- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.061
Kesinlikle ve havalar ısındıkça daha kötü oluyorBence bu ay herkez temizligini falan halletsin yoksa birdahaki ay daha zor olacak bende boya ve detaili temizligi birdahaki ay yapmak istiyordum ama agirlastigimi fark ettigim icin bu haftasonu halletim çok şükür 32h sonrasında da çamaşırları halederim bebişin
Önemli değil kuzum yeşil alan açılması gerekiyor ondan bulamamışsındrBana ikili de gidin dediler de ben randevu bulamadım perinatolijiye çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Temizligi bayram sonrası yapmayı düşünüyorum kız kardeşim gelince o zamana kadar da tuvalet egitimi hallolur insallah halıları yıkamaya veririm bende acaba kıyafetleri yıkasam mı diyorum evde bir bebek var zaten utuleyip hurça mı koysam toz vs olur mu kızlarBence bu ay herkez temizligini falan halletsin yoksa birdahaki ay daha zor olacak bende boya ve detaili temizligi birdahaki ay yapmak istiyordum ama agirlastigimi fark ettigim icin bu haftasonu halletim çok şükür 32h sonrasında da çamaşırları halederim bebişin
Karadut özü ağız yaraları aftlar için çok iyi canımAğzımın içinde aft çıkmis ne iyi gelir acaba ?
Yaa pozitifim kaç derecede nası yıkayacaz? Bi de beşiğini, pusetini, anakucağı yıkanmaz onları neyle silcez özel bişeye gerek var mı sence tecrübeli annemizYa enerji konusundan ben de çok muzdaribim. 3 makine çamaşır yıkandı bebişin. Nevresimleri çarşafları kıyafetleri benim pijamalar falan ama ütüye dermanım yok... Ellerim de tutmuyor uyuşuyor zaten... Sonumuz hayrolsun yahuHa bi de ben Aldığım valiz içi organizerleri de yıkadım mis gibi oldular :)
Yaaa maşallah sana kuşum benimmbu Bebişi yicem ya.38,5 cm olmuş 1450 gram dedi doktorsancım çoktı tocoda.fitil kullanıcam bugün Ağrı olursa hemen hastaneye dedi.Doğum için de dur bakalım bi 32.haftayı görelim sonra hedef 35.hafta dedi hiç poz alamadık ama üzüldüm biraz .eşi önde olduğu için hiç göstermedi yüzünü.Neyse ki ptesi yine gideceğim bi vişne suyu içeyim de gideyim
Bizde ufak gibiyiz muz önerdiler bana ve kaşar peyniri yemek bebeğe kilo yaparmisHanımlar iyi akşamlar bende 26 + 1 deyim bugün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu benimle aynı hafta da olup hangi gramda bebekleriniz bizimkinin kilosunu biraz geriden geliyormuş suyu da biraz az dedi bu durumda olan var mı özellikle yiyip içtiğiniz bir şey var mı
Benimde aynı canım biraz kilo az.Ayrıca suyu sınırda bol su iç dedi kendi doktorum. Geçenlerde acile gittim ordaki kadın doğum uzmanı da her gün havuç suyu ve soda iç dedi .Bir sürü gebemin suyu böyle arttı dedi. Ben de her gün havuç suyu, bir soda, 2,5 lt falanda su içiyorum.Hanımlar iyi akşamlar bende 26 + 1 deyim bugün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu benimle aynı hafta da olup hangi gramda bebekleriniz bizimkinin kilosunu biraz geriden geliyormuş suyu da biraz az dedi bu durumda olan var mı özellikle yiyip içtiğiniz bir şey var mı
Amin inşallahCanım riskin yoksa kafaya takmamaya çakış ama bir ağrın sızın olursa da ihmal etme tabiki. Anksiyete ve panik atak bende de var ne yazık ki benım riskimde var üstelik ama olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum bazen başaramasam da. En ufak bir ağrı da kaygılanıyorum ama annelik iç güdüsü bence kaygılanmamak saçma olurdu gibi geliyor. Hepimiz vaktine alacağız insallah bebeklerimizi kucaklarımıza
Ay ne güzel halletmişsin yıkamaları bende başlayımYa enerji konusundan ben de çok muzdaribim. 3 makine çamaşır yıkandı bebişin. Nevresimleri çarşafları kıyafetleri benim pijamalar falan ama ütüye dermanım yok... Ellerim de tutmuyor uyuşuyor zaten... Sonumuz hayrolsun yahuHa bi de ben Aldığım valiz içi organizerleri de yıkadım mis gibi oldular :)
25 e kadar ara çıktım canım ama mesela dışarıda yemek yedik döndük hemen veya arabayla bir tur attık yemek yaptım iyi olursam gibi çünkü aşırı bunaldım. Şimdi perşembeden beri wc yemek hariç kalkmıyorum korktum çünkü tekrar sancılanınca dün oy kullandık bi o bile yordu sanki ama yatmak gerçekten çok zor maalesefÇok teşekkür ederiminşallah canım güzel olur sonu umarım ki
Çok teşekkür ederiz teyzemizannesi gibi tombik olacak bende öyleyim ay 22den 28e uzunmuş ya.artık yatmaktan yoruluyor insan di mi artık inşallah anneleri üzmesinler o kadar uğraşıyoruz onlar için
Ben de anlamış değilim. Yarın şeker yüklemesinden sonra Dr tekrar bakacak. O zaman görürüm inşallahAy neden bu kadar inatlar acabaherkes çarşaf çarşaf foto alıyor ultrasondan .ben bebeğin eşiyle bakışıyorum
Geçicek canım atlatıcaz insallah çoğunu bitirdik çok şükürAmin inşallahBende kaygılanıyorum sürekli ilk gebeliğimde düşük yaşadığım için o korku kaldı üzerimde gitmiyor. Olumlu düşünmek lazım çok okuduğum zaman o belirtileri kendimde de arıyorum mesela burda okuduklarımdan cok etkileniyorum bazen girmeyeyim okumayayım diyorum bazen de ya burası iyi ki var cok sey öğreniyoruz diyorum öyle garip duygular işte
Tamamdır canim çok teşekkür ediyorum doğum tecrübenizi de bekliyorum heyecanlarÖnemli değil kuzum yeşil alan açılması gerekiyor ondan bulamamışsındr
yadim edenin varsa daha kolay olur o zaman ben halilari gelen ay temizlemeye göndereceğim cikartim icerden gücümün yettiği kadarda bi detaili temizlik daha yaparım ben dolap alacağım daha almadım bebeğe ütüleyip katlayacağım üstüne de bez atarım acilmayacagi icin birseycik olmazTemizligi bayram sonrası yapmayı düşünüyorum kız kardeşim gelince o zamana kadar da tuvalet egitimi hallolur insallah halıları yıkamaya veririm bende acaba kıyafetleri yıkasam mı diyorum evde bir bebek var zaten utuleyip hurça mı koysam toz vs olur mu kızlar
Tahin pekmez de bebeğe kilo aldırıyor kızlarBizde ufak gibiyiz muz önerdiler bana ve kaşar peyniri yemek bebeğe kilo yaparmis
Suyunu arttırmanın en iyi yolu su içmekmiş. Ben 3lt içiyorum. Kaç gr seninki benim 25+5 te 835 tiHanımlar iyi akşamlar bende 26 + 1 deyim bugün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu benimle aynı hafta da olup hangi gramda bebekleriniz bizimkinin kilosunu biraz geriden geliyormuş suyu da biraz az dedi bu durumda olan var mı özellikle yiyip içtiğiniz bir şey var mı
Ay bende bazen çıkmak istiyorum ama eşim asla asla diyip duruyor.yemek yapmayı bırak yemek yemek için bile doğrulunca herkes höt höt konuşuyor25 e kadar ara çıktım canım ama mesela dışarıda yemek yedik döndük hemen veya arabayla bir tur attık yemek yaptım iyi olursam gibi çünkü aşırı bunaldım. Şimdi perşembeden beri wc yemek hariç kalkmıyorum korktum çünkü tekrar sancılanınca dün oy kullandık bi o bile yordu sanki ama yatmak gerçekten çok zor maaleseftek dileğim ay sonunda riskim biraz azalmış olması yaz da geliyor herkes piknik yaparken denize giderken evde olmak beni üzer
Ay hadi güzel pozlar al inşallahBen de anlamış değilim. Yarın şeker yüklemesinden sonra Dr tekrar bakacak. O zaman görürüm inşallah
Kız bakarsın geçer riskimizAy bende bazen çıkmak istiyorum ama eşim asla asla diyip duruyor.yemek yapmayı bırak yemek yemek için bile doğrulunca herkes höt höt konuşuyorcinnete 5 var Kısacası.Bugün de sancı çıkınca artık çişe de konuşurlar ben de yazlık birsürü hamile elbisesi almıştım onlara üzüldüm dolaptan bana el sallıyorlar
Ay hadi güzel pozlar al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?