2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya enerji konusundan ben de çok muzdaribim. 3 makine çamaşır yıkandı bebişin. Nevresimleri çarşafları kıyafetleri benim pijamalar falan ama ütüye dermanım yok... Ellerim de tutmuyor uyuşuyor zaten... Sonumuz hayrolsun yahu Ha bi de ben Aldığım valiz içi organizerleri de yıkadım mis gibi oldular :)

bende yapabilsem keşke.Her iş için birini beklemek zorunda olmak o kadar zor ki.Yıkasalar da ütülesem yattığım yerden diye gözlerinin içine bakıyorum

Hadi hayırlı güzel haberler ver ..ya kızlar benim dr un ultrasonu gri bı de benimm zili çok kiprak yüzünü göstermedi hiç cuma günü gitmistim ,
İnşallah ya kızlar genelde bi saklıyor yüzünü nazlı olacak bunlar da bari anne babaya yapmasınlar canım renklisi de vardır bence ya ama bazı doktorlar son haftaları bekliyor renkli ultrason için .Benim bi arkadaşım 32.haftadan sonra renkli görüntü aldı sadece .Ben 16.haftadan beri renkli gördüm doktordan doktora fark ediyor bi sor bence

Siyasete girerse olacaaa bu
Malesef üç maymunu oynamak zorunda olduğumuz için.....
Hadi hayırlı güzel haberler ver ..ya kızlar benim dr un ultrasonu gri bı de benimm zili çok kiprak yüzünü göstermedi hiç cuma günü gitmistim ,
Benimkide gri canım bizimkilerde sığmadığından artık gözükmüyor yüzleri
aman pozitifim yorma kendini bir güncük çamaşırlarını yıkıyım kızçelerin dedim de bin pişman oldum 2 gün tepkisiz bıraktılar beni ☹

Merhaba kızlar epeydir girememiştir çok birikmiş yazışmalar okuyamadım hepsini umarım hepiniz iyisinizdir Ben de hamilelik şekeri çıktı diyete başladım derken grip oldum sanırım okuldaki çocuklardan virüs kaptım kaç gündür yatıyorum ateşten başımı kaldıramadım bugün biraz iyi gibiyim sizlere bakayım dedim

Ah be yavrum , zaten sizleri düşündükçe şikayetlerim içime kaçıyor...
Yok kız kaçırma şikayetlerini bende normal bi gebelik geçiriyor olsaydım bende şikayet ederdim kesin ama işte yine de keyif almak gerektiğini bi şekilde öğretti bana Allah

Aa bende valiz içi organizer yıkanır mı yıkanmaz mı diye düşünüyordum yapılarında falan bozulma oldu mu ben şu 6 lı olanlardan aldım gri olandan 50-60 TL bir seydi

Çok geçmiş olsun ilaç kullanıyor musunuz şimdi ne durumda gribiniz umarım en kısa sürede geçer

Aa bende valiz içi organizer yıkanır mı yıkanmaz mı diye düşünüyordum yapılarında falan bozulma oldu mu ben şu 6 lı olanlardan aldım gri olandan 50-60 TL bir seydi
hiçbişey olmadı bebişin çamaşırlarla beraber attım 40 derece de onlar gibi yıkandı çift durulama, son durulamaya yumuşatıcı koydum

Eline sağlık canım iyi etmişsin yıkayarak. Ütü yaptıktan sonra dolaba mi koyacaksın yoksa bazıları kilitli poşetle poşetliyormus doğuma kadar tozlanmasin diye mantıklı galiba kedi de var bilemedim

Dolaba koyup üzerini örtmeyi düşünüyorum. Çok açılan bir dolap değil zaten. Bende de kopek var da , ona alışmak lazım sonuçta beraber yaşayacaklar Hastane çantasına da parça parça koyuyorum bişeyler. Yıkananlarda hastane çıkışı ve benim gecelik pjama vs var onları da ekleyeceğim o organizerlerle. Kilitli poşet de aldım ama minnak çıktı. Ona da emzik ve Mochi yi koyacağım. Aklımdakiler böyle.
Eline sağlık canım iyi etmişsin yıkayarak. Ütü yaptıktan sonra dolaba mi koyacaksın yoksa bazıları kilitli poşetle poşetliyormus doğuma kadar tozlanmasin diye mantıklı galiba kedi de var bilemedim

Bizim kedicik evde biraz az vakit gecirirsek ilgi alaka azalınca küsüp biyerlere bibiş yaptı birkaç kez teyzesi ondan çekindim aslında.

bizimki de biz evden hepimiz birden gidersek bişeyleri parçalıyor teyzesi aynından benzerinden bizde de var
Bizim kedicik evde biraz az vakit gecirirsek ilgi alaka azalınca küsüp biyerlere bibiş yaptı birkaç kez teyzesi ondan çekindim aslında.

hiçbişey olmadı bebişin çamaşırlarla beraber attım 40 derece de onlar gibi yıkandı çift durulama, son durulamaya yumuşatıcı koydum
Bende yıkayım öyleyse içime sinmezdi zaten ama yine de emin olamadım Hazırlıklar başlamış Bende dolabın ve pijamalarımın gelmesini bekliyorum yavaştan yıkar ütüler yerleştiririm ama dolap kokar mı acaba ekstra bi koku kesesi filan koyacak mısınız

Valla o koyacağım dolapta öncesinde nevresimlerim duruyordu. Hiçbirinde koku olmadı. Dolaba göre değişir bence ama ben koku falan koymayacağım. Hem daha iyi doğana kdr kokusu çıksın iyice, bebeğimin cennet kokusu gelsin üzerine kıyafetlerin

Doğum yaptım kızlar
Canım gozun aydın cokk ta gecmiş olsunn Eminimm tahmın edemedıgımızden dahaa gucluu minnak savascılar hersey yoluna girer Allahın ıznıyle hem dusunsene cınsıyetlerını suan hatırlayamadım ama bızım dogumlara kadar biizim miniklerin abıleri ablaları olcaklar bilee oyyş ne tatlıılardır sımdı hayırla saglıkla evınıze gitmeyı nasip Etsin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…