- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.141
Ah o hastane ile ilgili hiç güzel anılarım yok umarım sorunsuz sıkıntısız geçer her anlamdaŞuan devlete gidiyorum 30. haftadan sonra 100. Yılla geçeceğim inşallah balgatta
Fiyatları hiç bilmiyorum ama sen uygun diyorsan uygundur bende hafta sonu unibaby yumuşatıcıyı 39 tl ye aldım onun mutluluğunu yaşıyorumVar ama 44 tlye hiç bir yerde yok canım 1kg sabunu 44tlye bulabilen varsa bir markette hemen söylesin valla kanlı canlı görerek alayım
Aa hangi doktora gittin ben orda dogum yaptim 2021 de Elif hocaya insallah yine Elif hocayla yapacağım, yakın degilim hastahaneyeAh o hastane ile ilgili hiç güzel anılarım yok umarım sorunsuz sıkıntısız geçer her anlamdadoktorun mu orada yoksa yakın diye vs mi çünkü ilgi alaka sıfırdı hatta eksiydi yanii
insan ucuza bulunca ne biçim mutlu oluyo demi ya, mutluluktan uyuyamıcam şimdi. sabah olsun da eşime sorayım fikrini, risk al derse yapıştırcam siparişi.Fiyatları hiç bilmiyorum ama sen uygun diyorsan uygundur bende hafta sonu unibaby yumuşatıcıyı 39 tl ye aldım onun mutluluğunu yaşıyorumkendi çamaşırlarımada kullanıyorum
Ay yok ben değil kayınçom orda ameliyat oldu refakatçı olarak yanında eşimle ben vardık. Eşim kan görünce hasta görünce fenalaşıyor bir yandan da kayınçom anestezi yüzünden uyutmamam gerekiyor falan hemşireyi çağırdım eşim bayıldı çünkü bana hiçbir şey yapamam acile inin diyo adam baygın gitmiş yani bembeyaz ayağa kalkamıyo yerden. Bi yandan konuşturmaya çalışıyorum kayınçomu vs şuan hatırladıkça gülüyorum ama çok berbattı yaşarken. Bir tansiyon bile bakmadı kattakiler anlayacağınAa hangi doktora gittin ben orda dogum yaptim 2021 de Elif hocaya insallah yine Elif hocayla yapacağım
Aa çok ayip etmişler benmde kaynım orda burnunu yaptırdı çok memnun kaldık hemsireler vs. Ben desen öyle vip odada agirladılar cok ilgilendiler memnun kaldım sana gıcığı denk gelmiş cnm şikayet edecen hemenAy yok ben değil kayınçom orda ameliyat oldu refakatçı olarak yanında eşimle ben vardık. Eşim kan görünce hasta görünce fenalaşıyor bir yandan da kayınçom anestezi yüzünden uyutmamam gerekiyor falan hemşireyi çağırdım eşim bayıldı çünkü bana hiçbir şey yapamam acile inin diyo adam baygın gitmiş yani bembeyaz ayağa kalkamıyo yerden. Bi yandan konuşturmaya çalışıyorum kayınçomu vs şuan hatırladıkça gülüyorum ama çok berbattı yaşarken. Bir tansiyon bile bakmadı kattakiler anlayacağın
Aynı ameliyat ve kayınçolarAa çok ayip etmişler benmde kaynım orda burnunu yaptırdı çok memnun kaldık hemsireler vs. Ben desen öyle vip odada agirladılar cok ilgilendiler memnun kaldım sana gıcığı denk gelmiş cnm şikayet edecen hemen
Cnm eşinde yorulmuş olabilir onun acısından da düşünmek gerek yanına gelebilecek annen kardeşin varsa bir 1 2 hafta rahatlarsın hiç yoktan, iletişim konusunda bizde aynıyız sabah 8.30 da gider aksam 10 da anca gelir havalar ısınınca daha geç gelir kendi işi olduğundan 7/24 çalışıyor hiç tatili yok sosyalleşme yok sohbette neredeyse yok kanepede sızıyor kaldirabilene aşk olsun, eşler konusunda sanırım çoğumuz dertliyizKızlar ya ,eşimle inanılmaz bi iletişim problemi yaşıyoruz.yani onun pek umrunda mı bilmemekle birlikte ben yaşıyorum.Hiç konuşmuyoruz şu an sadece ihtiyaçlarımı karşılıyor yemek ,bulaşık,çamaşır vs. Sosyal olarak çok eksik hissediyorum ve bu durumun sonunda da gece aynı yatağa yatıp o uyuyunca sinir krizi geçirecek gibi hissediyorum.Ruhum doymuyor gibi hissediyorum.kaşıntı krizlerine giriyorum.Elinde bi telefon twitter,instagram ,bitcoin derken bi bakıyorum saat 12-1 olmuş yatalım moduna giriyor hemen.bugün bi de yatmaktan ölmüş halde uffff lamışım.sadece bacak ağrıma ufladım onunla bi ilgisi yoktu.Bi anda” ben ne yapabilirim niye ufluyosun ben mi dedim sana yat diye,mecbursun işte benden ne istiyosun elimden ne gelir ” vs bi yükseldi .Ağlamamak için zor durdum .artık istemesem de kalkıyorum bazı şeyler için çünkü dün bişey istedim bi göz devirdi getirmeden önce.Çok koydu.ben de bayılmıyorum ona muhtaç olmaya ,gözüne bakmaya .kendim yapmayı hep tercih ettim şimdi de ederdim.Artık biraz kalkacağım sanırım ayağa .Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya .İki hafta hadi 3 hafta okey ama sonrası kendini yük gibi hissediyor insan.Keşke annemde kalsam.Onun sevgisine ,sarıp sarmalamasına ihtiyaç duydum bugün.Eşim de çok üzüldü sürece ,çok düşünceli biliyorum belli etmemek için bile iletişime girmiyor olabilir ama ruhum aç kaldı.Ne yapıcam bilmiyorumay içimi döktüm .
Bu kadar benzerlik olur mu benimde daha eltim yokAynı ameliyat ve kayınçolarbizim eltiler şanslı valla adamlar kendilerine bakıyo gerçi daha gelmedi bana elti ama vip odaydı sanırım bizimkide ama yok yani hemşireler çok rezil hissettirdi bana keşke şikayet etseydim diyorum gerçekten
Ah sormaaBu kadar benzerlik olur mu benimde daha eltim yokkaynım çok bakımlı vallaha gelen şanslı
Çok seviyorum yani gerçekten değer verdiğim için bu kadar üzülüyorum ama gel de anlat .Bir gün düzelir 2 gün düzelir sonra yine aynı olur.annem geliyor gündüzleri sağolsun ama akşam da kalmak istemiyor.Keşke hep kalsa.En azından iki kelime konuşacak insan olur akşamları.Horultı sesinden sinir geldi.O da yoruldu biliyorum kolay değil ama benim için de çok zor.Zaten çok yıprandım bir de böyle yalnız kalınca çok daha zor oluyor herşey.Bu eşleri bi dövsek rahat edicez deCnm eşinde yorulmuş olabilir onun acısından da düşünmek gerek yanına gelebilecek annen kardeşin varsa bir 1 2 hafta rahatlarsın hiç yoktan, iletişim konusunda bizde aynıyız sabah 8.30 da gider aksam 10 da anca gelir havalar ısınınca daha geç gelir kendi işi olduğundan 7/24 çalışıyor hiç tatili yok sosyalleşme yok sohbette neredeyse yok kanepede sızıyor kaldirabilene aşk olsun, eşler konusunda sanırım çoğumuz dertliyiz
Cerenn eşinin ilgi, bakım gösteren biri olduğunu hep dile getirdin arkadaşım bence şuan hormonlarına da teslin olmuş olabilirsin birde kaynanan bakıyodu en son erkekler bi kendi ailesinin yanında değişiyo gibi olabiliyorlar belkide öyle bir durum oldu eşinde. Ayrıca kusura bakma kalkıp yapacak getirecek gerekirse alttan bile alacaklar keyfine yatmıyosun zaten sen. İkinizin bebeği için yatıyosun erkeklere sonradan dank ediyo diyolar. O yüzdeb belkide öyle hissettin ne dersin? Kalkayım falan deme lütfen doktor ne diyosa devamke balımmKızlar ya ,eşimle inanılmaz bi iletişim problemi yaşıyoruz.yani onun pek umrunda mı bilmemekle birlikte ben yaşıyorum.Hiç konuşmuyoruz şu an sadece ihtiyaçlarımı karşılıyor yemek ,bulaşık,çamaşır vs. Sosyal olarak çok eksik hissediyorum ve bu durumun sonunda da gece aynı yatağa yatıp o uyuyunca sinir krizi geçirecek gibi hissediyorum.Ruhum doymuyor gibi hissediyorum.kaşıntı krizlerine giriyorum.Elinde bi telefon twitter,instagram ,bitcoin derken bi bakıyorum saat 12-1 olmuş yatalım moduna giriyor hemen.bugün bi de yatmaktan ölmüş halde uffff lamışım.sadece bacak ağrıma ufladım onunla bi ilgisi yoktu.Bi anda” ben ne yapabilirim niye ufluyosun ben mi dedim sana yat diye,mecbursun işte benden ne istiyosun elimden ne gelir ” vs bi yükseldi .Ağlamamak için zor durdum .artık istemesem de kalkıyorum bazı şeyler için çünkü dün bişey istedim bi göz devirdi getirmeden önce.Çok koydu.ben de bayılmıyorum ona muhtaç olmaya ,gözüne bakmaya .kendim yapmayı hep tercih ettim şimdi de ederdim.Artık biraz kalkacağım sanırım ayağa .Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya .İki hafta hadi 3 hafta okey ama sonrası kendini yük gibi hissediyor insan.Keşke annemde kalsam.Onun sevgisine ,sarıp sarmalamasına ihtiyaç duydum bugün.Eşim de çok üzüldü sürece ,çok düşünceli biliyorum belli etmemek için bile iletişime girmiyor olabilir ama ruhum aç kaldı.Ne yapıcam bilmiyorumay içimi döktüm .
Seni çok iyi anlıyorum cnm ama kendini üzmemen gerekiyor moralini bozmamalısın kafanı başka şeye yönlendir dizilere başla örgü ör kitap oku vs. Biz ne kadar anlatsakta erkek milleti çoğunluğu böyle ve bizde erkek doğuracaz umarım anlayışlı bir eş olur ileride oğlumÇok seviyorum yani gerçekten değer verdiğim için bu kadar üzülüyorum ama gel de anlat .Bir gün düzelir 2 gün düzelir sonra yine aynı olur.annem geliyor gündüzleri sağolsun ama akşam da kalmak istemiyor.Keşke hep kalsa.En azından iki kelime konuşacak insan olur akşamları.Horultı sesinden sinir geldi.O da yoruldu biliyorum kolay değil ama benim için de çok zor.Zaten çok yıprandım bir de böyle yalnız kalınca çok daha zor oluyor herşey.Bu eşleri bi dövsek rahat edicez de
Evet hep bakar yardımcı olur bu hep böyleydi ,temizlik bile yapmadım ben tek başıma bu zamana kadar.Şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum.Kayınvalidem varken zaten hiç kalkmadı herşeye o kadın koştu Allah yukarda hakkını yiyemem.bizimki daha 3 gündür akşamları bana bakıyor sadece ama şimdiden bezdi beyimiz .Hormonlar mı coşturuyor beni böyle öyle mi dersinCerenn eşinin ilgi, bakım gösteren biri olduğunu hep dile getirdin arkadaşım bence şuan hormonlarına da teslin olmuş olabilirsin birde kaynanan bakıyodu en son erkekler bi kendi ailesinin yanında değişiyo gibi olabiliyorlar belkide öyle bir durum oldu eşinde. Ayrıca kusura bakma kalkıp yapacak getirecek gerekirse alttan bile alacaklar keyfine yatmıyosun zaten sen. İkinizin bebeği için yatıyosun erkeklere sonradan dank ediyo diyolar. O yüzdeb belkide öyle hissettin ne dersin? Kalkayım falan deme lütfen doktor ne diyosa devamke balımm
Evet bende bunun için hep dua ediyorum.Vatana millete ailesine eşine hayırlı bir insan olsun.Herkesin hayatına güzellik getirsin kendi hayatı da hep güzel olsun inşallah.Erkekler maalesef biraz şımarık yetiştiriliyor ,bu da tüm hayatlarına giren insanları etkiliyor.Bunun bilincinde olarak evlat yetiştiren annelerden olmak isterim bendeSeni çok iyi anlıyorum cnm ama kendini üzmemen gerekiyor moralini bozmamalısın kafanı başka şeye yönlendir dizilere başla örgü ör kitap oku vs. Biz ne kadar anlatsakta erkek milleti çoğunluğu böyle ve bizde erkek doğuracaz umarım anlayışlı bir eş olur ileride oğlum
Sen nasılsın canım nasıl oldun.Kızlar.... İçime yine karanlıklar çöktü benim... Neler bekliyor beni hiç bilmiyorum belirsizlikler çok yordu beni.. Dun turnusol kagıdı aldırdım baktım amniyotik Sıvı bazik oldugu İcin kırmızı kagıdın maviye dönmesi lazım eger asidik ise kendi renginde kalıyor benim supheye düştüğüm damlalar kendi renginde kalıyor yani amniyotik Sıvı değil diye dusunme ye basladım...keske benden gelseydi diyorum bu da cok kotu en azından yama yapılırdı. Ama su an bebegimde gercekten problem oldugu gercegiyle yüzleşmeye basladım tüm Ekzom testinin sonucuna kaldı her sey ama orda da beni neler bekliyor bilmiyorum 26 haftalık olucam yarın sonucun cıkmasına neredeyse 2 3 hafta var... Hala her hafta gttiğimde su veriyor doktor ama ben sebebin ne oldugunu merak ediyorum böyle böyle sonunda beni neler bekliyor diye dusunerek de hamileliğim zehir oldu. Ne cok isterdim huzurlu bir hamilelik geçirmeyi. Böylesi cok zor. Cok zor..
Canım sen konuşsan? Mesela konu aç, bişeler sor ya da git sırnaş biraz oynaş ya da film gecesi yapın. Bir tane film seç önceden, herşeyi bırakıp açıp izleyin. Erkekler biraz daha az duygusal bize göre, o şimdi teknik düşünüyordur, bir de bebek yaklaştıkça sorumluluk artacak, yük çoğalacak vs. Benim bildiğim bir şey var, gidip derdini direkt söylemezsen neden olduğunu anlamıyorlar çoğu zaman surat asmamızın. Bence sen konuştukça o da açılacaktır biraz alttan al bakalım ne olacakKızlar ya ,eşimle inanılmaz bi iletişim problemi yaşıyoruz.yani onun pek umrunda mı bilmemekle birlikte ben yaşıyorum.Hiç konuşmuyoruz şu an sadece ihtiyaçlarımı karşılıyor yemek ,bulaşık,çamaşır vs. Sosyal olarak çok eksik hissediyorum ve bu durumun sonunda da gece aynı yatağa yatıp o uyuyunca sinir krizi geçirecek gibi hissediyorum.Ruhum doymuyor gibi hissediyorum.kaşıntı krizlerine giriyorum.Elinde bi telefon twitter,instagram ,bitcoin derken bi bakıyorum saat 12-1 olmuş yatalım moduna giriyor hemen.bugün bi de yatmaktan ölmüş halde uffff lamışım.sadece bacak ağrıma ufladım onunla bi ilgisi yoktu.Bi anda” ben ne yapabilirim niye ufluyosun ben mi dedim sana yat diye,mecbursun işte benden ne istiyosun elimden ne gelir ” vs bi yükseldi .Ağlamamak için zor durdum .artık istemesem de kalkıyorum bazı şeyler için çünkü dün bişey istedim bi göz devirdi getirmeden önce.Çok koydu.ben de bayılmıyorum ona muhtaç olmaya ,gözüne bakmaya .kendim yapmayı hep tercih ettim şimdi de ederdim.Artık biraz kalkacağım sanırım ayağa .Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya .İki hafta hadi 3 hafta okey ama sonrası kendini yük gibi hissediyor insan.Keşke annemde kalsam.Onun sevgisine ,sarıp sarmalamasına ihtiyaç duydum bugün.Eşim de çok üzüldü sürece ,çok düşünceli biliyorum belli etmemek için bile iletişime girmiyor olabilir ama ruhum aç kaldı.Ne yapıcam bilmiyorumay içimi döktüm .
Hay allah. Umarım bir sorun yoktur. Siz ve bebekler iyisinizdirDoğum yaptım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?