- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.121
Canim ben de beslenmemizin bebegi etkiledigini düşünüyorum. Benim oglumun kilosu hep birhafta ileri cikardi. Ramazanda oruc tuttum iyi beslenemedim sanirim, tam haftasiyla uyumlu cikti o zamanki muayenede. Bakalim ramazan gectiginden beri kasar peyniri, sütü biraz artirdim. Yarin doktora gidicez ileri mi cikacak yoksa tam haftasi mi cok merak ediyorum700 gram iki hafta sonra tekrar gel dedi burada ki tavsiyelere uyacağım bir de rapor alıp bi on gün evde daha dikkatli beslenip su içmeyi düşünüyorum bakalım sonuç nasıl olacak
Valla ayağımı kaldırabilsem duvara dayıcamVucut sicakligimiz artiyomus sonlara dogru malesef. Dikkat et hasta olma canim. Bitlis suan soguk Allahtan 9 derece suan. Ince yorganla yatiyoruz hala
Doktorum gerek yok sonucta artik kullanilar aletler eskisi gibi degil yinede sen bilirsin dedi asi oldugum icin koruyuculuk 5 yil devam eder dedi bende tek doz olmayi dusundum onuda 28. Hafrada yapiyorlarmis ama yeterli olurmu bilmiyorum2018den tek dozum vardi. Doktorum 2 dozda olmani öneririm dedi. 2 doz oldum ben. Ama tek doz olmami öneren perinatologda oldu detayli ultrasona gidince sormustm
Ankarada hangi hastahaneye gidiyorsun cnmAy şimdiden kombinlerini düşünüp yapıyoruz yaaaama yinede sen tecrübelilerden de fikir al canım ben Ankaradayım Bitlise göre sıcak olabilir bide evim full güneş alıyo çünkü
Hangi haftada yapti peki benim iki doz yaptiracaksam bu hafta yani 25te ilk dozu olmam gerekiyormus tek doz olacaksada 28de yapirmaliymisimBende en son 2020 de yaptırmıştım,hemşire aşı yok zaten 3 yıl önce yaptırmışın felan dedi yapmayacakti sonra aşı gelmiş aradı beni yapalm tek toz dedi tek doz yaptı başka da yapmayacak
ben ilk hamileliğimde de olmadım bunda da olmadım doktorumda hiç konusunu bile açmadı ama ben almanyadayimBenimde 2021de yaptirdigimda ateslenmistim hasta gibi olmustum simdi bu yuzden biraz tedirginim hemsirede sonra bebegi bisey olursa karismam gibilerinden konustu boyle soyleyincede insan tedirgin oluyor bebegime bisey olursa niye yaptirmadim diye tek doz dusunuyorum 28. Haftada yapiyorlarmis onuda ama icime sinmiyor iki turlude
Bende öyle düşündüm ama crocslarım kırmızıCrocs en rahatı cnm zaten şişiyor ayaklar ayağıma da süslü giyemem ya
Ya enerji konusundan ben de çok muzdaribim. 3 makine çamaşır yıkandı bebişin. Nevresimleri çarşafları kıyafetleri benim pijamalar falan ama ütüye dermanım yok... Ellerim de tutmuyor uyuşuyor zaten... Sonumuz hayrolsun yahuHa bi de ben Aldığım valiz içi organizerleri de yıkadım mis gibi oldular :)
Kizlar link atabilirmisiniz rica etsemAa bende valiz içi organizer yıkanır mı yıkanmaz mı diye düşünüyordumyapılarında falan bozulma oldu mu ben şu 6 lı olanlardan aldım gri olandan 50-60 TL bir seydi
Medical Parka gidiyorum canım Batıkentte sen nereye gidiyosunAnkarada hangi hastahaneye gidiyorsun cnm
Çok teşekkür ederim
Hep internet alışveriş yapiyorum,ama hic duymadim daha once bu siteyiKızlar sonsepet sitesinden hiç alışveriş yapan var mı? Dalan granül sabun alıcam bebiş için, normalde hepsiburadada 6lısını uyguna bulmuştum. Google da son bi arama yaptım baktım bu sitede tekli fiyatı çok ucuz, 6lı alımda benim uyguna bulduğumu sandığımdan bile daha uyguna geliyor. Kapıda ödemesi falan da var bi aklıma yattı gibi ama size de danışayım istedim.
Benimkilerde pembe somon gibi gecelikler maviBende öyle düşündüm ama crocslarım kırmızıçok mu sırıtır yenisini mi alayım
Şuan devlete gidiyorum 30. haftadan sonra 100. Yılla geçeceğim inşallah balgattaMedical Parka gidiyorum canım Batıkentte sen nereye gidiyosun
Hastanede moda rüzgarı estirir geçerizBenimkilerde pembe somon gibi gecelikler mavimoda bizden sorulur
Ay inşallah güvenilirdir çünkü sipariş vericem yaHep internet alışveriş yapiyorum,ama hic duymadim daha once bu siteyi
Baktım şimdi,bence güvenilir, uygulaması bile var
Bulunduğun yerde gross gibi marketler yok mu cnm oralarda daha ucuz oluyor sabunlarAy inşallah güvenilirdir çünkü sipariş vericem yaBaya fark oluyor arada, o farkla çocuma farklı bişi alırım valla artık arttıra arttıra tamamlıyoruz
Var ama 44 tlye hiç bir yerde yok canım 1kg sabunu 44tlye bulabilen varsa bir markette hemen söylesin valla kanlı canlı görerek alayımBulunduğun yerde gross gibi marketler yok mu cnm oralarda daha ucuz oluyor sabunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?