- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.161
İnşallah kuzum inşallah kuvezdeler şuan çok küçükler solunum cihazına baglılarCanım gozun aydın cokk ta gecmiş olsunn Eminimm tahmın edemedıgımızden dahaa gucluu minnak savascılar hersey yoluna girer Allahın ıznıyle hem dusunsene cınsıyetlerını suan hatırlayamadım ama bızım dogumlara kadar biizim miniklerin abıleri ablaları olcaklar bilee oyyş ne tatlıılardır sımdı hayırla saglıkla evınıze gitmeyı nasip Etsin Allahım
Erkekler garip ve odunsu varlıklar. Benim eşim de hastalandığımda bakar işten izin alır çorba yapmak için erken gelir vs. ama cidden garip şeyleri de oluyo mesela gece öksürük krizine girmişmiştim off diye sinirlenme sesi geldi sırtını döndü. Sanki bile isteye öksürüp uyumasını engelliyorum. Kalkıp oturma odasına geçmiştim. Bir anları bir anlarını karakterleri de karakterlerini tutmuyor. Ne süper bi insan diyebiliyosun ne kötü biri diyebiliyosun. Sanırım "erkek işte" deyip geçmek lazımKızlar ya ,eşimle inanılmaz bi iletişim problemi yaşıyoruz.yani onun pek umrunda mı bilmemekle birlikte ben yaşıyorum.Hiç konuşmuyoruz şu an sadece ihtiyaçlarımı karşılıyor yemek ,bulaşık,çamaşır vs. Sosyal olarak çok eksik hissediyorum ve bu durumun sonunda da gece aynı yatağa yatıp o uyuyunca sinir krizi geçirecek gibi hissediyorum.Ruhum doymuyor gibi hissediyorum.kaşıntı krizlerine giriyorum.Elinde bi telefon twitter,instagram ,bitcoin derken bi bakıyorum saat 12-1 olmuş yatalım moduna giriyor hemen.bugün bi de yatmaktan ölmüş halde uffff lamışım.sadece bacak ağrıma ufladım onunla bi ilgisi yoktu.Bi anda” ben ne yapabilirim niye ufluyosun ben mi dedim sana yat diye,mecbursun işte benden ne istiyosun elimden ne gelir ” vs bi yükseldi .Ağlamamak için zor durdum .artık istemesem de kalkıyorum bazı şeyler için çünkü dün bişey istedim bi göz devirdi getirmeden önce.Çok koydu.ben de bayılmıyorum ona muhtaç olmaya ,gözüne bakmaya .kendim yapmayı hep tercih ettim şimdi de ederdim.Artık biraz kalkacağım sanırım ayağa .Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya .İki hafta hadi 3 hafta okey ama sonrası kendini yük gibi hissediyor insan.Keşke annemde kalsam.Onun sevgisine ,sarıp sarmalamasına ihtiyaç duydum bugün.Eşim de çok üzüldü sürece ,çok düşünceli biliyorum belli etmemek için bile iletişime girmiyor olabilir ama ruhum aç kaldı.Ne yapıcam bilmiyorumay içimi döktüm .
25.haftada yaptıHangi haftada yapti peki benim iki doz yaptiracaksam bu hafta yani 25te ilk dozu olmam gerekiyormus tek doz olacaksada 28de yapirmaliymisim
Hangi haftada yapti peki benim iki doz yaptiracaksam bu hafta yani 25te ilk dozu olmam gerekiyormus tek doz olacaksada 28de yapirmaliymisim
Ahahah bizde de öylebaharrr34 canim bende normal küçük yastik koyuyorum aramıza,eşime dogru dönerken göbeğimin altina koyuyorum,dun gece bi baktim esim yastığı sarilmis oyle bi yatiyor ohhh misss sanki onun icin koydum
ben bunu aldım canımKizlar link atabilirmisiniz rica etsem
Geçmiş olsun canımm bizim burda da öyle tam olarak yaz gelmedi bir gün güneşli bir gün bulutluBu gece yine uyku yok bana bebeğim grip olmuş her yarım saatte bir kalkıyorneden bu havalar düzelmiyor artık iyice bozdu iklimler hala dogalgazı yakıyorum daha da yakacak gibiyim
Canım ben hic yumusatici kullanmam. Normalde bile bizlere dahil yumusatici zaten zararli. Kokusunun kalmasi bile aslinda kimyasal olarak hala orada bulundugunun gostergesi. Ha soyle bir durumda var ki tehlikeli ve zararli olan bir suru durum yapiyoruz zaten gunluk hayatta wifi gibi gibi o yuzden ben pek takilmam koksun ve daha yumusak olsun istiyosan kullan gerek yok zaten yumusak ve deterjanda guzel yeterli diyosan kullanma bence. Ben kullanmiyorum. Yikadim dolaba kaldirdim. Daha utulemedim. Dolap kapagini aciyorum arada kokluyorum mis mis yetmis yani. 3 aya azalir kokusu da daha iyiKizlar bebek yumusaticisi kullanmak gereklimi illa? Dalin deterjan aldim ben. Ütü yapinca zaten yumusuyor kiyafetler. Gerek var mi sizce? Az once bi hastane cikisi daha aldm taragini atletlerini coraplarini felanda hallettim. Bi alt ust takimlarini alcam onuda 31 32 de alirim kilo gidisatina gore:) bedeni ayarlamak ne zor is.
Ben sadece 2 tane zıbın aldım gerisi yakinlarimin kullanılmış kıyafetleri.cabuk büyüyorlar. En ihtiyaç olan şey zıbın üst ptaikli alt. Tabi doğdugu aya göre incelik kalınlık değişiyor.Selam kızlaaarrrr,
İlk sayfada sevgili adminimiz sağolsun yenidoğan ihtiyaç listesi paylaşmış. Özellikle kıyafet çeşit ve adeti konusunda oradan direkt yardım aldım. Görmeyenler için listede şunlar var:
1 adet 10’lu hastane çıkışı
6-8 adet patikli tulum
3 adet iç zıbın
6 adet çıtçıtlı badi kolsuz
6 adet çıtçıtlı badi kısa kol
4 adet çıtçıtlı badi uzun kol
4-5 adet patikli alt
5-6 çift çorap
3-4 adet 2’li takım
2 adet 5’li takım
Bunlara ek 2 şapka, 2 eldiven, 4-5 önlük, 2-3 penye yelek var.
Şimdiiiiiii, herkesin durumu, istekleri farklıdır ama ben fikir olması açısından sormak istedim, sizin adet olarak eksik veya fazla aldıklarınız neler? Sebebi ne paylaşabilir misiniz? Mesela ben uzaktayım bana çok hediye geleceğini sanmam, sizce burdaki rakamlardan fazlasını almalı mıyım? Eksik ya da çok fazla kalsın istemiyorum. Bir de hangilerini yenidoğan hangilerini 0-3 ay alıcaz nasıl olacak off kafam çok karışık çok acemiyim, kıyafet alışverişine çıkıcam hiçbir fikrim yok 0. Biraz endişeliyim. Dediğim gibi tekrar teşekkür ederim liste için ama belki gelecek olan hediyelere göre hazırlanmıştır diye sormak istedim tekrardan herkese
Çok güzel kokuyorlar ama ya. Ben de almayı düşünmüyorum açıkçasıCanım ben hic yumusatici kullanmam. Normalde bile bizlere dahil yumusatici zaten zararli. Kokusunun kalmasi bile aslinda kimyasal olarak hala orada bulundugunun gostergesi. Ha soyle bir durumda var ki tehlikeli ve zararli olan bir suru durum yapiyoruz zaten gunluk hayatta wifi gibi gibi o yuzden ben pek takilmam koksun ve daha yumusak olsun istiyosan kullan gerek yok zaten yumusak ve deterjanda guzel yeterli diyosan kullanma bence. Ben kullanmiyorum. Yikadim dolaba kaldirdim. Daha utulemedim. Dolap kapagini aciyorum arada kokluyorum mis mis yetmis yani. 3 aya azalir kokusu da daha iyideterjan uni baby hassas ciltler kullaniyorum ben. Oglumda da bole yapmistim alerjik bi bebis sayilirdi deterjandan sorun yasamadik.
Günaydınn canım 2 gün bende hissedemedim acile gittim hatta dün çok şükür geri geldi hareketleri ve sanırım gece tekmeliyorlarmış dün gece 4te uyuyabildim 4e kadar tepiklediler gündüz o kadar yoktu. Gün içinde bir bak istersen hiç yoksa göster tabi doktoruna da bir yazGünaydın kızlar benim oğluş yine durgunlaştı ya dünden beri çok az hissettim bu sabahta daha yok bir korkmadım değil
Saol cnm sanki banada bulaştı gibi hayırlısıGeçmiş olsun canımm bizim burda da öyle tam olarak yaz gelmedi bir gün güneşli bir gün bulutlu
Maşallah bebişe cnm hastahanedeysen sor uzunlugu ne yapmalıyım sıkıntı mı diyeSimdi doktorda bebisimi gördüm bennbüyümüş sipam. Kilosu 1160 olmus, yanaklari dolgunlasmis 4-5 kilo aldigim icin doktor şeker yüklemesi yaptirmayacakti, fakat bebeğin suyu fazla cikti bu sefer, o yüzden 75 lik yazdi ne olur ne olmaz diye, ictim bekliyorum insallah şekerden dolayı degildir
Bide serviks uzunluğum 2,6 cikti. Buna fena moralim bozuldudoktor yorum bile yapmadi bu konuda. Ben dikkat et der diye düşündüm ama. Hic dikkat etmiyordum bugüne kadar. Nasil dikkat etmeliyim kizlar ? Mesela dün bazalari düzenledim cok fazla çömdüm, bu etkiler mi? Ya da alaturka tuvalet yerine klozet mi kullanayim, napayim ben simdi? Doktora da soramadim o sirada. önemsese yorum yapar miydi ki
oh maşallah büyümüş tospikSimdi doktorda bebisimi gördüm bennbüyümüş sipam. Kilosu 1160 olmus, yanaklari dolgunlasmis 4-5 kilo aldigim icin doktor şeker yüklemesi yaptirmayacakti, fakat bebeğin suyu fazla cikti bu sefer, o yüzden 75 lik yazdi ne olur ne olmaz diye, ictim bekliyorum insallah şekerden dolayı degildir
Bide serviks uzunluğum 2,6 cikti. Buna fena moralim bozuldudoktor yorum bile yapmadi bu konuda. Ben dikkat et der diye düşündüm ama. Hic dikkat etmiyordum bugüne kadar. Nasil dikkat etmeliyim kizlar ? Mesela dün bazalari düzenledim cok fazla çömdüm, bu etkiler mi? Ya da alaturka tuvalet yerine klozet mi kullanayim, napayim ben simdi? Doktora da soramadim o sirada. önemsese yorum yapar miydi ki
40 derecede 1.5 saatlik programda yıkadım. Bir defa daha durulama yaptırdım o son durulama suyuna yumuşatıcı ekledim ama az. Diğer eşyaları da bitkisel genel yüzey temizleyicilerle temizliyorum eger gerekirse.Yaa pozitifim kaç derecede nası yıkayacaz? Bi de beşiğini, pusetini, anakucağı yıkanmaz onları neyle silcez özel bişeye gerek var mı sence tecrübeli annemizay bi de ben daha dolabının siparişini bile vermedim haftaya halletmeye çalışcam çok mu geç kaldım acaba kimisi 40 günde bile gelir diyolarr öyle olursa mecbur yıkanıp hurçlanavak herhalde
BEnim de kırmızı, krem de var , rengine hiç bi şekilde takılma hangisi rahatsa onu giy. Giy gitsin para harcama :)Bende öyle düşündüm ama crocslarım kırmızıçok mu sırıtır yenisini mi alayım
Tabiiisi beybimKizlar link atabilirmisiniz rica etsem
Cerenim, hiçbir şeyi sallama. Bırak suratını sallarsa da sallasın. Belki o yatsa senin de bir yerden sonra suratın düşerdi. Ama biz kadınlar biraz daha naifiz. Daha dikkat ederiz. Onlar öyle mi , bildiğin katıksız düz odun, öküz... Senin benim kdr ince düşünemezler. Sen Mahirtoşu büyüt boşver salla gitsin, suratına senin de geçÇok seviyorum yani gerçekten değer verdiğim için bu kadar üzülüyorum ama gel de anlat .Bir gün düzelir 2 gün düzelir sonra yine aynı olur.annem geliyor gündüzleri sağolsun ama akşam da kalmak istemiyor.Keşke hep kalsa.En azından iki kelime konuşacak insan olur akşamları.Horultı sesinden sinir geldi.O da yoruldu biliyorum kolay değil ama benim için de çok zor.Zaten çok yıprandım bir de böyle yalnız kalınca çok daha zor oluyor herşey.Bu eşleri bi dövsek rahat edicez de
Doktorda ses kaydi aliyoruz hep, simdi bidaha dinledimMaşallah bebişe cnm hastahanedeysen sor uzunlugu ne yapmalıyım sıkıntı mı diye
Canim senin kac ciktiginda doktor istirahat et demisti? 2,5 un altina dusmus muydu? Bu haftasonu bebisin tum her seyin yikayip düzenleyelim diyorduk annemle tam da. Su isleri yapip sonra mi istirahate cekileyim acaba, yoksa dinleneyim de sonraya mi birakayimoh maşallah büyümüş tospikbol bol dinlenmeye çalış canım belli bir haftadan sonra düşmeye başlıyor zaten de dinlenince de işe yarıyor ben acile gittiğimde yükselmişti rahim ağzı uzunluğum öncesinde düşük çıkmıştı doktor istirahat demişti
yanlış yönlendirmek istemem canım bir doktoruna sor istersen benim 28di ama ikiz olduğu için hızlanacağını düşünmüş olabilir en uygununu doktorun söylerCanim senin kac ciktiginda doktor istirahat et demisti? 2,5 un altina dusmus muydu? Bu haftasonu bebisin tum her seyin yikayip düzenleyelim diyorduk annemle tam da. Su isleri yapip sonra mi istirahate cekileyim acaba, yoksa dinleneyim de sonraya mi birakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?