2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İçimizdekiler canlı canlı kısır börek değil
ooohhh ağzına sağlık pozitifim g
Normal kalktim da bilemiyorum şimdi şüpheye düştüm belki de hızlı kalktim
şimdi nasılsın canım bir kerelik mi oldu

ay ne guzel seyller dıyorsunuz bende gecerım sen ne kadarlıksın suan ve kac kg ıle gebe kaldın
74le kaldım.tam 20 kg aldım.Bebek daha 1.400 yani gerisi komple benim boğazım şu an 29+3 üm.Ve yatarak devam edeceğim hamileliğime yani daha alacak çok kilom var

Yaa sağlık olsun canım yok aslında ben erken olsun diye demedim hani burda okudum ileriden gidiyor hep, benim de öyle biraz ileri çıkıyor hep, zaten 1 hafta ileri olsa benim Temmuz’da oluyor o yüzden dedim hani çabuk geçsin diye, yoksa herşey yerinde güzel :)

Şişelim güzelleşelim miiiiii harika bi slogan ben buna bayıldım.şişmek deyince de ben vallahi.Dün uzun zaman sonra tayt giydim evde pijamaya çok alışmışım .ay bi sığamadım darlandım.koca göbekli Cerito buyurun.

Eklentiler

• 909C29A5-A9AE-46FF-A10D-7D0AB5CC8578.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 151
Canim ben kilolu degildim oncesinden ama 5 ayda 9 kilo aldim nasil aldim bilmiyorim cunku ilk 3 ay hersey mide bulantisi yapti bende cok kafaya taktim ama sonra amaan dedim herzaman hamile olarak kalmiycam sonucta dusunme hic hamileligin tadini cikarmak lazim

Konudan bağımsız saç rengine bayıldımmmm

Konudan bağımsız saç rengine bayıldımmmm
Hahahahah beybi hastanelik olmadan 2 gün önce boyatmıştım dışarda kullanmak nasip olmadı evde pijamayla kombinliyorum çok teşekkür ederim

Evde yaptığın şeker testi sonuçların ne canım bende evde yapıyorum da şimdi.
canım doktor yemekten 1 saat sonra ölçtüğün 120yi geçmesin demişti. 1-2 gün geçirdim sadece 120yi. onda da kahvaltıda simit falan yemiştim :) umarım sorun olmaz bilmiyorum bakalım

Ben de 59 ile başladığım yolculukta şu an 71 kiloyum Doğumdan önce hamile kalırım diye fazla kilolarımı vermiş 76 dan 59 a düşmüştüm
Şimdi verdiğim kiloları tekrar alıyorum 80 le kapatırım diye düşünüyorum
Bu kadar almam diyordum ama ışık hızıyla her gün tartıya çıktığımda kilo almış gözüküyorum
Hunharca yemek yemememe rağmen
maşallah canım sanki hissetmişsin iyi ki de boyatmışsın

Canım canını sıkma havuç suyu diyorlar suyuna ve bol dinlenme artı su. Büyümesi için beslenmene bolca kaşar avokado muZ tahin pekmez protein eklemelisin. Mümkünse vitamin de kullan iyisinden. Moral bozmak yok. Yakalayacaktır gününü.
74le kaldım.tam 20 kg aldım.Bebek daha 1.400 yani gerisi komple benim boğazım şu an 29+3 üm.Ve yatarak devam edeceğim hamileliğime yani daha alacak çok kilom var
Ooohhh missss neymisssss önemli olan bebisin ve senin sağlığınmış kilo solda sıfır mış

Amanın sarı saçlarından sen suçlusun Cerenimmmm maşallah

Hahahahah beybi hastanelik olmadan 2 gün önce boyatmıştım dışarda kullanmak nasip olmadı evde pijamayla kombinliyorum çok teşekkür ederim
Olsun sen bize at biz bakalım üf ne guzel saç diyelim

Kızlar, şeker yüklememin sonucu çıktı. İlk saat sonucum yüksek çıktı ikinci saat normal çıktı. Dr la görüştük. Protein ağırlıklı beslen, karbonhidrattan kızartmadan uzak dur dedi. Canım sıkıldı.. sonucu benim gibi çıkan var mı ?

Onu hepimize söylüyorlar gebe olmayana bile

Bak kuzum bunu da dememek lazım. Dediğin doğru, yanlış değil fakat Şimdi erken doğuranlar strese girmesin. Bebek gelişimini tamamladiysa erken de gelebilir. 35 haftalık doğup evine giden insanlar var hiç sorunsuz. İnşallah hepimiz sorunsuzca doğurup evimize geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…