2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Ben 2018 de iki doz olmuştum bu yıl da tek doz yapildimm

pozitifbiri canım senin bu izin konularında bilgin var sanırım şimdi ben sağlık çalışanıyim bu ay kadro verildi gebeliğin başından beri kanama tüp Bebek felan olduğu için rapor alıyordum sürekli araya da deprem girince hiç işe gidemedim Haziran 30 da 32. Haftaya girmiş olacam ama ben 7 Haziran da bir heyet raporu daha alayım diyorum 30 gün felan yani 35. Haftaya kadar raporlu olacak gibi görünüyor o tarihten sonra doğum iznine ayrılsam bir sorun olur mu yani 35.haftadan itibaren ayrılınca o tarihten itibaren geçerli olur doğum izni dimi biraz uzun oldu canım ya inşallah anlatabilmisimdir

gözün aydın canım, bana da dr aynısını dedi, 3.1 cm serviks ama bebek aşağıda, serviks kapalı olduğu için sorun yok dedi, ısrarla sordum, hareket kısıtlaması var mı dedim, spor yapıyorum devam edeyim mi dedim, hatta biraz fazla sordum azıcık kızdı gibi ve hiç bir kısıtlama da vermedi, spora da devam. O haftalarda da bebeğin hareketlerini hep vajina girişinde ve popo tarafında hissediyordum, sonra şekil değiştirdi sanırım doktora da henüz gitmedim

Pozitif de yazar ama ben de kamudayım, normalde 32 den sonra çalışabilir raporu alman gerekiyor çalışamaya devam etmek için ve en fazla 37 ye kadar izin var, 32 de çalışamaz raporu verirse dr devam edemezsin diye biliyorum

Sağol canım o zaman ben raporu ona göre alayım 32 de de doğum iznine ayrilayim direk hiç karışmasın izinler

Eklentiler

• 9410D1B8-3FA8-4D4A-BDBC-4708A0494928.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 803244C7-FDBF-4063-ADE5-0DE68D0AFFE6.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 47
  • A27DC71A-6210-4548-A2AE-9F4A855447DA.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 51
Bugün midem ağrıyor ya bebeğin kafası oradaydı ama bilemedim iki haftada değişmiştir sırtıma vuruyor ya da sırtım mı mideme acaba kaburgam da batıyor olabilir valla çok değişik şeyler organlarım nerede acaba tam sol kaburgamın alt kısmı ve sırtımın aynı mımı Bende cigit taytlardan aldım bu arada 3 adet 3-6 ay 3 adet 6-9 ay bedenleri küçükmüş sanırım yorumları o şekilde

Canım mantıken 32 de aldığın zaten çalışabilir diyen bir rapor. Sen diğer raporda da iş göremezlik alıyorsun. Burda bir mantık hatası olacağından, eğer raporun varsa çalışamazsın, yani izninden düşer. Burdaki bikaç arkadaşa da sordum onlar da öyle yorumladılar.

Merhaba kızlar ben basta da demıstım kendı rahatsızlıgım ve kullandıgım ılaclardan dolayı kılolu gebe kaldım 7.aya girdim 9 kilo almısım 94 kiloyum evet fazla biliyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama bünyem de müsait alınıyor maalesef bende isterdim zayıflayıp gebe kalmayı ama buna vaktim yoktu rabbim de öyle nasip etti çok şükür aratmadı isteyen herkese versin ama üzülüyorum kilo aldığım için doğuma kadar 100 ü geçer diyorum tek kilolu gebe benmişim gibi geliyor etrafımdaki hamileler hep zayıf eşim çok destekçi bana ama ilk gebeliğim gebeliği kendime zehir olarak değil tadını çıkararak geçirmek istiyorum ama kafama kilo olayı cok takılıyor sonrasında asla sıkıntım yok saglıkla hayırlısı ile bebeğimi kucagıma alayım kilo verilir bundan yana şüphem yok ta üzülüyorum işte

Canım benim hepimiz kendimizce en yüksek kilolarımıza ulaştık. Kilodur bu verilir nolucak ki. Ben 30 yıldır çıkmadığım rakamlara çıktım ilk evlendiğimde, sonrasında gebelikte. İçinde canlı var nasıl bir mucize isterse 20 kilo-30 kilo aldırsın doktor sağlıklı dedikten sonra hiç sıkıntı yapma. O instagram gebelerine de hiç aldanma ben heryerden şişmedim sadece karından şiştim ama gel gör ki bacaklarım yüzüm ellerim ben değil sanki. Allah bu duyguyu nasip etmiş bize çok şükür bırak tadını çıkaralım sonra hepimiz diyet grubuna dönücez Allahın izniyle vericez kilolarımızı he şu da bir gerçek tecrübeli değilim ama doğurduğumuz gibide eskiye dönmicez bu göbüşlerimizin oluşması bile nasıl 9 ay aldıysa vücudumuzun toparlanması için bir süre gerekicek. Şimdi o güzel karnının tadını çıkar kaç çocuk düşünüyorsun bilmiyorum ama belki de ömrümüzce bu duyguyu yaşayacağımız son 2 ayımız

Vallla kuzucum hiç üzülme. Bir daha böyle rahat kilo alamazsın öyle düşün :) oh sefan olsun al gitsin bak ben iki güne bir kilo almış çıkıyorum ama napim alıyorum yani elimde değil.80 e yaklaştım bile. İlk gebeliğimde de 25 i geçmişti ama verdim. Sen de verirsin hiç zehir etme kendine. Bugünlerin bir daha geri gelmeyecek. Hızlı gelen hızlı gider derdi benim diyetisyenin biri

Ben birkaç gündür hissediyordum aslında ama emin değildim tabiki. Baya aşağıdaydi pubik tüyleri denen yer var ya yani vajinanin üst kismindaydi direkt azıcık sağda. Birazcık ortalayip yukarı kaysa rahatlarım aslında neyseki serviks kısa değil kisalsa dogururdun dedi zaten. Ama anladığım kadarıyla çok büyük risk degil sadece dikkat etmek gerekiyor
Canım kilolu olduğun için öyle dusunmussun ama 9 kilo fazla değil ki . Çocuk doğunca koşturmaktan 1 yılda öncekinden zayıf olursun

Ben de ağız mendilini bol bol gerek diye duydum baya aldım. Sanırım ben hastane çıkışları dışındakini 0-3 alıcam 5er 10ar tane haklısın olmadı aldırırız eksikleri. Ben neden panik yaptıysam sanki olağanüstü hal olacak da ulaşamam hiçbişeye gibi

tabii ben ameliyat geçirdim myomdan dolayı hala da var myomlarım cok sukredıyorum dedıklerın cok dogru ama bu psıkolojık baskı ınsana neler hıssettırıyor mesela bebegımın hareketlerını gec hıssettım ben herkes hıssederken doktor kılodan dolayı dedı boyle bı buruk oldum o an ama elimden suan hıcbısey gelmıyor

yok sonrasında hıc suphem yok verırım Allah ın ıznıyle de ust uste gelınce bu kılo olayları hassaslastım sanırım

Canım orta yoğun diyebilirim, yani genelde ben randevuluysam 15 dk dan fazla beklemiyorum. Kadın doğum hastanesi olduğu için olabilir. E bir de fiyatları da piyasanın altında. Çok normal. Kime gittin sen ??
Geçen gün gittiğimde Dr hanımla çok kısa görüşebildik. Önder beye gitmek istedim ama kadın Dr da daha rahat edecem diye düşünerek Kıvılcım Bektaş a gittim. Tatlı enerjik bir kadın ama hâlâ yüzde yüz emin olamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…