- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.201
AYnen canim cıbıl cıbıl giydiremicem cok bende anladim onu o yuzden cok kisa kollu almiyorumbaharrr34 kuzum Bitlis Ağustos ta serinlemeye başlıyor sanırım. Sen yine de çok ince alma
ütüyle istedgm gibi olmazsa Nasipse bir kere giyip cikarttktan sonra ikinci yikamalarmda kullanirm belki canim unibaby alirim bende. Markette her zmn bulabilcegm marka almak istiyorum bende.Canım ben hic yumusatici kullanmam. Normalde bile bizlere dahil yumusatici zaten zararli. Kokusunun kalmasi bile aslinda kimyasal olarak hala orada bulundugunun gostergesi. Ha soyle bir durumda var ki tehlikeli ve zararli olan bir suru durum yapiyoruz zaten gunluk hayatta wifi gibi gibi o yuzden ben pek takilmam koksun ve daha yumusak olsun istiyosan kullan gerek yok zaten yumusak ve deterjanda guzel yeterli diyosan kullanma bence. Ben kullanmiyorum. Yikadim dolaba kaldirdim. Daha utulemedim. Dolap kapagini aciyorum arada kokluyorum mis mis yetmis yani. 3 aya azalir kokusu da daha iyideterjan uni baby hassas ciltler kullaniyorum ben. Oglumda da bole yapmistim alerjik bi bebis sayilirdi deterjandan sorun yasamadik.
Aynı durum bizde de var benim yastığa kedi gibi sarılıyorbaharrr34 canim bende normal küçük yastik koyuyorum aramıza,eşime dogru dönerken göbeğimin altina koyuyorum,dun gece bi baktim esim yastığı sarilmis oyle bi yatiyor ohhh misss sanki onun icin koydum
Ben de bunu aldım gittim başka şeylere kullandımben bunu aldım canım
Ega Toptan Bavul Içi Düzenleyici Valiz Organizer 6 Lı Set - Çizgili
Bana da bunu verdi canım haftada bir iki bunu aşıyorum karnımı ağrıtıyor haplar. Diğer günler şurup olanı içiyorumKizlar kan ilacimi degistirdim ben. Bunu kullanan var mi? Pembe yuvarlak minik ilac ckk tatli rengi
Günaydın herkeslere
Ben sadece 2 tane zıbın aldım gerisi yakinlarimin kullanılmış kıyafetleri.cabuk büyüyorlar. En ihtiyaç olan şey zıbın üst ptaikli alt. Tabi doğdugu aya göre incelik kalınlık değişiyor.
baharrr34 kuzum Bitlis Ağustos ta serinlemeye başlıyor sanırım. Sen yine de çok ince alma
C Cerito lütfen bunu kendine sıkıntı yapma. Ya da icsellestirme eşinle konuş. Riskli günler geçiriyorsun stresin üstüne stres katma. Bazen unutuyorlar çabuk sıkılıyorlar. O da yorulmuş olabilir . Konuşarak halledebilirsiniz . Üzme kendini Mahirimiz e de yansimasinnn
Kızlar herkese teşekkür ederim.Demek ki bunların çoğu aynıÜzüldüm canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama hiç takma, güçlü olmak zorundasın. Erkekler bir yere kadar. Bütün meşakat bizde gerçekten. Doğunca yalandan baba olcaklar gibi geliyor. Sen psikolojini öyle çökertme. Boşver yemene içmene dinlenmene bak. Sen mutlu bebek mutluömür boyu da böyle olcak. Benimki de iyice ilgisizleşti. Akşam zorla bir Alışverişe çıkarttım. Geldi küt yattı 9 da uyukladı durdu. Hep böyle. Eski birlikte film izlediğimiz eğlendiğimiz günler yok. Gecede yatağa geç geldi. Sabahta çekti gitti. Hergün böyleyiz. Canım bir şey çekiyor mu o bile umrunda değil. Ama olsun. Napalım. Kimseden bir şey beklememek lazım. Bebiş bizim bebiş. Kendimizle kendimiz ilgilencez
Beybim benim kuzenım çocuk doktoru ona danıstık ilk doğdugunda nasıl giymesi gerektiğini. İlk 10-15 gün yaz ayı bile olsa üşüyorlar uzun kollu giydirmek gerekiyor ama çok kalın şeylerden yada kat kat giydirmekten bahsetmiyorum dedi. İlk yeni doğduklarında biraz minnak oldukları için 0-3 ay hastaneye götürmek için biraz büyük olabilir ben o yuzden 2 tane hastane çıkışı aldım e bebekten (burada babymall a göre çok daha uygun fiyatlar)10 lu yenidoğan seti baskada 0-1 ay almadım cabuk küçüldüğü için. Geri kalan 0-3 aylarıda sayarak almadım aslında 10 adet uzun kollu tulum var ilk 10 gün giydiririm diye hastane cıkısıylada desteklerim giyebildiği kadar 20-25 tane falan kısa kol almısım tabi benım kuzenlerimden falan gelenlerde var karısık altlarıda patikli patiksiz karısık aldım acıkcası daha çok alt üst aldım ilk aylar için komple tulum 3-6 için aldım bide 0-3 te de uyurken giydiririm diye aldım. 25 falan civarı tek alt almısım bunlar patikli patiksiz karısık şapka hastane çıkıslarında veya takım olarak alınca içinde oluyor ben ekstra almadım eldivende ekstra almadım kullanmayı düşünmüyorum bazı tulumların kendisinden böyle kol kısmını eldiven gibi yapmıslar belki öyle set alırsın.Dısarıya gezmelik birkaç takım aldım.Ben biraz çevremden duydugum kadarıyla bolca ağız mendili aldım çok kullanılıyor diye. Açıkçası birazda şu kafadayım benımde ilk bebegim eksik kalınan noktada heryerimiz mağaza yada elimizin altında siteler hemen tamamlarız.Selam kızlaaarrrr,
İlk sayfada sevgili adminimiz sağolsun yenidoğan ihtiyaç listesi paylaşmış. Özellikle kıyafet çeşit ve adeti konusunda oradan direkt yardım aldım. Görmeyenler için listede şunlar var:
1 adet 10’lu hastane çıkışı
6-8 adet patikli tulum
3 adet iç zıbın
6 adet çıtçıtlı badi kolsuz
6 adet çıtçıtlı badi kısa kol
4 adet çıtçıtlı badi uzun kol
4-5 adet patikli alt
5-6 çift çorap
3-4 adet 2’li takım
2 adet 5’li takım
Bunlara ek 2 şapka, 2 eldiven, 4-5 önlük, 2-3 penye yelek var.
Şimdiiiiiii, herkesin durumu, istekleri farklıdır ama ben fikir olması açısından sormak istedim, sizin adet olarak eksik veya fazla aldıklarınız neler? Sebebi ne paylaşabilir misiniz? Mesela ben uzaktayım bana çok hediye geleceğini sanmam, sizce burdaki rakamlardan fazlasını almalı mıyım? Eksik ya da çok fazla kalsın istemiyorum. Bir de hangilerini yenidoğan hangilerini 0-3 ay alıcaz nasıl olacak off kafam çok karışık çok acemiyim, kıyafet alışverişine çıkıcam hiçbir fikrim yok 0. Biraz endişeliyim. Dediğim gibi tekrar teşekkür ederim liste için ama belki gelecek olan hediyelere göre hazırlanmıştır diye sormak istedim tekrardan herkese
Canım var ama çok hafif hafif dokunuyor sanki nadirenGünaydınn canım 2 gün bende hissedemedim acile gittim hatta dün çok şükür geri geldi hareketleri ve sanırım gece tekmeliyorlarmış dün gece 4te uyuyabildim 4e kadar tepiklediler gündüz o kadar yoktu. Gün içinde bir bak istersen hiç yoksa göster tabi doktoruna da bir yaz
Dikkat et canım hamilelikte grip çok zor geçiyorSaol cnm sanki banada bulaştı gibi hayırlısı
Elinde varsa alma canım boşuna ben iki yane aldım bunlardanÇok güzelmiş canım, ben de istiyordum ama vazgeçtim. Kayınvalidem çeyizlerimi geceliklerimi tül keselere koymuştu. Onları yıkayıp kullanırım diye düşündüm
Ben iki tane aldım canım her ihtimale karşıBen de bunu aldım gittim başka şeylere kullandımbir daha alıcam sanırım
Masallah canimKontrolden geldik teyzeleribenim tosbağam 1390 gr olmuş boyu da 37 cm olmuş . Bebek biraz aşağıda ama serviks uzunluğu 3 cm olduğu için sıkıntı değil dedi. Kasılma ağrı sancı olursa direkt hastaneye gel dedi.
29 ,30 hafta ile uyumluymuş ilerde gittiği için 5 gün burdaki takvimi guncellemistim. Ama daha ileri çıktı 31 temmuz gösterdi doğumu. Sanırsam temmuzda çıkarırız bu bebisleri çoğumuz.
Serviks uzunluğu yeterli ama bebis Bi tık aşağıda , ayakta kalma dedi çalışıyorsan rapor vereyim dedi . Sıkıntı yoksa neden rapor verim dedi anlamadım sıkıntı yok diyor amapozitifbiri canım eğer rahatsızlık hissedersen aramadan gel, hissetmezsen 1 ay sonra gel dedi
Canım maşallah kaç haftalıksın tam şuanKontrolden geldik teyzeleribenim tosbağam 1390 gr olmuş boyu da 37 cm olmuş . Bebek biraz aşağıda ama serviks uzunluğu 3 cm olduğu için sıkıntı değil dedi. Kasılma ağrı sancı olursa direkt hastaneye gel dedi.
29 ,30 hafta ile uyumluymuş ilerde gittiği için 5 gün burdaki takvimi guncellemistim. Ama daha ileri çıktı 31 temmuz gösterdi doğumu. Sanırsam temmuzda çıkarırız bu bebisleri çoğumuz.
Serviks uzunluğu yeterli ama bebis Bi tık aşağıda , ayakta kalma dedi çalışıyorsan rapor vereyim dedi . Sıkıntı yoksa neden rapor verim dedi anlamadım sıkıntı yok diyor amapozitifbiri canım eğer rahatsızlık hissedersen aramadan gel, hissetmezsen 1 ay sonra gel dedi
Aman dengesizler ya bi günü bi gününü tutmuyor sanki onlar hamile ,sanki onların hormonları dans ediyorC Cerito Canisi emin ol cogumuz ayni seyleri yasiyoruz eslerden. Benimki cidden cok ilgili yuzume bakinca modumu hemen anlar. Mesela gecen hafta cok umursamazdi hastanede sabah acken gittk acliga gelemeyen bi insan. Nst de bebek kucuk oldugu icin hemen baglayamadi kadin biraz fazla kaldm icerde. Ciktim.odadan direkt yuzume icerde ammada kaldinben bi bozuldum direkt aglayasm geldi tuttum kendimi. Öküz hayvan saydirdm icimden isteyerek kaldim sanki. Ama gel gör dün eve geldi isten. Dün sebepsiz gergindm aglayasm vardi. Gelir gelmez yuzume bakti anladi halimi sana noldu canim niye gerginsn dedi sarildi etti aksamin cogunu benle ilgilendi moralim iyi olsun diye. Yani demem o ki dengesizlerrr kuzum bunlar. Bunlara daha babalik olayi yüklenmedi. Hele bi dogsunlar daha dumur olcaklar 6 aya anca alisir bunlar babaliga emin ol
Ay çok sevindim bende bundan alacaktım ne zamandır ama şüphe içindeydim .hemen alayım bariKızlar birde tavsiye cigit diye bir marka var şu taytların 0-3,3-6 her rengini aldımm trendyolda 59,9 kendi aplikasyonunda 54 ₺ çok güzel bayıldım, müslin örtülerinden de aldım harika ihtiyacı olanın bakmasını öneririmm:)
Bikac gün önce yazmıştım karnın aşağıda diyorlarbana diye . Hakikaten asagidaymisMasallah canimbenimde hareketler asagida hep. Bende dikkat edeyim benimde uzunlugum 3 cmdi en son. Yukari niye cikmiyor bu sipalar ya
Asıl olarak 27+3um canım ama burdaki takvimi 28+0 olcak sekilde guncellemistim . Şuan tam 13 -15 gün önde gidiyormus . Şeker yok bende onla alakası yokmuş. Suyum birazcık az . Erken döllenme vardi ondan bu kadar öndeCanım maşallah kaç haftalıksın tam şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?