında olan doğumlarda bile gelmediği oluyor. 1 haftaya kadar normal. Allahın izniyle kolaylıkla, sağlıkla gelsin sütün inşallah.
Senden de kuzum Allahım hepinize şifa, sana dirayet versin. Sıkma canını herşey çok güzel olacak.İnşallah canım benimallah razı olsun senden
O kadar çabuk büyüyecekler ki sen bile şaşıracaksın, elim kadardınız diyeceksinAllah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz
Durumum aynı canım. Birazdan gidicem doktora kuzum. Dik duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?