2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Suyuna havuç suyu iyi geliyormus xnm kiloyada kaşar ve ceviz tahin

Helal olsun

Maşallah cnm göreceksin inşallah 35 de 37 de

Bence bu ay herkez temizligini falan halletsin yoksa birdahaki ay daha zor olacak bende boya ve detaili temizligi birdahaki ay yapmak istiyordum ama agirlastigimi fark ettigim icin bu haftasonu halletim çok şükür 32h sonrasında da çamaşırları halederim bebişin

Son düzenleme:
Kızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
Ayy şu doktorları anlamıyorum sinirimi bozuyorlar kendileride bunu çok iyi biliyorki son anda bile donebiliyorlar o yuzden merak etme cok erken daha zaten piskoloji bozmakta 1 numaralar

Hepimiz aynıyız canım bi şekilde soluğu acilde alıyoruz ister istemez okuduklarımızda etkiliyor acaba bende de var mı diye mesela ben ufacık sancıyı doğum sancısı mı diye panik yapıyordum ama acile gittiğimde bir iki kadın gördüm o sancı o sancı değilmiş az önce eşime bile söyledim 7 ay geçti son 2 ay geçmiyor resmen diye 3.trimester malesef hepsinin pik yaptığı dönemmiş ama okuduğum yerlerde belirtilerin gerçekle ayırt edilebilmesi için bir süre sonra geçip geçmediğini gözlemleyin yazıyordu bir şekilde dayancaz inşallah
Hangi markanın aldın sadece göbekten genişledim löp löp kalcam diye aklım çıkıyo

700 gram ama haftasına göre 1000 gr olması gerekiyormuş
Belli bir ölçütün altında kalmış olabilir canım hemen canını sıkma tavsiye edilen şeylerden ye ama düzenli olarak yeme düzenine oturt . Sen veya babası ince yapiliysanız da bebis biraz öyle olabiliyor . Geriden de geliyor olabilir 1 haftacik hicbise olmaz sen yemene içmeye dikkat et bak bakalım birdahaki randevuya kilosuna ulaşır

Benım 24+6 da 690 gramdı em son. Doktor bir şey demedi ama bana da az geldi. O günden beri özellikle kaşar peyniri, ceviz, kefir ve muz muhakkak her gün tüketiyorum. Kilo aldırıyor diyorlar canım bakalım 2 hafta sonra kontrolümüz bir de biri şu süte karıştırılan nesquikleri yazmıştı. Bana garip gelmişti ama doktoru da onaylamış. Su içimde genelde havuç suyu diyorlar

Kızlar ilk gebeliğimde 37.haftada cam silmişliğim bile vardı, ama bu sefer hava sıcak kolum kalkmıyor,gece uyuyamadım diye, yürüdüm diye yemek yedim dşye seçim sonuçları açıklanıyor diye... her bahane ile elim kolum Kalkmıyor
(kızlar gebelikte birbirimizi de olumsuz etkilemeyelim benim önceki gebelikte 9 ay bir fiil hem çalıştım, hem ev işlerini kendim yapmıştım hemde cinsel lik anlamında normal doğum olsun diye düzenli yapmıştım yani demem o ki her gebelik kendine özel, burdan okuyup acaba bende mi anormallik var yada bende mi öyleyim diye düşünmeyin doktorunuza güvenin)

Korse demişsiniz bende almıştım sezeryan sonrası ilk hafta takmadım sonra takmıştım ama annem ince şal gibi birşey dolamıştı o daha rahat ettirmişti beni

Canım riskin yoksa kafaya takmamaya çakış ama bir ağrın sızın olursa da ihmal etme tabiki. Anksiyete ve panik atak bende de var ne yazık ki benım riskimde var üstelik ama olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum bazen başaramasam da. En ufak bir ağrı da kaygılanıyorum ama annelik iç güdüsü bence kaygılanmamak saçma olurdu gibi geliyor. Hepimiz vaktine alacağız insallah bebeklerimizi kucaklarımıza

Saks mavisi canım diyetisyen takipli devam ediyorum. Önerisi hergün mutlaka kahvaltına avokado dahil et, muz ve tahin tüket ve bakliyat haftada minimum 3 gün tüket oldu. 1 haftacıktan hiçbişeycik olmaz ikizlere hamileyim teki gününden önde ilerliyor diğeride gününden gerisinde o araları kapatırız

Benim isteğim rahatlıktan ziyade karnı birşekilde toplamak şu an yaşamadığım için konuşmam kolay geliyordur belkide bakalım deneyimlediğimde de inşallah aynı düşüncede olurum

Masallah çok güzel büyümüş bebişin tombis olacak desene annesi Risk bir çoğumuzda var canım bende hedef koya koya gidiyorum şuanki hedefimiz 30 kısmetse perşembe 27 oluyoruz 28 den gün alıcaz 5 hafta geçti bile ilk zaman çoook korkmuştum daha 22 haftalıktı ama bebeklerimiz çok güçlü annelerini üzmeyecekler ben eminim

C Cerito maşallah canım mahir büyümüş geliştikçe sen de rahatliyorsundur surda 32ye biseyin kalmadi , sonra da 35i sayarsın
Çok teşekkür ederim inşallah canım güzel olur sonu umarım ki
Çok teşekkür ederiz teyzemiz annesi gibi tombik olacak bende öyleyim ay 22den 28e uzunmuş ya.artık yatmaktan yoruluyor insan di mi artık inşallah anneleri üzmesinler o kadar uğraşıyoruz onlar için

Valla canım gozunu korkutmak istemem ama daha sıcağın S'si gelmedi Adana ya istersen ertele yoksa zor gelir dersen de kurumla görüş durumunu soyle anlayış gostereceklerdir
Ben nasıl yanıyorum ama kurumu da o kadar zor buldum ki yapmak istiyorum. Galiba deneyeceğim. Denemezsem pişman olurum pozitifbiri bugün Güzelyalı hastanesine gittim. Çok kalabalıktı. Hep böyle kalabalık mı bu hastane

Oo maşallah ben de hamileliğimin başımdan beridir doğru düzgün göremedim oğluşumu. Çok merak ediyorum kime benziyor diye

Oo maşallah ben de hamileliğimin başımdan beridir doğru düzgün göremedim oğluşumu. Çok merak ediyorum kime benziyor diye
Ay neden bu kadar inatlar acaba herkes çarşaf çarşaf foto alıyor ultrasondan .ben bebeğin eşiyle bakışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…