- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.181
Senin ikiz bide, iki bebise 28 iyi bence yayanlış yönlendirmek istemem canım bir doktoruna sor istersen benim 28di ama ikiz olduğu için hızlanacağını düşünmüş olabilir en uygununu doktorun söyler
Ben de valla ne yatak ne araba ne puset. Hastane çıkışı ve birkaç tulum aldım sadece 28. HaftadayımBende daha yapmadım alışveriş annemler kayinvalidem ler birkaç kıyafet almış benim kararsızlıktan hala park yatak beğenemedim
Ahahaha aynısını yaşadık bide öncesinde bu küçük yastığın burda ne işi var dedi gece bi baktım mışıl mışıl küçük yastıkta yatıyorbaharrr34 canim bende normal küçük yastik koyuyorum aramıza,eşime dogru dönerken göbeğimin altina koyuyorum,dun gece bi baktim esim yastığı sarilmis oyle bi yatiyor ohhh misss sanki onun icin koydum
Çok güzelmiş canım, ben de istiyordum ama vazgeçtim. Kayınvalidem çeyizlerimi geceliklerimi tül keselere koymuştu. Onları yıkayıp kullanırım diye düşündümben bunu aldım canım
Ega Toptan Bavul Içi Düzenleyici Valiz Organizer 6 Lı Set - Çizgili
Yargılamayın!Ben dün akşam duramadım. Hastane çantasına konacakları ütüledim. Pijamamı ve geceliği de ütüledim.Hastane kültomumu ve sütyenimi de ekledim. Yıkadığım organizerlere koyup valizledim. Aklıma geldikçe ekleme yaparım valize. Ütüyü açmışken 7-8 tane ağız mendili ütüledim. 7-8 tane atlet ütüledim yine üst ve alt.Çocuklar maşrapa ile su getirmiştim ütüye onu döktüler sinirlendim bıraktım biraz da yorulmuştum... Ayaklarım hemen kütük oldu. Gerisini oturduğum yerde katladım. Öyle güzel katlamışım ki herşeyi ,kalanları gücüm olmazsa ütülememeye karar verdimarkadaşımın sözü geldi aklıma , sanki bir ütü tüm mikropları öldürecek mi 3. çocukta böyle oluyor galiba kızlar
Üzüldüm canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama hiç takma, güçlü olmak zorundasın. Erkekler bir yere kadar. Bütün meşakat bizde gerçekten. Doğunca yalandan baba olcaklar gibi geliyor. Sen psikolojini öyle çökertme. Boşver yemene içmene dinlenmene bak. Sen mutlu bebek mutluKızlar ya ,eşimle inanılmaz bi iletişim problemi yaşıyoruz.yani onun pek umrunda mı bilmemekle birlikte ben yaşıyorum.Hiç konuşmuyoruz şu an sadece ihtiyaçlarımı karşılıyor yemek ,bulaşık,çamaşır vs. Sosyal olarak çok eksik hissediyorum ve bu durumun sonunda da gece aynı yatağa yatıp o uyuyunca sinir krizi geçirecek gibi hissediyorum.Ruhum doymuyor gibi hissediyorum.kaşıntı krizlerine giriyorum.Elinde bi telefon twitter,instagram ,bitcoin derken bi bakıyorum saat 12-1 olmuş yatalım moduna giriyor hemen.bugün bi de yatmaktan ölmüş halde uffff lamışım.sadece bacak ağrıma ufladım onunla bi ilgisi yoktu.Bi anda” ben ne yapabilirim niye ufluyosun ben mi dedim sana yat diye,mecbursun işte benden ne istiyosun elimden ne gelir ” vs bi yükseldi .Ağlamamak için zor durdum .artık istemesem de kalkıyorum bazı şeyler için çünkü dün bişey istedim bi göz devirdi getirmeden önce.Çok koydu.ben de bayılmıyorum ona muhtaç olmaya ,gözüne bakmaya .kendim yapmayı hep tercih ettim şimdi de ederdim.Artık biraz kalkacağım sanırım ayağa .Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya .İki hafta hadi 3 hafta okey ama sonrası kendini yük gibi hissediyor insan.Keşke annemde kalsam.Onun sevgisine ,sarıp sarmalamasına ihtiyaç duydum bugün.Eşim de çok üzüldü sürece ,çok düşünceli biliyorum belli etmemek için bile iletişime girmiyor olabilir ama ruhum aç kaldı.Ne yapıcam bilmiyorumay içimi döktüm .
Sor sor canım ihmal etmeSenin ikiz bide, iki bebise 28 iyi bence yaneyse ikinci kanı da vereyim gidip sorucam artik yine
helal olsun okurken yoruldumBen dün akşam duramadım. Hastane çantasına konacakları ütüledim. Pijamamı ve geceliği de ütüledim.Hastane kültomumu ve sütyenimi de ekledim. Yıkadığım organizerlere koyup valizledim. Aklıma geldikçe ekleme yaparım valize. Ütüyü açmışken 7-8 tane ağız mendili ütüledim. 7-8 tane atlet ütüledim yine üst ve alt.Çocuklar maşrapa ile su getirmiştim ütüye onu döktüler sinirlendim bıraktım biraz da yorulmuştum... Ayaklarım hemen kütük oldu. Gerisini oturduğum yerde katladım. Öyle güzel katlamışım ki herşeyi ,kalanları gücüm olmazsa ütülememeye karar verdimarkadaşımın sözü geldi aklıma , sanki bir ütü tüm mikropları öldürecek mi 3. çocukta böyle oluyor galiba kızlar
Kız gece 4'e kadar uyuyamadım 3 saatlik uykuyla duruyorum kendi 11 buçuk 12 de uyudu sabah bana diyoki uyanamıyorum uykumu alamadım ümüğünü sıkıcam çok az kaldıÜzüldüm canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama hiç takma, güçlü olmak zorundasın. Erkekler bir yere kadar. Bütün meşakat bizde gerçekten. Doğunca yalandan baba olcaklar gibi geliyor. Sen psikolojini öyle çökertme. Boşver yemene içmene dinlenmene bak. Sen mutlu bebek mutluömür boyu da böyle olcak. Benimki de iyice ilgisizleşti. Akşam zorla bir Alışverişe çıkarttım. Geldi küt yattı 9 da uyukladı durdu. Hep böyle. Eski birlikte film izlediğimiz eğlendiğimiz günler yok. Gecede yatağa geç geldi. Sabahta çekti gitti. Hergün böyleyiz. Canım bir şey çekiyor mu o bile umrunda değil. Ama olsun. Napalım. Kimseden bir şey beklememek lazım. Bebiş bizim bebiş. Kendimizle kendimiz ilgilencez
Adaaaşşş , sen de çok çocuklu bir anasın , çok normalYargılamayın!
Ben ütü yapmayacağım. Kurutma makinesinde tam kurutma yapıp katlayıp yerlesterecegim
Maşallah cnm hastahanede nasıl bir külot aldın cnm ben önceki sezeryanımda normal koymuştumBen dün akşam duramadım. Hastane çantasına konacakları ütüledim. Pijamamı ve geceliği de ütüledim.Hastane kültomumu ve sütyenimi de ekledim. Yıkadığım organizerlere koyup valizledim. Aklıma geldikçe ekleme yaparım valize. Ütüyü açmışken 7-8 tane ağız mendili ütüledim. 7-8 tane atlet ütüledim yine üst ve alt.Çocuklar maşrapa ile su getirmiştim ütüye onu döktüler sinirlendim bıraktım biraz da yorulmuştum... Ayaklarım hemen kütük oldu. Gerisini oturduğum yerde katladım. Öyle güzel katlamışım ki herşeyi ,kalanları gücüm olmazsa ütülememeye karar verdimarkadaşımın sözü geldi aklıma , sanki bir ütü tüm mikropları öldürecek mi 3. çocukta böyle oluyor galiba kızlar
Maşallah cnm hastahanede nasıl bir külot aldın cnm ben önceki sezeryanımda normal koymuştum
Dikişin üstünü geçecek şekilde göbeğe gelen birsey sanırım demi cnmDün baktım da şu an markasını hatırlayamadım Tutku gibi bir markaydı 4 beden aldım canım az yüksek belli. Hamile külodu gibi de değil. Sadece büyük beden düz pamuklu kilot yani.
Dikişin üstünü geçecek şekilde göbeğe gelen birsey sanırım demi cnm
Cok iyi düşünmüşsun cnm bende yakın zamanda alayımEvet sezeryan dikişine değmeyecek. Özellikle o şekilde aldım. Büyük beden alma sebebim de , hem kilo aldım hem de bez-ped falan koyuyoruz sıkıştırmasın rahat olsun diye.
Canım orta yoğun diyebilirim, yani genelde ben randevuluysam 15 dk dan fazla beklemiyorum. Kadın doğum hastanesi olduğu için olabilir. E bir de fiyatları da piyasanın altında. Çok normal. Kime gittin sen ??Ben nasıl yanıyorum amakurumu da o kadar zor buldum ki yapmak istiyorum. Galiba deneyeceğim. Denemezsem pişman olurum pozitifbiri bugün Güzelyalı hastanesine gittim. Çok kalabalıktı. Hep böyle kalabalık mı bu hastane
Camasir almayanlara fikir olsun bende kendime böyle ic camasiri aldim hastane ve dogum sonrasi giymek icin. Daha ütüleyecegm bunlarida. Hastanede giyecegm Toplam 8 tane aldim. Eskiden buyuk giyemezdm anne camasiri derdim bunlara ama simdi bile bi rahat geliyoki bana sormayinpozitifbiri canisi bu dikislere zarar vermez degil mi? Yuksek bel bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?