2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben dün akşam duramadım. Hastane çantasına konacakları ütüledim. Pijamamı ve geceliği de ütüledim.Hastane kültomumu ve sütyenimi de ekledim. Yıkadığım organizerlere koyup valizledim. Aklıma geldikçe ekleme yaparım valize. Ütüyü açmışken 7-8 tane ağız mendili ütüledim. 7-8 tane atlet ütüledim yine üst ve alt.Çocuklar maşrapa ile su getirmiştim ütüye onu döktüler sinirlendim bıraktım biraz da yorulmuştum... Ayaklarım hemen kütük oldu. Gerisini oturduğum yerde katladım. Öyle güzel katlamışım ki herşeyi ,kalanları gücüm olmazsa ütülememeye karar verdim arkadaşımın sözü geldi aklıma , sanki bir ütü tüm mikropları öldürecek mi 3. çocukta böyle oluyor galiba kızlar

Bende daha yapmadım alışveriş annemler kayinvalidem ler birkaç kıyafet almış benim kararsızlıktan hala park yatak beğenemedim
Ben de valla ne yatak ne araba ne puset. Hastane çıkışı ve birkaç tulum aldım sadece 28. Haftadayım ama gezmek zorlaştı biran önce gezmeli işleri bitirip internet alışverişine kalmak lazım

baharrr34 canim bende normal küçük yastik koyuyorum aramıza,eşime dogru dönerken göbeğimin altina koyuyorum,dun gece bi baktim esim yastığı sarilmis oyle bi yatiyor ohhh misss sanki onun icin koydum
Ahahaha aynısını yaşadık bide öncesinde bu küçük yastığın burda ne işi var dedi gece bi baktım mışıl mışıl küçük yastıkta yatıyor

Yargılamayın!

Ben ütü yapmayacağım. Kurutma makinesinde tam kurutma yapıp katlayıp yerlesterecegim

Üzüldüm canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama hiç takma, güçlü olmak zorundasın. Erkekler bir yere kadar. Bütün meşakat bizde gerçekten. Doğunca yalandan baba olcaklar gibi geliyor. Sen psikolojini öyle çökertme. Boşver yemene içmene dinlenmene bak. Sen mutlu bebek mutlu ömür boyu da böyle olcak. Benimki de iyice ilgisizleşti. Akşam zorla bir Alışverişe çıkarttım. Geldi küt yattı 9 da uyukladı durdu. Hep böyle. Eski birlikte film izlediğimiz eğlendiğimiz günler yok. Gecede yatağa geç geldi. Sabahta çekti gitti. Hergün böyleyiz. Canım bir şey çekiyor mu o bile umrunda değil. Ama olsun. Napalım. Kimseden bir şey beklememek lazım. Bebiş bizim bebiş. Kendimizle kendimiz ilgilencez

Senin ikiz bide, iki bebise 28 iyi bence ya neyse ikinci kanı da vereyim gidip sorucam artik yine
Sor sor canım ihmal etme
helal olsun okurken yoruldum hastane çantam dışında içindekilerin hala olmaması ne kendime pijama aldım ne kızlara hastane çıkışı

Kız gece 4'e kadar uyuyamadım 3 saatlik uykuyla duruyorum kendi 11 buçuk 12 de uyudu sabah bana diyoki uyanamıyorum uykumu alamadım ümüğünü sıkıcam çok az kaldı

Maşallah cnm hastahanede nasıl bir külot aldın cnm ben önceki sezeryanımda normal koymuştum

Dün baktım da şu an markasını hatırlayamadım Tutku gibi bir markaydı 4 beden aldım canım az yüksek belli. Hamile külodu gibi de değil. Sadece büyük beden düz pamuklu kilot yani.
Maşallah cnm hastahanede nasıl bir külot aldın cnm ben önceki sezeryanımda normal koymuştum

Dün baktım da şu an markasını hatırlayamadım Tutku gibi bir markaydı 4 beden aldım canım az yüksek belli. Hamile külodu gibi de değil. Sadece büyük beden düz pamuklu kilot yani.
Dikişin üstünü geçecek şekilde göbeğe gelen birsey sanırım demi cnm

Evet sezeryan dikişine değmeyecek. Özellikle o şekilde aldım. Büyük beden alma sebebim de , hem kilo aldım hem de bez-ped falan koyuyoruz sıkıştırmasın rahat olsun diye.
Dikişin üstünü geçecek şekilde göbeğe gelen birsey sanırım demi cnm

C Cerito Canisi emin ol cogumuz ayni seyleri yasiyoruz eslerden. Benimki cidden cok ilgili yuzume bakinca modumu hemen anlar. Mesela gecen hafta cok umursamazdi hastanede sabah acken gittk acliga gelemeyen bi insan. Nst de bebek kucuk oldugu icin hemen baglayamadi kadin biraz fazla kaldm icerde. Ciktim.odadan direkt yuzume icerde ammada kaldin ben bi bozuldum direkt aglayasm geldi tuttum kendimi. Öküz hayvan saydirdm icimden isteyerek kaldim sanki. Ama gel gör dün eve geldi isten. Dün sebepsiz gergindm aglayasm vardi. Gelir gelmez yuzume bakti anladi halimi sana noldu canim niye gerginsn dedi sarildi etti aksamin cogunu benle ilgilendi moralim iyi olsun diye. Yani demem o ki dengesizlerrr kuzum bunlar. Bunlara daha babalik olayi yüklenmedi. Hele bi dogsunlar daha dumur olcaklar 6 aya anca alisir bunlar babaliga emin ol

Canım orta yoğun diyebilirim, yani genelde ben randevuluysam 15 dk dan fazla beklemiyorum. Kadın doğum hastanesi olduğu için olabilir. E bir de fiyatları da piyasanın altında. Çok normal. Kime gittin sen ??

Camasir almayanlara fikir olsun bende kendime böyle ic camasiri aldim hastane ve dogum sonrasi giymek icin. Daha ütüleyecegm bunlarida. Hastanede giyecegm Toplam 8 tane aldim. Eskiden buyuk giyemezdm anne camasiri derdim bunlara ama simdi bile bi rahat geliyoki bana sormayin pozitifbiri canisi bu dikislere zarar vermez degil mi? Yuksek bel bunlar

Eklentiler

• 1684224969302357799871440948389.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 95
Yok gelmez sanırım oraya, yani diyorum ya dikişler aşağıda oluyor kılların çıkmaya başladığı yer gibi düşün. Çok kısa külotlar olmaz. Misal Bim a101 gibi yerlerden de alıyorum ben çok rahat oluyor. Onlar olmaz mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…