- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.981
Ben bayılmaya 5 kala olduğum için giremedim, bu vatan ona minnettarRica ederimm o yüzden yazdım merakta kalma diye Festi en son siyaset meydanlarında geziyordu
Ya enerji konusundan ben de çok muzdaribim. 3 makine çamaşır yıkandı bebişin. Nevresimleri çarşafları kıyafetleri benim pijamalar falan ama ütüye dermanım yok... Ellerim de tutmuyor uyuşuyor zaten... Sonumuz hayrolsun yahuBugün sağlık ocağına gidip kan verecektim yarınki randevuya sonuçları çıkar diye . Gidemedim ya çok enerjim düşük sanki biri damardan çekiyor enerjimi iki üç gündür. Taşınınca uzak kaldı hem hastane hem ocak. Yarın taksiye binip gidicem yoksa yine gidemem . Heralde sıcaklardan gitti bizim hayat enerjisi
Ya enerji konusundan ben de çok muzdaribim. 3 makine çamaşır yıkandı bebişin. Nevresimleri çarşafları kıyafetleri benim pijamalar falan ama ütüye dermanım yok... Ellerim de tutmuyor uyuşuyor zaten... Sonumuz hayrolsun yahuHa bi de ben Aldığım valiz içi organizerleri de yıkadım mis gibi oldular :)
İnşallahHadi hayırlı güzel haberler ver ..ya kızlar benim dr un ultrasonu gribı de benimm zili çok kiprak yüzünü göstermedi hiç cuma günü gitmistim ,
Malesef üç maymunu oynamak zorunda olduğumuz için.....Siyasete girerse olacaaa bu
Benimkide gri canım bizimkilerde sığmadığından artık gözükmüyor yüzleriHadi hayırlı güzel haberler ver ..ya kızlar benim dr un ultrasonu gribı de benimm zili çok kiprak yüzünü göstermedi hiç cuma günü gitmistim ,
aman pozitifim yorma kendini bir güncük çamaşırlarını yıkıyım kızçelerin dedim de bin pişman oldum 2 gün tepkisiz bıraktılar beni ☹Ya enerji konusundan ben de çok muzdaribim. 3 makine çamaşır yıkandı bebişin. Nevresimleri çarşafları kıyafetleri benim pijamalar falan ama ütüye dermanım yok... Ellerim de tutmuyor uyuşuyor zaten... Sonumuz hayrolsun yahuHa bi de ben Aldığım valiz içi organizerleri de yıkadım mis gibi oldular :)
bende yapabilsem keşke.Her iş için birini beklemek zorunda olmak o kadar zor ki.Yıkasalar da ütülesem yattığım yerden diye gözlerinin içine bakıyorum
Yok kız kaçırma şikayetlerini bende normal bi gebelik geçiriyor olsaydım bende şikayet ederdim kesinAh be yavrum , zaten sizleri düşündükçe şikayetlerim içime kaçıyor...
Aa bende valiz içi organizer yıkanır mı yıkanmaz mı diye düşünüyordumYa enerji konusundan ben de çok muzdaribim. 3 makine çamaşır yıkandı bebişin. Nevresimleri çarşafları kıyafetleri benim pijamalar falan ama ütüye dermanım yok... Ellerim de tutmuyor uyuşuyor zaten... Sonumuz hayrolsun yahuHa bi de ben Aldığım valiz içi organizerleri de yıkadım mis gibi oldular :)
Çok geçmiş olsun ilaç kullanıyor musunuz şimdi ne durumda gribiniz umarım en kısa sürede geçerMerhaba kızlar epeydir girememiştir çok birikmiş yazışmalar okuyamadım hepsini umarım hepiniz iyisinizdirBen de hamilelik şekeri çıktı diyete başladım derken grip oldum sanırım okuldaki çocuklardan virüs kaptım kaç gündür yatıyorum ateşten başımı kaldıramadım bugün biraz iyi gibiyim sizlere bakayım dedim
hiçbişey olmadı bebişin çamaşırlarla beraber attım 40 derece de onlar gibi yıkandı çift durulama, son durulamaya yumuşatıcı koydumAa bende valiz içi organizer yıkanır mı yıkanmaz mı diye düşünüyordumyapılarında falan bozulma oldu mu ben şu 6 lı olanlardan aldım gri olandan 50-60 TL bir seydi
Eline sağlık canım iyi etmişsin yıkayarak. Ütü yaptıktan sonra dolaba mi koyacaksın yoksa bazıları kilitli poşetle poşetliyormus doğuma kadar tozlanmasin diye mantıklı galiba kedi de var bilemedimYa enerji konusundan ben de çok muzdaribim. 3 makine çamaşır yıkandı bebişin. Nevresimleri çarşafları kıyafetleri benim pijamalar falan ama ütüye dermanım yok... Ellerim de tutmuyor uyuşuyor zaten... Sonumuz hayrolsun yahuHa bi de ben Aldığım valiz içi organizerleri de yıkadım mis gibi oldular :)
Eline sağlık canım iyi etmişsin yıkayarak. Ütü yaptıktan sonra dolaba mi koyacaksın yoksa bazıları kilitli poşetle poşetliyormus doğuma kadar tozlanmasin diye mantıklı galiba kedi de var bilemedim
Bizim kedicik evde biraz az vakit gecirirsek ilgi alaka azalınca küsüp biyerlere bibiş yaptı birkaç kez teyzesiDolaba koyup üzerini örtmeyi düşünüyorum. Çok açılan bir dolap değil zaten. Bende de kopek var da , ona alışmak lazım sonuçta beraber yaşayacaklarHastane çantasına da parça parça koyuyorum bişeyler. Yıkananlarda hastane çıkışı ve benim gecelik pjama vs var onları da ekleyeceğim o organizerlerle. Kilitli poşet de aldım ama minnak çıktı. Ona da emzik ve Mochi yi koyacağım. Aklımdakiler böyle.
Bizim kedicik evde biraz az vakit gecirirsek ilgi alaka azalınca küsüp biyerlere bibiş yaptı birkaç kez teyzesiondan çekindim aslında.
Bende yıkayım öyleyse içime sinmezdi zaten ama yine de emin olamadımhiçbişey olmadı bebişin çamaşırlarla beraber attım 40 derece de onlar gibi yıkandı çift durulama, son durulamaya yumuşatıcı koydum
Bende yıkayım öyleyse içime sinmezdi zaten ama yine de emin olamadımHazırlıklar başlamış Bende dolabın ve pijamalarımın gelmesini bekliyorum yavaştan yıkar ütüler yerleştiririm ama dolap kokar mı acaba ekstra bi koku kesesi filan koyacak mısınız
Canım gozun aydın cokk ta gecmiş olsunn Eminimm tahmın edemedıgımızden dahaa gucluu minnak savascılar hersey yoluna girer Allahın ıznıyle hem dusunsene cınsıyetlerını suan hatırlayamadım ama bızım dogumlara kadar biizim miniklerin abıleri ablaları olcaklar bilee oyyş ne tatlıılardır sımdı hayırla saglıkla evınıze gitmeyı nasip Etsin AllahımDoğum yaptım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?