2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ortası yok artık bu tekmelerin .geçen 1 gün boyunca hiç hissetmedim Bi pimpiriklendim. Gece oldu ayağını göbek deligimden çıkarmaya çalışmalar fln

ffestinalente canim nasil oldun?

mydreams93 gecen nasil gecti canim nasilsin bugun?
Artık gece olsun istemiyorum baharım ya uykuya dalamamak ağrılardan dönenmek çok yıprattı beni. Cidden sabah bilgisayarı açmak zorunda olmasam gece sabaha kadar oturcam gündüzleri uyucam. Hareket hala aynı bir kere hissettim sadece doktoruma yazdım. Dedim sorun çıkmadı biliyorum ama bu kadarı normal mi diye daha dönüş yapmadı bakalım
Durumum aynı canım. Birazdan gidicem doktora kuzum. Dik duramıyorum.
kıyamam festim kaç gün oldu çekiyosun ya bizi de haberdar et
Anladim canim bizide bilgilendir canim. Bende afedersn karnimi bozmusum. Gebelikte ilk 3 ay kabizliktan agliyodum. 3 aydan sonrada cok sık ishal yasiyorum anlamadim
Geçen hafta benimde aynısı vardı canım doktor yediğin bişey dokunmuş olabilir ishal çok sorun değil 1 haftadan fazla sürerse dahiliyeye danışabilirsin demişti ama festinin dediği gibi muz direkt iyi geldi

Kızlar ben çıktım. Yaşadığım durum bebekle alakalı değilmiş. Gayet sağlıklı, rahim ağzında bir sıkıntı yok. Mekanik bir ağrı dedi. Birde dün idrar testi verince keton çıkmıştı bu şeker demekmiş. Endokrine yolladı.

Oğluş büyümüş ama yüzünü göstermedi. Bacağıyla kapatmış bu seferde yüzünü

Eklentiler

• IMG_0032.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 88
Çok şükür kötü bir durum yok

Geçmişler olsun kuzum...

Bulut beye bak sen ellerde yetmiyor artık kapatmaya bacaklarla başlamış maşallah çok şükür inşallah endokrinde de kısa sürede çözülcek birşeydir en azından ağrıların bir geçsin

Ben hala hareket hissedemiyorum kızlar perşembe kendi kontrolüm var ama perşembeye kadar ölür dirilirim normal mi ikisinin bu kadar sessizleşmesi aşırı hareketlilerdi
Canim bende ikizlere hamileyken bebegimin birini hisedemiyordum cok nadir kipirtadiyordu kendini
İstersen saglik ocagina git bebegin kalp atişlarina baksinlar
Ben oyle yapiyordum

Canim bende ikizlere hamileyken bebegimin birini hisedemiyordum cok nadir kipirtadiyordu kendini
İstersen saglik ocagina git bebegin kalp atişlarina baksinlar
Ben oyle yapiyordum
Sabah eşimin acil işi vardı gitti kendimde gidebileceğim mesafede değil bakıyım doktor yazmazsa öğleden sonra mecbur gidip dinleticem artık

Allah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz
Benimde 10 gune kadar sutum gelmedi surekli sagim yaptim oyle yeni biraz artmaya başladi sutum
Sende sabirli ol sutunu bol bol sag makineyle inan biraz fark gelcek sutune

Bulut beye bak sen ellerde yetmiyor artık kapatmaya bacaklarla başlamış maşallah çok şükür inşallah endokrinde de kısa sürede çözülcek birşeydir en azından ağrıların bir geçsin
Nazlı bir oğluşum var bebişim allah gelinime sabır versin babası böyle değil, nazını benden aldı kesin

Endokrin 3 gün açlık tokluk bak dedi cuma görüşeceğiz.

N Ncct pozitifbiri çok teşekkür ederim kızlar. Bebişle ilgili olmayınca ben rahatladım. Gerisi hallolur. 1 hafta rapor verdi yatış moduna geçerim.

Sabah eşimin acil işi vardı gitti kendimde gidebileceğim mesafede değil bakıyım doktor yazmazsa öğleden sonra mecbur gidip dinleticem artık
Bide ikizlerde yer dar oldugu icin fazla hareketli olmuyolar sadece arada tik tik yapiyolardi
Bu gebeligimde oglum cok hareketli☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…