- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.921
Üzme kendini hissederler canım onlar merak etme hep böyle kalcak halleri yok orda o kadar iyi bakılıyor ki onlara bu günlerde geçicek. Alıcaksın kucağına sen inan güven yaradana. Gorumcemde 28 hf lik doğum yapmıştı bebeği toparlayıncaya oda kuvezde kalmışti ufacık ti insan kucağına almaya korkardi ama simdi iki ayaklı bi küçük canavar maşallah hepimizin hakkından geliyor. Rabb'im hep yavrularının senin yanında olsun onlara can sana kuvvet versin canimİnan çok kötüyüm kuzum sadece doğum yaptım dün gordum Elim kadarlarkendimden gecdim o kadar kucukkku napicagimi bilemedim
Canim zaten istesende 38 39 haftalari goremiceksin 37 de dogum yapsan cok iyiyerleri dar olmasına ayrı üzülüyorum zaten her ultrasonda iki büklümler elimden gelse karnımı genişletcem
Kız deli misin? Onlar ne kadar mutludur. Birlikte bu süreci atlatıyorlar, bizimkilee yalnız. Hele benimki sıkıntıdan yeri bolluğundan kol bacak açıyor ancak. Annem de beni görecek gülcemali mi göstereyim demiyor.yerleri dar olmasına ayrı üzülüyorum zaten her ultrasonda iki büklümler elimden gelse karnımı genişletcem
inşallahh sağlıklı doğacak zamanda olsunlar da benim için yeterli senin kaçıncı haftada gerçekleşti doğumCanim zaten istesende 38 39 haftalari goremiceksin 37 de dogum yapsan cok iyi
Benim yengeminde ikiz kizlari 37 de dogum yapti doktor cok iyi buldu haftasini
36 da dogsa kuveze girmezler
İnsallah o haftalarida gorceksin
ya FestiiiKız deli misin? Onlar ne kadar mutludur. Birlikte bu süreci atlatıyorlar, bizimkilee yalnız. Hele benimki sıkıntıdan yeri bolluğundan kol bacak açıyor ancak. Annem de beni görecek gülcemali mi göstereyim demiyor.
Jsjsjs ay çok tatlılar ya. Sağlıkla büyüsünler. Bebişim ikizlerde ki tek sıkıntı büyük olan bebek 2. Doğuyormuş. Buda onda bie kimlik karmaşası yaratıyormuş. Genelde ikizlerin büyük olanı hakkının yenildiğini hissederek dünyaya geliyormuş. Bilinçaltı metodlarında bundan sıklıkla bahsederler. Ama asla üzülme yöntemi çok basit. Sağlıkla bir doğsunlar hele anlatırım ben sana napacağınıya Festiiidün eşim bir video izletti ikizlerden birisi diğerinin kafasını tekmeliyo öbür yavrumda elini götürüyo kafasına. Adamcağızın gözüne uyku girmedi gerçekten birbirlerine yapıyorlar mı diye bu arada gerçekten soldakinin kafası sağdakinin ayağı altında içerde ring var
kız sana helal olsun oturup boş boş kurcağıma şöyle şeyler araştırıyım doğdukları gibi yakana yapışıyorumJsjsjs ay çok tatlılar ya. Sağlıkla büyüsünler. Bebişim ikizlerde ki tek sıkıntı büyük olan bebek 2. Doğuyormuş. Buda onda bie kimlik karmaşası yaratıyormuş. Genelde ikizlerin büyük olanı hakkının yenildiğini hissederek dünyaya geliyormuş. Bilinçaltı metodlarında bundan sıklıkla bahsederler. Ama asla üzülme yöntemi çok basit. Sağlıkla bir doğsunlar hele anlatırım ben sana napacağını
Teyze olmak kolay değil, yapış tabiiikız sana helal olsun oturup boş boş kurcağıma şöyle şeyler araştırıyım doğdukları gibi yakana yapışıyorum
Baharcim çok teşekkür ederim çok sağol gerçektenKelebegimx Canim eltimde 8 aylik dogum yapti 2 3 gunde anca sütu geldi. Ilk basta az az geldi 2 hafta icinde cogaldi. Zaten suan ufak olduklari icin enjeksiyonla azicik süt yeter onlara. Tahin helvasi, ve bol yesillik ye dereotu ozellikle. Ve bol su.
Bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu bende de var. Bebek baskı yaptığı için mesane tam boşaltım yapamıyor, biriken idrar da enfeksiyon yapıyormuş doktorum söyledi. Bol bol su iç dedi.Geçmeyince acile gittim canım enfeksiyon olmuşum
Siz iyi olun da canım benim sezeryandan sonra 1 haftaya kadar bile süt gelmemesi çok normalmiş sıkma canını stres yapma gelicek Allahın izniyle. Ağrıların nasıl bebişler nasıl taze annemizAllah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz
Allah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz
Evet ayarları yokOrtası yok artık bu tekmelerin .geçen 1 gün boyunca hiç hissetmedim Bi pimpiriklendim. Gece oldu ayağını göbek deligimden çıkarmaya çalışmalar fln
Benim 32 haftada preeklamsi yuzundeninşallahh sağlıklı doğacak zamanda olsunlar da benim için yeterli senin kaçıncı haftada gerçekleşti doğum
Durumunuz ne olduCok zor gerçekten cunku bayram sonrası dedik güzel güzel alısverisimizi yaparız besik araba tüm eksikleri alırız ne guzel yaz boyu bebeğime alısveris yaparım diyordumama simdi. Hiç. Bişeye hevesim yok elim kalkmıyor öylece sonumuzu ya da başlangıcımzı bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut senin hislerin onlar için çok önemli şu anBaharcim çok teşekkür ederim çok sağol gerçekten
Orada yapılmadı ama her gttgimde uzunca bakıyorlarBenim serklaj olmadı ama 36 da doğdu o hunilesme düzeliyor iyi yapmışsınız bende öyle düşündüm orada da yapıldı mı ayrintili
Canım oksitosin masajı diye bir şey vardı süt gelmesi için sırta yapılıyor onu da deneyin demediyseniz. Gelmezse de dert etme mama denen bir şey var için rahat olsun seninAllah razı olsun canım seseryan ağrıları çok zor kalkamiyorum kuzum ya eşimle tekrar gitcez sütun gelmiyor herşeyi deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?