- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.081
Ben ilk günden beri hiç aksatmadan tahin pekmez ceviz kaşar muz yedim kilosu günüyle uyumlu oldu artmadı fazla hatta bana az geldi. Bence biraz genetik işi bu yaTahin pekmez de bebeğe kilo aldırıyor kızlarprotein ağırlıklı beslenin, karnonhidratın bebeğe faydası yok dedi benim doktorumda
Çok teşekkür ederim parol aldım sadece ilk defa bugün düştü ateşim bol ıhlamur içtim dinlendim ama yarın işe gideceğimÇok geçmiş olsun ilaç kullanıyor musunuz şimdi ne durumda gribiniz umarım en kısa sürede geçer
Hadi inşallahKız bakarsın geçer riskimiz
Ben 34 36 ya bile razıyım şuanHadi inşallahbi arkadaşım anlattı dün 32.haftaya kadar yatmış bi akrabası .Sonra riski geçmiş 41.haftada artık zorla sezeryanla almışlar çocuğu bizim 41 e gerek yok 37-38 iyidir
Bende 26+1 im daha yapmadım canım. 3 tulum 1 hastane çıkışı aldım sadeceKizlar merhaba gorunce yazmak istedim bende 25+1 deyim herkes alisverisini hazirligini yapmis bende hala erken diye bekliyorum
Çoğu kişi yumuşatıcı önermiyor ama ben kullanabilirim ya alışkanlık birazKizlar bebek yumusaticisi kullanmak gereklimi illa? Dalin deterjan aldim ben. Ütü yapinca zaten yumusuyor kiyafetler. Gerek var mi sizce? Az once bi hastane cikisi daha aldm taragini atletlerini felanda hallettim. Bi alt ust takimlarini alcam onuda 31 32 de alirim kilo gidisatina gore:) bedeni ayarlamak ne zor is.
Yani kendi gidişatında olması normal bence zatenBen ilk günden beri hiç aksatmadan tahin pekmez ceviz kaşar muz yedim kilosu günüyle uyumlu oldu artmadı fazla hatta bana az geldi. Bence biraz genetik işi bu ya
Bende seviyorum ama bebege simdiden kullanmak icime sinmedi bakalm kararsizm bende canimÇoğu kişi yumuşatıcı önermiyor ama ben kullanabilirim ya alışkanlık biraz
700 gram iki hafta sonra tekrar gel dedi burada ki tavsiyelere uyacağım bir de rapor alıp bi on gün evde daha dikkatli beslenip su içmeyi düşünüyorum bakalım sonuç nasıl olacakSuyunu arttırmanın en iyi yolu su içmekmiş. Ben 3lt içiyorum. Kaç gr seninki benim 25+5 te 835 ti
Evet evet benimki de öyle dedi.sonsuz yatmak beni düşündürdüBen 34 36 ya bile razıyım şuanperşembe doktora sordum ben bu risk ne zamana kadar devam eder ne zamana kadar diye bir şey yok dedi biraz üzdü beni
Aslında çok arayacağız bugünleriEvet evet benimki de öyle dedi.sonsuz yatmak beni düşündürdü
Bende daha yapmadım alışveriş annemler kayinvalidem ler birkaç kıyafet almış benim kararsızlıktan hala park yatak beğenemedimBende 26+1 im daha yapmadım canım. 3 tulum 1 hastane çıkışı aldım sadecebundan sonra alırız artık. Daha 3 ay var zaten
Ben kullanmak çok istemiştim ama bebişe kıyamadım ya.Almadım.ben zaten astımlıyım.çocuk da alerjik çıkarsa yazık kıyamadımKizlar bebek yumusaticisi kullanmak gereklimi illa? Dalin deterjan aldim ben. Ütü yapinca zaten yumusuyor kiyafetler. Gerek var mi sizce? Az once bi hastane cikisi daha aldm taragini atletlerini coraplarini felanda hallettim. Bi alt ust takimlarini alcam onuda 31 32 de alirim kilo gidisatina gore:) bedeni ayarlamak ne zor is.
Bencede öyle arkadaşım doğum yaptı hamilelikte ilk 5 ayda 9 kilo verdi hiçbir şey yiyemedi içemedi bile. Sonra 8i geri aldı doğuma eksi 1 kiloyla gitti bebek 4 kilo doğduBen ilk günden beri hiç aksatmadan tahin pekmez ceviz kaşar muz yedim kilosu günüyle uyumlu oldu artmadı fazla hatta bana az geldi. Bence biraz genetik işi bu ya
Bende almicam sanirm ceritom haklisinBen kullanmak çok istemiştim ama bebişe kıyamadım ya.Almadım.ben zaten astımlıyım.çocuk da alerjik çıkarsa yazık kıyamadım
Bende çok yalvardım ama şu an için benimki de öyle.Bebeğe bi alışalım da bebekli tatile de seneye alışırız diyor ama tabiki biz kadınların çenesinden bu kadar kolay kurtulamazlar.Yazlığa gidelim bari diyorum ona bile yok yok diyor .Aslında çok arayacağız bugünlerikış olsa bu kadar üzülmem ama tam yaz insanıyım kendimi serin sulara atmak istiyorum.. eşime bebek doğduktan sonra gidelim diyorum yanaşmıyor bu fikre
Canımcım tecrübem yok ama izlediğim bi videoda şey diyo oda sıcaklığı 22,24 derece olursa korkmayın üşümez hatta odaya güneş geldiğinde kol bacakları açın güneş ışığı alsın ilk zamanlar çok önemliymiş ney içindi tam hatırlayamadım ama sarılık içindi sanırım doğal bi ışın alması iyiymişYa tecrubeli anneler yardimmmsimdi yaz bebesi olcak bizimkiler tmm. Ben bitliste yasiyorum. Gunduz sicak aksam serin. Karasal iklim nem az yani. Bu kiza yarim kollu takimlardan almama gerek var mi ya? Uzun kollu ince penye takimlarmi yoksa
Anladm canim olmadi yarim kollu atletlerden alayim renkli zibin olanlardan alt takimini ayri alayim kombinlerm oyle oyle.Canımcım tecrübem yok ama izlediğim bi videoda şey diyo oda sıcaklığı 22,24 derece olursa korkmayın üşümez hatta odaya güneş geldiğinde kol bacakları açın güneş ışığı alsın ilk zamanlar çok önemliymiş ney içindi tam hatırlayamadım ama sarılık içindi sanırım doğal bi ışın alması iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?