2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım inşallah.Sorma Ağrı olayı çok kötü gerçekten.Benim uyumam 3ü 4ü buluyor sabaha pert kalkıyorum .Hahahaha ay eşler de ayrı bi risk unsuru gerçekten hoş benimki hiç kıpırdamıyor yatakta korkusuna ama belli de olmaz ben hep ona sırtımı dönüyorum

Benimkide kedi gibi uyurdu ama bi kere benim ona arkam dönükken bacaginin dirsek kismini kalcama dogru bi vurdu uykuda oda bende sicradk allahtan karnim ona dönük degildi o günden beri tik oldu bende canim yastiksiz uyuyamiyorum

Bu arada yastik olayi cidden rahat evimde yer olsa hamile yastgindan alcam cidden de ckk yer kapliyor diye almiyorum

Anladm canim olmadi yarim kollu atletlerden alayim renkli zibin olanlardan alt takimini ayri alayim kombinlerm oyle oyle.
Ay şimdiden kombinlerini düşünüp yapıyoruz yaaa ama yinede sen tecrübelilerden de fikir al canım ben Ankaradayım Bitlise göre sıcak olabilir bide evim full güneş alıyo çünkü

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-15-23-21-23-11_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar tetanoz asisi herkes oldumu benim doktorum sen bilirsin gerekli degil dedi ben 2021de bir doz olmustum o yuzden 5 yıl koruyuculugu var yaptirmayabilirsin dedi ama saglik ocagindan hemsire aradi yeterli degil ben iki dozuda yapmayi dusunuyorum dedi tek doz olan yada yaptirmayan varmi

Bende en son 2020 de yaptırmıştım,hemşire aşı yok zaten 3 yıl önce yaptırmışın felan dedi yapmayacakti sonra aşı gelmiş aradı beni yapalm tek toz dedi tek doz yaptı başka da yapmayacak

2018den tek dozum vardi. Doktorum 2 dozda olmani öneririm dedi. 2 doz oldum ben. Ama tek doz olmami öneren perinatologda oldu detayli ultrasona gidince sormustm

Belki okumuşssundur ben tek doz vuruldum o da sancı yan etkisi yaptı, sonra sağlık ocağındaki ebe hemşirem önceden vurulmuşsun niye vuruldun ki dedi bende dedim doktorum 1 doz vurulman yeterli demişti ondan vuruldum
Yani vurulmasak neden vurulmadın diyorlar, vurulunca ben olsam vurulmazdım diyorlar

Ay kızlar bana yeni güncelleme geldi askılı yatıyorum ona rağmen yanıyorummmm ki istanbul daha ısınmadı
Vucut sicakligimiz artiyomus sonlara dogru malesef. Dikkat et hasta olma canim. Bitlis suan soguk Allahtan 9 derece suan. Ince yorganla yatiyoruz hala

Tetanozun 2. Dozu bende de sanci yapti 2 gün ne korktum o sancidan batmadan. meger yan etkiymis.

Ay evet yaaa bir de yaşadığım yerde deniz yok deniz görmem lazım benım

Ay bak korktum bende önlem alayım hamile yastığına ağzımın suyu aksa da evim 2+1 ve koyacak hiç yerim yok .çok üzücü

Benimde 2021de yaptirdigimda ateslenmistim hasta gibi olmustum simdi bu yuzden biraz tedirginim hemsirede sonra bebegi bisey olursa karismam gibilerinden konustu boyle soyleyincede insan tedirgin oluyor bebegime bisey olursa niye yaptirmadim diye tek doz dusunuyorum 28. Haftada yapiyorlarmis onuda ama icime sinmiyor iki turlude

Sıvı deterjanla yıkıyorsan gerek yok cnm ben granül sabunla yikicam sert oluyor hafta sonu unibaby yumuşatıcı indirimdeydi 39 tl aldım bende yarım kapak koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…