2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnan çok kötüyüm kuzum sadece doğum yaptım dün gordum Elim kadarlar kendimden gecdim o kadar kucukkku napicagimi bilemedim
Üzme kendini hissederler canım onlar merak etme hep böyle kalcak halleri yok orda o kadar iyi bakılıyor ki onlara bu günlerde geçicek. Alıcaksın kucağına sen inan güven yaradana. Gorumcemde 28 hf lik doğum yapmıştı bebeği toparlayıncaya oda kuvezde kalmışti ufacık ti insan kucağına almaya korkardi ama simdi iki ayaklı bi küçük canavar maşallah hepimizin hakkından geliyor. Rabb'im hep yavrularının senin yanında olsun onlara can sana kuvvet versin canim

yerleri dar olmasına ayrı üzülüyorum zaten her ultrasonda iki büklümler elimden gelse karnımı genişletcem
Canim zaten istesende 38 39 haftalari goremiceksin 37 de dogum yapsan cok iyi
Benim yengeminde ikiz kizlari 37 de dogum yapti doktor cok iyi buldu haftasini
36 da dogsa kuveze girmezler
İnsallah o haftalarida gorceksin

yerleri dar olmasına ayrı üzülüyorum zaten her ultrasonda iki büklümler elimden gelse karnımı genişletcem
Kız deli misin? Onlar ne kadar mutludur. Birlikte bu süreci atlatıyorlar, bizimkilee yalnız. Hele benimki sıkıntıdan yeri bolluğundan kol bacak açıyor ancak. Annem de beni görecek gülcemali mi göstereyim demiyor.

Canim zaten istesende 38 39 haftalari goremiceksin 37 de dogum yapsan cok iyi
Benim yengeminde ikiz kizlari 37 de dogum yapti doktor cok iyi buldu haftasini
36 da dogsa kuveze girmezler
İnsallah o haftalarida gorceksin
inşallahh sağlıklı doğacak zamanda olsunlar da benim için yeterli senin kaçıncı haftada gerçekleşti doğum

ya Festiii dün eşim bir video izletti ikizlerden birisi diğerinin kafasını tekmeliyo öbür yavrumda elini götürüyo kafasına. Adamcağızın gözüne uyku girmedi gerçekten birbirlerine yapıyorlar mı diye bu arada gerçekten soldakinin kafası sağdakinin ayağı altında içerde ring var

Jsjsjs ay çok tatlılar ya. Sağlıkla büyüsünler. Bebişim ikizlerde ki tek sıkıntı büyük olan bebek 2. Doğuyormuş. Buda onda bie kimlik karmaşası yaratıyormuş. Genelde ikizlerin büyük olanı hakkının yenildiğini hissederek dünyaya geliyormuş. Bilinçaltı metodlarında bundan sıklıkla bahsederler. Ama asla üzülme yöntemi çok basit. Sağlıkla bir doğsunlar hele anlatırım ben sana napacağını

kız sana helal olsun oturup boş boş kurcağıma şöyle şeyler araştırıyım doğdukları gibi yakana yapışıyorum

Baharcim çok teşekkür ederim çok sağol gerçekten

Allah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz
Siz iyi olun da canım benim sezeryandan sonra 1 haftaya kadar bile süt gelmemesi çok normalmiş sıkma canını stres yapma gelicek Allahın izniyle. Ağrıların nasıl bebişler nasıl taze annemiz

Allah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz

Bende ilk gebeliğimde sezeryan olmuştum, kızımı emzirmeme rağmen 3.gün akşamı gibi gelmişti bol bol su iç bakalım, ben eczaneden süt arttırıcı çaylar almıştım ama ilk zamanlar fayda etmedi o çaylar bol sıvı beslenmek en doğrusu

Durumunuz ne oldu

Canım oksitosin masajı diye bir şey vardı süt gelmesi için sırta yapılıyor onu da deneyin demediyseniz. Gelmezse de dert etme mama denen bir şey var için rahat olsun senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…