- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.001
Kullandım artık canım bugün biraz daha iyiyimKullan canım bu aylarda antibiyotik zararlı değil enfeksiyon ateş fln yaparsa daha kötü olur
Evim çok şükür esiyor da işyerinde sıcaktan bir gün çatlıcam ben de kuzum. Herkes üşüyor daha klimada. Bir ben yanıyorum nedecez bilmem :)Kızlarrr vallahi ben şimdiden deli gibi sıcaklıyorum terliyorum Mersin Adana cok fena sımdıdenDayandım sımdıye kadar ama ben klimaya baslıyorum valla ♀Temmuz agustosta napacagız diye dusunup duruyorum Allah yardımcımız olsunn
Ben en son taaa 28 Martta gördüm renkli
Maalesef ki kuzum. Sabaha kadar uyuyamamisimMalesef üç maymunu oynamak zorunda olduğumuz için.....
Kızlar Adana çok sıcakBir de benim tam son ayda stajım var. Sizce yapabilir miyim? Yapmazsam okul bir buçuk yıl uzuyor. Normalde daha önceydi ama deprem mevzularından dolayı ertelendi.
Benımde perşembe günü sadece kalbine baktı doktor hiç göremedimBen en son taaa 28 Martta gördüm renkliüstünden bir buçuk ay geçmiş.Hastanedeki siyah beyazlarda da sadece kalbini gösterip kapattılar hep o yüzden beklemek ne kadar zor ben seni iyi anlıyorum
Staj bir ay. Kurum kolaylık sağlayabilir. Özel hastanede yapacam. Ama okul dönem başlayınca bu stajın dersini veriyor ve çok zorluyorStaj kaç gün haftada. Nerede yapacaksın. Esneklik durumu olabilir mi acaba hani tolerans gösteren bir yer olsa. Ben Diyarbakır'da yaşıyorum burası daha başlamadı sıcakları..
İlk hamileliğimde İstanbul dan aydina tasinmistim Aydın'ın sıcağında hamileligim beni mahvetmistiartık sıcağa alıştık .
Staj bir ay. Kurum kolaylık sağlayabilir. Özel hastanede yapacam. Ama okul dönem başlayınca bu stajın dersini veriyor ve çok zorluyorson yılım olacak ama yılmak üzereyim. Hem hamilelik hem sıcaklar bir yandan da bitir gitsin diyorum.
Bugün de Dr a gitmiştim. Çok sıcaklıklıyorum dedim. Dedi ki hormonlar son dönemde pik yapıyor normal yani:/ ama dayanılacak gibi değillll
Evim çok şükür esiyor da işyerinde sıcaktan bir gün çatlıcam ben de kuzum. Herkes üşüyor daha klimada. Bir ben yanıyorum nedecez bilmem :)
Ay benimde idrarda şeker çıktı . Bende şimdi evde ölçüyorum .Nazlı bir oğluşum var bebişim allah gelinime sabır versinbabası böyle değil, nazını benden aldı kesin
Endokrin 3 gün açlık tokluk bak dedi cuma görüşeceğiz.
@Ncctpozitifbiri çok teşekkür ederim kızlar. Bebişle ilgili olmayınca ben rahatladım. Gerisi hallolur. 1 hafta rapor verdi yatış moduna geçerim.
Doktorunuz kim normal gebe poliklinik mi acaba ya beb sizi çok yordum kusura bakmayın kimsemiz yok ankara da tecrubesizim birazOrada yapılmadı ama her gttgimde uzunca bakıyorlar
Benimde ters canım 26+3 düm ama doktorum hiç kafana takma bunu daha çok erken döner daha dediKızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
Döner tabiki benımkıde bası midemin oradaydı saha çok erken son günlerde dönen bile oluyorKızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
Benimde ters canım 26+3 düm ama doktorum hiç kafana takma bunu daha çok erken döner daha dedi
Dönme ihtimali tabi ki var canım. Benim.24 haftalık ters ama.dr dedi doğana kadar daha çok yer degistirir.Kızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?