- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.961
Canım ben hareket hissetmeye başladım çok şükür. Festiyi de endokrine yönlendirmişlrr bebişle ilgili değilmiş o iyiymiş çok şükürKızlar ben 2 gün arka arkaya girmeyince mesajlar çok birikti diye tam olarak okumamıştım.
Kelebegimx canım benim, ne denir bilmiyorum. geçmiş olsun desem o değil, gözn aydın desem o değil. ama etrafımda çok fazla prematüre bebişi olan tanıdığım var. gerçekten sağlıkla büyüyecekler inşallah ben inanıyorum. elin kadar olabilirler ama şok edici derecede güçlüler buna inanabilirsin. süt konusunda da bence de arkadaşların dediği gibi strese sokma kendini, zamanından önce gerçekleşti doğumun, üstelik sezeryanlısın, e zaten mental olarak streslisin de yani şu an az ya da hiç olması çok çok normal bence. umarım her şey yoluna girer. bir şeye ihtiyacın olursa bizlere söylemeni isteriz, kimin elinden ne gelirse.
mydreams93 ffestinalente kızlar siz nasılsınız? son durumlar nedir?
İşyeri sandalyesinde artık rahat edemiyorum. dİk otursam sıpa tekmeliyor. Yayılsam, kaydıkça kayıyorum ve kuyruk sokumuma baskı oluyor. Ne halt edeceğimi şaşırdım ay
Yastik mi kullansan canim acaba,o yuvarlak olanlar var ya,belki rahat edersin
Yastik mi kullansan canim acaba,o yuvarlak olanlar var ya,belki rahat edersin
ayy büyüyo artık Güneş hanım yatış istiyor ☹☹İşyeri sandalyesinde artık rahat edemiyorum. dİk otursam sıpa tekmeliyor. Yayılsam, kaydıkça kayıyorum ve kuyruk sokumuma baskı oluyor. Ne halt edeceğimi şaşırdım ay
ayy büyüyo artık Güneş hanım yatış istiyor ☹☹
Bugün ben Minik oğluşu görmeye gideceğim3 hafta sonra bi makyaj yapayım ,ne giysem diye düşünüyorum oğlum da ultrasondan beni görecekmiş gibi geliyor bu halde gidilmez bakalım kaç kg oldu kime benziyor ay hadi akşam olsun hasret kaldık renkli ultrasona
ayyy Mahirtoş günüBugün ben Minik oğluşu görmeye gideceğim3 hafta sonra bi makyaj yapayım ,ne giysem diye düşünüyorum oğlum da ultrasondan beni görecekmiş gibi geliyor bu halde gidilmez bakalım kaç kg oldu kime benziyor ay hadi akşam olsun hasret kaldık renkli ultrasona
Kullan canım bu aylarda antibiyotik zararlı değil enfeksiyon ateş fln yaparsa daha kötü olurİdrarda çıktı canım çok aşırı yanma yoktu ama bir kaç gündür çok sık idrara çıkıyordum, çok yüksek değilmiş antibiyotik verdi onu da hiç kullanmak istemiyorum ya
Bugün sağlık ocağına gidip kan verecektim yarınki randevuya sonuçları çıkar diye . Gidemedim ya çok enerjim düşük sanki biri damardan çekiyor enerjimi iki üç gündür. Taşınınca uzak kaldı hem hastane hem ocak. Yarın taksiye binip gidicem yoksa yine gidemem . Heralde sıcaklardan gitti bizim hayat enerjisiBen de her buluşmaya ayrı bir özenle sanki sevgilimle buluşacakmış gibi giyinip süslenip gidiyorum :) Ayyy hadi bize de dön güzel haberler getir annesi. Yarın daChanandler Bong gidiyor :)
Çok şükür bebeğim, gelmiş geçmiş olsun. Festi ceza almış, o cevaplayamıyor. Onun yerine cevapladığın için teşekkür ederim.Canım ben hareket hissetmeye başladım çok şükür. Festiyi de endokrine yönlendirmişlrr bebişle ilgili değilmiş o iyiymiş çok şükür
Rica ederimm o yüzden yazdım merakta kalma diye Festi en son siyaset meydanlarında geziyorduÇok şükür bebeğim, gelmiş geçmiş olsun. Festi ceza almış, o cevaplayamıyor. Onun yerine cevapladığın için teşekkür ederim.
Siyasete girerse olacaaa buRica ederimm o yüzden yazdım merakta kalma diye Festi en son siyaset meydanlarında geziyordu
Ay bal damladı ağzındanayyy Mahirtoş günüCerito bugün Temmuz annelerinde birinin yorumunu gördüm sana ileticektim sonra bulamadım rahim ağzı kısalması 1.4ken 40.haftada doğum yapmış dinlenme ile bize de at fotolarınıı bizimde perşembe görüş günü elimden gelse haftalığa çevircem muayene sıklığını
Dönerim canım çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırız hepimizBen de her buluşmaya ayrı bir özenle sanki sevgilimle buluşacakmış gibi giyinip süslenip gidiyorum :) Ayyy hadi bize de dön güzel haberler getir annesi. Yarın daChanandler Bong gidiyor :)
Hadi hayırlı güzel haberler ver ..ya kızlar benim dr un ultrasonu griAy bal damladı ağzındaninşallah ben 37-38 e razıyım hatta 36ya bile Rabbim inşallah bi yoluna koymuştur hepimiz için ay perşembeye de bişey kalmamış beklemek çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?