- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.041
Suyuna havuç suyu iyi geliyormus xnm kiloyada kaşar ve ceviz tahinHanımlar iyi akşamlar bende 26 + 1 deyim bugün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu benimle aynı hafta da olup hangi gramda bebekleriniz bizimkinin kilosunu biraz geriden geliyormuş suyu da biraz az dedi bu durumda olan var mı özellikle yiyip içtiğiniz bir şey var mı
Helal olsunBen yeni aldım canım, sezeryan olunca göbek kaldığı için takmamiz gerekiyor,l-xl aldm bi üstüme tuttum birleşmedi bile küçük geldi doğumdan sonra şimdiki gibi göbeğim kalmazsa 2.3.gun takmayi düşünüyorum ne zaman olursa bedeni o zaman takacam inş
Maşallah cnm göreceksin inşallah 35 de 37 debu Bebişi yicem ya.38,5 cm olmuş 1450 gram dedi doktorsancım çoktı tocoda.fitil kullanıcam bugün Ağrı olursa hemen hastaneye dedi.Doğum için de dur bakalım bi 32.haftayı görelim sonra hedef 35.hafta dedi hiç poz alamadık ama üzüldüm biraz .eşi önde olduğu için hiç göstermedi yüzünü.Neyse ki ptesi yine gideceğim bi vişne suyu içeyim de gideyim
Bence bu ay herkez temizligini falan halletsin yoksa birdahaki ay daha zor olacak bende boya ve detaili temizligi birdahaki ay yapmak istiyordum ama agirlastigimi fark ettigim icin bu haftasonu halletim çok şükür 32h sonrasında da çamaşırları halederim bebişinKızlar çamaşır ütüye başlamışsınız hepiniz benim kolumu kaldıracak halim yokarkadaşıma temizliğe gden bir abla var yarım günü 250 liraya yıkama ütü yaparım bebeğin kıyafetleri, çarşaf, pijaman geceliğin vs dedi. Benim gibi ağırlaşanlar böyle bir alternatif düşünebilirler
Ayy şu doktorları anlamıyorum sinirimi bozuyorlar kendileride bunu çok iyi biliyorki son anda bile donebiliyorlar o yuzden merak etme cok erken daha zaten piskoloji bozmakta 1 numaralarKızlar bugun kontrolüm vardı. 25+4 günlüğüz 839gramız. Bebek makat gelişliymiş böyle giderse sezeryan olur dedi doktor. Döner mi bebek sizce
İnşallah canım çok teşekkür ederimMaşallah cnm göreceksin inşallah 35 de 37 de
Hepimiz aynıyız canım bi şekilde soluğu acilde alıyoruzBu aralar erken doğuma kafayı taktım psikolojim bozuldu sanırım doktor ne dese acaba erken doğum belirtisimi diyorum. Okuduğum şeyler beni cok etkiliyor. Anksiyetem de varNasıl gececek haftalar bilmiyorum var mı aynı durumda olan nasıl baş ediyorsunuz bir tek ben mi yaşıyorum
Hangi markanın aldın sadece göbekten genişledim löp löp kalcam diye aklım çıkıyoBen yeni aldım canım, sezeryan olunca göbek kaldığı için takmamiz gerekiyor,l-xl aldm bi üstüme tuttum birleşmedi bile küçük geldi doğumdan sonra şimdiki gibi göbeğim kalmazsa 2.3.gun takmayi düşünüyorum ne zaman olursa bedeni o zaman takacam inş
Belli bir ölçütün altında kalmış olabilir canım hemen canını sıkma tavsiye edilen şeylerden ye ama düzenli olarak yeme düzenine oturt . Sen veya babası ince yapiliysanız da bebis biraz öyle olabiliyor . Geriden de geliyor olabilir 1 haftacik hicbise olmaz sen yemene içmeye dikkat et bak bakalım birdahaki randevuya kilosuna ulaşır700 gram ama haftasına göre 1000 gr olması gerekiyormuş
Benım 24+6 da 690 gramdı em son. Doktor bir şey demedi ama bana da az geldi. O günden beri özellikle kaşar peyniri, ceviz, kefir ve muz muhakkak her gün tüketiyorum. Kilo aldırıyor diyorlar canım bakalım 2 hafta sonra kontrolümüz bir de biri şu süte karıştırılan nesquikleri yazmıştı. Bana garip gelmişti ama doktoru da onaylamış. Su içimde genelde havuç suyu diyorlarHanımlar iyi akşamlar bende 26 + 1 deyim bugün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu benimle aynı hafta da olup hangi gramda bebekleriniz bizimkinin kilosunu biraz geriden geliyormuş suyu da biraz az dedi bu durumda olan var mı özellikle yiyip içtiğiniz bir şey var mı
Canım riskin yoksa kafaya takmamaya çakış ama bir ağrın sızın olursa da ihmal etme tabiki. Anksiyete ve panik atak bende de var ne yazık ki benım riskimde var üstelik ama olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum bazen başaramasam da. En ufak bir ağrı da kaygılanıyorum ama annelik iç güdüsü bence kaygılanmamak saçma olurdu gibi geliyor. Hepimiz vaktine alacağız insallah bebeklerimizi kucaklarımızaBu aralar erken doğuma kafayı taktım psikolojim bozuldu sanırım doktor ne dese acaba erken doğum belirtisimi diyorum. Okuduğum şeyler beni cok etkiliyor. Anksiyetem de varNasıl gececek haftalar bilmiyorum var mı aynı durumda olan nasıl baş ediyorsunuz bir tek ben mi yaşıyorum
Benim isteğim rahatlıktan ziyade karnı birşekilde toplamakKızlar ilk gebeliğimde 37.haftada cam silmişliğim bile vardı, ama bu sefer hava sıcak kolum kalkmıyor,gece uyuyamadım diye, yürüdüm diye yemek yedim dşye seçim sonuçları açıklanıyor diye... her bahane ile elim kolum Kalkmıyor
(kızlar gebelikte birbirimizi de olumsuz etkilemeyelim benim önceki gebelikte 9 ay bir fiil hem çalıştım, hem ev işlerini kendim yapmıştım hemde cinsel lik anlamında normal doğum olsun diye düzenli yapmıştım yani demem o ki her gebelik kendine özel, burdan okuyup acaba bende mi anormallik var yada bende mi öyleyim diye düşünmeyin doktorunuza güvenin)
Korse demişsiniz bende almıştım sezeryan sonrası ilk hafta takmadım sonra takmıştım ama annem ince şal gibi birşey dolamıştı o daha rahat ettirmişti beni
Masallah çok güzel büyümüş bebişinbu Bebişi yicem ya.38,5 cm olmuş 1450 gram dedi doktorsancım çoktı tocoda.fitil kullanıcam bugün Ağrı olursa hemen hastaneye dedi.Doğum için de dur bakalım bi 32.haftayı görelim sonra hedef 35.hafta dedi hiç poz alamadık ama üzüldüm biraz .eşi önde olduğu için hiç göstermedi yüzünü.Neyse ki ptesi yine gideceğim bi vişne suyu içeyim de gideyim
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederiz teyzemizMasallah çok güzel büyümüş bebişintombis olacak desene annesi Risk bir çoğumuzda var canım bende hedef koya koya gidiyorum şuanki hedefimiz 30 kısmetse perşembe 27 oluyoruz 28 den gün alıcaz 5 hafta geçti bile ilk zaman çoook korkmuştum daha 22 haftalıktı ama bebeklerimiz çok güçlü annelerini üzmeyecekler ben eminim
Bana ikili de gidin dediler de ben randevu bulamadım perinatolijiye çok teşekkür ederim Allah razı olsunOlurmu kuzum niye yorulayım ben cantekin iskender ve Yüksel oğuza gdyrm genelde perinatoloji takipliyim Bn başından beri. Normal gebede de Oya aldemiri iyi dyrlar
Ben nasıl yanıyorum amaValla canım gozunu korkutmak istemem ama daha sıcağın S'si gelmedi Adana yaistersen ertele yoksa zor gelir dersen de kurumla görüş durumunu soyle anlayış gostereceklerdir
Oo maşallahbu Bebişi yicem ya.38,5 cm olmuş 1450 gram dedi doktorsancım çoktı tocoda.fitil kullanıcam bugün Ağrı olursa hemen hastaneye dedi.Doğum için de dur bakalım bi 32.haftayı görelim sonra hedef 35.hafta dedi hiç poz alamadık ama üzüldüm biraz .eşi önde olduğu için hiç göstermedi yüzünü.Neyse ki ptesi yine gideceğim bi vişne suyu içeyim de gideyim
Ay neden bu kadar inatlar acabaOo maşallahben de hamileliğimin başımdan beridir doğru düzgün göremedim oğluşumu. Çok merak ediyorum kime benziyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?