2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tahin pekmez de bebeğe kilo aldırıyor kızlar protein ağırlıklı beslenin, karnonhidratın bebeğe faydası yok dedi benim doktorumda
Ben ilk günden beri hiç aksatmadan tahin pekmez ceviz kaşar muz yedim kilosu günüyle uyumlu oldu artmadı fazla hatta bana az geldi. Bence biraz genetik işi bu ya

Kız bakarsın geçer riskimiz
Hadi inşallah bi arkadaşım anlattı dün 32.haftaya kadar yatmış bi akrabası .Sonra riski geçmiş 41.haftada artık zorla sezeryanla almışlar çocuğu bizim 41 e gerek yok 37-38 iyidir

Hadi inşallah bi arkadaşım anlattı dün 32.haftaya kadar yatmış bi akrabası .Sonra riski geçmiş 41.haftada artık zorla sezeryanla almışlar çocuğu bizim 41 e gerek yok 37-38 iyidir
Ben 34 36 ya bile razıyım şuan perşembe doktora sordum ben bu risk ne zamana kadar devam eder ne zamana kadar diye bir şey yok dedi biraz üzdü beni

Kizlar merhaba gorunce yazmak istedim bende 25+1 deyim herkes alisverisini hazirligini yapmis bende hala erken diye bekliyorum
Bende 26+1 im daha yapmadım canım. 3 tulum 1 hastane çıkışı aldım sadece bundan sonra alırız artık. Daha 3 ay var zaten

Kizlar bebek yumusaticisi kullanmak gereklimi illa? Dalin deterjan aldim ben. Ütü yapinca zaten yumusuyor kiyafetler. Gerek var mi sizce? Az once bi hastane cikisi daha aldm taragini atletlerini coraplarini felanda hallettim. Bi alt ust takimlarini alcam onuda 31 32 de alirim kilo gidisatina gore:) bedeni ayarlamak ne zor is.

Çoğu kişi yumuşatıcı önermiyor ama ben kullanabilirim ya alışkanlık biraz

Ben ilk günden beri hiç aksatmadan tahin pekmez ceviz kaşar muz yedim kilosu günüyle uyumlu oldu artmadı fazla hatta bana az geldi. Bence biraz genetik işi bu ya
Yani kendi gidişatında olması normal bence zaten ama gelişimi geride olanlara faydası olur ya dikkat etmek lazım, bende dikkat ediyorum. Hep 2 gün önden gidiyor

Ya tecrubeli anneler yardimmm simdi yaz bebesi olcak bizimkiler tmm. Ben bitliste yasiyorum. Gunduz sicak aksam serin. Karasal iklim nem az yani. Bu kiza yarim kollu takimlardan almama gerek var mi ya? Uzun kollu ince penye takimlarmi yoksa

Evet evet benimki de öyle dedi.sonsuz yatmak beni düşündürdü
Aslında çok arayacağız bugünleri kış olsa bu kadar üzülmem ama tam yaz insanıyım kendimi serin sulara atmak istiyorum.. eşime bebek doğduktan sonra gidelim diyorum yanaşmıyor bu fikre

Ben kullanmak çok istemiştim ama bebişe kıyamadım ya.Almadım.ben zaten astımlıyım.çocuk da alerjik çıkarsa yazık kıyamadım

Bencede öyle arkadaşım doğum yaptı hamilelikte ilk 5 ayda 9 kilo verdi hiçbir şey yiyemedi içemedi bile. Sonra 8i geri aldı doğuma eksi 1 kiloyla gitti bebek 4 kilo doğdu tamamen genetik bence

Ben kullanmak çok istemiştim ama bebişe kıyamadım ya.Almadım.ben zaten astımlıyım.çocuk da alerjik çıkarsa yazık kıyamadım
Bende almicam sanirm ceritom haklisin bu arada Mahire maşallah cok sevindim gelisimine canim yata yata kalca agriyor tabikide geceden sabaha benimde agriyor sabah kalca agrisiyla uyaniyorum. Nerde o deliksiz uykularim ah ah kirk kere dön dur.ha bide eşi kolla karnima vurcak mi diye onunla ayni tarafa yatamiyorum karnima yastik koyuyorum

Aslında çok arayacağız bugünleri kış olsa bu kadar üzülmem ama tam yaz insanıyım kendimi serin sulara atmak istiyorum.. eşime bebek doğduktan sonra gidelim diyorum yanaşmıyor bu fikre
Bende çok yalvardım ama şu an için benimki de öyle.Bebeğe bi alışalım da bebekli tatile de seneye alışırız diyor ama tabiki biz kadınların çenesinden bu kadar kolay kurtulamazlar.Yazlığa gidelim bari diyorum ona bile yok yok diyor . biraz plan yapalım bı konuyla ilgili

Ya tecrubeli anneler yardimmm simdi yaz bebesi olcak bizimkiler tmm. Ben bitliste yasiyorum. Gunduz sicak aksam serin. Karasal iklim nem az yani. Bu kiza yarim kollu takimlardan almama gerek var mi ya? Uzun kollu ince penye takimlarmi yoksa
Canımcım tecrübem yok ama izlediğim bi videoda şey diyo oda sıcaklığı 22,24 derece olursa korkmayın üşümez hatta odaya güneş geldiğinde kol bacakları açın güneş ışığı alsın ilk zamanlar çok önemliymiş ney içindi tam hatırlayamadım ama sarılık içindi sanırım doğal bi ışın alması iyiymiş

Anladm canim olmadi yarim kollu atletlerden alayim renkli zibin olanlardan alt takimini ayri alayim kombinlerm oyle oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…