- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.321
Canım bugün biraz daha hareketli çok şükür
Normal kalktim da bilemiyorum şimdi şüpheye düştüm belki de hızlı kalktimHızlımı kalktın acaba artık
Bende tek doz dusunuyorum asidan sonra sancilananlar oluyormus benimde 2 sene once yaptirdigimda atesim cok cikmisti hasta gibi yatmistim 2 gun ondan korkuyorumBen 2018 de iki doz olmuştum bu yıl da tek doz yapildimm
İçimizdekiler canlı canlı kısır börek değilBu aralar benim anneme bi haller oldu yav sürekli kilomla ilgili patavatsız bi laf ediyo çok şaşırıyorum. Asla kötü niyetli değil tabii ki aramız da çok iyidir ama yaş aldıkça kadına bi şeyler oldu biraz dan dun konuşuyo sankigeçen gün kedim hiç benim üzerime yatmıyo hem eşimin göğsüne yatıyo dedim sen şişmanladın ya göbeğinden yatamıyodur diyo, başka bi gün karnımı gösteriyorum ooo çok şişmiş diyo. Bozulunca da hemen lafı çevirmeye çalışıyo. Anlamadım gitti bu işi insan şişman kelimesini kullanır mı hamile birine
ooohhh ağzına sağlık pozitifim gBana da bugün asansörde bir gereksizin teki yorum yaptı kaç ay var diye 2 dedim. oo daha çok varmıs şişmişsin baya dedi. Yooo gayet de iyiyim aslında dedim kaldı öylece. Benim gebeliklerimde göbeğim büyük olur dedim. Hem 7. ayın sonundayım nolacaktı dedim sustu kadın. Oh canıma değsin. Asansörde başkaları vardı onlar da linçlediler kadını
şimdi nasılsın canım bir kerelik mi olduNormal kalktim da bilemiyorum şimdi şüpheye düştüm belki de hızlı kalktim
74le kaldım.tam 20 kg aldım.Bebek daha 1.400 yani gerisi komple benim boğazımay ne guzel seyller dıyorsunuz bende gecerım sen ne kadarlıksın suan ve kac kg ıle gebe kaldın
Yaa sağlık olsun canım yok aslında ben erken olsun diye demedim hani burda okudum ileriden gidiyor hep, benim de öyle biraz ileri çıkıyor hep, zaten 1 hafta ileri olsa benim Temmuz’da oluyor o yüzden dedim hani çabuk geçsin diye, yoksa herşey yerinde güzel :)Yok canım öyle deme allah görüsün. Akciğer 37 bitince gelişimi tamamlanıyor. O yüzden ne kadar geç o kadar iyi. Küvez felan stresli oluyor. Ablam 36 da doğurdu mesela 3 gün küveze aldılar, ciddi bir sıkıntı yoktu ama yine de perişan olduk
Şişelim güzelleşelim miiiiii28+5den selamlarrrHamile birine bilerek isteyerek şişmiş diyenin kendisi şişer umarim cok sinirleniyorum bu tarz söylemlere. Şişelim güzelleşelim bosverinn kizlarr anın tadini cikaralim. Mesela birazdan 3 tane milli kebab cesitlerimizden birini gömecegim umrumda mi kilosu hayiirrr
Canim ben kilolu degildim oncesinden ama 5 ayda 9 kilo aldimMerhaba kızlar ben basta da demıstım kendı rahatsızlıgım ve kullandıgım ılaclardan dolayı kılolu gebe kaldım 7.aya girdim 9 kilo almısım 94 kiloyum evet fazla biliyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama bünyem de müsait alınıyor maalesef bende isterdim zayıflayıp gebe kalmayı ama buna vaktim yoktu rabbim de öyle nasip etti çok şükür aratmadı isteyen herkese versin ama üzülüyorum kilo aldığım için doğuma kadar 100 ü geçer diyorum tek kilolu gebe benmişim gibi geliyor etrafımdaki hamileler hep zayıf eşim çok destekçi bana ama ilk gebeliğim gebeliği kendime zehir olarak değil tadını çıkararak geçirmek istiyorum ama kafama kilo olayı cok takılıyor sonrasında asla sıkıntım yok saglıkla hayırlısı ile bebeğimi kucagıma alayım kilo verilir bundan yana şüphem yok ta üzülüyorum işte
Konudan bağımsız saç rengine bayıldımmmmŞişelim güzelleşelim miiiiiiharika bi slogan ben buna bayıldım.şişmek deyince de ben vallahi.Dün uzun zaman sonra tayt giydim evde pijamaya çok alışmışım .ay bi sığamadım darlandım.koca göbekli Cerito buyurun.
Hahahahah beybi hastanelik olmadan 2 gün önce boyatmıştımKonudan bağımsız saç rengine bayıldımmmm
canım doktor yemekten 1 saat sonra ölçtüğün 120yi geçmesin demişti. 1-2 gün geçirdim sadece 120yi. onda da kahvaltıda simit falan yemiştim :) umarım sorun olmaz bilmiyorum bakalımEvde yaptığın şeker testi sonuçların ne canım bende evde yapıyorum da şimdi.
maşallah canımŞişelim güzelleşelim miiiiiiharika bi slogan ben buna bayıldım.şişmek deyince de ben vallahi.Dün uzun zaman sonra tayt giydim evde pijamaya çok alışmışım .ay bi sığamadım darlandım.koca göbekli Cerito buyurun.
Canım canını sıkma havuç suyu diyorlar suyuna ve bol dinlenme artı su. Büyümesi için beslenmene bolca kaşar avokado muZ tahin pekmez protein eklemelisin. Mümkünse vitamin de kullan iyisinden. Moral bozmak yok. Yakalayacaktır gününü.Hanımlar iyi akşamlar bende 26 + 1 deyim bugün doktor kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu benimle aynı hafta da olup hangi gramda bebekleriniz bizimkinin kilosunu biraz geriden geliyormuş suyu da biraz az dedi bu durumda olan var mı özellikle yiyip içtiğiniz bir şey var mı
Ooohhh missss neymisssss önemli olan bebisin ve senin sağlığınmış kilo solda sıfır mış74le kaldım.tam 20 kg aldım.Bebek daha 1.400 yani gerisi komple benim boğazımşu an 29+3 üm.Ve yatarak devam edeceğim hamileliğime yani daha alacak çok kilom var
Amanın sarı saçlarından sen suçlusun Cerenimmmm maşallahŞişelim güzelleşelim miiiiiiharika bi slogan ben buna bayıldım.şişmek deyince de ben vallahi.Dün uzun zaman sonra tayt giydim evde pijamaya çok alışmışım .ay bi sığamadım darlandım.koca göbekli Cerito buyurun.
Olsun sen bize at biz bakalım üf ne guzel saç diyelimHahahahah beybi hastanelik olmadan 2 gün önce boyatmıştımdışarda kullanmak nasip olmadı evde pijamayla kombinliyorum çok teşekkür ederim
Belli olmuyor bebişler bir gün hareketli bir gün durgunCanım bugün biraz daha hareketli çok şükür
Kızlar, şeker yüklememin sonucu çıktı. İlk saat sonucum yüksek çıktı ikinci saat normal çıktı.Dr la görüştük. Protein ağırlıklı beslen, karbonhidrattan kızartmadan uzak dur dedi. Canım sıkıldı.. sonucu benim gibi çıkan var mı ?
Yok canım öyle deme allah görüsün. Akciğer 37 bitince gelişimi tamamlanıyor. O yüzden ne kadar geç o kadar iyi. Küvez felan stresli oluyor. Ablam 36 da doğurdu mesela 3 gün küveze aldılar, ciddi bir sıkıntı yoktu ama yine de perişan olduk
Eki Görüntüle 3248399
29. hafta göbeği de benden gelsin+16 kg daha neler göreceğiz tartıda bilemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?