2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
kızlar gardırop özel yaptıran var mı varsa boyutları nasıl? ben kendim birkaç farklı model tasarladım ama çocuk gardırobu için acaba büyük mü oldu diye tereddüt ediyorum

ütüyle istedgm gibi olmazsa Nasipse bir kere giyip cikarttktan sonra ikinci yikamalarmda kullanirm belki canim unibaby alirim bende. Markette her zmn bulabilcegm marka almak istiyorum bende.

baharrr34 canim bende normal küçük yastik koyuyorum aramıza,eşime dogru dönerken göbeğimin altina koyuyorum,dun gece bi baktim esim yastığı sarilmis oyle bi yatiyor ohhh misss sanki onun icin koydum
Aynı durum bizde de var benim yastığa kedi gibi sarılıyor dün de diyor ki bu yastıktan bana da alır mısın. Dedim ki surda birkaç ay sonra senin olsun .ooo daha çok ki arada bari yatayım diyor

Kızlar herkese teşekkür ederim.Demek ki bunların çoğu aynı inşallah babalık doğunca yüklenir de o zaman da yalnız kalmayız böyle.Çok üzücü ama ben de kendi kendime yetmeyi öğrenmeliyim.Annemi ve anneannemi çağırdım bu gün onlar bizde kalacak.Eşim bey telefonunu ağzına bile sokabilir bugün

Beybim benim kuzenım çocuk doktoru ona danıstık ilk doğdugunda nasıl giymesi gerektiğini. İlk 10-15 gün yaz ayı bile olsa üşüyorlar uzun kollu giydirmek gerekiyor ama çok kalın şeylerden yada kat kat giydirmekten bahsetmiyorum dedi. İlk yeni doğduklarında biraz minnak oldukları için 0-3 ay hastaneye götürmek için biraz büyük olabilir ben o yuzden 2 tane hastane çıkışı aldım e bebekten (burada babymall a göre çok daha uygun fiyatlar)10 lu yenidoğan seti baskada 0-1 ay almadım cabuk küçüldüğü için. Geri kalan 0-3 aylarıda sayarak almadım aslında 10 adet uzun kollu tulum var ilk 10 gün giydiririm diye hastane cıkısıylada desteklerim giyebildiği kadar 20-25 tane falan kısa kol almısım tabi benım kuzenlerimden falan gelenlerde var karısık altlarıda patikli patiksiz karısık aldım acıkcası daha çok alt üst aldım ilk aylar için komple tulum 3-6 için aldım bide 0-3 te de uyurken giydiririm diye aldım. 25 falan civarı tek alt almısım bunlar patikli patiksiz karısık şapka hastane çıkıslarında veya takım olarak alınca içinde oluyor ben ekstra almadım eldivende ekstra almadım kullanmayı düşünmüyorum bazı tulumların kendisinden böyle kol kısmını eldiven gibi yapmıslar belki öyle set alırsın.Dısarıya gezmelik birkaç takım aldım.Ben biraz çevremden duydugum kadarıyla bolca ağız mendili aldım çok kullanılıyor diye. Açıkçası birazda şu kafadayım benımde ilk bebegim eksik kalınan noktada heryerimiz mağaza yada elimizin altında siteler hemen tamamlarız.

Kontrolden geldik teyzeleri benim tosbağam 1390 gr olmuş boyu da 37 cm olmuş . Bebek biraz aşağıda ama serviks uzunluğu 3 cm olduğu için sıkıntı değil dedi. Kasılma ağrı sancı olursa direkt hastaneye gel dedi.
29 ,30 hafta ile uyumluymuş ilerde gittiği için 5 gün burdaki takvimi guncellemistim. Ama daha ileri çıktı 31 temmuz gösterdi doğumu. Sanırsam temmuzda çıkarırız bu bebisleri çoğumuz.

Serviks uzunluğu yeterli ama bebis Bi tık aşağıda , ayakta kalma dedi çalışıyorsan rapor vereyim dedi . Sıkıntı yoksa neden rapor verim dedi anlamadım sıkıntı yok diyor ama pozitifbiri canım eğer rahatsızlık hissedersen aramadan gel, hissetmezsen 1 ay sonra gel dedi

Canım var ama çok hafif hafif dokunuyor sanki nadiren

Çok güzelmiş canım, ben de istiyordum ama vazgeçtim. Kayınvalidem çeyizlerimi geceliklerimi tül keselere koymuştu. Onları yıkayıp kullanırım diye düşündüm
Elinde varsa alma canım boşuna ben iki yane aldım bunlardan

Masallah canim benimde hareketler asagida hep. Bende dikkat edeyim benimde uzunlugum 3 cmdi en son. Yukari niye cikmiyor bu sipalar ya

Canım maşallah kaç haftalıksın tam şuan

Kızlar birde tavsiye cigit diye bir marka var şu taytların 0-3,3-6 her rengini aldımm trendyolda 59,9 kendi aplikasyonunda 54 ₺ çok güzel bayıldım, müslin örtülerinden de aldım harika ihtiyacı olanın bakmasını öneririmm:)

Eklentiler

• IMG_1118.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 122
Aman dengesizler ya bi günü bi gününü tutmuyor sanki onlar hamile ,sanki onların hormonları dans ediyor valla ben 6ay bekleyemem hemen alışsın yardım etsin

Ay çok sevindim bende bundan alacaktım ne zamandır ama şüphe içindeydim .hemen alayım bari çok güzeller

Masallah canim benimde hareketler asagida hep. Bende dikkat edeyim benimde uzunlugum 3 cmdi en son. Yukari niye cikmiyor bu sipalar ya
Bikac gün önce yazmıştım karnın aşağıda diyorlarbana diye . Hakikaten asagidaymis 2 3 dkdan fazla ayakta kalma dedi canım sen de aşağıdaysa sen de riske atma çok yorulma
Canım maşallah kaç haftalıksın tam şuan
Asıl olarak 27+3um canım ama burdaki takvimi 28+0 olcak sekilde guncellemistim . Şuan tam 13 -15 gün önde gidiyormus . Şeker yok bende onla alakası yokmuş. Suyum birazcık az . Erken döllenme vardi ondan bu kadar önde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…