- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.261
Benim 2. oğlanda 15 temmuz tam 8. ayımın dolmasına denk gelmiştiBen de ağız mendilini bol bol gerek diye duydum baya aldım. Sanırım ben hastane çıkışları dışındakini 0-3 alıcam 5er 10ar tanehaklısın olmadı aldırırız eksikleri. Ben neden panik yaptıysam sanki olağanüstü hal olacak da ulaşamam hiçbişeye gibi
Senin o güzel bedenin içinde bir mucize büyütüyor,o bedenin bir cennet bahçesi, sev onu, hakkını ver, öyle kilo aldım diye küsme ona, o senin herşeyinyok sonrasında hıc suphem yok verırım Allah ın ıznıyle de ust uste gelınce bu kılo olayları hassaslastım sanırım
Geçen gün gittiğimde Dr hanımla çok kısa görüşebildik. Önder beye gitmek istedim ama kadın Dr da daha rahat edecem diye düşünerek Kıvılcım Bektaş a gittim. Tatlı enerjik bir kadın ama hâlâ yüzde yüz emin olamadım:)
Ayy benimde en dipte. hele az evvel tekmeleri nerdeyse aşağıdan dışarı tasacakti vajina içinde. Laaannn noluyoiii dedimMasallah canimbenimde hareketler asagida hep. Bende dikkat edeyim benimde uzunlugum 3 cmdi en son. Yukari niye cikmiyor bu sipalar ya
Arkedeş o zaman ben de değiştiriyorum günlüğümü çünkü benim de hep cumaları haftam dolmuş gösteriyor doktorda. Ama takvim geriden geliyor :)
Canısı lütfen takma ben de kilolu başladım. Kilo dedigin alınır verilir. Sağlık olsun da. Ben ilk hamileliğimde 75 ile başlayıp 69 a düşüp 105le tamamlamistim. Sonra 88 e indim ama bazı problemler sıkıntılar olunca şeker çıktı ve almaya başladımMerhaba kızlar ben basta da demıstım kendı rahatsızlıgım ve kullandıgım ılaclardan dolayı kılolu gebe kaldım 7.aya girdim 9 kilo almısım 94 kiloyum evet fazla biliyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama bünyem de müsait alınıyor maalesef bende isterdim zayıflayıp gebe kalmayı ama buna vaktim yoktu rabbim de öyle nasip etti çok şükür aratmadı isteyen herkese versin ama üzülüyorum kilo aldığım için doğuma kadar 100 ü geçer diyorum tek kilolu gebe benmişim gibi geliyor etrafımdaki hamileler hep zayıf eşim çok destekçi bana ama ilk gebeliğim gebeliği kendime zehir olarak değil tadını çıkararak geçirmek istiyorum ama kafama kilo olayı cok takılıyor sonrasında asla sıkıntım yok saglıkla hayırlısı ile bebeğimi kucagıma alayım kilo verilir bundan yana şüphem yok ta üzülüyorum işte
doğru söylüyorsun o benim canım şükür sebebim duamBenim 2. oğlanda 15 temmuz tam 8. ayımın dolmasına denk gelmiştiHEr an doğurabilirim diye geziyordum 29 agustosta dogurdum bu psikoloji insana neler yaptırmaz
Senin o güzel bedenin içinde bir mucize büyütüyor,o bedenin bir cennet bahçesi, sev onu, hakkını ver, öyle kilo aldım diye küsme ona, o senin herşeyin
hissetmişsin ya çok şükür ona bak canım kız benim iki tane olduğu halde veletler kaç hafta sonra hissettirdiler. Kadınlığımızın en güzel zamanlarını yaşıyoruz tadını çıkartabii ben ameliyat geçirdim myomdan dolayı hala da var myomlarım cok sukredıyorum dedıklerın cok dogru ama bu psıkolojık baskı ınsana neler hıssettırıyor mesela bebegımın hareketlerını gec hıssettım ben herkes hıssederken doktor kılodan dolayı dedı boyle bı buruk oldum o an ama elimden suan hıcbısey gelmıyor
Sağol canım bana da işte sorun olacak gibi geldi ona göre izinleri ayarliyim o zamanCanım mantıken 32 de aldığın zaten çalışabilir diyen bir rapor. Sen diğer raporda da iş göremezlik alıyorsun. Burda bir mantık hatası olacağından, eğer raporun varsa çalışamazsın, yani izninden düşer. Burdaki bikaç arkadaşa da sordum onlar da öyle yorumladılar.
Canım çok geçmiş olsun bizi haberdar et. Ağrın sancın var mı kaç haftalıksınız ??Kızlar selam bugün 28+5 iz sabah uyandığımda kanamam vardı çok fazla değildi peçeteye sildikçe geldi. Doktoruma ulaşamadım sağlık ocağına gittim. Kalp atışı normal dedi. Daha sonrasında doktorum döndü 4 buçuktan sonra mutlaka gel erken doğum riski olabilir dedi dua edin inşallah öyle bişey yokturdur. Daha çok küçük
Canım evet 29 un içinde olsan da sonuçların 29 dolmuş gibi maşallah. Doktorlar son dogum haftalarına gelene kdr pek yorum yapmazlar benimki de yapmıyor. Normal gelişimi iyi deyip geçiyor çünkü daha çok erken doğum konusmak içinpozitifbiri bizim doktor çok yorum yapmıyor ama gördüğüm kadarıyla benımkıde haftası önden gidiyor gibi ama bu ölçümler de hafta hafta değişmiyor mu yahu hoş benım bi süredir hep bi hafta önden gidiyor 25 temmuz gözüküyor beklenen 30 du önceden aiiiyyyy ne diyosun 3 çocuk anası olarak bu ölçümlere
Kilomuzla ilgili yorum yapanlara tepkimiz ektedir
Canım çok geçmiş olsun, umarım bir sorun yoktur dualarım seninle.. ihmal etme muhakkak git benim sancılarım oluyordu geçen hafta kanama olursa mutlaka gel demiştiKızlar selam bugün 28+5 iz sabah uyandığımda kanamam vardı çok fazla değildi peçeteye sildikçe geldi. Doktoruma ulaşamadım sağlık ocağına gittim. Kalp atışı normal dedi. Daha sonrasında doktorum döndü 4 buçuktan sonra mutlaka gel erken doğum riski olabilir dedi dua edin inşallah öyle bişey yokturdur. Daha çok küçük
Ablam doğum yaptığında Dr u kadındı. Daha önce de bir kaç ters erkek Dr a denk geldim. O yüzden kadın daha iyi olur diye düşündümBen kadın doktorlarda geriliyorum desemErkekler daha naif geliyor kadın doğumda özellikle... Çok ilginç di mi...Kadın kadından anlar ama bu alanda böyle olmuyor gibi
Bu aralar benim anneme bi haller oldu yav sürekli kilomla ilgili patavatsız bi laf ediyo çok şaşırıyorum. Asla kötü niyetli değil tabii ki aramız da çok iyidir ama yaş aldıkça kadına bi şeyler oldu biraz dan dun konuşuyo sankiKonuş kız kikom
yok yahu korkutmasın . Adana da çok normalAblam doğum yaptığında Dr u kadındı. Daha önce de bir kaç ters erkek Dr a denk geldim. O yüzden kadın daha iyi olur diye düşündümama şu an beni en çok hastanenin kalabalıklığı korkutt
Ayni şekilde düşünüyorum. Bilgi beceri tabiki de eşittir ama hemcins olduğumuz için rahat oluyorlar. Erkek doktorlar karşı cins olduğu için daha kibar .Ben kadın doktorlarda geriliyorum desemErkekler daha naif geliyor kadın doğumda özellikle... Çok ilginç di mi...Kadın kadından anlar ama bu alanda böyle olmuyor gibi
Bu aralar benim anneme bi haller oldu yav sürekli kilomla ilgili patavatsız bi laf ediyo çok şaşırıyorum. Asla kötü niyetli değil tabii ki aramız da çok iyidir ama yaş aldıkça kadına bi şeyler oldu biraz dan dun konuşuyo sankigeçen gün kedim hiç benim üzerime yatmıyo hem eşimin göğsüne yatıyo dedim sen şişmanladın ya göbeğinden yatamıyodur diyo, başka bi gün karnımı gösteriyorum ooo çok şişmiş diyo. Bozulunca da hemen lafı çevirmeye çalışıyo. Anlamadım gitti bu işi insan şişman kelimesini kullanır mı hamile birine
Ona neyse şu şişme kelimesine de o kadar sinir oluyorum ki. insanların bu patavatsızlığına şok oluyorum yaa, ben asla kilo almışsın bile diyemem birinin yüzüne bunlar şişmişsin diyor, medeniyetsiz ayılarBana da bugün asansörde bir gereksizin teki yorum yaptı kaç ay var diye 2 dedim. oo daha çok varmıs şişmişsin baya dedi. Yooo gayet de iyiyim aslında dedim kaldı öylece. Benim gebeliklerimde göbeğim büyük olur dedim. Hem 7. ayın sonundayım nolacaktı dedim sustu kadın. Oh canıma değsin. Asansörde başkaları vardı onlar da linçlediler kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?