- 30 Haziran 2022
- 1.866
- 3.784
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.241
Kızlar herkese teşekkür ederim.Demek ki bunların çoğu aynıinşallah babalık doğunca yüklenir de o zaman da yalnız kalmayız böyle.Çok üzücü ama ben de kendi kendime yetmeyi öğrenmeliyim.Annemi ve anneannemi çağırdım bu gün onlar bizde kalacak.Eşim bey telefonunu ağzına bile sokabilir bugün
Olabilir tabi ki de sonuçta farklı bir insan icimizdeeeBen ilk günden beri hiç aksatmadan tahin pekmez ceviz kaşar muz yedim kilosu günüyle uyumlu oldu artmadı fazla hatta bana az geldi. Bence biraz genetik işi bu ya
Ben 2018 de iki doz olmuştum bu yıl da tek doz yapildimmKizlar tetanoz asisi herkes oldumu benim doktorum sen bilirsin gerekli degil dedi ben 2021de bir doz olmustum o yuzden 5 yıl koruyuculugu var yaptirmayabilirsin dedi ama saglik ocagindan hemsire aradi yeterli degil ben iki dozuda yapmayi dusunuyorum dedi tek doz olan yada yaptirmayan varmi
ALAS 2 Adet 4lü Çok Amaçlı Dolap Içi ve Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Kutu SetiHangisinden aldın canım ben kararsız kaldım hangisi kullanışlıdır diye
gözün aydın canım, bana da dr aynısını dedi, 3.1 cm serviks ama bebek aşağıda, serviks kapalı olduğu için sorun yok dedi, ısrarla sordum, hareket kısıtlaması var mı dedim, spor yapıyorum devam edeyim mi dedim, hatta biraz fazla sordum azıcık kızdı gibi ve hiç bir kısıtlama da vermedi, spora da devam. O haftalarda da bebeğin hareketlerini hep vajina girişinde ve popo tarafında hissediyordum, sonra şekil değiştirdi sanırım doktora da henüz gitmedimKontrolden geldik teyzeleribenim tosbağam 1390 gr olmuş boyu da 37 cm olmuş . Bebek biraz aşağıda ama serviks uzunluğu 3 cm olduğu için sıkıntı değil dedi. Kasılma ağrı sancı olursa direkt hastaneye gel dedi.
29 ,30 hafta ile uyumluymuş ilerde gittiği için 5 gün burdaki takvimi guncellemistim. Ama daha ileri çıktı 31 temmuz gösterdi doğumu. Sanırsam temmuzda çıkarırız bu bebisleri çoğumuz.
Serviks uzunluğu yeterli ama bebis Bi tık aşağıda , ayakta kalma dedi çalışıyorsan rapor vereyim dedi . Sıkıntı yoksa neden rapor verim dedi anlamadım sıkıntı yok diyor amapozitifbiri canım eğer rahatsızlık hissedersen aramadan gel, hissetmezsen 1 ay sonra gel dedi
Pozitif de yazar ama ben de kamudayım, normalde 32 den sonra çalışabilir raporu alman gerekiyor çalışamaya devam etmek için ve en fazla 37 ye kadar izin var, 32 de çalışamaz raporu verirse dr devam edemezsin diye biliyorumpozitifbiri canım senin bu izin konularında bilgin var sanırım şimdi ben sağlık çalışanıyim bu ay kadro verildi gebeliğin başından beri kanama tüp Bebek felan olduğu için rapor alıyordum sürekli araya da deprem girince hiç işe gidemedim Haziran 30 da 32. Haftaya girmiş olacam ama ben 7 Haziran da bir heyet raporu daha alayım diyorum 30 gün felan yani 35. Haftaya kadar raporlu olacak gibi görünüyor o tarihten sonra doğum iznine ayrılsam bir sorun olur mu yani 35.haftadan itibaren ayrılınca o tarihten itibaren geçerli olur doğum izni dimi biraz uzun oldu canım ya inşallah anlatabilmisimdir
Sağol canım o zaman ben raporu ona göre alayım 32 de de doğum iznine ayrilayim direk hiç karışmasın izinlerPozitif de yazar ama ben de kamudayım, normalde 32 den sonra çalışabilir raporu alman gerekiyor çalışamaya devam etmek için ve en fazla 37 ye kadar izin var, 32 de çalışamaz raporu verirse dr devam edemezsin diye biliyorum
Bende bunları aldım şimdiALAS 2 Adet 4lü Çok Amaçlı Dolap Içi ve Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Kutu Seti
Ben bunu aldım canım
pozitifbiri canım senin bu izin konularında bilgin var sanırım şimdi ben sağlık çalışanıyim bu ay kadro verildi gebeliğin başından beri kanama tüp Bebek felan olduğu için rapor alıyordum sürekli araya da deprem girince hiç işe gidemedim Haziran 30 da 32. Haftaya girmiş olacam ama ben 7 Haziran da bir heyet raporu daha alayım diyorum 30 gün felan yani 35. Haftaya kadar raporlu olacak gibi görünüyor o tarihten sonra doğum iznine ayrılsam bir sorun olur mu yani 35.haftadan itibaren ayrılınca o tarihten itibaren geçerli olur doğum izni dimi biraz uzun oldu canım ya inşallah anlatabilmisimdir
Canım benim hepimiz kendimizce en yüksek kilolarımıza ulaştık. Kilodur bu verilir nolucak ki. Ben 30 yıldır çıkmadığım rakamlara çıktım ilk evlendiğimde, sonrasında gebelikte. İçinde canlı var nasıl bir mucize isterse 20 kilo-30 kilo aldırsın doktor sağlıklı dedikten sonra hiç sıkıntı yapma. O instagram gebelerine de hiç aldanma ben heryerden şişmedim sadece karından şiştim ama gel gör ki bacaklarım yüzüm ellerim ben değil sanki. Allah bu duyguyu nasip etmiş bize çok şükür bırak tadını çıkaralım sonra hepimiz diyet grubuna dönücez Allahın izniyle vericez kilolarımızıMerhaba kızlar ben basta da demıstım kendı rahatsızlıgım ve kullandıgım ılaclardan dolayı kılolu gebe kaldım 7.aya girdim 9 kilo almısım 94 kiloyum evet fazla biliyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama bünyem de müsait alınıyor maalesef bende isterdim zayıflayıp gebe kalmayı ama buna vaktim yoktu rabbim de öyle nasip etti çok şükür aratmadı isteyen herkese versin ama üzülüyorum kilo aldığım için doğuma kadar 100 ü geçer diyorum tek kilolu gebe benmişim gibi geliyor etrafımdaki hamileler hep zayıf eşim çok destekçi bana ama ilk gebeliğim gebeliği kendime zehir olarak değil tadını çıkararak geçirmek istiyorum ama kafama kilo olayı cok takılıyor sonrasında asla sıkıntım yok saglıkla hayırlısı ile bebeğimi kucagıma alayım kilo verilir bundan yana şüphem yok ta üzülüyorum işte
Merhaba kızlar ben basta da demıstım kendı rahatsızlıgım ve kullandıgım ılaclardan dolayı kılolu gebe kaldım 7.aya girdim 9 kilo almısım 94 kiloyum evet fazla biliyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama bünyem de müsait alınıyor maalesef bende isterdim zayıflayıp gebe kalmayı ama buna vaktim yoktu rabbim de öyle nasip etti çok şükür aratmadı isteyen herkese versin ama üzülüyorum kilo aldığım için doğuma kadar 100 ü geçer diyorum tek kilolu gebe benmişim gibi geliyor etrafımdaki hamileler hep zayıf eşim çok destekçi bana ama ilk gebeliğim gebeliği kendime zehir olarak değil tadını çıkararak geçirmek istiyorum ama kafama kilo olayı cok takılıyor sonrasında asla sıkıntım yok saglıkla hayırlısı ile bebeğimi kucagıma alayım kilo verilir bundan yana şüphem yok ta üzülüyorum işte
Ben birkaç gündür hissediyordum aslında ama emin değildim tabiki. Baya aşağıdaydi pubik tüyleri denen yer var ya yani vajinanin üst kismindaydi direkt azıcık sağda. Birazcık ortalayip yukarı kaysa rahatlarım aslında neyseki serviks kısa değil kisalsa dogururdun dedi zaten. Ama anladığım kadarıyla çok büyük risk degil sadece dikkat etmek gerekiyorgözün aydın canım, bana da dr aynısını dedi, 3.1 cm serviks ama bebek aşağıda, serviks kapalı olduğu için sorun yok dedi, ısrarla sordum, hareket kısıtlaması var mı dedim, spor yapıyorum devam edeyim mi dedim, hatta biraz fazla sordum azıcık kızdı gibi ve hiç bir kısıtlama da vermedi, spora da devam. O haftalarda da bebeğin hareketlerini hep vajina girişinde ve popo tarafında hissediyordum, sonra şekil değiştirdi sanırım doktora da henüz gitmedim
Canım kilolu olduğun için öyle dusunmussun ama 9 kilo fazla değil ki . Çocuk doğunca koşturmaktan 1 yılda öncekinden zayıf olursunMerhaba kızlar ben basta da demıstım kendı rahatsızlıgım ve kullandıgım ılaclardan dolayı kılolu gebe kaldım 7.aya girdim 9 kilo almısım 94 kiloyum evet fazla biliyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama bünyem de müsait alınıyor maalesef bende isterdim zayıflayıp gebe kalmayı ama buna vaktim. yoktu rabbim de öyle nasip etti çok şükür aratmadı isteyen herkese versin ama üzülüyorum kilo aldığım için doğuma kadar 100 ü geçer diyorum tek kilolu gebe benmişim gibi geliyor etrafımdaki hamileler hep zayıf eşim çok destekçi bana ama ilk gebeliğim gebeliği kendime zehir olarak değil tadını çıkararak geçirmek istiyorum ama kafama kilo olayı cok takılıyor sonrasında asla sıkıntım yok saglıkla hayırlısı ile bebeğimi kucagıma alayım kilo verilir bundan yana şüphem yok ta üzülüyorum işte
Ben de ağız mendilini bol bol gerek diye duydum baya aldım. Sanırım ben hastane çıkışları dışındakini 0-3 alıcam 5er 10ar taneBeybim benim kuzenım çocuk doktoru ona danıstık ilk doğdugunda nasıl giymesi gerektiğini. İlk 10-15 gün yaz ayı bile olsa üşüyorlar uzun kollu giydirmek gerekiyor ama çok kalın şeylerden yada kat kat giydirmekten bahsetmiyorum dedi. İlk yeni doğduklarında biraz minnak oldukları için 0-3 ay hastaneye götürmek için biraz büyük olabilir ben o yuzden 2 tane hastane çıkışı aldım e bebekten (burada babymall a göre çok daha uygun fiyatlar)10 lu yenidoğan seti baskada 0-1 ay almadım cabuk küçüldüğü için. Geri kalan 0-3 aylarıda sayarak almadım aslında 10 adet uzun kollu tulum var ilk 10 gün giydiririm diye hastane cıkısıylada desteklerim giyebildiği kadar 20-25 tane falan kısa kol almısım tabi benım kuzenlerimden falan gelenlerde var karısık altlarıda patikli patiksiz karısık aldım acıkcası daha çok alt üst aldım ilk aylar için komple tulum 3-6 için aldım bide 0-3 te de uyurken giydiririm diye aldım. 25 falan civarı tek alt almısım bunlar patikli patiksiz karısık şapka hastane çıkıslarında veya takım olarak alınca içinde oluyor ben ekstra almadım eldivende ekstra almadım kullanmayı düşünmüyorum bazı tulumların kendisinden böyle kol kısmını eldiven gibi yapmıslar belki öyle set alırsın.Dısarıya gezmelik birkaç takım aldım.Ben biraz çevremden duydugum kadarıyla bolca ağız mendili aldım çok kullanılıyor diye. Açıkçası birazda şu kafadayım benımde ilk bebegim eksik kalınan noktada heryerimiz mağaza yada elimizin altında siteler hemen tamamlarız.
tabii ben ameliyat geçirdim myomdan dolayı hala da var myomlarım cok sukredıyorum dedıklerın cok dogru ama bu psıkolojık baskı ınsana neler hıssettırıyor mesela bebegımın hareketlerını gec hıssettım ben herkes hıssederken doktor kılodan dolayı dedı boyle bı buruk oldum o an ama elimden suan hıcbısey gelmıyorCanım benim hepimiz kendimizce en yüksek kilolarımıza ulaştık. Kilodur bu verilir nolucak ki. Ben 30 yıldır çıkmadığım rakamlara çıktım ilk evlendiğimde, sonrasında gebelikte. İçinde canlı var nasıl bir mucize isterse 20 kilo-30 kilo aldırsın doktor sağlıklı dedikten sonra hiç sıkıntı yapma. O instagram gebelerine de hiç aldanma ben heryerden şişmedim sadece karından şiştim ama gel gör ki bacaklarım yüzüm ellerim ben değil sanki. Allah bu duyguyu nasip etmiş bize çok şükür bırak tadını çıkaralım sonra hepimiz diyet grubuna dönücez Allahın izniyle vericez kilolarımızıhe şu da bir gerçek tecrübeli değilim ama doğurduğumuz gibide eskiye dönmicez bu göbüşlerimizin oluşması bile nasıl 9 ay aldıysa vücudumuzun toparlanması için bir süre gerekicek. Şimdi o güzel karnının tadını çıkar kaç çocuk düşünüyorsun bilmiyorum ama belki de ömrümüzce bu duyguyu yaşayacağımız son 2 ayımız
yok sonrasında hıc suphem yok verırım Allah ın ıznıyle de ust uste gelınce bu kılo olayları hassaslastım sanırımVallla kuzucum hiç üzülme. Bir daha böyle rahat kilo alamazsın öyle düşün :) oh sefan olsun al gitsinbak ben iki güne bir kilo almış çıkıyorum ama napim alıyorum yani elimde değil.80 e yaklaştım bile. İlk gebeliğimde de 25 i geçmişti ama verdim. Sen de verirsin hiç zehir etme kendine. Bugünlerin bir daha geri gelmeyecek. Hızlı gelen hızlı gider derdi benim diyetisyenin biri
Geçen gün gittiğimde Dr hanımla çok kısa görüşebildik. Önder beye gitmek istedim ama kadın Dr da daha rahat edecem diye düşünerek Kıvılcım Bektaş a gittim. Tatlı enerjik bir kadın ama hâlâ yüzde yüz emin olamadım:)Canım orta yoğun diyebilirim, yani genelde ben randevuluysam 15 dk dan fazla beklemiyorum. Kadın doğum hastanesi olduğu için olabilir. E bir de fiyatları da piyasanın altında. Çok normal. Kime gittin sen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?