- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.221
OOoyyyy tontişkoo senii :) çok sevindim maşallah kuzumuza :) Canım sağol sordugun iyi oldu. İstersen rapor vereyim deme sebebi eger asağıda diye rahatsızlık hissedersen 32 ye kdr rapor alabilirsin. Çalışabilir aldıktan sonra izin de rapor da kullanamazsın o açıdan eğer istersen verim demiş. Ne güzel işte raporda sorun çıkaran bir doktor değilKontrolden geldik teyzeleribenim tosbağam 1390 gr olmuş boyu da 37 cm olmuş . Bebek biraz aşağıda ama serviks uzunluğu 3 cm olduğu için sıkıntı değil dedi. Kasılma ağrı sancı olursa direkt hastaneye gel dedi.
29 ,30 hafta ile uyumluymuş ilerde gittiği için 5 gün burdaki takvimi guncellemistim. Ama daha ileri çıktı 31 temmuz gösterdi doğumu. Sanırsam temmuzda çıkarırız bu bebisleri çoğumuz.
Serviks uzunluğu yeterli ama bebis Bi tık aşağıda , ayakta kalma dedi çalışıyorsan rapor vereyim dedi . Sıkıntı yoksa neden rapor verim dedi anlamadım sıkıntı yok diyor amapozitifbiri canım eğer rahatsızlık hissedersen aramadan gel, hissetmezsen 1 ay sonra gel dedi
Canım hayırlı olsun sen gene yapmışsın. Benim ilk çocuk ve bana ütü gereksiz geliyorBen dün akşam duramadım. Hastane çantasına konacakları ütüledim. Pijamamı ve geceliği de ütüledim.Hastane kültomumu ve sütyenimi de ekledim. Yıkadığım organizerlere koyup valizledim. Aklıma geldikçe ekleme yaparım valize. Ütüyü açmışken 7-8 tane ağız mendili ütüledim. 7-8 tane atlet ütüledim yine üst ve alt.Çocuklar maşrapa ile su getirmiştim ütüye onu döktüler sinirlendim bıraktım biraz da yorulmuştum... Ayaklarım hemen kütük oldu. Gerisini oturduğum yerde katladım. Öyle güzel katlamışım ki herşeyi ,kalanları gücüm olmazsa ütülememeye karar verdimarkadaşımın sözü geldi aklıma , sanki bir ütü tüm mikropları öldürecek mi 3. çocukta böyle oluyor galiba kızlar
Asıl olarak 27+3um canım ama burdaki takvimi 28+0 olcak sekilde guncellemistim . Şuan tam 13 -15 gün önde gidiyormus . Şeker yok bende onla alakası yokmuş. Suyum birazcık az . Erken döllenme vardi ondan bu kadar önde
Canım hayırlı olsun sen gene yapmışsın. Benim ilk çocuk ve bana ütü gereksiz geliyorütü yapmayı hiç sevmem ve düşünüyorum da yapsam da içine koyduğum çantadan, üstüne koyduğum yataktan ordan burdan gene gelir ne gelecekse gibi geliyor. Valla hiç yapasım yok ama sırf vicdan azabından yaparım belki söylene söylene
Seninki de 1500 olmuştur o zaman canım. Evet demekki raporda sorun çıkarmaz demekki aklında bulunsun. Dogum ücretini sormayı unuttumOOoyyyy tontişkoo senii :) çok sevindim maşallah kuzumuza :) Canım sağol sordugun iyi oldu. İstersen rapor vereyim deme sebebi eger asağıda diye rahatsızlık hissedersen 32 ye kdr rapor alabilirsin. Çalışabilir aldıktan sonra izin de rapor da kullanamazsın o açıdan eğer istersen verim demiş. Ne güzel işte raporda sorun çıkaran bir doktor değilAy her seferinde böyle oluyorum benimki kaç gr oldu acaba en son 11 gün önce 1100 gr dı 38.5 cmdi benimki de önden gidiyor acaba vitaminler mi böyle yapıyor bizi diye düşünmüyor değilim :) Bu haftayı bitti say iki hafta sonra da biz gideceğiz :) Ne kalmış şurda
Değiştir bence de mesela şuan 13 gün önde ben 5 yada 6 gün ileri attim orta karar dursun takvim geride kalmasınArkedeş o zaman ben de değiştiriyorum günlüğümü çünkü benim de hep cumaları haftam dolmuş gösteriyor doktorda. Ama takvim geriden geliyor :)
Seninki de 1500 olmuştur o zaman canım. Evet demekki raporda sorun çıkarmaz demekki aklında bulunsun. Dogum ücretini sormayı unuttum
Tam mevsimlikkk renkleride bir tatlı kiAy çok sevindim bende bundan alacaktım ne zamandır ama şüphe içindeydim .hemen alayım bariçok güzeller
Oooo bende değiştircem ya o zamanArkedeş o zaman ben de değiştiriyorum günlüğümü çünkü benim de hep cumaları haftam dolmuş gösteriyor doktorda. Ama takvim geriden geliyor :)
Takvimi değiştirdim. Aslında çok daha önce olmasına rağmen ben yine cumalara göre hareket edeceğim bakalım. Son kontrolde yine değiştirebilirm
Doğum parası çok değişmez kuzum 10bin 600 demişti en son bana. Asistanının adı Begüm. Unutursan ara telde de bilgi verirler.
Kiloya gelince alsa iyi olur çünkü ben her hafta kilo alıyorum bu aralarÖdemden de az kaldı iğne değseler patlayacağım..
Masallah minnosun büyümüş cokKontrolden geldik teyzeleribenim tosbağam 1390 gr olmuş boyu da 37 cm olmuş . Bebek biraz aşağıda ama serviks uzunluğu 3 cm olduğu için sıkıntı değil dedi. Kasılma ağrı sancı olursa direkt hastaneye gel dedi.
29 ,30 hafta ile uyumluymuş ilerde gittiği için 5 gün burdaki takvimi guncellemistim. Ama daha ileri çıktı 31 temmuz gösterdi doğumu. Sanırsam temmuzda çıkarırız bu bebisleri çoğumuz.
Serviks uzunluğu yeterli ama bebis Bi tık aşağıda , ayakta kalma dedi çalışıyorsan rapor vereyim dedi . Sıkıntı yoksa neden rapor verim dedi anlamadım sıkıntı yok diyor amapozitifbiri canım eğer rahatsızlık hissedersen aramadan gel, hissetmezsen 1 ay sonra gel dedi
Benim de 29+3 çıktı kafası göbeği filan bacagi 29+5 çıktı. Doktorun ekranında 30 temmuz gösteriyordu doğumu. Sen de değiştir gün saymayı kolaylaştırıyorOooo bende değiştircem ya o zaman29+3 çıktık biz de ama doğum temmuza kayıyor o zaman beni atmayın da gruptan
Yok canım çalışmıyorum ki hamile kalmadan önce işten çıkmıştım tesadüfenMasallah minnosun büyümüş cokbenim de doktor bugun serviksin kisa ama bebek yukarida dedi bizim sorunumuz da seninkinin tam tersi aldin mi peki rapor canim?
Oy tontik yaKontrolden geldik teyzeleribenim tosbağam 1390 gr olmuş boyu da 37 cm olmuş . Bebek biraz aşağıda ama serviks uzunluğu 3 cm olduğu için sıkıntı değil dedi. Kasılma ağrı sancı olursa direkt hastaneye gel dedi.
Değiştirdim vallahi daha az yatıcam bu hesaba göreBenim de 29+3 çıktı kafası göbeği filan bacagi 29+5 çıktı. Doktorun ekranında 30 temmuz gösteriyordu doğumu. Sen de değiştir gün saymayı kolaylaştırıyor
Tamam tamam hadi kıyamayız sana atmayız, değiştir de gel annesiOooo bende değiştircem ya o zaman29+3 çıktık biz de ama doğum temmuza kayıyor o zaman beni atmayın da gruptan
Yeminle aynı şeyi düşündüm inşallah sonraki gittiğimde de eksik tartarDoktorun tartısı da Bi tık düzelmiş galibaevdeki tartıdan 1.5 2 kiloya yakın fazla gösteriyordu her seferinde bu sefer sadece 800 gram kadar fazla gösterdi.
Ayyy dogum tarihimiz ayni olmus pozitifimTakvimi değiştirdim. Aslında çok daha önce olmasına rağmen ben yine cumalara göre hareket edeceğim bakalım. Son kontrolde yine değiştirebilirm
Doğum parası çok değişmez kuzum 10bin 600 demişti en son bana. Asistanının adı Begüm. Unutursan ara telde de bilgi verirler.
Kiloya gelince alsa iyi olur çünkü ben her hafta kilo alıyorum bu aralarÖdemden de az kaldı iğne değseler patlayacağım...
Ben 4 paket aldım vallahi.hala da az geliyor gözümeBebişlerinizin dolabı İçin düzenleyici aldınız mı zıbınlarını çoraplarını koymak için
Hangisinden aldın canım ben kararsız kaldım hangisi kullanışlıdır diyeBen 4 paket aldım vallahi.hala da az geliyor gözümesanki düzenleyecek çok fazla şey varmış gibi geliyor zaten ağız mendili ,çorap ,atlet derken al yarısını kullandık bile tırnak makası tarak falan birine.birine bebek yağı,kremi vs. Bi de kıyafetleri ay ay ayırmayı düşünüyorum ben.bi paket daha alırım galiba
Ayyy dogum tarihimiz ayni olmus pozitifimbenimki hep gününde cikiyor ultrasonda 1 gün ileri belki ama hep haftasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?