2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
OOoyyyy tontişkoo senii :) çok sevindim maşallah kuzumuza :) Canım sağol sordugun iyi oldu. İstersen rapor vereyim deme sebebi eger asağıda diye rahatsızlık hissedersen 32 ye kdr rapor alabilirsin. Çalışabilir aldıktan sonra izin de rapor da kullanamazsın o açıdan eğer istersen verim demiş. Ne güzel işte raporda sorun çıkaran bir doktor değil Ay her seferinde böyle oluyorum benimki kaç gr oldu acaba en son 11 gün önce 1100 gr dı 38.5 cmdi benimki de önden gidiyor acaba vitaminler mi böyle yapıyor bizi diye düşünmüyor değilim :) Bu haftayı bitti say iki hafta sonra da biz gideceğiz :) Ne kalmış şurda

Canım hayırlı olsun sen gene yapmışsın. Benim ilk çocuk ve bana ütü gereksiz geliyor ütü yapmayı hiç sevmem ve düşünüyorum da yapsam da içine koyduğum çantadan, üstüne koyduğum yataktan ordan burdan gene gelir ne gelecekse gibi geliyor. Valla hiç yapasım yok ama sırf vicdan azabından yaparım belki söylene söylene

Arkedeş o zaman ben de değiştiriyorum günlüğümü çünkü benim de hep cumaları haftam dolmuş gösteriyor doktorda. Ama takvim geriden geliyor :)

İşte aradığım kafa

Seninki de 1500 olmuştur o zaman canım. Evet demekki raporda sorun çıkarmaz demekki aklında bulunsun. Dogum ücretini sormayı unuttum

Takvimi değiştirdim. Aslında çok daha önce olmasına rağmen ben yine cumalara göre hareket edeceğim bakalım. Son kontrolde yine değiştirebilirm

Doğum parası çok değişmez kuzum 10bin 600 demişti en son bana. Asistanının adı Begüm. Unutursan ara telde de bilgi verirler.
Kiloya gelince alsa iyi olur çünkü ben her hafta kilo alıyorum bu aralar Ödemden de az kaldı iğne değseler patlayacağım...
Seninki de 1500 olmuştur o zaman canım. Evet demekki raporda sorun çıkarmaz demekki aklında bulunsun. Dogum ücretini sormayı unuttum

Arkedeş o zaman ben de değiştiriyorum günlüğümü çünkü benim de hep cumaları haftam dolmuş gösteriyor doktorda. Ama takvim geriden geliyor :)
Oooo bende değiştircem ya o zaman 29+3 çıktık biz de ama doğum temmuza kayıyor o zaman beni atmayın da gruptan

Doktorun tartısı da Bi tık düzelmiş galiba evdeki tartıdan 1.5 2 kiloya yakın fazla gösteriyordu her seferinde bu sefer sadece 800 gram kadar fazla gösterdi.

Masallah minnosun büyümüş cok benim de doktor bugun serviksin kisa ama bebek yukarida dedi bizim sorunumuz da seninkinin tam tersi aldin mi peki rapor canim?

Oooo bende değiştircem ya o zaman 29+3 çıktık biz de ama doğum temmuza kayıyor o zaman beni atmayın da gruptan
Benim de 29+3 çıktı kafası göbeği filan bacagi 29+5 çıktı. Doktorun ekranında 30 temmuz gösteriyordu doğumu. Sen de değiştir gün saymayı kolaylaştırıyor

Oy tontik ya nasıl büyüdüler ya tohum tanesi kadardı hepsi.Var mı yok mı derken şimdi içimizde bi buçuk kiloluk insan oldular maşallah canım çok sevindim güzel ilerlemesine inşallah ağrın falan da olmaz güzelce geçer zaman
Benim de 29+3 çıktı kafası göbeği filan bacagi 29+5 çıktı. Doktorun ekranında 30 temmuz gösteriyordu doğumu. Sen de değiştir gün saymayı kolaylaştırıyor
Değiştirdim vallahi daha az yatıcam bu hesaba göre hahahah o yüzden çok sevindim önde gitmesine bende

Tamam tamam hadi kıyamayız sana atmayız, değiştir de gel annesi
Doktorun tartısı da Bi tık düzelmiş galiba evdeki tartıdan 1.5 2 kiloya yakın fazla gösteriyordu her seferinde bu sefer sadece 800 gram kadar fazla gösterdi.
Yeminle aynı şeyi düşündüm inşallah sonraki gittiğimde de eksik tartar

Ayyy dogum tarihimiz ayni olmus pozitifim benimki hep gününde cikiyor ultrasonda 1 gün ileri belki ama hep haftasinda.

Bebişlerinizin dolabı İçin düzenleyici aldınız mı zıbınlarını çoraplarını koymak için

Bebişlerinizin dolabı İçin düzenleyici aldınız mı zıbınlarını çoraplarını koymak için
Ben 4 paket aldım vallahi.hala da az geliyor gözüme sanki düzenleyecek çok fazla şey varmış gibi geliyor zaten ağız mendili ,çorap ,atlet derken al yarısını kullandık bile tırnak makası tarak falan birine.birine bebek yağı,kremi vs. Bi de kıyafetleri ay ay ayırmayı düşünüyorum ben.bi paket daha alırım galiba

Hangisinden aldın canım ben kararsız kaldım hangisi kullanışlıdır diye

Valla kuzum benim o kadar karışık ki, boy 2 hafta önde, karın 1 hafta önde, kafa günündeydi son kontrolde. Ama genelde gittiğimde organ taramada falan da hep cuma gününü doldurmuş çıkıyordu yani gününden 4 gün önde ortalama. En iyisi ona göre yapayım dedim. 3 haziranda kontrolde ak koyun kara koyun belli olur. Doktora da soracağım biz neye göre bakacağız doğum tarihine diye :)
Ayyy dogum tarihimiz ayni olmus pozitifim benimki hep gününde cikiyor ultrasonda 1 gün ileri belki ama hep haftasinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…