2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
LMP last menstrual period: yani son adet tarihin. AUA yazan da sanırım beklenen yani ultrasona göre çıkan.
O günkü ultrason sonuçlarına göre beklenen dogum tarihi 25.07 kuzum

Merhaba canım aç git, su bile içme, aç karnına ilk kanı alsınlar, sonra kahvaltını yap, 1 saat sonra yine git 2. kanı alsınlar, bazen 1 saat sonra 3. kanı da istiyor drlar, açlık tokluk kan şekerini bu şekilde ölçerler, şeker yüklemesi yaptırmayacaksan

4 gündür falan soğuk algınlığım var, burnum çeşme gibi silmekten yara oldu. Hamilelikten zaten büyümüştü şimdi 3 katına çıktı resmen, suratım burundan ibaret şu an
Öksürürken hapşırırken karın kaslarım çok zorlandı kaburgalarım acıdı baya, bebiş için aldığım slingi göbeğime sarıyorum çok iyi geliyo. Sling varsa evde sarıp göbüşünüzü destekleyebilirsiniz kızlar. Ama bi tane göbek bandı alacağım destek için. Bi de doktor öksürürken göbeğine sarıl öyle öksür yatıyorsan yastıkla destekleyip öksür dedi, diastasis rectiye sebep olabilirmiş

İyi yapmışssın, benimki benzer değil ama bugünkü asansör deneyimim diyim avm de asansöre bindik eşimle öğle arası, bebekli iki kadın bindi, bebiş durmuyor ağlıyor, sonra biri bana baktı "bak kızım ablayı korkutmayalım şimdiden" dedi, ben de "yok sorun yok benim 3. bebek olacak nasipse, alışkınım böyle hallerine" dedim sustular

Şişelim güzelleşelim harika bir slogan bu grubun sloganı bu olsun. Bize de kaynanam yemek yaptırıp getirecekmiş hamurlu kıymalı, ödem de tutsam patlasam da afiyetle yerim kimse tutamaz beni
Hahaha tamamdir pozitifim sloganimiz bu artik ohh sefan olsun ye tabikide afiyet şifa olsun Güneş kizimiza

Ben kadın doktorlarda geriliyorum desem Erkekler daha naif geliyor kadın doğumda özellikle... Çok ilginç di mi...Kadın kadından anlar ama bu alanda böyle olmuyor gibi
Valla aynı kafadayım. Bir de erkekler daha soğukkanlı bence ben o yüzden erkek tercih ederim

İnşallah yoktur canım ya belli olunca bize de haber ver

Bende bu kilo işini bi dengeleyeceğim kızlar, geçen hafta hızlı akıyorum gibi geldi bu hafta biraz dikkat ettim. Son 1 haftada hiç kilo almamışım. Bu seferde bebeğim büyümedi mi diye üzüldüm. Valla dengelemek çok zor. Perşembe kontrol var bakalım

Ben de hafif gribim hapşururken karnım çok kasılıyor istemsiz tutuyorum zaten :)

Evde yaptığın şeker testi sonuçların ne canım bende evde yapıyorum da şimdi.

Benim 2. oğlanda 15 temmuz tam 8. ayımın dolmasına denk gelmişti HEr an doğurabilirim diye geziyordum 29 agustosta dogurdum bu psikoloji insana neler yaptırmaz
Ben şimdi bile doğururum artık moduna girdim prematüre olmasını dilemiyorum tabii de Ağustos a kalmaz bence bizim 1.5 ay kaldı diyelim
Ben kadın doktorlarda geriliyorum desem Erkekler daha naif geliyor kadın doğumda özellikle... Çok ilginç di mi...Kadın kadından anlar ama bu alanda böyle olmuyor gibi
AYNEN. Kadın jinekologlar okul müdürümün önündeyim hissi veriyor bana. Erkekler daha merhametli gibi geliyor bana. Mesela bana bir kadın doktor önerdiler çok tatlıymış vs ama kadın kiloya takıkmış, azıcık bile fazla aldıysan direkt söylüyormuş valla uğraşamam kadın psikolojisiyle. Erkekler daha rahat daha sakin daha nazik daha alltan alan oluyor. O yüzden uzun zamandır hep erkek tercih ettim ben de.

ay ne guzel seyller dıyorsunuz bende gecerım sen ne kadarlıksın suan ve kac kg ıle gebe kaldın

Yok canım öyle deme allah görüsün. Akciğer 37 bitince gelişimi tamamlanıyor. O yüzden ne kadar geç o kadar iyi. Küvez felan stresli oluyor. Ablam 36 da doğurdu mesela 3 gün küveze aldılar, ciddi bir sıkıntı yoktu ama yine de perişan olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…