- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.901
Anladim canim bizide bilgilendir canim. Bende afedersn karnimi bozmusum. Gebelikte ilk 3 ay kabizliktan agliyodum. 3 aydan sonrada cok sık ishal yasiyorum anlamadimDurumum aynı canım. Birazdan gidicem doktora kuzum. Dik duramıyorum.
Ortası yok artık bu tekmelerin .geçen 1 gün boyunca hiç hissetmedim Bi pimpiriklendim. Gece oldu ayağını göbek deligimden çıkarmaya çalışmalar flnKocaman tekmeler yedim az önce.Eşimin ağzı açık kaldı nasıl bu kadar vurabilir diyeayak diretiyor artık vurmayı da geçtim.Oy annesi yesin onu bugün biraz üzülmüştüm az hareket etti diye.Açığı kapattı
Kuzum muza aban. Muz iyi geliyor ishale ve suyunu ihmal etmeAnladim canim bizide bilgilendir canim. Bende afedersn karnimi bozmusum. Gebelikte ilk 3 ay kabizliktan agliyodum. 3 aydan sonrada cok sık ishal yasiyorum anlamadim
Çok geçmiş olsun cnmGittim canım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum birde tansiyonum düşmüş baya
Çok geçmiş olsun canımGeçmeyince acile gittim canım enfeksiyon olmuşum
Aynen canim oyle yapayimKuzum muza aban. Muz iyi geliyor ishale ve suyunu ihmal etme
canım geçmiş olsun şimdi gördümİnan çok kötüyüm kuzum sadece doğum yaptım dün gordum Elim kadarlarkendimden gecdim o kadar kucukkku napicagimi bilemedim
Artık gece olsun istemiyorum baharım ya uykuya dalamamak ağrılardan dönenmek çok yıprattı beni. Cidden sabah bilgisayarı açmak zorunda olmasam gece sabaha kadar oturcam gündüzleri uyucam. Hareket hala aynı bir kere hissettim sadece doktoruma yazdım. Dedim sorun çıkmadı biliyorum ama bu kadarı normal mi diye daha dönüş yapmadı bakalım
kıyamam festim kaç gün oldu çekiyosun ya bizi de haberdar etDurumum aynı canım. Birazdan gidicem doktora kuzum. Dik duramıyorum.
Geçen hafta benimde aynısı vardı canım doktor yediğin bişey dokunmuş olabilir ishal çok sorun değil 1 haftadan fazla sürerse dahiliyeye danışabilirsin demişti ama festinin dediği gibi muz direkt iyi geldiAnladim canim bizide bilgilendir canim. Bende afedersn karnimi bozmusum. Gebelikte ilk 3 ay kabizliktan agliyodum. 3 aydan sonrada cok sık ishal yasiyorum anlamadim
Çok şükür kötü bir durum yokKızlar ben çıktım. Yaşadığım durum bebekle alakalı değilmiş. Gayet sağlıklı, rahim ağzında bir sıkıntı yok. Mekanik bir ağrı dedi. Birde dün idrar testi verince keton çıkmıştı bu şeker demekmiş. Endokrine yolladı.
Oğluş büyümüş ama yüzünü göstermedi. Bacağıyla kapatmış bu seferde yüzünü
Kızlar ben çıktım. Yaşadığım durum bebekle alakalı değilmiş. Gayet sağlıklı, rahim ağzında bir sıkıntı yok. Mekanik bir ağrı dedi. Birde dün idrar testi verince keton çıkmıştı bu şeker demekmiş. Endokrine yolladı.
Bulut beye bak sen ellerde yetmiyor artık kapatmaya bacaklarla başlamış maşallahKızlar ben çıktım. Yaşadığım durum bebekle alakalı değilmiş. Gayet sağlıklı, rahim ağzında bir sıkıntı yok. Mekanik bir ağrı dedi. Birde dün idrar testi verince keton çıkmıştı bu şeker demekmiş. Endokrine yolladı.
Canim bende ikizlere hamileyken bebegimin birini hisedemiyordum cok nadir kipirtadiyordu kendiniBen hala hareket hissedemiyorum kızlar perşembe kendi kontrolüm var ama perşembeye kadar ölür dirilirim normal mi ikisinin bu kadar sessizleşmesiaşırı hareketlilerdi
Sabah eşimin acil işi vardı gitti kendimde gidebileceğim mesafede değil bakıyım doktor yazmazsa öğleden sonra mecbur gidip dinleticem artıkCanim bende ikizlere hamileyken bebegimin birini hisedemiyordum cok nadir kipirtadiyordu kendini
İstersen saglik ocagina git bebegin kalp atişlarina baksinlar
Ben oyle yapiyordum
Benimde 10 gune kadar sutum gelmedi surekli sagim yaptim oyle yeni biraz artmaya başladi sutumAllah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz
Nazlı bir oğluşum var bebişim allah gelinime sabır versinBulut beye bak sen ellerde yetmiyor artık kapatmaya bacaklarla başlamış maşallahçok şükür inşallah endokrinde de kısa sürede çözülcek birşeydir en azından ağrıların bir geçsin
Bide ikizlerde yer dar oldugu icin fazla hareketli olmuyolar sadece arada tik tik yapiyolardiSabah eşimin acil işi vardı gitti kendimde gidebileceğim mesafede değil bakıyım doktor yazmazsa öğleden sonra mecbur gidip dinleticem artık
yerleri dar olmasına ayrı üzülüyorum zaten her ultrasonda iki büklümler elimden gelse karnımı genişletcemBide ikizlerde yer dar oldugu icin fazla hareketli olmuyolar sadece arada tik tik yapiyolardi
Bu gebeligimde oglum cok hareketli☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?