2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kocaman tekmeler yedim az önce.Eşimin ağzı açık kaldı nasıl bu kadar vurabilir diye ayak diretiyor artık vurmayı da geçtim.Oy annesi yesin onu bugün biraz üzülmüştüm az hareket etti diye.Açığı kapattı

Kasılma olunca bana nst, vajinal muayene ve üstten ultrason olmak üzere 3lü bakıyoruz dendi: ben dedim alttan bakmasanoz olmaz mı imza atarsanız bakmayız dendi
(birde kana bakılıyor tabi)
Halbuki altan bakmak daha net sonuç ve daha iyi ben her gittiğimde altan usten her turlu bakiyor

Benim doktorumun demesine göre canım o yapabilirmiş ağrıyı. Nasıl anladılar böbrek büyümesini? Birde hamilelikte mi oldu?
Bende de ilk hamileikte cocuk bobreklere baski uyguladigi icin genisleme vardi ama agrim sizim yoktu tesadufen ultrasonda bakarken gormustu

Dün boya bügün temizlik çok şukurr bitti yarın birtek perdeler takılacak zor oldu ama oldu allaha şukur ağrım sızım da yok birtek sabah kalkamadım popom bile ağrıyordu okadar zamandır ilk defa buladar çok hareket ettigim için tum kemiklerim ağırmış ama işlere başlayınca ağrı falan kalmadı

Doğum yaptım kızlar
Çok geçmiş olsun canım benim,inşallah tez zamanda sağlıklı büyümüş bebislere kavusursunAllah'a emanet olun
Kızlar selam uçuk çıkacak gibi dudağımın kenarında bunun bebeğe bir zararı vs var mıdır? Yıllardır çıkmamıştır şimdi nerden geldi bu
Çiğ süt sür,çıkmasına engelliyor
Kızlar ben çıktım. Aynıyım. Doktor apandisitten şüpheleniyorum ama ultrason haftasonu yokmuş. İlaç kesinlikle kullanma kusma olursa direkt gel dedi. Yarında mutlaka doktoruna görün dedi.
Çok geçmiş olsun ffesticimbence apandist değildir,benim bildigim apandist ağrılar mideye vuruyor,direk kusmaya basliyorsun,insallah çabucak atlatirsin

İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum canım birde tansiyonum çok düşmüş 8e5 çıktı serum falan taktılar artık
Geçmiş olsun canım suyu az mi iciyorsun acaba? Idrar enfeksiyon olmana en buyuk sebep o ya,insalah cabuk toparlarsın

Kelebegimx kuzummm yeni okuyorummm Allahım yavrularını kavustursun sana inşallah o hastaneden sağlıkla hep birlikte cıkacaksınızzz
İnan çok kötüyüm kuzum sadece doğum yaptım dün gordum Elim kadarlar kendimden gecdim o kadar kucukkku napicagimi bilemedim

İnan çok kötüyüm kuzum sadece doğum yaptım dün gordum Elim kadarlar kendimden gecdim o kadar kucukkku napicagimi bilemedim

Rabbim yardımcın olsun, inan senin mesajın var mı diye özellikle bakmaya geldim; aklımız dualarımız senle meleklerinle inşallah iyi haberler vereceğn günlerde yakındır

Meridol öneririm. Diş etlerine çok iyi geliyor. Sürekli fırçalamak lazım şu dönemde . Bir de beslenmeye dikkat etmek lazım. Yok bu dönemde dişlerde çok büyük problemler olabiliyor.
Hep fırçalıyorum yumuşak kıllı fırçayla yine de tahriş ediyor. Meridol deneyeceğim. teşekkür ederim

Rabbim yardımcın olsun, inan senin mesajın var mı diye özellikle bakmaya geldim; aklımız dualarımız senle meleklerinle inşallah iyi haberler vereceğn günlerde yakındır
Allah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz

Allah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz
Kuzum geçmiş olsun, allahım şifa versin. Strese girme süt için o kadar normal ki hiçbir sorun yokken zamanında olan doğumlarda bile gelmediği oluyor. 1 haftaya kadar normal. Allahın izniyle kolaylıkla, sağlıkla gelsin sütün inşallah.

İnşallah canım benimallah razı olsun senden

O kadar çabuk büyüyecekler ki sen bile şaşıracaksın, elim kadardınız diyeceksin içini ferah tut, stres yapma, sütünün gelmemesi çok normal bir iki gün içinde mutlaka gelecektir. Sadece dinlen ve çocukları sağ salim alıp evine gideceğin anı düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…