2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim 2. oğlanda 15 temmuz tam 8. ayımın dolmasına denk gelmişti HEr an doğurabilirim diye geziyordum 29 agustosta dogurdum bu psikoloji insana neler yaptırmaz

yok sonrasında hıc suphem yok verırım Allah ın ıznıyle de ust uste gelınce bu kılo olayları hassaslastım sanırım
Senin o güzel bedenin içinde bir mucize büyütüyor,o bedenin bir cennet bahçesi, sev onu, hakkını ver, öyle kilo aldım diye küsme ona, o senin herşeyin

Ben kadın doktorlarda geriliyorum desem Erkekler daha naif geliyor kadın doğumda özellikle... Çok ilginç di mi...Kadın kadından anlar ama bu alanda böyle olmuyor gibi

Kızlar selam bugün 28+5 iz sabah uyandığımda kanamam vardı çok fazla değildi peçeteye sildikçe geldi. Doktoruma ulaşamadım sağlık ocağına gittim. Kalp atışı normal dedi. Daha sonrasında doktorum döndü 4 buçuktan sonra mutlaka gel erken doğum riski olabilir dedi dua edin inşallah öyle bişey yokturdur. Daha çok küçük

pozitifbiri bizim doktor çok yorum yapmıyor ama gördüğüm kadarıyla benımkıde haftası önden gidiyor gibi ama bu ölçümler de hafta hafta değişmiyor mu yahu hoş benım bi süredir hep bi hafta önden gidiyor 25 temmuz gözüküyor beklenen 30 du önceden aiiiyyyy ne diyosun 3 çocuk anası olarak bu ölçümlere

Eklentiler

• B3736E87-F0A2-4607-92FC-B03BD5E8220A.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 80
Masallah canim benimde hareketler asagida hep. Bende dikkat edeyim benimde uzunlugum 3 cmdi en son. Yukari niye cikmiyor bu sipalar ya
Ayy benimde en dipte. hele az evvel tekmeleri nerdeyse aşağıdan dışarı tasacakti vajina içinde. Laaannn noluyoiii dedim Dr bana sıkıntı yok dedi yeri gayet iiyi ama bana göre çok aşağıda bilemiyorum
Arkedeş o zaman ben de değiştiriyorum günlüğümü çünkü benim de hep cumaları haftam dolmuş gösteriyor doktorda. Ama takvim geriden geliyor :)

Canısı lütfen takma ben de kilolu başladım. Kilo dedigin alınır verilir. Sağlık olsun da. Ben ilk hamileliğimde 75 ile başlayıp 69 a düşüp 105le tamamlamistim. Sonra 88 e indim ama bazı problemler sıkıntılar olunca şeker çıktı ve almaya başladım

doğru söylüyorsun o benim canım şükür sebebim duam

hissetmişsin ya çok şükür ona bak canım kız benim iki tane olduğu halde veletler kaç hafta sonra hissettirdiler. Kadınlığımızın en güzel zamanlarını yaşıyoruz tadını çıkar

Sağol canım bana da işte sorun olacak gibi geldi ona göre izinleri ayarliyim o zaman

Canım çok geçmiş olsun bizi haberdar et. Ağrın sancın var mı kaç haftalıksınız ??

Canım evet 29 un içinde olsan da sonuçların 29 dolmuş gibi maşallah. Doktorlar son dogum haftalarına gelene kdr pek yorum yapmazlar benimki de yapmıyor. Normal gelişimi iyi deyip geçiyor çünkü daha çok erken doğum konusmak için

Canım çok geçmiş olsun, umarım bir sorun yoktur dualarım seninle.. ihmal etme muhakkak git benim sancılarım oluyordu geçen hafta kanama olursa mutlaka gel demişti

Ben kadın doktorlarda geriliyorum desem Erkekler daha naif geliyor kadın doğumda özellikle... Çok ilginç di mi...Kadın kadından anlar ama bu alanda böyle olmuyor gibi
Ablam doğum yaptığında Dr u kadındı. Daha önce de bir kaç ters erkek Dr a denk geldim. O yüzden kadın daha iyi olur diye düşündüm ama şu an beni en çok hastanenin kalabalıklığı korkutt

Konuş kız kikom
Bu aralar benim anneme bi haller oldu yav sürekli kilomla ilgili patavatsız bi laf ediyo çok şaşırıyorum. Asla kötü niyetli değil tabii ki aramız da çok iyidir ama yaş aldıkça kadına bi şeyler oldu biraz dan dun konuşuyo sanki geçen gün kedim hiç benim üzerime yatmıyo hem eşimin göğsüne yatıyo dedim sen şişmanladın ya göbeğinden yatamıyodur diyo, başka bi gün karnımı gösteriyorum ooo çok şişmiş diyo. Bozulunca da hemen lafı çevirmeye çalışıyo. Anlamadım gitti bu işi insan şişman kelimesini kullanır mı hamile birine

Ablam doğum yaptığında Dr u kadındı. Daha önce de bir kaç ters erkek Dr a denk geldim. O yüzden kadın daha iyi olur diye düşündüm ama şu an beni en çok hastanenin kalabalıklığı korkutt
yok yahu korkutmasın . Adana da çok normal

Ayni şekilde düşünüyorum. Bilgi beceri tabiki de eşittir ama hemcins olduğumuz için rahat oluyorlar. Erkek doktorlar karşı cins olduğu için daha kibar .
Ne zaman kadın jinekologa gitsem Alttan muayeneden kaçamadım ama erkek doktorlar gerekli değilse alttan muayene etmiyor .

Kızçelerr merhabaa :) Biz de perşembe günü görüşeceğiz inşallah oğluşum ile. Doktorum evde şeker ölçümü yapmamı istemişti onu yaptım ama acaba sağlık ocağına da kan versem mi ne diyorsunuz ? Sizden ayrı olarak bir tahlil istediler mi ?
Aç veya tok fark eder mi bir de ? Şeker yüklemesi yapılmayacak sadece kandaki şeker ve diğer değerleri görmek için yapmak istiyorum

Bana da bugün asansörde bir gereksizin teki yorum yaptı kaç ay var diye 2 dedim. oo daha çok varmıs şişmişsin baya dedi. Yooo gayet de iyiyim aslında dedim kaldı öylece. Benim gebeliklerimde göbeğim büyük olur dedim. Hem 7. ayın sonundayım nolacaktı dedim sustu kadın. Oh canıma değsin. Asansörde başkaları vardı onlar da linçlediler kadını

Ona neyse şu şişme kelimesine de o kadar sinir oluyorum ki. insanların bu patavatsızlığına şok oluyorum yaa, ben asla kilo almışsın bile diyemem birinin yüzüne bunlar şişmişsin diyor, medeniyetsiz ayılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…