2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnşallah kuzum inşallah kuvezdeler şuan çok küçükler solunum cihazına baglılar

Erkekler garip ve odunsu varlıklar. Benim eşim de hastalandığımda bakar işten izin alır çorba yapmak için erken gelir vs. ama cidden garip şeyleri de oluyo mesela gece öksürük krizine girmişmiştim off diye sinirlenme sesi geldi sırtını döndü. Sanki bile isteye öksürüp uyumasını engelliyorum. Kalkıp oturma odasına geçmiştim. Bir anları bir anlarını karakterleri de karakterlerini tutmuyor. Ne süper bi insan diyebiliyosun ne kötü biri diyebiliyosun. Sanırım "erkek işte" deyip geçmek lazım

Bu gece yine uyku yok bana bebeğim grip olmuş her yarım saatte bir kalkıyor neden bu havalar düzelmiyor artık iyice bozdu iklimler hala dogalgazı yakıyorum daha da yakacak gibiyim
Geçmiş olsun canımm bizim burda da öyle tam olarak yaz gelmedi bir gün güneşli bir gün bulutlu

Canım ben hic yumusatici kullanmam. Normalde bile bizlere dahil yumusatici zaten zararli. Kokusunun kalmasi bile aslinda kimyasal olarak hala orada bulundugunun gostergesi. Ha soyle bir durumda var ki tehlikeli ve zararli olan bir suru durum yapiyoruz zaten gunluk hayatta wifi gibi gibi o yuzden ben pek takilmam koksun ve daha yumusak olsun istiyosan kullan gerek yok zaten yumusak ve deterjanda guzel yeterli diyosan kullanma bence. Ben kullanmiyorum. Yikadim dolaba kaldirdim. Daha utulemedim. Dolap kapagini aciyorum arada kokluyorum mis mis yetmis yani. 3 aya azalir kokusu da daha iyi deterjan uni baby hassas ciltler kullaniyorum ben. Oglumda da bole yapmistim alerjik bi bebis sayilirdi deterjandan sorun yasamadik.

Günaydın herkeslere
Ben sadece 2 tane zıbın aldım gerisi yakinlarimin kullanılmış kıyafetleri.cabuk büyüyorlar. En ihtiyaç olan şey zıbın üst ptaikli alt. Tabi doğdugu aya göre incelik kalınlık değişiyor.
baharrr34 kuzum Bitlis Ağustos ta serinlemeye başlıyor sanırım. Sen yine de çok ince alma
C Cerito lütfen bunu kendine sıkıntı yapma. Ya da icsellestirme eşinle konuş. Riskli günler geçiriyorsun stresin üstüne stres katma. Bazen unutuyorlar çabuk sıkılıyorlar. O da yorulmuş olabilir . Konuşarak halledebilirsiniz . Üzme kendini Mahirimiz e de yansimasinnn

Çok güzel kokuyorlar ama ya. Ben de almayı düşünmüyorum açıkçası

Günaydın kızlar benim oğluş yine durgunlaştı ya dünden beri çok az hissettim bu sabahta daha yok bir korkmadım değil
Günaydınn canım 2 gün bende hissedemedim acile gittim hatta dün çok şükür geri geldi hareketleri ve sanırım gece tekmeliyorlarmış dün gece 4te uyuyabildim 4e kadar tepiklediler gündüz o kadar yoktu. Gün içinde bir bak istersen hiç yoksa göster tabi doktoruna da bir yaz

Simdi doktorda bebisimi gördüm benn büyümüş sipam. Kilosu 1160 olmus, yanaklari dolgunlasmis 4-5 kilo aldigim icin doktor şeker yüklemesi yaptirmayacakti, fakat bebeğin suyu fazla cikti bu sefer, o yüzden 75 lik yazdi ne olur ne olmaz diye, ictim bekliyorum insallah şekerden dolayı degildir
Bide serviks uzunluğum 2,6 cikti. Buna fena moralim bozuldu doktor yorum bile yapmadi bu konuda. Ben dikkat et der diye düşündüm ama. Hic dikkat etmiyordum bugüne kadar. Nasil dikkat etmeliyim kizlar ? Mesela dün bazalari düzenledim cok fazla çömdüm, bu etkiler mi? Ya da alaturka tuvalet yerine klozet mi kullanayim, napayim ben simdi? Doktora da soramadim o sirada. önemsese yorum yapar miydi ki

Maşallah bebişe cnm hastahanedeysen sor uzunlugu ne yapmalıyım sıkıntı mı diye

oh maşallah büyümüş tospik bol bol dinlenmeye çalış canım belli bir haftadan sonra düşmeye başlıyor zaten de dinlenince de işe yarıyor ben acile gittiğimde yükselmişti rahim ağzı uzunluğum öncesinde düşük çıkmıştı doktor istirahat demişti

40 derecede 1.5 saatlik programda yıkadım. Bir defa daha durulama yaptırdım o son durulama suyuna yumuşatıcı ekledim ama az. Diğer eşyaları da bitkisel genel yüzey temizleyicilerle temizliyorum eger gerekirse.

Bende öyle düşündüm ama crocslarım kırmızı çok mu sırıtır yenisini mi alayım
BEnim de kırmızı, krem de var , rengine hiç bi şekilde takılma hangisi rahatsa onu giy. Giy gitsin para harcama :)

Kizlar link atabilirmisiniz rica etsem
Tabiiisi beybim

Cerenim, hiçbir şeyi sallama. Bırak suratını sallarsa da sallasın. Belki o yatsa senin de bir yerden sonra suratın düşerdi. Ama biz kadınlar biraz daha naifiz. Daha dikkat ederiz. Onlar öyle mi , bildiğin katıksız düz odun, öküz... Senin benim kdr ince düşünemezler. Sen Mahirtoşu büyüt boşver salla gitsin, suratına senin de geç O kadar da yapsın artık. Hiç takılma... Ben ilk oğlum 4 aylıkken ayagımı kırdım. Ne kdr zor günlerdi sana tarif dahi edemem... Bana da surat salladı yeri geldi, farkında bile değil belki de... Ne zaman benim süt azalmaya başladı dedim Özlem kendine gel, Salla gitsin (kibarcasını yazdım ) En önemlisi bebeğim ve ben... Senin moralin otomatikman onu da etkiliyor kurban olim bak büyük sözü dinle

Maşallah bebişe cnm hastahanedeysen sor uzunlugu ne yapmalıyım sıkıntı mı diye
Doktorda ses kaydi aliyoruz hep, simdi bidaha dinledim tatile gitmeyi düşünüyorduk napicaz diye sormusuz. Gidebilirsin bir sey olmaz. Rahim agzi kisalmis ama bebek yukarda, bak idrar kesesinin daha üstünde demis ben o anki üzüntüyle hatırlamıyorum bunu dedigini bile bu kadar onemsememesi moralimi bozdu, halbuki rahim agzi bizim korkulu ruyamiz burda kan vereyim sanirim bidaha gidip sorucam. Bana pimpirikli dicek yine ama

Canim senin kac ciktiginda doktor istirahat et demisti? 2,5 un altina dusmus muydu? Bu haftasonu bebisin tum her seyin yikayip düzenleyelim diyorduk annemle tam da. Su isleri yapip sonra mi istirahate cekileyim acaba, yoksa dinleneyim de sonraya mi birakayim

yanlış yönlendirmek istemem canım bir doktoruna sor istersen benim 28di ama ikiz olduğu için hızlanacağını düşünmüş olabilir en uygununu doktorun söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…