2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kanda mı çıktı enfeksiyon yoksa idrara mı baktılar. İdrarda yanma fln var mıydı canım genelde yanma olur
İdrarda çıktı canım çok aşırı yanma yoktu ama bir kaç gündür çok sık idrara çıkıyordum, çok yüksek değilmiş antibiyotik verdi onu da hiç kullanmak istemiyorum ya

Bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu bende de var. Bebek baskı yaptığı için mesane tam boşaltım yapamıyor, biriken idrar da enfeksiyon yapıyormuş doktorum söyledi. Bol bol su iç dedi.
Ben Arife günü gitmiştim o zaman vardı antibiyotik kullandım geçmedi sonra tekrar gittim yine vardı ama kullanmadım ilaç şimdi yine antibiyotik verdi ama hiç kullanmak istemiyorum

Merhaba hasımlar aranıza yeni katıldım tüp bebek annesi olacağım inşallah benim 6+0 haftam,ara ara sağ kaşık ağrım oluyor başından beri iki gündür daha fazlalaştı sizin oluyor mu kaşık ağrınız bacağa vuran ağrı

Kızlar ben 2 gün arka arkaya girmeyince mesajlar çok birikti diye tam olarak okumamıştım.
Kelebegimx canım benim, ne denir bilmiyorum. geçmiş olsun desem o değil, gözn aydın desem o değil. ama etrafımda çok fazla prematüre bebişi olan tanıdığım var. gerçekten sağlıkla büyüyecekler inşallah ben inanıyorum. elin kadar olabilirler ama şok edici derecede güçlüler buna inanabilirsin. süt konusunda da bence de arkadaşların dediği gibi strese sokma kendini, zamanından önce gerçekleşti doğumun, üstelik sezeryanlısın, e zaten mental olarak streslisin de yani şu an az ya da hiç olması çok çok normal bence. umarım her şey yoluna girer. bir şeye ihtiyacın olursa bizlere söylemeni isteriz, kimin elinden ne gelirse.

mydreams93 ffestinalente kızlar siz nasılsınız? son durumlar nedir?

tebrik ederim hayırlı olsun
İlk haftalar yerleşme sırasında olması normal diye biliyorum
Ama çok fazlalaşırsa doktora görünmekte fayda var

@ffes
Ay bizim ffestinalente gene ceza almis hesap pasiftir diyor gene napti bu kiz yaa o kadar gruptan cikma dedim ona baska yerlere girme dedim
ay ben de onu etiketleyip geçmiş olsun yazacaktım diyorum neden etiketlenmiyor
Olaylara karıştı herhalde yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…