- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.941
Hangi makineyle sağdın canım makine arıyorum hepsinin bir eksisi var bulamadım bir türlüBenimde 10 gune kadar sutum gelmedi surekli sagim yaptim oyle yeni biraz artmaya başladi sutum
Sende sabirli ol sutunu bol bol sag makineyle inan biraz fark gelcek sutune
Kanda mı çıktı enfeksiyon yoksa idrara mı baktılar. İdrarda yanma fln var mıydı canım genelde yanma olurÇok sağol canım beni de korkutmuştu baya kramplar
Benim de ya şişmiş kanıyor bişey yiyemiyorumBenim diş etlerim şişti hep sızlıyor kanıyorböyle olan var mı? Sanırım iltihap da yaptı diş etlerim şişmesinde dolayı. Karbonatlı suyla gargara yapıorum bana mısın demedi henüz
İdrarda çıktı canım çok aşırı yanma yoktu ama bir kaç gündür çok sık idrara çıkıyordum, çok yüksek değilmiş antibiyotik verdi onu da hiç kullanmak istemiyorum yaKanda mı çıktı enfeksiyon yoksa idrara mı baktılar. İdrarda yanma fln var mıydı canım genelde yanma olur
Ben Arife günü gitmiştim o zaman vardı antibiyotik kullandım geçmedi sonra tekrar gittim yine vardı ama kullanmadım ilaç şimdi yine antibiyotik verdi ama hiç kullanmak istemiyorumBitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu bende de var. Bebek baskı yaptığı için mesane tam boşaltım yapamıyor, biriken idrar da enfeksiyon yapıyormuş doktorum söyledi. Bol bol su iç dedi.
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun cnm
Sağolasın canım. Bazen çok içemiyorum canım bulantılarım geçmedi çünkü içsem bile hemen çıkartıyorumGeçmiş olsun canımsuyu az mi iciyorsun acaba? Idrar enfeksiyon olmana en buyuk sebep o ya,insalah cabuk toparlarsın
Evet canımGeçmiş olsun canım antibiotik mi verdiler
Hastanedeyim doktoru bekliyoruz.. Her hafta su veriyordu şimdi hastanede yok bekliyoruz... 850 gr 25 25 hf uyumlu baş ölçüsü de iyi dedi başka bi hoca..Durumunuz ne oldu
Ben tekli elektirikli lansinoh kullandimHangi makineyle sağdın canım makine arıyorum hepsinin bir eksisi var bulamadım bir türlü
tebrik ederim hayırlı olsunMerhaba hasımlar aranıza yeni katıldım tüp bebek annesi olacağım inşallahbenim 6+0 haftam,ara ara sağ kaşık ağrım oluyor başından beri iki gündür daha fazlalaştı sizin oluyor mu kaşık ağrınız bacağa vuran ağrı
ay ben de onu etiketleyip geçmiş olsun yazacaktım diyorum neden etiketlenmiyorAy bizimffestinalente gene ceza almis hesap pasiftir diyor gene napti bu kiz yaa o kadar gruptan cikma dedim ona baska yerlere girme dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?