- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.101
Canım çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım inşallah.Sorma Ağrı olayı çok kötü gerçekten.Benim uyumam 3ü 4ü buluyor sabaha pert kalkıyorum .Hahahaha ay eşler de ayrı bi risk unsuru gerçekten hoş benimki hiç kıpırdamıyor yatakta korkusunaBende almicam sanirm ceritom haklisinbu arada Mahire maşallah cok sevindim gelisimine canim yata yata kalca agriyor tabikide geceden sabaha benimde agriyor sabah kalca agrisiyla uyaniyorum. Nerde o deliksiz uykularim ah ah kirk kere dön dur.ha bide eşi kolla karnima vurcak mi diye onunla ayni tarafa yatamiyorum karnima yastik koyuyorum
Benimkide kedi gibi uyurdu ama bi kere benim ona arkam dönükken bacaginin dirsek kismini kalcama dogru bi vurdu uykuda oda bende sicradk allahtan karnim ona dönük degildi o günden beri tik oldu bende canim yastiksiz uyuyamiyorumCanım çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım inşallah.Sorma Ağrı olayı çok kötü gerçekten.Benim uyumam 3ü 4ü buluyor sabaha pert kalkıyorum .Hahahaha ay eşler de ayrı bi risk unsuru gerçekten hoş benimki hiç kıpırdamıyor yatakta korkusunaama belli de olmaz ben hep ona sırtımı dönüyorum
İnşallahhh canım rica ederimTamamdır canim çok teşekkür ediyorum doğum tecrübenizi de bekliyorum heyecanlar
Ay şimdiden kombinlerini düşünüp yapıyoruz yaaaAnladm canim olmadi yarim kollu atletlerden alayim renkli zibin olanlardan alt takimini ayri alayim kombinlerm oyle oyle.
Hepimiz aynıyız canım bi şekilde soluğu acilde alıyoruzister istemez okuduklarımızda etkiliyor acaba bende de var mı diye mesela ben ufacık sancıyı doğum sancısı mı diye panik yapıyordum ama acile gittiğimde bir iki kadın gördüm o sancı o sancı değilmiş az önce eşime bile söyledim 7 ay geçti son 2 ay geçmiyor resmen diye 3.trimester malesef hepsinin pik yaptığı dönemmiş ama okuduğum yerlerde belirtilerin gerçekle ayırt edilebilmesi için bir süre sonra geçip geçmediğini gözlemleyin yazıyordu bir şekilde dayancaz inşallah
Hangi markanın aldın sadece göbekten genişledim löp löp kalcam diye aklım çıkıyo
30u görünce baslamayi dusunuyordum ben ama bende yavastan bakmaya baslasam olurmuşBende 26+1 im daha yapmadım canım. 3 tulum 1 hastane çıkışı aldım sadecebundan sonra alırız artık. Daha 3 ay var zaten
Bende en son 2020 de yaptırmıştım,hemşire aşı yok zaten 3 yıl önce yaptırmışın felan dedi yapmayacakti sonra aşı gelmiş aradı beni yapalm tek toz dedi tek doz yaptı başka da yapmayacakKizlar tetanoz asisi herkes oldumu benim doktorum sen bilirsin gerekli degil dedi ben 2021de bir doz olmustum o yuzden 5 yıl koruyuculugu var yaptirmayabilirsin dedi ama saglik ocagindan hemsire aradi yeterli degil ben iki dozuda yapmayi dusunuyorum dedi tek doz olan yada yaptirmayan varmi
2018den tek dozum vardi. Doktorum 2 dozda olmani öneririm dedi. 2 doz oldum ben. Ama tek doz olmami öneren perinatologda oldu detayli ultrasona gidince sormustmKizlar tetanoz asisi herkes oldumu benim doktorum sen bilirsin gerekli degil dedi ben 2021de bir doz olmustum o yuzden 5 yıl koruyuculugu var yaptirmayabilirsin dedi ama saglik ocagindan hemsire aradi yeterli degil ben iki dozuda yapmayi dusunuyorum dedi tek doz olan yada yaptirmayan varmi
Kizlar tetanoz asisi herkes oldumu benim doktorum sen bilirsin gerekli degil dedi ben 2021de bir doz olmustum o yuzden 5 yıl koruyuculugu var yaptirmayabilirsin dedi ama saglik ocagindan hemsire aradi yeterli degil ben iki dozuda yapmayi dusunuyorum dedi tek doz olan yada yaptirmayan varmi
Vucut sicakligimiz artiyomus sonlara dogru malesef. Dikkat et hasta olma canim. Bitlis suan soguk Allahtan 9 derece suan. Ince yorganla yatiyoruz halaAy kızlar bana yeni güncelleme geldi askılı yatıyorum ona rağmen yanıyorummmm ki istanbul daha ısınmadı
Tetanozun 2. Dozu bende de sanci yapti 2 gün ne korktum o sancidan batmadan. meger yan etkiymis.Belki okumuşssundur ben tek doz vuruldum o da sancı yan etkisi yaptı, sonra sağlık ocağındaki ebe hemşirem önceden vurulmuşsun niye vuruldun ki dedi bende dedim doktorum 1 doz vurulman yeterli demişti ondan vuruldum
Yani vurulmasak neden vurulmadın diyorlar, vurulunca ben olsam vurulmazdım diyorlar
Tetanozun 2. Dozu bende de sanci yapti 2 gün ne korktum o sancidan batmadan. meger yan etkiymis.
Ay evet yaaa bir de yaşadığım yerde deniz yok deniz görmem lazım benımBende çok yalvardım ama şu an için benimki de öyle.Bebeğe bi alışalım da bebekli tatile de seneye alışırız diyor ama tabiki biz kadınların çenesinden bu kadar kolay kurtulamazlar.Yazlığa gidelim bari diyorum ona bile yok yok diyor .biraz plan yapalım bı konuyla ilgili
Ay bak korktum bende önlem alayımBenimkide kedi gibi uyurdu ama bi kere benim ona arkam dönükken bacaginin dirsek kismini kalcama dogru bi vurdu uykuda oda bende sicradk allahtan karnim ona dönük degildi o günden beri tik oldu bende canim yastiksiz uyuyamiyorum
Bu arada yastik olayi cidden rahat evimde yer olsa hamile yastgindan alcam cidden de ckk yer kapliyor diye almiyorum
Crocs en rahatı cnm zaten şişiyor ayaklar ayağıma da süslü giyemem yaTaç bakıyorum bir de terlikle var genelde ben yanıma crocs almayı düşünüyorum ama o havlulardan mı kullanılıyor genelde pişerim ben
Benimde 2021de yaptirdigimda ateslenmistim hasta gibi olmustum simdi bu yuzden biraz tedirginim hemsirede sonra bebegi bisey olursa karismam gibilerinden konustu boyle soyleyincede insan tedirgin oluyor bebegime bisey olursa niye yaptirmadim diye tek doz dusunuyorum 28. Haftada yapiyorlarmis onuda ama icime sinmiyor iki turludeBelki okumuşssundur ben tek doz vuruldum o da sancı yan etkisi yaptı, sonra sağlık ocağındaki ebe hemşirem önceden vurulmuşsun niye vuruldun ki dedi bende dedim doktorum 1 doz vurulman yeterli demişti ondan vuruldum
Yani vurulmasak neden vurulmadın diyorlar, vurulunca ben olsam vurulmazdım diyorlar
Bende öyle düşündüm canımCrocs en rahatı cnm zaten şişiyor ayaklar ayağıma da süslü giyemem ya
Sıvı deterjanla yıkıyorsan gerek yok cnm ben granül sabunla yikicam sert oluyor hafta sonu unibaby yumuşatıcı indirimdeydi 39 tl aldım bende yarım kapak koyarımKizlar bebek yumusaticisi kullanmak gereklimi illa? Dalin deterjan aldim ben. Ütü yapinca zaten yumusuyor kiyafetler. Gerek var mi sizce? Az once bi hastane cikisi daha aldm taragini atletlerini coraplarini felanda hallettim. Bi alt ust takimlarini alcam onuda 31 32 de alirim kilo gidisatina gore:) bedeni ayarlamak ne zor is.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?