2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
25 çok erken zaten ben 29 dayım daha benimkine bile erken dedi doktorum. Son doğan yeğenim 32 de döndü

Kızlar benim kız hep onden gidiyor 5 6 gün. Güncelleme mi.yapsam.
Valla benim de aklımdan geçmiyor değil. Sen yaparsan ben de yapabilirim belki

Valla canım gozunu korkutmak istemem ama daha sıcağın S'si gelmedi Adana ya istersen ertele yoksa zor gelir dersen de kurumla görüş durumunu soyle anlayış gostereceklerdir

Kızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
Yok artık, sezeryan yapacam da bu da bahanesi olsun demenin farklı bir yolu... Benim son ay doğuma yakın dönmüştü. Daha çok erken ki. Şu an bile yüz kere şekil değiştiriyor. Daha yerleri genis canım. Boşver sen o doktoru

Kızlar bir de bu aile hekimleri idrar tahlili yapıp antibiyotik yazıyorlar mı? Daha önce hic gitmedim ondan soruyorum
Evet yazar, bana ilk aylarda yazmıştı, ateşin çıkar düşmezse iç demişti. Çok ağır grip olmuştum.Ama ateş olmadı ,Gerek kalmadı dolapta duruyor

Hanımlar iyi akşamlar bende 26 + 1 deyim bugün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu benimle aynı hafta da olup hangi gramda bebekleriniz bizimkinin kilosunu biraz geriden geliyormuş suyu da biraz az dedi bu durumda olan var mı özellikle yiyip içtiğiniz bir şey var mı

Kızlar daha çok erken biliyorum ama korse alan oldu mu aranızda kenarda olursa daha rahat edicekmişim gibi hissediyorum
Ben yeni aldım canım, sezeryan olunca göbek kaldığı için takmamiz gerekiyor,l-xl aldm bi üstüme tuttum birleşmedi bile küçük geldi doğumdan sonra şimdiki gibi göbeğim kalmazsa 2.3.gun takmayi düşünüyorum ne zaman olursa bedeni o zaman takacam inş

Kaşar peyniri, muz , ceviz avokado ve kuruyemis öneriyorlar bebeğe yarıyormuş faydalı kilo olarak canım. Bebeğin suyu da yettiği sürece sıkıntı değil demişti doktorum . Senin bebişin gramı boyu kaç ki ?

bu Bebişi yicem ya.38,5 cm olmuş 1450 gram dedi doktor sancım çoktı tocoda.fitil kullanıcam bugün Ağrı olursa hemen hastaneye dedi.Doğum için de dur bakalım bi 32.haftayı görelim sonra hedef 35.hafta dedi hiç poz alamadık ama üzüldüm biraz .eşi önde olduğu için hiç göstermedi yüzünü.Neyse ki ptesi yine gideceğim bi vişne suyu içeyim de gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…