2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kesinlikle ve havalar ısındıkça daha kötü oluyor

Temizligi bayram sonrası yapmayı düşünüyorum kız kardeşim gelince o zamana kadar da tuvalet egitimi hallolur insallah halıları yıkamaya veririm bende acaba kıyafetleri yıkasam mı diyorum evde bir bebek var zaten utuleyip hurça mı koysam toz vs olur mu kızlar

Ağzımın içinde aft çıkmis ne iyi gelir acaba ?
Karadut özü ağız yaraları aftlar için çok iyi canım
Yaa pozitifim kaç derecede nası yıkayacaz? Bi de beşiğini, pusetini, anakucağı yıkanmaz onları neyle silcez özel bişeye gerek var mı sence tecrübeli annemiz ay bi de ben daha dolabının siparişini bile vermedim haftaya halletmeye çalışcam çok mu geç kaldım acaba kimisi 40 günde bile gelir diyolarr öyle olursa mecbur yıkanıp hurçlanavak herhalde
Yaaa maşallah sana kuşum benimm. Ceritom ben 19,20. haftada hissetmek için vişne suyu içip uzanıyodum ama uzanmaktan dolayı ilk hissetmişim detaylı ultrasondaki doktora vişne suyu içtim geldim inşallah güzel poz verir diyince bana dediki vişne suyunda melatonin vardır aksine uyutur festiyide etiketlicektim hatta bu bilgi için ama yine rahat duramamışş inşallah hemen açılır hesabı

Bizde ufak gibiyiz muz önerdiler bana ve kaşar peyniri yemek bebeğe kilo yaparmis

Benimde aynı canım biraz kilo az.Ayrıca suyu sınırda bol su iç dedi kendi doktorum. Geçenlerde acile gittim ordaki kadın doğum uzmanı da her gün havuç suyu ve soda iç dedi .Bir sürü gebemin suyu böyle arttı dedi. Ben de her gün havuç suyu, bir soda, 2,5 lt falanda su içiyorum.

Amin inşallah Bende kaygılanıyorum sürekli ilk gebeliğimde düşük yaşadığım için o korku kaldı üzerimde gitmiyor. Olumlu düşünmek lazım çok okuduğum zaman o belirtileri kendimde de arıyorum mesela burda okuduklarımdan cok etkileniyorum bazen girmeyeyim okumayayım diyorum bazen de ya burası iyi ki var cok sey öğreniyoruz diyorum öyle garip duygular işte

Ay ne güzel halletmişsin yıkamaları bende başlayım

25 e kadar ara çıktım canım ama mesela dışarıda yemek yedik döndük hemen veya arabayla bir tur attık yemek yaptım iyi olursam gibi çünkü aşırı bunaldım. Şimdi perşembeden beri wc yemek hariç kalkmıyorum korktum çünkü tekrar sancılanınca dün oy kullandık bi o bile yordu sanki ama yatmak gerçekten çok zor maalesef tek dileğim ay sonunda riskim biraz azalmış olması yaz da geliyor herkes piknik yaparken denize giderken evde olmak beni üzer

Geçicek canım atlatıcaz insallah çoğunu bitirdik çok şükür

dagidekileri beğenmedim bunlaeda suwen de 130 a inmiş hastane için kaptım hemen

Eklentiler

• B6668BAF-9AD1-481E-8545-8236242B1C37.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 72
Taç bakıyorum bir de terlikle var genelde ben yanıma crocs almayı düşünüyorum ama o havlulardan mı kullanılıyor genelde pişerim ben

yadim edenin varsa daha kolay olur o zaman ben halilari gelen ay temizlemeye göndereceğim cikartim icerden gücümün yettiği kadarda bi detaili temizlik daha yaparım ben dolap alacağım daha almadım bebeğe ütüleyip katlayacağım üstüne de bez atarım acilmayacagi icin birseycik olmaz

Suyunu arttırmanın en iyi yolu su içmekmiş. Ben 3lt içiyorum. Kaç gr seninki benim 25+5 te 835 ti

Ay bende bazen çıkmak istiyorum ama eşim asla asla diyip duruyor.yemek yapmayı bırak yemek yemek için bile doğrulunca herkes höt höt konuşuyor cinnete 5 var Kısacası.Bugün de sancı çıkınca artık çişe de konuşurlar ben de yazlık birsürü hamile elbisesi almıştım onlara üzüldüm dolaptan bana el sallıyorlar
Ben de anlamış değilim. Yarın şeker yüklemesinden sonra Dr tekrar bakacak. O zaman görürüm inşallah
Ay hadi güzel pozlar al inşallah

Kız bakarsın geçer riskimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…