2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İstersen yaptırabilirsin doktorum istedi de yaparlar. Açlık ve 3 aylık geriye dönük diye söyle bilirler. Aç olacaksın su bile içme vereceksen.Bir de genel kan hemogram diyorlar sanırım ona da.

B Bikupakahve canım kalabalık ama o kalabalığı karşılayacak kadın doğum doktoru çok. Yani bu hastane kadın doğum ve çocuk bölümü sayesinde ünlendi desek yalan olmaz
Aynen öyle Doğru tespit.

Sen de yaşlanmışsın sanki diyeceksin aslında bir çökmüşsün rengin atmış falan

Kızlar kilo bu alınır verilir yeter ki biz ve bebeklerimiz sağlıklı olsun ben zayıf hamile kaldım 49-49.5 tum suan 55.5 56 arası ama şöyle 20. Haftaya kadar sadece 2 kg almıştım geri kalan kilolar 6.5 hafta içimde oldu hedef +12

Aynen öyle Doğru tespit.

Sen de yaşlanmışsın sanki diyeceksin aslında bir çökmüşsün rengin atmış falan
Aynen ya başka bi gün hiç beklemediği bi anda git de ki canım sen hasta mısın yaa betin benzin atmış aa makyaj mı yapmadın yoksa kendi acı ilacından tatsın

B Bikupakahve canım kalabalık ama o kalabalığı karşılayacak kadın doğum doktoru çok. Yani bu hastane kadın doğum ve çocuk bölümü sayesinde ünlendi desek yalan olmaz
Bugün sabahtan beri hastanedeyim. Dr sürekli hasta bakıyor. Hangi ara doğuma gidiyorlar acaba bu kalabalıkta

Yooooo onu o an söyleyeceksin ki, noluyor la desin, ben ona giydiriyordum ne ara bana döndü desin
Aynen ya başka bi gün hiç beklemediği bi anda git de ki canım sen hasta mısın yaa betin benzin atmış aa makyaj mı yapmadın yoksa kendi acı ilacından tatsın

Doğumlar sabah çok erken olur ve genelde belli günlerde. Çakışmasın diye. Normal doğumlar hariç . Acil durumlarda da randevular iptal bile olur. Benim başıma geldi daha önce.
Bugün sabahtan beri hastanedeyim. Dr sürekli hasta bakıyor. Hangi ara doğuma gidiyorlar acaba bu kalabalıkta

Yooooo onu o an söyleyeceksin ki, noluyor la desin, ben ona giydiriyordum ne ara bana döndü desin

Valla ben çok özeniyorum böyle hazır cevap pat pat yapıştırabilen insanlara, bende öyle bi yetenek yok maalesef düşün düşün içimde patlıyo benim keşke şöyle deseydim böyle deseydim

Ben de böyle sonradan aklı başına gelenlerdenim canım yalnız değilsin, ama bunu da öğreneceğim ahdım olsun
Valla ben çok özeniyorum böyle hazır cevap pat pat yapıştırabilen insanlara, bende öyle bi yetenek yok maalesef düşün düşün içimde patlıyo benim keşke şöyle deseydim böyle deseydim

Canım bende 94 kiloyum.hiç de sallamıyorum valla.Bebişler iyi olsun da hiç sorun değil bence gerisi.100 ü geçerim diye düşünüyorum bende.Biz böyle de çok güzeliz.hiç üzülme ya.bu işler genetik .Annem bana hamileyken 27 kg almış ben şimdiden 20 kg aldım hiç hiç üzülme aynalarla barış.eşin de ne güzel destekçinmiş hamileliğin tadını çıkar

28+5den selamlarrr Hamile birine bilerek isteyerek şişmiş diyenin kendisi şişer umarim cok sinirleniyorum bu tarz söylemlere. Şişelim güzelleşelim bosverinn kizlarr anın tadini cikaralim. Mesela birazdan 3 tane milli kebab cesitlerimizden birini gömecegim umrumda mi kilosu hayiirrr

Eklentiler

• 20230516_154802.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 111
Valla bu geçen hafta gittiğimde 28 dim o zamanın raporu yani bu 40. Haftası 25 i doluyor demekmi acaba ölçümlere göre benim son adet tarihine göre 1 agustos gözüküyor çünküm

Şişelim güzelleşelim harika bir slogan bu grubun sloganı bu olsun. Bize de kaynanam yemek yaptırıp getirecekmiş hamurlu kıymalı, ödem de tutsam patlasam da afiyetle yerim kimse tutamaz beni

Valla bu geçen hafta gittiğimde 28 dim o zamanın raporu yani bu 40. Haftası 25 i doluyor demekmi acaba ölçümlere göre benim son adet tarihine göre 1 agustos gözüküyor çünküm
EDD tahmini doğum tarihi cnm o raporda yazar. Ama ultrason sonuçlarına çok takılmayın. Sonuçta alet yani insan yapımı. Şaşabiliyor. İlk oglum 3.5 kg dedi 3250 dogdu. 2. ye 3300 dedi 3600 dogdu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…