2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım ben hareket hissetmeye başladım çok şükür. Festiyi de endokrine yönlendirmişlrr bebişle ilgili değilmiş o iyiymiş çok şükür

Yastik mi kullansan canim acaba,o yuvarlak olanlar var ya,belki rahat edersin
İşyeri sandalyesinde artık rahat edemiyorum. dİk otursam sıpa tekmeliyor. Yayılsam, kaydıkça kayıyorum ve kuyruk sokumuma baskı oluyor. Ne halt edeceğimi şaşırdım ay

Selamlar canlar. Kelebegimx herşey yoluna girecek inşallah. Stres yapma sütun de gelecek Allah'ın izniyle. Sağlıkla ordan çıkacaksınız tüm dualarım.dileklerim sizinle savaşçı yegenlerime
@festi ceza almış yine yaramaz
Ben dünden beri midemde sanki kocaman patates var oturmuş o kadar kötü ki atamıyorum da . Düşük modlu bir gundeyim anlayacağınız.

Bugün ben Minik oğluşu görmeye gideceğim 3 hafta sonra bi makyaj yapayım ,ne giysem diye düşünüyorum oğlum da ultrasondan beni görecekmiş gibi geliyor bu halde gidilmez bakalım kaç kg oldu kime benziyor ay hadi akşam olsun hasret kaldık renkli ultrasona

Ben de her buluşmaya ayrı bir özenle sanki sevgilimle buluşacakmış gibi giyinip süslenip gidiyorum :) Ayyy hadi bize de dön güzel haberler getir annesi. Yarın da Chanandler Bong gidiyor :)

ayyy Mahirtoş günü Cerito bugün Temmuz annelerinde birinin yorumunu gördüm sana ileticektim sonra bulamadım rahim ağzı kısalması 1.4ken 40.haftada doğum yapmış dinlenme ile bize de at fotolarınıı bizimde perşembe görüş günü elimden gelse haftalığa çevircem muayene sıklığını

Ben de her buluşmaya ayrı bir özenle sanki sevgilimle buluşacakmış gibi giyinip süslenip gidiyorum :) Ayyy hadi bize de dön güzel haberler getir annesi. Yarın da Chanandler Bong gidiyor :)
Bugün sağlık ocağına gidip kan verecektim yarınki randevuya sonuçları çıkar diye . Gidemedim ya çok enerjim düşük sanki biri damardan çekiyor enerjimi iki üç gündür. Taşınınca uzak kaldı hem hastane hem ocak. Yarın taksiye binip gidicem yoksa yine gidemem . Heralde sıcaklardan gitti bizim hayat enerjisi

Canım ben hareket hissetmeye başladım çok şükür. Festiyi de endokrine yönlendirmişlrr bebişle ilgili değilmiş o iyiymiş çok şükür
Çok şükür bebeğim, gelmiş geçmiş olsun. Festi ceza almış, o cevaplayamıyor. Onun yerine cevapladığın için teşekkür ederim.

Ay bal damladı ağzından inşallah ben 37-38 e razıyım hatta 36ya bile Rabbim inşallah bi yoluna koymuştur hepimiz için ay perşembeye de bişey kalmamış beklemek çok zor geliyor

Dönerim canım çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Ay bal damladı ağzından inşallah ben 37-38 e razıyım hatta 36ya bile Rabbim inşallah bi yoluna koymuştur hepimiz için ay perşembeye de bişey kalmamış beklemek çok zor geliyor
Hadi hayırlı güzel haberler ver ..ya kızlar benim dr un ultrasonu gri bı de benimm zili çok kiprak yüzünü göstermedi hiç cuma günü gitmistim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…