2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
700 gram iki hafta sonra tekrar gel dedi burada ki tavsiyelere uyacağım bir de rapor alıp bi on gün evde daha dikkatli beslenip su içmeyi düşünüyorum bakalım sonuç nasıl olacak
Canim ben de beslenmemizin bebegi etkiledigini düşünüyorum. Benim oglumun kilosu hep birhafta ileri cikardi. Ramazanda oruc tuttum iyi beslenemedim sanirim, tam haftasiyla uyumlu cikti o zamanki muayenede. Bakalim ramazan gectiginden beri kasar peyniri, sütü biraz artirdim. Yarin doktora gidicez ileri mi cikacak yoksa tam haftasi mi cok merak ediyorum kasar peynirini cok öneriyorlar

2018den tek dozum vardi. Doktorum 2 dozda olmani öneririm dedi. 2 doz oldum ben. Ama tek doz olmami öneren perinatologda oldu detayli ultrasona gidince sormustm
Doktorum gerek yok sonucta artik kullanilar aletler eskisi gibi degil yinede sen bilirsin dedi asi oldugum icin koruyuculuk 5 yil devam eder dedi bende tek doz olmayi dusundum onuda 28. Hafrada yapiyorlarmis ama yeterli olurmu bilmiyorum

Bende en son 2020 de yaptırmıştım,hemşire aşı yok zaten 3 yıl önce yaptırmışın felan dedi yapmayacakti sonra aşı gelmiş aradı beni yapalm tek toz dedi tek doz yaptı başka da yapmayacak
Hangi haftada yapti peki benim iki doz yaptiracaksam bu hafta yani 25te ilk dozu olmam gerekiyormus tek doz olacaksada 28de yapirmaliymisim

ben ilk hamileliğimde de olmadım bunda da olmadım doktorumda hiç konusunu bile açmadı ama ben almanyadayim

Aa bende valiz içi organizer yıkanır mı yıkanmaz mı diye düşünüyordum yapılarında falan bozulma oldu mu ben şu 6 lı olanlardan aldım gri olandan 50-60 TL bir seydi
Kizlar link atabilirmisiniz rica etsem

C Cerito maşallah bebisine cok guzel büyümüş insallah risk azalmıştır peki ölçüm falan yapti mi bisey dedi mi dr sana bugün?
Çok teşekkür ederim risk devam ediyor istirahate devam dedi.ilacı bire düşürecekti ama sancı çıkınca bu hafta da 2 kullan dedi Ekstra bir de fitil yerleştirdim bugün canım ölçüm yapmıyor vajinal muayeneden kaçınmalıyız çok ağrın olmadığı sürece bakmayacağım dedi

Kızlar sonsepet sitesinden hiç alışveriş yapan var mı? Dalan granül sabun alıcam bebiş için, normalde hepsiburadada 6lısını uyguna bulmuştum. Google da son bi arama yaptım baktım bu sitede tekli fiyatı çok ucuz, 6lı alımda benim uyguna bulduğumu sandığımdan bile daha uyguna geliyor. Kapıda ödemesi falan da var bi aklıma yattı gibi ama size de danışayım istedim.

Hep internet alışveriş yapiyorum,ama hic duymadim daha once bu siteyi

Baktım şimdi,bence güvenilir, uygulaması bile var

Hep internet alışveriş yapiyorum,ama hic duymadim daha once bu siteyi

Baktım şimdi,bence güvenilir, uygulaması bile var
Ay inşallah güvenilirdir çünkü sipariş vericem ya Baya fark oluyor arada, o farkla çocuma farklı bişi alırım valla artık arttıra arttıra tamamlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…