- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.021
Döner kuzum takma kafayaKızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
25 çok erken zaten ben 29 dayım daha benimkine bile erken dedi doktorum. Son doğan yeğenim 32 de döndüKızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
Rabbim inşallah sana. Bağışlasın canım benimİnan çok kötüyüm kuzum sadece doğum yaptım dün gordum Elim kadarlarkendimden gecdim o kadar kucukkku napicagimi bilemedim
Sen nasıl oldun cnm bebiş nasılRabbim inşallah sana. Bağışlasın canım benim
Doğuma kadar yirmi kere pozisyon değiştirirKızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
Daha önce doğum yapmadım ama hep okuduğum yerlerde doğuma kadar bile döndüğü yazıyorduKızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
Valla benim de aklımdan geçmiyor değil.Kızlar benim kız hep onden gidiyor 5 6 gün. Güncelleme mi.yapsam.
Valla canım gozunu korkutmak istemem ama daha sıcağın S'si gelmedi Adana yaStaj bir ay. Kurum kolaylık sağlayabilir. Özel hastanede yapacam. Ama okul dönem başlayınca bu stajın dersini veriyor ve çok zorluyorson yılım olacak ama yılmak üzereyim. Hem hamilelik hem sıcaklar bir yandan da bitir gitsin diyorum.
Bugün de Dr a gitmiştim. Çok sıcaklıklıyorum dedim. Dedi ki hormonlar son dönemde pik yapıyor normal yani:/ ama dayanılacak gibi değillll
Yok artık, sezeryan yapacam da bu da bahanesi olsun demenin farklı bir yolu... Benim son ay doğuma yakın dönmüştü. Daha çok erken ki. Şu an bile yüz kere şekil değiştiriyor. Daha yerleri genis canım. Boşver sen o doktoruKızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
Evet yazar, bana ilk aylarda yazmıştı, ateşin çıkar düşmezse iç demişti. Çok ağır grip olmuştum.Ama ateş olmadı ,Gerek kalmadı dolapta duruyorKızlar bir de bu aile hekimleri idrar tahlili yapıp antibiyotik yazıyorlar mı? Daha önce hic gitmedim ondan soruyorum
Ben sezeryan olduğum için kullanmadim doktorum önermedi zaten o acıya hayatta korse takılmaz takanada helal olsunKızlar daha çok erken biliyorum ama korse alan oldu mu aranızda kenarda olursa daha rahat edicekmişim gibi hissediyorum
Yaaa bizin yüzde 90 sezeryan olucak almıyım o zamanBen sezeryan olduğum için kullanmadim doktorum önermedi zaten o acıya hayatta korse takılmaz takanada helal olsun
Ben yeni aldım canım, sezeryan olunca göbek kaldığı için takmamiz gerekiyor,l-xl aldm bi üstüme tuttum birleşmedi bile küçük geldi doğumdan sonra şimdiki gibi göbeğim kalmazsa 2.3.gun takmayi düşünüyorum ne zaman olursa bedeni o zaman takacam inşKızlar daha çok erken biliyorum ama korse alan oldu mu aranızda kenarda olursa daha rahat edicekmişim gibi hissediyorum
Kaşar peyniri, muz , ceviz avokado ve kuruyemis öneriyorlar bebeğe yarıyormuş faydalı kilo olarak canım. Bebeğin suyu da yettiği sürece sıkıntı değil demişti doktorum . Senin bebişin gramı boyu kaç ki ?Hanımlar iyi akşamlar bende 26 + 1 deyim bugün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu benimle aynı hafta da olup hangi gramda bebekleriniz bizimkinin kilosunu biraz geriden geliyormuş suyu da biraz az dedi bu durumda olan var mı özellikle yiyip içtiğiniz bir şey var mı
Olurmu kuzum niye yorulayım ben cantekin iskender ve Yüksel oğuza gdyrm genelde perinatoloji takipliyim Bn başından beri. Normal gebede de Oya aldemiri iyi dyrlarDoktorunuz kim normal gebe poliklinik mi acaba ya beb sizi çok yordum kusura bakmayın kimsemiz yok ankara da tecrubesizim biraz
700 gram ama haftasına göre 1000 gr olması gerekiyormuşKaşar peyniri, muz , ceviz avokado ve kuruyemis öneriyorlar bebeğe yarıyormuş faydalı kilo olarak canım. Bebeğin suyu da yettiği sürece sıkıntı değil demişti doktorum . Senin bebişin gramı boyu kaç ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?